Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig behagelig og konstruktiv kontakt. Trods hvepseplage på loftet ved første forsøg kom Carsten og Thomas igen d. 11. november 2022. De måtte stadig kæmpe lidt med overlevende hveps, men udfø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hulmursisolering er om noget en tillidssag, og jeg har fuld tillid til CT-isolering. Meget, meget professionelt fra start til slut. Kommer til aftalt tid, både når der skal gives tilbud, og når a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt hele vejen har været super. Venlig og imødekommende folk og yderst professionel arbejde. Selve datoen som var aftalt blev udskudt pga. Sygdom fra deres side, dog tilbød de at komme på en lørdag i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik hulmursisolering og efterisolering på loftet med ny forhøjet gangbro og loftlem. Ct Isolering gav os det absolut bedste tilbud, så jeg var selvfølgelig lidt skeptisk, men det blev da godt nok g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemer voor isolatie
  2. Isolatieleverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi levere altid kvalitets arbejde, der bliver aldrig gået på kompromis med arbejdet. Altid faste priser. Energioptimering af ejendomme. Hulmursisolering Loftisolering Skunkisolering Etageadskillelse Algebehandling af tag / solceller / fliser / træterrasser Alle medarbejdere er certificerede isolatører, din sikkerhed for altid korrekt udført arbejde.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Professionelle og fantastiske mennesker😊

Kunne vi give mere end 5 stjerner så gjorde vi det😁 Fra start til slut er vi blevet mødt af professionelle og kompetente mennesker, der har givet os vejledning undervejs og forklaringer på alle mine spørgsmål😁 Især John var en stjerne da de var i huset og udførte arbejdet😊
Der har ikke været en finger at sætte på deres kommunikation eller arbejde og faktisk endte vi med en billigere regning end vi troede😊
Klart en anbefaling værdig😊

3 april 2025

Hej Jennie.

Mange tak for den finde anmeldelse :)

Så længe vi har glade kunder, er vi glade.

// Sabine - CT isolering ApS

Sådan en god oplevelse.

Sådan en god oplevelse.
Rare, pålidelige og effektive mennesker. Klart anbefalelsesværdige.

26 maart 2025

Hej Emilie :)

Mange tak for din anmeldelse.

VI håber du bliver glad for det udførte arbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtige folk og super godt arbejde

Jeg er meget tilfreds med hele forløbet fra tilbud til udførsel.
Meget professionelt udført arbejde af nogle utroligt flinke mennesker med god sans for højt niveau af kundetilfredshed
Loftisolering og hulmur udført til UG

27 maart 2025

Hej Bjarne :)

Vi takker for din fine anmeldelse.

Vi bestræber os på altid at sikre et højt niveau af kundetilfredshed, og sætter pris på når det bliver bemærket.

Alt fint

Alt fint, både tilbudsgivning og udførelse af opgaven.

19 maart 2025

Hej Heidi :)

Tillidsvækkende firma

Kom som aftalt. God service, venlige og grundige.

17 januari 2025

Hej :)

Tusind tak for din anbefaling.

Isolering af loft

Isolering af loft, et par søde gutter der kom og udførte et godt stykke arbejde og ryddede pænt op efter sig, jeg giver min bedste anbefaling

26 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Maria :)

Mange tak for din fine anmeldelse.

Veludført arbejde.

Virkelig veludført arbejde, venlige mennesker. Vi kan kun anbefale Ct Isolering.
Venlig hilsen Lars og Pernille

12 februari 2025

Hej Lars og Pernille :)

Tusind tak for jeres anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efterisolering af Loft i Forbindelse med Tagskifte og Installation af Ventilationsanlæg.

Udførelsen var professionel, venlig og yderst høflig. De var kommet kørende fra Jylland til Nordsjælland og havde måtte slås med morgentrafikken omkring København, men de var betænksomme og adviserede mig om deres forsinkelse og humøret fejlede intet da de nåede frem.

Mit forberedende arbejde viste sig ikke at være optimalt, men de var behjælpelige med at sikre at jeg ville få den bedste værdi af efterisoleringen. Mine strømudtag til deres maskiner gav desværre problemer, idet min relæer blev ved med at slå fra, men de var tålmodige og konstruktive omkring at få etableret en pålidelig strømforsyning. Jeg havde bestil 260 mm isover efterisolering og jeg kan bare konstatere at millimeterne i Jylland er væsentligt længere end de er på Sjælland. Og det er ikke bare mig der smører tykt på - det er CT isolering, der ikke er nærrige med glasulden, og specielt ikke omkring ventilationskanalerne, hvor den er ekstra vigtig!

Jeg vil varmt anbefale CT isolering til alle andre med hang til højt belagt loftisolering!

31 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Peter :)

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at hører, at der bliver sat pris på det arbejde som drengene udfører.

En lille forhindring som strøm, skal ikke slå os ud, og vi er altid klar til at være opfindsomme og finde på gode løsninger når det tekniske driller.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, præcis og godt arbejde

Hurtig, præcis og godt arbejde, ingen tvivl at jeg vil anbefale dem til andre👍

31 januari 2025

Hej Svend :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super profesionelle og et lunt hus!

Super profesionelle og dygtige folk, der knoklede på i mange, mange timer. Mit gamle hus fra 1932 er meget mere lunt nu. Stor anbefaling til Ct Isolering! Jeg fik dem selv anbefalet, og jeg vil klart anbefale andre at benytte dem.

6 januari 2025

Hej Rie :)

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på når kunder der er blevet anbefalet os, også har lyst til at anbefale os videre til andre.

rigtig god service og god pris TOP TOP

god og hurtig service flinke håndværkere, ingen problemer.
prisen er også god jeg kan varmt anbefale dem.

17 december 2024

Hej Benjamin :)

Rimelig pris

Rimelig pris, flot stykke arbejde, flinke og tillidsfulde mennesker.

13 januari 2025

Hej Mogens :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt oplevelse fra start til slut

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Dertil fik jeg en rigtig professionel rådgivning og efter at have haft andre firmaer forbi fandt jeg ud af at det nødvendigvis ikke er selvfølge. Kan helt sikkert anbefale CT isolering!

2 januari 2025

Hej Nicolaj :)

Vi er glade for at hører du er tilfreds med arbejdet og den rådgivning du har fået.

Hurtige og effektive.

Hurtige og effektive.

3 januari 2025

Hej Jan :)

// Sabine - CT isolering ApS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse med efterisolering af loft

Vi fik efterisolering af loftet med 200mm mineraluld. Det fungerede rigtig godt fra første besøg med tilbud til udført arbejde.
Ct isolering kommer til tiden, er flinke og får lavet et godt stykke arbejde. Vi er meget tilfredse ⭐⭐⭐⭐⭐

10 december 2024

Hej Nicoline :)

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi bestræber os altid på at møde til tiden og med et smil på læben, det kommer man længst med.

// Sabine - CT Isolering ApS

Lees meer over geverifieerde reviews.