Curvely

Meerdere emails verstuurd, ze reageren nergens op. Ik had een bestelling gedaan en die viel te klein uit. Werd beloofd om het juiste maat te versturen. Ik wacht nog steeds dit was inmiddels al 2 maand... Toon meer

ik heb meer dan een maand geleden 2 body's besteld bij Curvely. ik kreeg een aantal mails dat mijn pakket onderweg is en verstuurd. ik heb nog steeds niks ontvangen. ik heb het bedrijf gemailt en via... Toon meer

Bij dit bedrijf besteld via klarna. Wou iets retourneren aangezien het echt kleiner uitvalt dan zou mogen. Eerder een kindermaat. Na vele mails zonder reactie.... is plots het bedrijf currently off... Toon meer

Zeer slecht 2 bh’s gekocht deze vielen groter uit ik ben inmiddels een maand verder voor een ruling. Mail contact is er nauwelijks tot niet ze blijven vragen voor welk maatje ik de ruiling wil doen 3x... Toon meer

1. Kledingmaker

Bij Curvely, jouw ultieme bestemming voor shapewear, omarmen we de kracht van de nieuwste technologieën om een ongeëvenaarde shapewear-ervaring te bieden. Onze uitgebreide collectie biedt een veelzijdige reeks opties, van verfijnd shapend ondergoed tot prachtige shapende jurken en comfortabele bodysuits. Bij Curvely begrijpen we dat iedere vrouw uniek is en haar eigen schoonheid viert, en daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie shapewear kledingstukken om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar extra ondersteuning, figuurcorrectie, of gewoon een boost in zelfvertrouwen, onze shapewear is ontworpen met jou in gedachten. We begrijpen de diversiteit van lichaamstypes en hebben daarom shapewear voor alle maten. Onze collectie is niet alleen functioneel, maar ook modieus. We bieden stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je er geweldig uitziet en je geweldig voelt.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Via de website en de mail retourneren gevraagd …

Via de website en via de mail gevraagd om n retourformulier/ retouadres etc
Tot op heden niks mogen ontvangen?

15 december 2023

Beste,

Onze klantenservice is up to date. Wellicht gaat er wat fout? Stuur ons een nieuwe mail en controleer voor de zekerheid ook uw spam.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Pakketje kwam redelijk snel binnen. Wel ‘miste’ ik een jurk maar die zou na gestuurd worden. Aangezien ik in de body’s niet kwam, kon ik de jurk annuleren en heb ik zelfs het geld al terug mogen ontvangen. Ik wacht nu alleen nog op de juiste maat body’s en dan is het perfect

14 december 2023

OPLICHTERS!! OPLICHTERS!!!!

OPLICHTERS!!! OPLICHTERS!!

TERUG STUREN OP MIJN KOSTEN HEBBEN ZE NOOIT AANGEBODEN!! BEWIJS MAAR!! Met je ONPROFESSIONEEL KAREN NAAR de KLANT TOE

JE KRIJGT NOOIT GELD TERUG!!! ZOGENAAMD BIJNA ALLE ARTIKELEN IN DE SALE!! ZODAT JE MET HUN GOEDKOPE / SLECHTE SLIMMING TROEP BLIJFT ZITTEN!!!

LEES HUN ZOGENAAMDE BELEID EN KIJK BIJNA ALLES PRODUCTEN IN SALE 89 EURO 59 EURO BLA BLA BLA TRAP ER NIET IN!!!! KIUK WAAR JE JE GELD TERUG KAN KRIJGEN!!! EN NIET MET TROEP ZIT!!

OPTIES ALS EEN ANDERE MAAT BIEDEN ZE JE AAN, EN GRATIS VERZENDKOSTEN GOEDE VOORWAARDEN SCHRIJVEN ZE HAHAH SLECHTS GELD VAN MENSEN STELEN DIE GEEN WAAR VOOR HUN GELD KRIJGEN!!!

IK GA KIJKEN OF IK HET HOGER OP ZAL ZOEKEN!! JULLIE ZIJN GEWAARSCHUWD!!!! DOE HET NIET

TEMU EN ALI EXPRESS VERKOPEN DEZELFDE KWALITEIT!!!

1 december 2023

Beste,

We hebben u al aagegeven de items naar ons magazijn in Nederland te retouneren wij bieden altijd gratis verzending aan vandaar dat de retourkosten voor de klant zijn.

Dat beviel u niet en werd u boos daar kunnen wij helaas niks aan doen. Dit Karen gedrag helpt u niet.

Groetjes,

TEAM CURVELY.NL

Jammer

30 nov mijn bestelling ontvangen. Echter was de bestelling niet compleet. Daarnaast spullen die ik besteld had niet wat ik ervan had verwacht. Heb hierover mails gestuurd dat mijn bestelling niet compleet is en dat ik artikelen retour wil sturen maar geen reactie. Niet via de mail of via contactformulier via de website. Er zit 14 dagen retourbeleid op de producten op deze manier kan ik niks retour sturen en vraag ik me ook af waar het missend product blijft. Jammer

30 november 2023

Beste,

Wij reageren altijd op alle mails! Geen zorgen ook als u de mail verstuurd en wij reageren pas over 60 dagen dan veranderd het feit niet dat u ons op tijd heeft bericht.

De klantenservice is up to date! Wellicht is het niet goed binnen gekomen. U kunt ons een mail sturen opnieuw mocht u nog geen antwoord hebben ontvangen!

