Meerdere emails verstuurd, ze reageren nergens op. Ik had een bestelling gedaan en die viel te klein uit. Werd beloofd om het juiste maat te versturen. Ik wacht nog steeds dit was inmiddels al 2 maand... Toon meer
Curvely
ik heb meer dan een maand geleden 2 body's besteld bij Curvely. ik kreeg een aantal mails dat mijn pakket onderweg is en verstuurd. ik heb nog steeds niks ontvangen. ik heb het bedrijf gemailt en via... Toon meer
Bij dit bedrijf besteld via klarna. Wou iets retourneren aangezien het echt kleiner uitvalt dan zou mogen. Eerder een kindermaat. Na vele mails zonder reactie.... is plots het bedrijf currently off... Toon meer
Zeer slecht 2 bh’s gekocht deze vielen groter uit ik ben inmiddels een maand verder voor een ruling. Mail contact is er nauwelijks tot niet ze blijven vragen voor welk maatje ik de ruiling wil doen 3x... Toon meer
Bij Curvely, jouw ultieme bestemming voor shapewear, omarmen we de kracht van de nieuwste technologieën om een ongeëvenaarde shapewear-ervaring te bieden. Onze uitgebreide collectie biedt een veelzijdige reeks opties, van verfijnd shapend ondergoed tot prachtige shapende jurken en comfortabele bodysuits. Bij Curvely begrijpen we dat iedere vrouw uniek is en haar eigen schoonheid viert, en daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie shapewear kledingstukken om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar extra ondersteuning, figuurcorrectie, of gewoon een boost in zelfvertrouwen, onze shapewear is ontworpen met jou in gedachten. We begrijpen de diversiteit van lichaamstypes en hebben daarom shapewear voor alle maten. Onze collectie is niet alleen functioneel, maar ook modieus. We bieden stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je er geweldig uitziet en je geweldig voelt.
Deltapromenade 266, 2554 GX, Den haag, Nederland
- Info@curvely.nl
- curvely.nl
Want mijn bestelling komt niet overeen…
Want mijn bestelling komt niet overeen met de foto. Het kwaliteit is ook niet goed…👎👎👎

Antwoord van Curvely
Kwaliteit matig, lang wachten op bestelling
Na lang wachten kwam het pakketje eindelijk aan. Kwaliteit valt tegen, maar geen mogelijkheid tot retourneren.

Fijne service!
Het duurde een kleine 2 weken voordat ik het pakket had ontvangen. Netjes in de verpakking. Ik was niet helemaal tevreden met de bestelling dus contact gehad met de klantenservice. Hierop dezelfde dag nog een reactie gekregen en dezelfde dag ook het probleem opgelost. Goede service!!
Ontvangen …
1-11-23 besteld vandaag 13-11-23 binnen gekregen. Ik vond het eerst wat suspicious omdat ik niet veel reviews had gezien. heb het bestelt via klarna (voor de zekerheid) en heb binnen gekregen wat ik besteld heb duurt wel wat lang vind ik maar het is tenminste echt.

Antwoord van Curvely
BESTEL HIER NOOIT, DIT ZIJN OPLICHTERS!
Ik heb een bestelling gedaan voor mijn tante omdat zij hier op vakantie is en geen Nederlands spreekt. Vervolgens ontvang ik 2 weken later dat mijn pakket op mijn adres is afgeleverd wat niet zo is. Ik heb Curvely hierover een mail gestuurd, zij geven aan een nieuw pakket toe te sturen. Waarop ik aangeef dat dit inmiddels niet meer hoeft omdat mijn tante inmiddels dan terug is naar haar land. Op hun website geven ze aan dat de levertijd snel is wat een leugen is. Vervolgens is dit bedrijf super onbeschoft en geven ze aan dat het niet hun probleem is dat het pakket niet is aangekomen en ik kan fluiten naar mijn geld. Wat een arrogant en totaal geen klantvriendelijk bedrijf! BESTEL HIER NOOIT!! Want dit zijn oplichters!! Ik heb een klacht bij klarna ingediend en ga hier een zaak van maken want dit pik ik niet! En ik zal slechte recensies blijven plaatsen tot de toko dichtgaat!! Ik zie dat ik niet de enige ben die dit meemaakt, helaas zie ik dit te laat!

Antwoord van Curvely
Geen bevestiging ontvangen maar wel het product
Na betalen geen bevestiging gekregen dus ik was in de veronderstelling genept te zijn. Contact opgenomen met de klantenservice. Dit is wat kortaf maar ik kreeg wel een track en tracé. Was even afwachten of het ging komen. Na ongeveer 2 weken toch ineens een pakketje!

Alsnog blij!
Oke, na 1 ster te hebben gegeven over het pakket wat maar niet kwam en ik mijn geld niet terug kreeg, kwam Curvely met de oplossing om pakket opnieuw te versturen. Ik was gematigd enthousiast en dacht nu moet ik weer heel lang wachten, ineens was mijn pakket daar gisteren uit het niets in de brievenbus geleverd.
Direct uitgepakt en de body's zijn mooi en zitten heerlijk.
Na een mail te sturen over dat ik blij was dat alles toch goed is gekomen kreeg ik een mail dat ik het 2e pakket (al verstuurd en onderweg) gewoom mag houden.
Dus geluk na een beetje ongeluk.
Helemaal blij.
Hele fijne shapewear
Hele fijne shapewear! Super veel keuze en mooie kwaliteit stof. Ik ben er ontzettend blij mee.
goede kwaliteit
Hele goede kwaliteit, goede service en snelle verzending. Aanrader!
Super kwaliteit
Super goede kwaliteit en de kleding zit echt heel fijn!
Service is top. Zeker een vaste klant erbij!
Super mooie shapewear!
Shapewear van goede kwaliteit stof en mooie pasvorm! Super fijn dat sommige items padding hebben, dan is een bh niet nodig.
Topkwaliteit!
Topkwaliteit!! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding er zit veel stretch in en zit ook superfijn, zeker een aanrader dus!! Vaste klant erbij! 🫶🏼
Shapewear besteld
Shapewear besteld, sluit zo mooi aan. Service ook tevreden over. Top bedrijf!
Top!
Een heel fijn product, een snelle verzending. Top service!
Was best wel skeptisch maar ben zeer tevreden met me bestelling. Het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit waardoor je me lichaamsvorm goed ziet, thanks curvely😍🥰