Dealproffsen.dk Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt en "Indkøbsvogn Sammenklappelig Trappegående 65 kg Sort" for 608 DKK. (Ordrenummer 168028) Beløbet blev trukket på min konto umiddelbart efter bestillingen sidste år. Jeg har stadig i... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dealproffsen har et godt udvalg af inventar og mange andre ting, som man ikke finder så mange andre steder. Priserne er gode, men deres ordre behandling er ikke så imponerende. Jeg bestilte en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte via facebook et sammenklappeligt spisebord til kr. 1.528,00. Jeg hørte intet fra Dealproffsen. Jeg kontaktede dem, og de oplyste, at de ikke kendte noget til mit navn eller e-mail. Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg afgav min bestilling den 2. marts, efter at have overvundet alle forhindringer. 31. marts modtog jeg en besked fra Postnord om, at jeg skulle modtage pakken. Den 1. april modtog jeg pakken. J... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Dealproffsen AB er en virksomhed med base i Helsingborg, Vi sælger alt hvad du skal bruge i hjemmet - fra møbler og have til kæledyr og kontor. Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af produkter, der passer til alle behov. Lad os være din guide til et smukkere og mere funktionelt boligmiljø. Udforsk vores sortiment og lad Dealproffsen være dit valg for kvalitetsprodukter til dit hjem!

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

255 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aldrig igen !!!

den 04.04 bestilte jeg 4 solsenge - d. 08.04 bliver pengene trukket på min konto - ingen sporingsnr modtaget hverken pr mail eller sms - 13.04 skriver jeg 1 gang - d. 15.04 får jeg svar at det opretter en eftersøgning - d.21.04 skriver jeg igen altså 2 henvendelse - hvornår jeg får besked om min varer - d. 23.04 får jeg et svar at de stadig undersøger sagen - jeg overvejer en politianmeldelse !!!
OOOGGGG kommer der så måske et sporingsnr engang også !!!!!!!
Det er super snedigt gjort - sende 2 sporingsnr som om de er ved at blive afsendt fra jeres lager men ikke leverer dem til GLS - det kræver dog en vis form for flabethed!!!!!!
OG JEG VENTER STADIG PÅ JERES SVAR!!!!

1 UD AF 4 MODTAGET EFTER 1 ½ MÅNED DET ER VEL REKORT I DÅRLIG KUNDETILFREDSHED - SÅ MANGLER DER "KUN" 3

Tak for kamp! 4 stole modtaget efter 1 1/2 måned med daglige mails
Her kommer jeg ikke til at handle igen !!!

4 april 2026

Hej Helle,

Vi beklagar verkligen för förseningen och förstår att situationen känns mycket frustrerande. Jag kan se att ditt paket har lämnat vårt lager och är på väg till dig.

Vänliga hälsningar,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Venter stadig på et sporings nummer

Venter stadig på et sporings nummer,
Det første lange stykke tid var pengene “kun” reserveret på min konto. Men så blev de hævet, og jeg fik besked om at ordren var på vej. Men siden er der intet sket. Har ikke hørt mere, og selv om kontakter Dealproffsen svare de ikke.
Så mit bedste råd….
HOLD JER VÆK FRA DET FIRMA…..

Også svare firmaet her om at en undersøgelse er igang. Hmm. Men det er 3 uger siden jeg har hørt fra dem om den undersøgelse. Så deres svar her er intet værd. Men kun for at pynte på at de ikke leverer. Mega dårlig kundeservice, for det eneste man høre fra dem er at de undersøger.
Så deres svar her bekræfter kun at man skal holde sig langt væk fra det svinde firma.

27 april 2026

Hej Niels,

Vi beklager virkelig, at du stadig ikke har modtaget sporingsnummer eller tydelig information, og vi forstår godt din frustration.

En undersøgelse af din ordre er i gang, så vi kan finde ud af, hvad der er sket, og få sagen løst hurtigst muligt. Tak for din tålmodighed under processen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig sendt til kunden! Men kun til jer selv fra leverandører

Kl. 15.01- d. 24.april 2026.
Jeg har netop talt med GLS som aldrig har hentet forsendelsen i Lyngby, men derimod et sted i Sverige og derefter sendt til jer?!??
Dvs. at varerne kun er leveret til jer og aldrig er videresendt!
I har jo selv oversigten!
Nå, jeg har videresendt disse dokumenter til min bank, da jeg har oprettet en klage, og bedt dem om at tage sction.
Jeg har sendt jer oversigten omkring levering

Som informeret jer for 2 dage siden, så blev den tilbageleveret til jer den 21.4. og ikke leveret til pakkeshop!!!
Jeg ønsker beløbet retur. Orker ikke at vente længere. Nu er der næsten gået en måned uden varer.

