Jeg har købt en "Indkøbsvogn Sammenklappelig Trappegående 65 kg Sort" for 608 DKK. (Ordrenummer 168028) Beløbet blev trukket på min konto umiddelbart efter bestillingen sidste år. Jeg har stadig i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dealproffsen har et godt udvalg af inventar og mange andre ting, som man ikke finder så mange andre steder. Priserne er gode, men deres ordre behandling er ikke så imponerende. Jeg bestilte en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte via facebook et sammenklappeligt spisebord til kr. 1.528,00. Jeg hørte intet fra Dealproffsen. Jeg kontaktede dem, og de oplyste, at de ikke kendte noget til mit navn eller e-mail. Jeg... Toon meer
Jeg afgav min bestilling den 2. marts, efter at have overvundet alle forhindringer. 31. marts modtog jeg en besked fra Postnord om, at jeg skulle modtage pakken. Den 1. april modtog jeg pakken. J... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dealproffsen AB er en virksomhed med base i Helsingborg, Vi sælger alt hvad du skal bruge i hjemmet - fra møbler og have til kæledyr og kontor. Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af produkter, der passer til alle behov. Lad os være din guide til et smukkere og mere funktionelt boligmiljø. Udforsk vores sortiment og lad Dealproffsen være dit valg for kvalitetsprodukter til dit hjem!
Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har bestilt et produkt der stod til levering efter 2-5 dage. Pengene er trukket, men har intet hørt fra dem trods gentagene hendvendelser.
Opdatering: Der er så her d.27/5 ikke sket en skid ud over at jeg har fået at vide at jeg vil blive sendt videre til en ansvarlig 2 gange.

Hold jer væk !
Bestilte varer 27/4.pengene er trukket, men har ikke modtaget varer, tracking nummer eller svar på mine mails !
Opdatering 1/6
Har modtaget halvdelen af min ordre.

Antwoord van Dealproffsen.dk
Kjøpte en ergonomisk kontorstol hos Dealproffsen som viste seg å ha klare mangler allerede etter første dags bruk. Stoffet ga etter med én gang, og låsemekanismen på ryggen fungerte ikke, noe som gjorde stolen uegnet til bruk.
Da jeg opprettet en reklamasjonssak, møtte jeg en kundeservice som overhodet ikke forholder seg til norsk lovverk. De avviste reklamasjonen med begrunnelse om at en reklamasjon må meldes inn før montering, og tilbød i stedet et useriøst "goodwill-prisavslag" på 5–10 %. Hvordan man skal oppdage produksjonsfeil og funksjonsfeil på en kontorstol før den er montert og testet, er en gåte.
Som et VOEC-registrert selskap som selger til Norge, er Dealproffsen juridisk bundet av den norske forbrukerkjøpsloven, som er ufravikelig til ugunst for forbrukeren. Deres egne interne kjøpsvilkår er direkte ulovlige når de forsøker å innskrenke den lovfestede reklamasjonsretten.
Etter mye fravær av samarbeidsvilje fra butikken, måtte jeg ta saken videre via kredittkortselskapet mitt etter anbefaling fra forbrukerrådet. Jeg vant saken fullt ut, og kredittselskapet refunderte pengene.
Det mest grove i hele prosessen er at Dealproffsen i sine offisielle dokumenter til kredittselskapet presterte å skrive i klartekst: "Vi ser det tyvärr som ett försök till bedrägeri", utelukkende fordi jeg nektet å godta de ulovlige vilkårene deres og i stedet krevde min rett. De kaller altså kunder som benytter seg av lovfestede rettigheter for svindlere.
Stolen i seg selv er for øvrig et billig "dropshipping"-produkt som finnes identisk på både AliExpress og Temu til en brøkdel av prisen.
Styr unna dette firmaet. De har null respekt for forbrukerrettigheter, og kundeservicen er under enhver kritikk når de tyr til personangrep og falske anklager i stedet for å rydde opp.
Obs: Dealproffsen, dere kan spare dere for å svare på denne. For det kommer garantert til å være fullt av løgner og bortforklaringer, akkurat som i resten av saksgangen.

Antwoord van Dealproffsen.dk
Jeg bestilte en vare og da de ikke kunne finde ud af at sende min vare bad jeg om at de returnerede mine penge. De trak mine penge 24. Marts 26
Jeg har stadig ikke fået mine penge her d. 13. April 26 og de svare heller ikke på mine mails. Føj. Hold jer væk. Så tarveligt.

