"De HAARLEM" reageert nergens op! Had eind november onderstaande bestellingen gedaan en betaald . Mail en site is uit de lucht ?! Ga mijn bank vragen het bedrag terug te halen ! Ben... Toon meer
Jas XL besteld , niet zo lang moeten achter wachten maar de maat klopt helemaal niet ! Heb XL besteld en de jas die ik heb gekregen met etiket XL in is wat mij betreft een Small misschien medium... Toon meer
Oplichter! Is dezelfde oplichter als Henstra Amsterdam/ Hoogstra Amsterdam! Verkoopt ook zogenaamd Phillips koffiemachines voor €60,- die normaal €600, kosten. Daarna krijg je 2 rode touwtjes gelever... Toon meer
Oplichters.. niet bestellen.. goedkope Chinese meuk.. terugsturen niet mogelijk.. gegarandeerd je geld kwijt.. mocht iemand weten wie achter dit bedrijf zit. Laten we dan met z’n allen ons geld terugh... Toon meer
WestAce Casino is an online casino platform providing a variety of games such as slots, table games, and live casino experiences. It is designed to offer an entertaining and accessible environment for players of all levels, with regular promotions and a wide range of gaming options. The platform aims to ensure a smooth user experience and responsive customer support.
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Sh*t. Weer ingetrapt!
Bestel nooit op deze site. Puur bedrog
oplichterij! Eerst was de bestelling zogezegd een maand onderweg en dan melding dat het geleverd was, maar is nooit aangekomen. Er staat mailadres bij en telefoonnummer, maar onmogelijk om iemand te bereiken of antwoord te krijgen.
Wellicht is het handig om een melding te doen bij Radar of Kassa van deze oplichters.
Ik ben er zelf helaas ook ingetrapt.
Het bedrijf bestaat niet. Bestelling is een maand onderweg geweest vanuit China blijkt. Het is slechte kwaliteit, komt niet overeen met het bestelde product. Bovendien stinkt het vreselijk!!!
!!!!NIET BESTELLEN JE WORDT BELAZERD!!!
Zeer slecht
Levering laat
Product ziet er heel goedkoop uit
Antwoorden niet op Mail voor retourmelding
Geen telefoon nummer
K. U. T. weer ingetrapt 🫠
Lijkt wat velen zeggen een NL site/ webshop. Helaas gaat het weer uit het verre Azië komen en waarschijnlijk niet passen gok ik nu al.
Dus houd je van gokken? Waag een kansje en bestel hier wat!
Leuke jurk gezien? Koop hem gewoon ergens in de winkel of betrouwbare webshop in NL
Trap er niet in! Via Insta een reclame van Van Galder Mode Haarlem: bekt lekker betrouwbaar Hollands…dacht ik. Ik had een hele leuke bikini besteld. Zwart met groen, na ontvangst blijkt dat je dwars door het zwarte stofje heenkijkt en de pasvorm is zeer afwijkend van “normaal”.
Er is geen fysieke winkel enkel een Chinese website met lange levertijden (uiteraard, komt met het vliegtuig?! vanuit China). En wat je dan op de 14e dag (6-14 dagen verzendverplichting) ontvangt is van abominabele kwaliteit.
Retourbeleid is uiteraad: badmode mag niet retour, jammer van mijn geld, goede les voor mij: nooit meer doen!
“Wat ging er niet mis” zou hier een betere vraag zijn.
1. Een bestelling vorig jaar ruim vóór Kerst gedaan. Het pakketje kwam begin januari van dit jaar pas binnen.
2. De zending bleek helemaal niet te voldoen en dus reden voor retourneren.
3. Om hun site gaven ze aan snel te reageren. De reactie kwam echter pas na 2 dagen.
4. Retourneren bleek (binnen 30 dagen) niet naar een Nederlands maar een Chinees (pakhuis) te moeten. De kosten daarvan stegen (zonder invoerrechten) ruim boven het bedrag van het bestelde uit.