22 april 2026

Hej,

Tak for din besked, og vi beklager virkelig situationen og ventetiden.

Hvis pakken er blevet returneret til os, gælder vores vilkår for ikke-afhentede forsendelser, som fremgår af vores hjemmeside. Disse vilkår dækker håndteringen i sådanne tilfælde.

Vi forstår dog, at dette er frustrerende, og vi tager din feedback med os.

Uprofessionel service

Bestilte en el-motorcykel med lovet leveringstid på 2–5 dage, men modtog hverken varen til tiden eller nogen opdatering.
Kontaktede jer for at annullere ordren, da den ikke længere kunne bruges som fødselsdagsgave pga. Forsinkelse - alligevel blev varen sendt.
Ved retur skulle jeg selv betale 175 kr., og kundeservice svarede kun med gentagne standardsvar, før de til sidst helt stoppede med at svare.
Meget uprofessionel oplevelse med service og levering. Handler ikke her igen!!

27 maart 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager virkelig den oplevelse du har haft.

Vi forstår godt, at forsinkelsen og den manglende kommunikation har været frustrerende – især når varen skulle bruges som gave. Vi beklager også, at annulleringen ikke nåede at blive behandlet, inden ordren blev sendt.

Ved retur gælder vores vilkår for fragtomkostninger, men vi tager din feedback om både processen og kommunikationen med os for at forbedre vores service fremover.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beløb trukket med det samme - ingen varer

Beløb trukket med det samme - men igen varer bliver afsendt! Jeg har skrevet adskillige gange på kundeservice og bliver spist af med “vi behandler sagen” og tak for din tålmodighed. Der sker ikke en snøvs!
Jeg har anmodet penge retur - stadig ingen respons. Det er skisme svineri!
Så gør jer selv den tjeneste, at bestille jeres produkter et andet sted.

Note: Og dagen efter jeg har lagt en negativ anmeldelse svarer i tilbage på den. Det ville da være fornøjeligt, hvis i så også kunne finde ud af, at svare tilbage på de mails i får tilsendt. Og nej - i er ikke igang med at løse noget som helst!

8 april 2026

Hej Angie,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager virkelig den oplevelse du har haft.

Undersøgelsen er i gang, og vi arbejder på at sikre, at din sag bliver løst hurtigst muligt – enten ved levering eller tilbagebetaling. Vi forstår din frustration og sætter pris på din tålmodighed.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Syns ikke de kan være bekendt at trække…

Syns ikke de kan være bekendt at trække beløbet så hurtigt og så ikke høre en dyt. Har skrevet til dem to gange, me hører intet om min levering fra den 4/4. 2-5 dagers levering som de lover passer i hvert fald ikke. Nu er der gået over 14 dage… de burde ikke have lov at skrive hurtig levering. Venter stadig på svar angående min levering.

19 april 2026

Hej Jensen,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager virkelig den lange ventetid og manglende information.

Jeg kan se, at din pakke har forladt vores lager og er på vej til dig. Du vil modtage opdateringer i forbindelse med leveringen.

Tak for din tålmodighed.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte via facebook et…sammenklappeligt spisebord

Jeg fremsendte kvittering fra mobilepay.
Jeg har intet hørt fra dem siden.
Beløbet blev overført den 1. april og hævet den 7. april 2026.

1 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hundehus til 1099,-

Hundehus til 1099,- : Produktets kvalitet hænger ikke sammen med prisen. Brædderne til bunden er skæve, brugsanvisningen passer ikke med de bogstaver der står på pakkerne. Hængslerne er let bøjelige/ tyndt blik
Et bræt er flækket i kanten og skal derfor repareres før taget kan færdiggøres.
Og nej; jeg har IKKE øvet vold mod materialerne.

10 april 2026

Hej Yvonne,

Tak for din feedback. Vi beklager virkelig, at produktets kvalitet ikke levede op til dine forventninger, og at du oplevede problemer med både materialer og vejledning.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med billeder og yderligere information, så vi kan hjælpe dig videre med sagen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Totalt dårlig behandling. Tålmodighed!!Føj!!!!!

Nu har vi 1. Maj og jeg har stadig ikke fået mine penge retur. Nu svarer de så heller ikke på mine mails. FØJ EN DÅRLIG BEHANDLING.
Bestilte varen d. 23-3-26 pengene blev trukket 25-3-26 ordre nr. 168018.
De bliver ved med at skrive tak for din tålmodighed vi undersøger sagen, når jeg kontakter dem. Min tålmodighed er dog brugt og har bedt dem returnere mine penge. Har bedt dem bekræft de returnere pengene, men ingen respons.

