De absolute goede ervaring heb ik gehad met Pieter van Coolblue.Hij heeft de dingen opgelost, welke min of meer door de verkoper niet juist naar de klant zijn medegedeeld.Super relaxt ben ik samen aan... Toon meer
Een tablet met case en keyboard case gekocht bij Coolblue. De producten werden goed verpakt en supersnel geleverd. Alles netjes gesealed, zoals het hoort! De keyboard case bevalt zo goed dat ik besloo... Toon meer
Fantastisch! Na een heleboel gedoe met de Mediamarkt (geen communicatie, slechte service etc.) had ik Macbook op een late zaterdagavond besteld bij Coolblue en hij werd inderdaad al de volgende zondag... Toon meer
Kapotte amerikaanse ijskast geleverd,gingen ze ruilen,maar dat wa door hun eigen dienst niet door gegeven,2 voor gebeld...denken dat die daar zitten te slapen,voor on veel problemen voor ons eten.alti... Toon meer
Coolblue ist der kundenfreundlichste Elektronikhändler in den Niederlanden und Belgien und seit 2020 auch in Deutschland aktiv. Wir helfen dir das beste Produkt für dich zu finden, von Smartphones und Laptops bis hin zu Waschmaschinen und Fernsehern. Was uns besonders macht, ist unser Service. Wir machen fast alles selbst – mit unserer Website, der App, unserem eigenen Kundenservice, unseren Logistikzentren, unserem Liefer- und Installationsservice und unseren Stores. Das bedeutet: Wir liefern schnell, zuverlässig und planbar – auch Haushaltsgroßgeräte und Fernseher schon am nächsten Tag. Coolblue. Alles für ein Lächeln.
Bonner Str. 203h, 40589, Düsseldorf, Duitsland
- 0211 819 735 55
- kundendienst@coolblue.de
- coolblue.de
Vraagt klanten om een review
Onvolledige levering
De levering was niet in orde.
De toestelsleutel werd met de verpakking terug meegenomen.
Hierdoor kan het toestel niet geïnstalleerd worden...

Antwoord van Coolblue
Slechte comunicatie ,zeer slechte…
Slechte comunicatie ,zeer slechte service

Altijd snel bezorgt
Altijd snel bezorgt, en goed geholpen bij een defect.
Mijn bejaarde is opgelicht geweest voor…
Mijn bejaarde is opgelicht geweest voor 1593,99 voor een aankoop die gedaan is geweest naar Coolblue
We hebben contact opgenomen met Coolblue eerst hadden we een Luca aan de lijn die het pakje kon traceren en zij zou gebeld hebben naar bpost om dit tegen te houden ivm fraude als er nog iets was mochten we bellen naar die luca.De politieinspecteur heeft gebeld daar kreeg hij te horen dat er daar meerdere luca s waren en dat ze hem niet verder konden helpen, dan heb ik gebeld en na 45 min aan de telefoon kreeg ik een zekere aanvoerder Fabienne aan de lijn die de zaak opvolgde de politie mocht bellen naar haar voor meer informatie want aan ons mocht ze die niet geven in zake privacy deed begreep ik nog. Vandaag heeft de politie terug gebeld en gevraagd achter de aanvoerder Fabienne die konden ze niet doorverbinden of aan de lijn geven we moesten maar een mail zenden. Ze konden op zijn minst de moeite doen maar niets dus het pakje is getraceerd geweest maar verder weten we van niets het gaat hier om een groot bedrag en voor mijn bejaarde mama van 73 is dit meer dan haar pensioentje.
Ik heb al verschillende malen bestelt bij Coolblue en altijd was het in orde maar dit gaat er wat over. Ze hebben onze telefoonnr s en al ze konden toch de moeite doen. Graag een deftig antwoord aub
Bij deze wil ik laten weten dat mijn mama het bedrag is teruggestort door Coolblue hartelijk dank daarvoor.
Als het in orde is mag het ook gezegd worden

Helemaal goed
Hier weet je wat je krijgt: service en support. Lossen het ook goed op als er eens iets mis gaat.
Pakket besteld a 185€
Pakket besteld a 185€. Direct moeten betalen. Geen mail ter bevestiging, factuur: niks! Na 1,5 week nog steeds niks. Zeggen doodleuk dat het op een ophaalpunt ligt; daar is ie niet. En dat ze het gaan onderzoeken. Al 3 keer gebeld met wachttijd van meer dan half uur. Echt belachelijk! Nooit meer cool blue om deze service…. Je zou van zon groot bedrijf toch wat service verwachten?!

