Curvely

Meerdere emails verstuurd, ze reageren nergens op. Ik had een bestelling gedaan en die viel te klein uit. Werd beloofd om het juiste maat te versturen. Ik wacht nog steeds dit was inmiddels al 2 maand... Toon meer

ik heb meer dan een maand geleden 2 body's besteld bij Curvely. ik kreeg een aantal mails dat mijn pakket onderweg is en verstuurd. ik heb nog steeds niks ontvangen. ik heb het bedrijf gemailt en via... Toon meer

Bij dit bedrijf besteld via klarna. Wou iets retourneren aangezien het echt kleiner uitvalt dan zou mogen. Eerder een kindermaat. Na vele mails zonder reactie.... is plots het bedrijf currently off... Toon meer

Zeer slecht 2 bh’s gekocht deze vielen groter uit ik ben inmiddels een maand verder voor een ruling. Mail contact is er nauwelijks tot niet ze blijven vragen voor welk maatje ik de ruiling wil doen 3x... Toon meer

1. Kledingmaker

Bij Curvely, jouw ultieme bestemming voor shapewear, omarmen we de kracht van de nieuwste technologieën om een ongeëvenaarde shapewear-ervaring te bieden. Onze uitgebreide collectie biedt een veelzijdige reeks opties, van verfijnd shapend ondergoed tot prachtige shapende jurken en comfortabele bodysuits. Bij Curvely begrijpen we dat iedere vrouw uniek is en haar eigen schoonheid viert, en daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie shapewear kledingstukken om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar extra ondersteuning, figuurcorrectie, of gewoon een boost in zelfvertrouwen, onze shapewear is ontworpen met jou in gedachten. We begrijpen de diversiteit van lichaamstypes en hebben daarom shapewear voor alle maten. Onze collectie is niet alleen functioneel, maar ook modieus. We bieden stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je er geweldig uitziet en je geweldig voelt.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Opgelicht

Verzonden door mij 1-12: Goedeavond, Op 18 november heb ik bij jullie een bestelling gedaan en betaald. Tot op heden heb ik helaas niets van jullie vernomen. Niets over een vertraging en niets over wanneer ik mijn jurk kan verwachten. Ik vind dit erg spijtig. Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van jullie. Groet,

Reactie 2-12:
Beste,

Uw pakket is een beetje vertraagd! Excuses, dit is uw tracking : …….. met postnl

Dinsdag verwachten we het bij u thuis!

Dinsdag heb ik mijn pakket ontvangen. Jurk zat niet goed heel mijn lichaam was misvormd. Bericht via het contactformulier verstuurd, zoals Curvely verzoekt, zodat je instructies krijgt over de retour verzending. Achteraf sowieso best shady dat er aan de voorkant geen instructies zijn.

Via de mail dit als geautomatiseerde reactie 14-12:

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bericht. We willen u laten weten dat we uw e-mail hebben ontvangen en dat we ons best zullen doen om binnen 48 uur te reageren.

Onze klantenservice is doordeweeks beschikbaar tijdens kantooruren. Houd er rekening mee dat we in het weekend gesloten zijn. We waarderen uw geduld en kijken ernaar uit om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

En omdat een lach altijd welkom is, hier is een kleine mop voor u: Waarom nemen fietsen nooit zelf beslissingen? Omdat ze altijd in tweewielig overleg gaan!

Curvely

Reactie van mij 15-12:

Graag zo spoedig mogelijk een antwoord. Ik heb op 5 december het pakketje ontvangen. Het is inmiddels 15 december en ik heb 14 december jullie, zoals jullie verzoeken op de website, het ingevulde contactformulier toegestuurd in de hoop vervolgstappen te krijgen om de jurk retour te zenden. Ook geven jullie op de website aan van maandag t/m vrijdag van 09:00-17;00 bereikbaar te zijn. Daarbij heb ik heb 14 dagen de tijd om het retour te sturen.