Top service en top kwaliteit van de…

Top service en top kwaliteit van de kleren ben heel erg tevreden met alles. Eerste bestelling ging een beetje mis maar dit is goed opgelost ga zeker vaker hier bestellen!!

11 december 2023

Beste,

Wij zijn blij dat u blij bent! Bedankt voor de postieve bericht!

Doet wat het beloofd

Nadat ik op IG een video zag van de body van Curvely die het lichaam een mooie pasvorm geeft (het zou een maat van je lovehandles afhalen), wilde ik deze graag proberen. De body was niet erg goedkoop, maar ik waagde de gok en koos voor de body met lange mouwen en diepe V-hals. Ik heb behoorlijk lang op mijn levering moeten wachten, ik denk wel 3 tot 4 weken. Toen ik 'm binnen had en had aangetrokken was ik verkocht! Het doet echt wat het beloofd! Ik hield niet eens van body's, nu heb ik er nog 2 besteld. Echt een aanrader!

8 december 2023

Retourneren onmogelijk!

Retourneren onmogelijk maar staat niet op de product pagina! Curvely zelf beweert van wel. Ik zou een maat kleiner krijgen, krijg ik 2 maten kleiner. Inmiddels weken verder nog steeds niet de juiste maat. Ben er klaar mee en wil mijn geld terug maar dit is onmogelijk!

4 december 2023

Beste,

Dat is niet waar u bent ermee ingestemd om een nieuwe maat te krijgen dit doen wij helemaal gratis. Vervolgens is de pakket geleverd en claimt u dat het pakket niet is geleverd maar de tracking post vervoerder geeft aan het wel te hebben geleverd.

Fijne kleding

Fijne kleding , snel geleverd.

Zitten heel mooi en geef dat extra vorm waardoor m’n vet rolletjes weg vallen.

Ik zit nu veel beter in mijn fel!

Dank jullie wel.

6 december 2023

Ik wacht nog altijd op mijn bestelling

Ik wacht nog altijd op mijn bestelling, het duurt mega lang en tuurlijk kan er een vertraging zijn, maar je wordt nergens van op de hoogte gebracht.

3 december 2023

Mia,

U kunt ons altijd mailen voor een update. Helaas door de drukke periode met de sales zijn er vertragingen vanuit de post vervoerder. Iets wat wij helaas niet in handen hebben. Excuses hiervoor!

Slecht

Slechte service, slechte kwaliteit.
In eerste instantie een broek besteld. Superstretch, zo werd ie aangeprezen. Bij ontvangst, een broek waar geen cm stretch in zat. Contact gezocht omdat ik hem wilde retourneren. Dat kon niet omdat het een aanbieding was. Maar ze wilden wel een andere sturen, deze hoefde dan niet terug. Dat is natuurlijk al vreemd. Vervolgens komt er een nieuwe broek. Hele andere broek en veel te kort. Gewoon chinese troep dus. 1x nooit weer.

15 november 2023

Beste,

De broek kunt u gewoon retouneren, graag mailen!

Ik heb 19 november een bestelling…

Ik heb 19 november een bestelling geplaatst na een unboxing te hebben gezien van een dame op Snapchat. Ik heb toen gelijk een bestelling geplaatst. Tot nu toe heb ik geen enkele update ontvangen überhaupt over de verzending . Helemaal niks. Ik heb dus 2 dagen geleden of gisteren contact opgenomen met de klantenservice en ook helemaal geen ene update. Dit is zo belachelijk en de levertijd wat op de website staat klopt voor geen meter. Ik wacht het nog af want ik wil mijn bestelling ontvangen of ik moet helaas andere stappen gaan ondernemen. De items worden gepromoot en dan wordt het besteld en dan krijg je geen ene update niks. Schandalig. Zelf SHEIN levert sneller en dat is buiten EU…

UPDATE: ik heb mijn pakket ontvangen maar na 19 dagen… buiten de levertijd natuurlijk, maar ik ben in ieder geval wel blij met de item zelf die ik had besteld.

19 november 2023

Beste Es,

Geen zorgen het is een ontzettend drukke periode ivm black friday ook veel mails krijgen we binnen over van alles en nog wat! Levertijden staan op de website aangegeven en wordt niet over gelogen. Ik garandeer u dat u vandaag een antwoord op uw mail krijgt. Klantenservice loopt een beetje achter door de drukte!

Als u blij bent met de het product waarderen wij het als u de review wijzigt en niet op 1 ster laat🥲

ONPROFESSIONEEL

4 november een bestelling geplaatst tot op heden geen pakketje ontvangen!!
Als ik binnen een week geen reactie ontvang van de klantenservice wordt er een ingebrekestelling gestuurd en verdere stappen ondernomen. 3 weken wachten op een jumpsuit belachelijk!
ONPROFESSIONEEL

4 november 2023

Beste,

We hebben u al gemaild met de tracking. Post nl zal dit maandag of dinsdag leveren. Uw bestelling heeft inderdaad veel vertraging opgelopen onze oprechte excuses hiervoor!

Niet doen

Niet doen! Komt verpakt zoals ali. Je zou kleding niet mogen retourneren terwijl dit wettelijk verplicht is.
Niet doen. Pure oplichting.

16 november 2023

Antwoord van Curvely

Beste Laura zou u ons kunnen mailen dan gaan we kijken naar uw situatie.

Groetjes,

Curvely.nl