Antwoord van Dealproffsen.dk
Uprofessionelt og utrygt. Hold jer langt væk. De trækker pengene alt for tidligt. Jeg modtog først tracking efter jeg lavede en dårlig trustpilot og de sendte først varerne efter min opdatering af trustpilot.. Der er desuden minimum 3 forskellige trustpilots, hvoraf flere oplyser det samme.

Antwoord van Dealproffsen.dk
LAD VÆRE AT LÆGGE JETES PENGE HER… min 80 årige far bestilte en lænestol. 2 dage efter trak de pengene fra hans konto. 3 uger senere er stolen stadigvæk ikke leveret. Vi efterlyst stol hos dem og fik svar 3 dage senere hvor de skrev at de ville kigge ind i sagen. Endnu en uge er gået og stadigvæk ingen stol eller besked, Vi har inden for de 30 dage annulleret bestillingen og bedt om at få pengene tilbage.
Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę, paczka wysyłana dopiero po moich kilku zapytaniach. Szacowany czas dostawy na stronie internetowej nie jest adekwatny. Produkt zgodny z opisem dlatego daje 3🌟

Antwoord van Dealproffsen.dk
OpdsteringJeg bestilte den 4.3.26. Et overtræk til hængesofa!
Trods adskellige emails har jeg idag 7.5.26, stadig ikke modtaget varen og heller ikke mine penge som firmaet hævede få dage efter bestillingen på mit Mastercard!
Mit bedste råd er
LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DETTE FIRMA!!!
Svaret på ovenstånde er jo latterlig og stort set det samme som uendelig mange andre har fået, uden at de har fået deres penge tilbage!
Det er nok på høje tid,at dealproffsen får besøg af det svenske Polisen!
Som man kan se af svaret fra dealproffsen, herunder for 6 dage siden, lovede de at tilbageføre mine penge! Dette er som forventet ikke sket!
Derfor forbereder vi nu en anmeldelse mod dealproffsen for BEDRAGERI, til kriminalpolitiet i Helsingborg!
Opdatering!
Jeg modtog igår den 18.5. Email fra dealproffsen, at de den 12.5. Havde tilbageført mine penge!
Jeg har idag den 19.5. Talt med min bank! Der er ikke tilbageført noget fra dealproffsen!
Altså løgn og bedrag!
Derfor fortsætter politianmeldelsen mod dealproffsen til Polisen i Helsingborg!

Antwoord van Dealproffsen.dk
Nem bestilling og forholdsvis hurtig levering
Ok priser

Antwoord van Dealproffsen.dk
Jeg bestilte den 6.4.26 (24 dage siden) en kontolstol hos dealproffsen. Jeg fik med det samme hele 2 ordrebekræftigelser på det samme ordrenummer (ordre 168598), og beløbet blev trukket 2 gange samtydigt. Siden har jeg rykket 5 gange for at få det ene beløb retur, samt nyt om afsendelsesdato af stolen. I starten svarede Dealproffsen venligt, men nu svarer de mig ikke længere. Virkerlig uprofessionelt og utrygt.

Hej Dealrproffsen
Det er jo direkte løgn!!!
GLS har endnu ikke modtaget pakken/forsendelse fra jer.
I har blot registreret en forsendelse hos dem, men det betyder jo ikke, at I har planer om at sende varerne!!
Så hvilke historier vil I så fylde mig med?
Opdatering :
Efter denne anmeldelse fik jeg sjovt nok et svar fra kundeservice d 30.4.26
“De kunne desværre ikke annullere min ordre, da den allerede havde forladt deres lager, og er på vej til mig ”.
Jeg har igen i dag tracket via det nummer, der var vedhæftet i mailen, og GLS har registreret en forsendelse , men den er endnu ikke modtaget . Endnu en løgn fra firmaets side .. Den har ikke forladt deres lager !!!!
Jeg kan desværre ikke give nul eller færre stjerner.
Jeg bestilte nogle hylder d 16.4.26., men intet skete.
Kontaktede dem d 20.4.36, og fik først svar d 23.4.36. Her fik jeg en besked om, at de var kede af, at jeg ikke havde fået mine varer endnu og ,at de ville undersøge det.
D 24.4.26 fik jeg besked om, at min ordre var færdigbehandlet, så jeg troede, at jeg snart ville modtage min ordre.
Men nej, jeg har stadig intet modtaget og ikke hørt mere, trods ny kontakt til dem.
De har trukket pengene allerede ved bestilling
I sidste kontakt har jeg bedt dem sende mine penge retur, men det svarer de heller ikke på- og varerne modtager jeg heller ikke !!!
Min søn er skuffet og ked af det, da det var en gave til hans fødselsdag d 23.4, hvilket jeg også har gjort firmaet opmærksom på.
Det er et fusker firma

Antwoord van Dealproffsen.dk
Jeg hører intet trods mange henvendelser. Ved ikke om jeg får en vare eller om det hele er fup.