Geen reactie van Curvely.

Weer reactie van mij 18-12:

Ik ben zeer teleurgesteld in de manier waarop jullie met je klanten omgaan! Allereerst hebben jullie de verzend tijd zwaar overschreden van de jurk die ik besteld. Hiervan hebben jullie mij niet op de hoogte gesteld. Ik moest zelf contact opnemen en toen werd het pas verstuurd en nu ik netjes contact opneem via het formulier voor mijn retour negeren jullie mij. Als ik niet snel iets van jullie verneem zal ik vervolgstappen moeten nemen!

GEEN reactie van hun! Helemaal niets. Kortom opgelicht.

1 december 2023

Beste,

Excuses hiervoor het is momenteel chaotisch omtrent de klantenservice door een stroing ligt alles op ze kop, veel mails komen niet aan en ook veel mails die woorden verzonden ook niet.

We hebben een tijdelijke email gemaakt voor klanten die geen mails ontvangen van ons.

curvely.klantenservice@gmail.com graag daar u situatie en gegevens vermelden voor een vlotte afhandeling en het oplossen van de probleem, excuses hiervoor!

L O V E I T !

L O V E I T !! Je voelt je zelfvertrouwen gelijk omhoog gaan als je in Curvely loopt. Ben er zó blij mee!

27 december 2023

Geweldig

Ik heb aan aantal bodies en jurkjes besteld, wat een top kwaliteit, ben echt zeer tevreden! Ze zitten allemaal super fijn. Ik ga zeker vaker bestellen bij Curvely.

30 december 2023

Wat een fijne body

Wat een fijne body, snelle levering en prachtige kwaliteit! Nog nooit zo’n goeie en fijne shapewear gehad. De maat is naar je eigen maat, een beetje lastig aan te trekken maar als je m eenmaal aan hebt, wil je niet meer anders! Mega comfortabel en echt een confidence boost wat ik ervan krijg

30 december 2023

Shapewear wat echt werkt!

27ste besteld volgende dag al in huis, super snelle levering! Daarbij ook nog eens 2 voor 1 prijs met de bodysuit van Lyia. Eindelijk een shapewear die echt werkt!

Nog steeds niks ontvangen

Ik heb 15 december bestel geen bevestigings mail gekregen
Paar dagen erna nog eens besteld omdat er altijd iets kan mislopen dan heb ik wel bevestiging mail gekregen maar tot nu toe nog steeds niks ontvangen ik wou deze testen met de feestdagen , echt heel spijtig
Ik heb meermaal een mail gestuurd nooit geen antwoord gekregen
Ga ik kog mijn bestelling krijgen !!!!!!!!

15 december 2023

Bedriegers

Let op! Bedriegers! Nooit mijn bestelling ontvangen en geen reactie op mijn mail!

29 december 2023

Bestel hier niet!

Bestel hier niet!! Er is helemaal niks corrigerends aan! Ze zijn zo slim dat ze een actie hebben 1+1 gratis dus koop je het product in de sale en dan hebben hun een beleid dat wat in de sale is je je geld niet terug krijgt

Beste,

Bestelling geplaatst op 23 december…

Bestelling geplaatst op 23 december geld van de rekening maar geen bevestigings mail of transseernummer contact formulier in gevuld en mail gestuurd nogsteeds geen antwoord 😡

Kan niemand bereiken

Ik heb op 6 december een mail gestuurd dat ik mijn bestelling retour wil sturen. Niks gehoord. Een paar dagen erna heb ik een contact formulier ingevuld en ik heb nog steeds niks gehoord. Het is echt schandalig dat er geen contact opgenomen wordt! Ik ga deze bestelling echt niet betalen.

Beste,

Werd er niet slanker van

Werd er niet slanker van, ik leek wel zwanger.
Zit niet comfortabel.
Verkeerde maat opgestuurd gekregen.

