Per ongeluk het verkeerde artikel gekregen. Maar binnen no time was de fout hersteld en kreeg ik het juiste onderdeel. BRAVO !
Een driewegklep besteld voor mijn cv ketel. Na 4 dagen nog steeds niks gehoord. Telefonisch contact proberen te leggen maar dit was erg moeilijk. Uiteindelijk bleek pakket bij DHL punt te zijn bezorgd... Toon meer
Het bestellen van het product verloopt prima. producten zijn in orde. De service mbt tot foute bestelling is goed. Daarna heb ik een overbodig onderdeel teruggezonden. Niet in een extra omv... Toon meer
Van mijn 17 jarige Agpo ketel was op woensdag de Branderautomaat kapot gegaan. via Google bij Snelbesteld terecht gekomen. zij hadden deze voor een redelijke prijs en dus gelijk besteld. op vrijdag ge... Toon meer
perfecte snelle levering
Prima snelle service.
Belangrijk bij cv onderdelen.
Aanrader
goed en echt snel
Makkelijk gevonden en onderdeel voor de CV besteld, eerlijke prijs en snel geleverd. dik tevreden.
Top !!
Snelle levering van CV pomp en ontluchter.
Prima verpakt en prima prijs.
CV onderdelen besteld
Op voorraad. Meteen verzonden. Snel ontvangen
Prima service!
Levering
Snelle levering van onderdeel. Ketel draait weer prima.
snelle levering
Het apparaat werd snel en goed verpakt geleverd. zeer tevreden.
Super snelle levering
Storing aan gashaard onderdeel opgezocht.
1e contact per email donderdag 16:30 of het onderdeel wel op voorraad was.
Direct antwoord terug, niet op voorraad.
Maar voor 17uur besteld....... zaterdag werd het al bezorgt, is dat snel of niet!
Bedankt voor de service
snel en goed
Aangegeven levertijd is nagekomen. Producten waren ook goed.
goede snelle service
Snelbesteld, en inderdaad snelle service, ik was nog onderdelen vergeten te bestellen, bij nabellen was de medewerker volledig op de hoogte van mijn bestelling (zonder dit op te zoeken) en ter zake kundig voor de andere onderdelen, zodat dit nog met dezelfde zending mee kon. Super dus!
Levering cifon bij snelbesteld.nl
Na een gemakkelijke zoek en filter actie op de site met onderdelen werd het cifon voor mijn nefit cv ketel keurig netjes verpakt snel geleverd.
Weer een tevreden klant.
Vriendelijk en snel!!
Ook bij eenvoudige vragen een goed antwoord!!
Zeer prettige internetwinkel met goede communicatie
Reageert correct op vragen en probeert ook een oplossing te vinden .
Komt afspraken goed na en de levering is correct?
Zeer goede ervaring
Klasse
Goede communicatie, vlotte verzending en uitstekende verpakt.
Ze laten je niet in de kou zitten.
Wat beloofd is is ook gehandhaafd!
De bestelling die ik had besteld is verstuurd zoals een goede firma
dat had beloofd! Alles is vlekkeloos verlopen!
Mocht ik ooit weer iets nodig hebben voor mijn STELLINA haard, weet ik waar ik wezen moet, en als ik iemand tref die iets nodig heeft zal ik
dat zeker aanbevelen!!
Ans Cabri.
goede duidelijke site snelle levering
Goede duidelijke website
De bestelling werd snel (binnen 24 uur) bezorgd. Super!
Perfekt en snel
Ongelooflijk wat zij allemaal hebben op het gebied van onderdelen. Even aanklikken en het is in huis.