Antwoord van Dealproffsen.dk
Vi har bestilt et løbehjul, som på hjemmesiden var indikeret værende på lager med en leveringstid på 2-5 dage. Efter 9 arbejdsdage uden information tager vi selv fat i selskabet og de informerer, at løbehjulet alligevel ikke er på lager (selvom hjemmesiden stadig indikerer dette) og lover at sende i starten af den efterfølgende uge - hvilket endnu ikke er sket. De skriver også fint, at vi kan kontakte dem igen, hvis vi skulle have flere spørgsmål, men vi får ikke længere svar fra deres kunderservice. Umiddelbart vil jeg holde mig fra at købe herfra igen - og vil nu forklare min datter, at hun alligevel ikke får et løbehjul i fødselsdagsgave.
Update: Det ser ud til, at Dealproffsen har mere tid til at kommunikere på trustpilot end direkte til deres kunder. Efter deres update her på trustpilot har jeg endnu ikke hørt noget direkte på mine henvendelser og fortsætter derfor processen med ophævelse af købet - desværre.

Antwoord van Dealproffsen.dk
Måtte rykke mange gange, manglende informationer, og en leveringstid på 2 måneder er bare ikke i orden, jeg købte lærred til projektor som stod oplyst til at være på lager, det eneste de var hurtig til var at hæve betalingen.

Antwoord van Dealproffsen.dk
Bestilt en sofa 9/03, de tog penge 11/03,. Jeg hørt ingenting - skrev flere gange, fik et “standard svar bl.a. bl.a. “ pakken kom i dag, 28 /04. Det mest elendige service jeg nogensinde har oplevet!

Opdatering:
Jeg modtog min stol i går, d. 9.maj, så 34 dages leveringstid.
Må jeg anbefale, at I strammer op på kundeservice og giver et reelt estimat af leveringstid. Det ville spare både jeres kunder og jer for bøvl og ærgrelser.
-----------------------
Jeg bestilte d. 5.april '26 en sadelstol, og hjemmesiden lovede hurtig levering, 2-5 dage.
Jeg modtog ordrebekræftelse.
Pengene blev trukket d. 8. april.
Da jeg aldrig har modtaget meddelelse om, at varen er sendt afsted, har jeg nu 4 gange skrevet til firmaet.
3 gange har jeg modtaget høfligt svar på dansk med beklagelse og lovning om, at man vil undersøge sagen, men 4. gang har jeg ikke fået svar.
Jeg har fundet et tlf nummer, men en tlf svarer fortæller på svensk, at der ikke er ledige servicemedarbejdere.
Jeg ville såmænd være tålmodig et langt stykke ad vejen, hvis jeg i det mindste kunne få at vide, hvorfor varen ikke er leveret, eller givet et estimat af leveringsdato.
Er det svindel?
Kommer der nogensinde en stol, eller vil I være venlige at give mig mine penge tilbage?

Antwoord van Dealproffsen.dk
Jeg bestilte vare d. 19/4. Pengene blevreserveret d.22/4. Har prøver at kontakte dem men ingen respons. Ingen vare afsendt endnu. Virkelig dårlig behandling af en ny kunde

Antwoord van Dealproffsen.dk
Har bestilt 4 solsenge den 4/4 og har INTET hørt!
Pengene er allerede trukket den 8/4.
Har fået svar på mail om de er på “jagt” men intet sker, virkelig elendig “service”
Hvis Dealproffsen ser de her opslag så er I velkommen til at refundere hele beløbet til mig.
Har aldrig oplevet noget så elendigt
Ordre nr: 168328

Antwoord van Dealproffsen.dk
Bestilte et børnegitter d. 29 marts. De trak pengene med det samme, men har aldrig modtaget min ordre. De svarer ikke på nogle af mine henvendelser.
DETTE ER TYDELIGVIS ET SVINDELFIRMA OG JEG ANBEFALER ALLE AT HOLDE SIG LANGT VÆK!!!