Antwoord van Coolblue
Alles voor een glimlach?????
Alles voor een glimlach????
Het lachen vergaat ons helaas.
Zie ook vorige review van 3 augustus.
In het kort:
-tv stuk -reactie CB inpakken en opsturen of langsbrengen. De communicatie met de klantenservice met ons protest tegen het moeten versturen of langsbrengen verliep via whatsapp en is na te lezen.
Gezien deze gang van zaken een review geplaatst met een waarschuwing.
Bijna direct volgde een uitermate zwakke reactie van CB: 'Dank je wel voor je review. Natuurlijk vervelend als jouw tv kuren vertoont. Wij kijken jouw tv graag na zodra deze in ons magazijn aanwezig is.'
Maar dan wel zelf brengen dus.....! Met de tv letterlijk onder de arm naar Groningen (60 km vv). Hartelijk ontvangen daar met koffie. Maar ook grote verbazing bij de medewerkers omdat wij de tv voor reparatie zelf brachten want 'Voor een tv komt altijd een monteur bij de klant thuis'.
Veel excuses inclusief een kortingsvoucher van € 25,00 (en medewerker die de tv weer in onze auto plaatst) terug naar huis. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen daar. Ons is toen toegezegd dat de monteur misschien nog dezelfde week en anders zeker de volgende week ( 8-12 augustus ) langs zou komen. Die week is inmiddels voorbij. De toezegging blijkt dus niets waard te zijn.
Alles voor een glimlach?
Was het maar zo. Het is wel lachwekkend. Coolblue heeft de interne procedures blijkbaar niet in orde. Wij wachten nu maar tot de monteur komt. Wellicht valt er dan toch nog een beetje te glimlachen.

Hele slechte service en boeven streken als je geld terug vraagt
Hele slechte service en boeven streken als je geld terug vraagt
Een redelijk vaste klant bij Coolblue en behoorlijk veel gekocht, snelle levering en tot nu toe een goede service.
Begin juni een koffie set apparaat gekocht en die lekt na 1 week gebruik, makkelijk en snel omgeruild voor een nieuwe. Helaas deze ook weer stuk en nu na 2 weken. Je zou toch anders verwachten van een Crups apparaat van 100 euro. We hebben er geen vertrouwen meer in en vullen op het retour in dat we geld terug willen om te kijken naar een ander type/merk. Netjes terug gestuurd in originele verpakking en helemaal compleet!!
Krijg ik vandaag een credit en krijg maar een deel van het bedrag terug want er zitten gebruikssporen op het apparaat en de verpakking zou beschadigt zijn. De doos was open geweest en verder heel en er zaten misschien nog wat water druppels in het waterreservoir, maar verder in nieuwstaat. Behalve dan dat er allemaal water uit stroom en onze keuken helemaal nat was. Wat een slechte service van Coolblue. Ik heb een tijd aan de telefoon gehangen en een mail gestuurd maar ze kunnen niks garanderen. Niet normaal. Misschien dan toch maar niet meer kopen bij Coolblue
Nou ik heb net op advies van de reactie van Coolblue contact opgenomen met de klantenservice, MAAR HELAAS!
Als er een vlekje op het product zit dan krijg je het geld niet in zijn geheel terug en het maakt niet uit of het apparaat dan DEFECT is of niet.
De service die ze beweren te geven is dus helemaal NIKS waard.
Na veel moeite, bellen en mailen krijg ik nu uiteindelijk een mail dat ik toch het hele bedrag terug krijg. Even afwachten of het ook gaat gebeuren. Zou fijn zijn want het geeft een heel rot gevoel als je als goede klant zo wordt behandelt.

Gebrekkige installatiie wasmachine
Gisteren 8/6/22 leverde CoolBlue een Miele wasmachine bij ons af. Vanochtend de eerste was gedraaid en de wasmachine stuitert centimers naar boven en naar voren. Waarschijnlijk een installatie fout, waarbij Coolblue vergeten is de vering van de wasmachine los te koppelen. Coolblue kan pas over 2 dagen langskomen om het euvel te repareren, terwijl voor nieuwe bestellingen ze binnen 24 uur beschikbaar zijn. Als je al gekocht hebt mag je dus achter in de rij aansluiten. De dame van het call center laat zien dat voor tegenvallers weinig ruimte is gelaten bij Coolblue.

Slechtste service ooit.
Dit is echt de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. Op een bestelling van meer dan 1300 euro, extra betalen voor leverdatum. De hele dag zitten wachten (als freelancer, dit kost geld) 6(!!!) telefoontjes naar de klantenservice en ALSNOG staat de bestelling NIET in het systeem en moet ik NOG EEN KEER EXTRA betalen voor een nieuw tijdstip waarvoor ik wederom een keer thuis moet blijven. Hun antwoord? Een compensatievoucher van €20 DIE VERVOLGENS NIET IN MIJN ACCOUNT TE VINDEN IS. Na 5 verzoeken om hierover gebeld te worden geeft miljoenenbedrijf Coolblue niet thuis. En dat op een bestelling van zoveel geld. iK vind dit echt. ronduit. een belediging. Mij zien ze als klant nooit meer terug en ik zal iedereen die het horen wil afraden om voor Coolblue te kiezen. So much for een 'glimlach'. Laat me niet lachen.

Antwoord van Coolblue
Zeer snelle levering en goede…
Zeer snelle levering en goede communicatie. Erg prettig.
Onwijs slechte ervaring
Onwijs slechte ervaring. Levering wordt keer op keer uitgesteld terwijl ik die oplader echt nodig heb. Amateurs

De snelheid telt:
De snelheid telt:
levering was er een halve dag vroeger dan eerst voorspeld, wat wil zeggen dat ik nog in de namiddag het produkt kon testen
Es war alles uitstekend!