10 april 2026

Hej Per,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager virkelig den oplevelse, du har haft.

Jeg kan se, at din sag er blevet videresendt til vores finansafdeling til videre behandling. De vil behandle din anmodning om refusion hurtigst muligt.

Tak for din tålmodighed.

Med venlig hilsen,

Manglende tilbagebetaling

Efter 3 måneder lovede i tilbagebetale mig mine penge det har i så valgt ikke at overholde nu er vi så oppe på 4 måneder siden jeg valgte at annullere min ordre og ville have mine penge tilbage virkelig en mærkelig og bizar måde at drive virksomhed på

5 december 2025

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager virkelig den oplevelse du har haft.

Vi kan se, at din pakke er blevet returneret til os, da den ikke blev afhentet i tide. I dette tilfælde gælder vores vilkår for uafhentede forsendelser, og vi vil sørge for, at tilbagebetalingen bliver gennemført.

Vi beklager den lange ventetid og takker for din tålmodighed.

Order

Jeg er meget tilfreds med varen, men ventetiden...
Virksomheden har ingen hurtig kommunikation med kunderne, og behandlingen tager meget lang tid.
Tænk jer godt om, før I bestiller noget på hjemmesiden.
Leveringen tager muligvis ikke 2-5 dage, som angivet på hjemmesiden.

Hej Luiza,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med varen.

Samtidig beklager vi virkelig den lange ventetid og den manglende hurtige kommunikation undervejs. Vi forstår godt, at dette har påvirket din samlede oplevelse, og vi tager din kommentar med os videre for at forbedre både information og behandlingstid.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt alt for lang ventetid

Alt alt for lang ventetid . Måtte rykke for den og så kom der gang i forsendelsen. Lidt bøvlet at komme i kontakt med dem

Hej Birgitte,

Tak for din feedback. Vi beklager virkelig den lange ventetid og at det var besværligt at komme i kontakt med os.

Vi er dog glade for at høre, at der kom gang i forsendelsen til sidst. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre for at forbedre vores service.

Anna

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er fuldt og overlagt svindel.

Det er fuldt og overlagt svindel.
De er blevet politianmeldt. Uafhængigt af hvilket beløb som andre bliver snydt vil jeg opfordre alle til at politianmelde dem, da politiet så får en bedre sag at fører.
Efter 5 måneder får man stadig ikke sine penge tilbage og de bestilte produkter har sandsynligvis aldrig eksisteret, men sagen bliver syltet med de samme svar fra "kundeservice".
Køb hellere jeres ting gennem portaler som cdon eller andre større steder der ikke laver online tyveri.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kvalitet OK levering OK Indpakning…

Kvalitet OK levering OK Indpakning lidt defekt ved ankomst Lang leveringstid fra ordreafgivelse. Men herlhedsbilledet OK

1 april 2026

Hej Peter,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen.

Vi beklager dog, at emballagen var lidt beskadiget ved ankomst, samt at leveringstiden var længere end forventet. Det tager vi med os for at blive bedre.

Du er altid velkommen til at handle hos os igen.

Anna

Varen kom først efter 21 hverdage

Varen kom først efter 21 hverdage, uden at der blev informeret om hvorfor.
Varen er udemærket, men kan ikke anbefale andre at handle hos Dealproffsen.

31 maart 2026

Hej Patrick,

Tak for din feedback. Vi beklager virkelig, at leveringen tog længere tid end forventet, og at du ikke blev informeret undervejs.

Det er dog godt at høre, at du er tilfreds med selve varen. Vi tager din feedback med os for at forbedre kommunikationen fremover.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Elendig service. Fint produkt.

Jeg er meget utilfreds med levering og service niveauet.. Jeg modtog først trackingnummer og information efter 1 måned og 3 skrevne klager.. Min ordre er dog kommet og kvaliteten er som lovet

27 maart 2026

Hej Mads,

Tak for din feedback. Vi beklager virkelig, at leveringstiden og kommunikationen ikke levede op til dine forventninger.

Det er dog godt at høre, at din ordre er kommet frem, og at kvaliteten var som lovet.

Vi tager din feedback med os for at forbedre vores service fremadrettet.

Sara

Hej Felismir,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde köpet som både snabbt och effektivt.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du vill handla igen.

Vänliga hälsningar,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I mangler en bedre service for at få…

I mangler en bedre service for at få viden om hvor længe sagen skal leveres.

18 maart 2026

Hej Leandro,

Tak for din feedback. Vi beklager, at du ikke har fået tilstrækkelig information omkring leveringstiden.

Vi tager din kommentar med os videre, så vi kan forbedre kommunikationen og give tydeligere opdateringer fremover.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din ordre.