25 december 2023

Uiteindelijk pakket ontvangen

Pakket ontvangen, qua communicatie zou deze webshop wel nog veel verbeterstappen moeten maken.

16 december 2023

Beste,

Excuses voor de late antwoord we hadden een storing met onze email hosting, excuses.

We hebben inmiddels op uw mail geantwoord en we zagen dat u uw email niet had opgegeven vandaar dat er geen bevestigingsmail is ontvangen.

Excuses voor de late reactie dit kwam door een storing.

Beetje jammer als je een retour hebt dit bedrijf niet reageert.
Heb al twee keer gemaild...
Dan wordt binnen 14 dagen wat retour sturen. Heel moeilijk zonder contact. Jammer dit.

14 december 2023

Meerdere keren contact gezocht

Meerdere keren contact gezocht, maar geen enkele reactie. Niet via de gewone mail, niet via het contactformulier én niet via Facebook Messenger! Ze zijn gewoon niet bereikbaar. Heb verkeerde maat toegestuurd gekregen en ik schijn niet de enige te zijn. Ze sturen je een andere maat en vervolgens zit jij met iets wat je niet kunt dragen en zij zijn niet meer bereikbaar om het op te lossen. Niet hier bestellen, want de service is dus niet wat ze beloven!

19 december 2023

Beste,

Excuses we ervaren momenteel een storing met de mails. Veel komen niet aan. Geen zorgen we zijn er druk mee bezig en IT doet ze best om dit zsm op te lossen , excuses!

Webshop onbereikbaar.

Ik probeer al een tijdje de webshop te bereiken, omdat ik de verkeerde bestelling heb ontvangen. Op beide emailadressen krijg ik geen reactie. Ik wacht nog steeds op de door mij bestelde artikelen.

Mocht iemand bijv een telefoonnummer hebben hoor ik het graag.

6 december 2023

Antwoord van Curvely

Hallo we hadden een storing en onze mail hosting lag er bijna een week uit. We hebben nu een flinke achterstand maar we maken overuren om iedereen de mails te beantwoorden vanaf vandaag maandag doet de hosting het weer!

Bestelling geplaatst en geen…

Bestelling geplaatst en geen bevestigingsmail ontvangen. Contact formulier ingevuld en geen reactie. Twee dagen later mail gestuurd en geen reactie.

Nog steeds geen pakketje en mijn geld ben ik kwijt

Slecht bedrijf !

21 december 2023

VERKEERDE MAAT

VERKEERDE MAAT
Jammer.. maar ik had hier besteld, na een week ook binnen gekregen, wel de verkeerde maat.. nu proberen ik contact te zoeken om dit op te lossen via meerdere socials geprobeerd.. geen gehoor! Ik wil graag de goede maat of mijn geld terug..

20 december 2023

Beste,

Excuses we ervaren momenteel een storing met de mails. Veel komen niet aan. Geen zorgen we zullen u een nieuwe set kosteloos toesturen met de correcte maat.

Een paar weken geleden hier iets…

Een paar weken geleden hier iets besteld. Omdat ik geen bevestiging had gekregen, heb ik via het contactformulier een vraag hierover gesteld, 2 dagen later geen antwoord. Toen heb ik een email gestuurd, ook geen antwoord, vervolgens weer een email, ook geen antwoord. Week later nog steeds geen antwoord. In de spam ook niks gekregen. Tot mijn verrassing kreeg ik gisteren mijn pakketje binnen, maar helaas verkeerde maat gekregen. Ik wil nu het pakketje retourneren maar je moet eerst een bericht sturen. Dit heb ik meteen gedaan.Tot nu toe geen antwoord. Ben benieuwd hoe lang dit gaat duren. Moet binnen 14 dagen retourneren. En wie betaal de retourkosten? Ik heb de verkeerde maat gekregen! Ben hier klaar mee. Wil mijn geld terug krijgen en klaar. Aub neem contact met mij op!

19 december 2023