Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig behagelig og konstruktiv kontakt. Trods hvepseplage på loftet ved første forsøg kom Carsten og Thomas igen d. 11. november 2022. De måtte stadig kæmpe lidt med overlevende hveps, men udfø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hulmursisolering er om noget en tillidssag, og jeg har fuld tillid til CT-isolering. Meget, meget professionelt fra start til slut. Kommer til aftalt tid, både når der skal gives tilbud, og når a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt hele vejen har været super. Venlig og imødekommende folk og yderst professionel arbejde. Selve datoen som var aftalt blev udskudt pga. Sygdom fra deres side, dog tilbød de at komme på en lørdag i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik hulmursisolering og efterisolering på loftet med ny forhøjet gangbro og loftlem. Ct Isolering gav os det absolut bedste tilbud, så jeg var selvfølgelig lidt skeptisk, men det blev da godt nok g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemer voor isolatie
  2. Isolatieleverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi levere altid kvalitets arbejde, der bliver aldrig gået på kompromis med arbejdet. Altid faste priser. Energioptimering af ejendomme. Hulmursisolering Loftisolering Skunkisolering Etageadskillelse Algebehandling af tag / solceller / fliser / træterrasser Alle medarbejdere er certificerede isolatører, din sikkerhed for altid korrekt udført arbejde.

Contactgegevens

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

De var søde og flittige

De var søde og flittige
Gjorde deres arbejde,
Der var et dårligt bradt, og det skrev jeg til dem, de kom ud og skiftede det, alt fint og godt.
Kan varmt anbefale dem.

23 juni 2025

Ærlighed 💪👌

Havde idag besøg af CT Isolering. Fik gennemgået huset 🏠 og boret huller til kameraet. Konklusion: Dit hus 🏠 er isoleret brug du dine penge på noget andet. Der er ærlighed ⭐⭐⭐⭐⭐

24 juni 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt i alt har det været en fantastisk…

Alt i alt har det været en fantastisk oplevelse at få ct isolering til at isolere fra tilbud til de var færdige med at isolerer.
Alle tider blev overholdt. Venlig og imødekommende personale
GODT ARBEJDE 💪

MVH Stefan

10 juni 2025

Value for money

Her var tale om en mindre ekstra opgave. De møder op med godt humør, forberedte og klar til dagens sidste opgave. En svær adgang ud i en skunk, men de klarer alligevel opgaven til UG+. Flot oprydning efter endt arbejde. Overholder til fulde fremmøde, kvalitet og pris. Value for money.

21 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kommunikation og veludført arbejde.

Vi fik efterisoleret vores loft og i forbindelse med det blev gangbroen hævet. Aftaler blev overholdt: alt sammen til aftalt pris og med god kommunikation.

28 april 2025

Hej Thomas :)

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for i har haft en god oplevelse.

Super stykke arbejde

Super stykke arbejde. God dialog. Vil anbefale til andre.

30 april 2025

Hej Birgitta :)

Mange tak for anmeldelsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu en gang er jeg yderst tilfreds…

Endnu en gang er jeg yderst tilfreds Denne gang lavede i etageadskillelse isolering i gulvet på 1 salen, hele huset summede i jeres fantastiske smittende humør.
Jeg fik go forklaring på arbejds processen og fik et fantastisk slutresultat,pænt ryddet op efter jer er der altid! Jeg kommer aldrig til at bruge et andet Firma end jer, for er helt sikker på kvaliteten af matrialer og medarbejdere.

14 april 2025

Hej Marlene :)
Tusind tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Oprydning !!!!!!

7 april 2025

Hej Heinz.

Vi borer rigtig mange huller for at være sikre på, at komme ind og lukke alle kuldebroer i din humor. Det vil afgive noget murestøv, som vi selvfølgelig har blæst så godt som muligt, men det er desværre noget man ikke helt kan undgå.

Efter at vi har blæst så godt som vi kunne, er det vores erfaring at vind og vejr klare resten.

Vi håber, at du bliver glad og får stor glæde af den optimerede isolering du har fået.

// Sabine - CT Isolering Aps

En fornøjelse

Det var en fornøjelse at have jer til at udføre arbejdet.
Det blev udført til aftalt tid, og hurtig i god kvalitet.
I ryddede pænt op efter jer.
God omgangs tone mellem jer indbyrdes, og med os.
Alt i alt en god oplevelse.

31 maart 2025

Hej Poul.

Tusind tak for den søde anmeldelse.

Vi går meget op i at tonen skal være ordenligt, kollegaer i blandt, så vel som overfor vores kunder, så det er skønt når det også bliver iagttaget og bemærker af jer.

Vi håber i får glæde og gavn af det udførte arbejde.

// Sabine - CT Isolering ApS

Lees meer over geverifieerde reviews.