Per ongeluk het verkeerde artikel gekregen. Maar binnen no time was de fout hersteld en kreeg ik het juiste onderdeel. BRAVO !
Een driewegklep besteld voor mijn cv ketel. Na 4 dagen nog steeds niks gehoord. Telefonisch contact proberen te leggen maar dit was erg moeilijk. Uiteindelijk bleek pakket bij DHL punt te zijn bezorgd... Toon meer
Het bestellen van het product verloopt prima. producten zijn in orde. De service mbt tot foute bestelling is goed. Daarna heb ik een overbodig onderdeel teruggezonden. Niet in een extra omv... Toon meer
Van mijn 17 jarige Agpo ketel was op woensdag de Branderautomaat kapot gegaan. via Google bij Snelbesteld terecht gekomen. zij hadden deze voor een redelijke prijs en dus gelijk besteld. op vrijdag ge... Toon meer
goede service en zeer snelle levering
Met 1 woord SUPER
Snelle service en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Prima bedrijf
Zeer goed contact en raad gekregen van de desbetr. heer aan de telefoon.
Goed geholpen en snelle service.
in de middag onderdeel besteld en de andere dag 's morgens al ontvangen!
Ik beveel deze organisatie dan ook van harte aan.
HULDE!!
snel en goed geprijsd super !!
netjes en snel. veel keuze in allerlei merken
service,snelheid,feedback is toppie
twee winkel wagens gevuld daardoor twee maal verzendkosten,belletje van snelbesteld,een maal verzendkosten terug,toppie
Goede en vlotte levering.
Na twee dagen de onderdelen in huis. Betreft wel onderdelen die niet echt met spoed nodig waren. Denk als je bij de bestelling in het vak opmerkingen SPOED, zou vermelden, dat zij het ook met spoed zouden verzenden, maar was bij mij niet noodzakelijk.
Perfect
Perfect, vrijdagmorgen besteld, zaterdagmorgen binnen.
Goede en snelle service
Makkelijk zoeken van losse onderdelen en snelle levering
Zo als je mag verwachten bij een online bestelling
Duidelijke website levering de volgende dag via post.nl de bestelde onderdelen ook daadwerkelijk geleverd
Duidelijke website en snelle levering.
De benodigde onderdelen makkelijk en snel gevonden. Onderdelen snel geleverd (donderdagavond besteld, zaterdag in huis).
Snelle bestelling, snelle levering
Snelle bestelling, snelle levering, zo snel zelfs dat ik niet eens een mailtje ontvangen heb van de levering. Als ze je onderdelen hebben kan ik ze aanbevelen.
snel geleverd.
naam klopt met de levertijd. snelbesteld = snel in huis.
Goede mail ondersteuning, vriendelijk, en snelle levering. Helemaal top
Plezante ervaring om daar te winkelen en service te vragen zo moesten ze allemaal zijn
Het goede onderdeel snel binnen dus niks te klagen
Is goed aan te raden
Perfecte service
Duidelijke site waarop makkelijk is te zoeken en de onderdelen 'smiddags besteld en de volgende dag netjes in huis.
Snelle service.
Snelle service,ruim aanbod en een duidelijke site.
Snelle levering.
Snelle levering ondanks drukke kerstperiode.
Op zondag besteld en dinsdag ontvangen. Super.
Snel besteld, maar ook snel geleverd
Zonder problemen razend snel de bestelde onderdelen geleverd.