Per ongeluk het verkeerde artikel gekregen. Maar binnen no time was de fout hersteld en kreeg ik het juiste onderdeel. BRAVO !
Het bestellen van het product verloopt prima. producten zijn in orde. De service mbt tot foute bestelling is goed. Daarna heb ik een overbodig onderdeel teruggezonden. Niet in een extra omv... Toon meer
Van mijn 17 jarige Agpo ketel was op woensdag de Branderautomaat kapot gegaan. via Google bij Snelbesteld terecht gekomen. zij hadden deze voor een redelijke prijs en dus gelijk besteld. op vrijdag ge... Toon meer
Per ongeluk het verkeerde artikel…
Per ongeluk het verkeerde artikel gekregen.
AFRADER!!
Een driewegklep besteld voor mijn cv ketel. Na 4 dagen nog steeds niks gehoord. Telefonisch contact proberen te leggen maar dit was erg moeilijk. Uiteindelijk bleek pakket bij DHL punt te zijn bezorgd. Na twee dagen pakketje retour gezonden omdat deze overbodig is geworden omdat het probleem ergens anders lag. €7,25 retourkosten betaald. Na een week blijkt dat hij het pakket niet heeft afgehaald… terwijl ik hem een dag van tevoren ervan op de hoogte heb gebracht dat het pakket verstuurd was. Tot op de dag van vandaag is nu het pakket verdwenen…. Dit terwijl Postnl beweert dat ze het pakket hebben afgeleverd…
Persoonlijk en op de hoogte gehouden
Persoonlijk en op de hoogte gehouden.
Direct na bestelling persoonlijk gebeld: het onderdeel had vanwege weer in Duitsland (sneeuw) een week vertraging. Ik mocht annuleren, dat hoefde niet. Ook daarna goed op de hoogte gehouden. Topzaak!
Vaillant membraanset besteld.
Vaillant membraanset besteld.
Snel geleverd.
Probleem verholpen.
Helemaal tevreden.
100% tevreden - geweldige service !
Het is gebeurd ... ik moet een 100% geven (zeldzaam voor mij...) voor een webshop. Wat een geweldige service, bijgestaan met correct advies (op een zondag dan nog wel), perfect en to-the-point geholpen, bestelling correct gegaan en super snel geleverd in een correcte verpakking. Alle onderdelen 100% authentiek Vaillant. Geweldige service !
Zoals het hoort
Zoals het hoort. Leveren snel datgene wat je besteld hebt voor een goede prijs.
Webwinkel Snelbesteld.nl doet wat ze beloven: snel, service gericht en 100% kwaliteit onderdelen
A.g.v. een lekkende Vaillant geyser (type MAG 350/9XW) warmtewisselaar ( in gebruik sedert 1993 !) ineens zonder warm water en nieuwe geyser's niet meer zomaar te koop in NL en dan een essentieel onderdeel zien te bemachtigen van een 26 jaar oude geyser (die overigens verder prima is onderhouden en blijft functioneren) is bijna niet te doen. In Duitsland nog wel veel onderdelen nieuw te koop. En dan vind je de website van Snelbesteld.nl. Direct even telef.contact opgenomen (om een indruk te krijgen) j.l. 29 okt 's middags + onderdeel besteld en 31 okt (vandaag dus) om 14u00 de gloednieuwe originele Vaillant warmtewisselaar geleverd. Geweldige service en zeer snelle en accurate levering. Snelbesteld.nl is niet zomaar e.o.a. webwinkel maar blijkt een bijzonder service gericht bedrijf dat bovendien kwaliteit levert. Ik weet ook dat 5 sterren nooit zo worden vertrouwd door de consument maar laten we wel reëel blijven: deze webwinkel heeft mijn 5 sterren volledig waar weten te maken. Pareltje onder de webwinkels wat mijn ervaringen op www betreft.
Inderdaad snel besteld
Inderdaad snel besteld en snel geleverd. Prima afhandeling.
Zocht onderdelen van een valiant geyser
Kwam al snel op de site van Snelbesteld , en binnen twee werkdagen had ik deze onderdelen al binnen .
Gr. Pieter
Perfecte service en snelle levering
cv onderdelen
goed en prettig advies door de telefoon,en een snelle afhandeling van de bestelling.
perfecte service
Nadat ik een nieuwe pomp voor de cv. had besteld werd ik binnen 5 minuten gebeld met de opmerking dat ze er spoed achter gingen zetten. Ze hadden goed aangevoeld dat de bestelde pomp voor de cv. was en dat die cv waarschijnlijk niet meer zou werken. De volgende ochtend ontving ik per spoed post de pomp en hadden we het snel weer lekker warm in huis.
bestellen loopt prima
Daarna heb ik een overbodig onderdeel teruggezonden. Niet in een extra omverpakking gedaan, opletten dus. Had ik kunnen voorkomen.
Uiteindelijk zeer naar tevredenheid opgelost.
Dank Arthur,
met vriendelijke groet,
maarten
Zeer vlotte levering.
Ben zeer content ermee. Jammer dat ik nu pas via de factuur erachter kwam dat ze om de hoek zitten en ophalen er gebeurd is. Is voor de volgende keer :-)
juiste onderdeel, snel geleverd.
Goed en snel, maar een bevestigingsmail van de bestelling zou wenselijk zijn.
Dan weet je of je bestelling is doorgekoken
Eerste maal; perfekt geregeld snel en goed
Goede ervaring alles oke
Bestellen
Ik had het onderdeel op donderdagavond voor 23.00 uur besteld maar het kwam pas zaterdag terwijl er staat voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis daar was ik niet zo over te spreken daar ik nu een klant had die ik niet kon helpen.
Gr Marc