5. De klantenservice bleef ‘vriendelijk’ maar heel stoïcijns in hun retourenbeleid wat (overigens moeilijk vindbaar) op hun site vermeld staat.
Het is tot op heden niet gelukt om hier uit te komen en ik ga dus ook aangifte van ‘internetfraude’ doen.
Zeer af te raden om hier ook maar iets te bestellen! Er zijn betere ‘goedkope’ aanbieders zonder al te veel klachten.
Oplichters, inferieure kwaliteit uit China. retour buileid niet duidelijk. Moet aangetekend naar China, terwijl op website stond buitenland. Ik woon in België dus NL is buitenland. De webwinkel is inmiddels gesloten, maar de klantendienst werkt wel nog, nu onder de naam Welmoed Jacobs, dus ongetwijfeld is er ergens weer een nieuw bedrijfje die deze praktijken verderzet.
Na ontvangst van jassen die absoluut niet overeen kwamen met de plaatjes ben ik gewezen op het retourbeleid. Nu ik de reviews lees doen ze dat bij iedereen. Ik mocht de jassen houden en kreeg een tegoedbon van 150,00. Hier heb ik eea op besteld maar dit is nog niet binnen. Ik heb wel een mail ontvangen dat het is geleverd. Ik ga er niet eens meer achteraan, het is een verloren strijd. Ik wens de haarlem veel plezier met mijn geld want ze gaan het zeker niet terugstorten. Ik had beter moeten weten.
De Haarlem gaf aan op haar website dat het een familiebedrijf is die er mee op gaat houden, en hele mmoie aanbiedingen deed over kwalitatief zeer goede leren sandalen: nu 50% opruimkorting, van €139 voor €69. Het duurde erg lang (6 weken) voordat er geleverd werd, ook na herhaalde vragen van mijn kant. Uiteindelijk werd er geleverd, maar wat ik ontving was een paar plastic imitatie sandalen die nog geen €30 waard zijn. geproduceerd en geleverd vanuit China. Mijn klacht per email is niet eens bevestigd. De omruil/retour condities zijn niet acceptabel en onwettig voor zover ik het kan beoordelen. Dit meld ik bij de consumentenbond... tegen beter weten in? Eigenlijk crimineel/oplichters.
Ik heb dezelfde ervaring met deze partij, bizar.
Het is een optie om aangifte te doen van oplichting, het retourbeleid is in strijd met de wet.
Het is ook een optie om gezamenlijk naar de kantonrechter te gaan. Dat vind ik het wel waard. Wie is de persoon achter deze toko?
@De Haarlem, Sanne, Emma of Henk: svp geen reactie.

Antwoord van WestAce casino
Deze dropshipper doet zich voor als een high end zaak. Trap er niet in!!! De prijs -kwaliteit is zeer slecht . Bestellingen duren erg lang maar dat is niet het grootste issue . De geleverde spullen zijn van zeeer slechte kwaliteit . De schoenen die ik had besteld waren binnen 3 week compleet stuk ( zool gescheurd en los van de schoen)
Update : gezien de reactie van deHaarlem, ik heb natuurlijk vooraf al direct contact gezocht met de klantenservice , die konden niets doen als het product niet defect was bij aflevering .
De Haarlem werkt met AI om te antwoorden op dit soort reacties , ook als helpdesk .

Antwoord van WestAce casino
Een dag later volgt op Instagram een
aanbieding van De Haarlem. Een complete
nepwinkel met dropshipkleding. Deze heeft wel
een KvK-nummer (92176143), een adres en een
naam: Headcure aan het Verdunplein 17 in
Eindhoven. Ook dit is een dropshipscam, want
retourzendingen moeten naar 'ons magazijn' in
het buitenland gestuurd worden. Ze zuigen het
uit hun duim.
Deze domeinnaam is in december 2023
geregistreerd door een Nigel van Bergen die
beweert dat De Haarlem ooit begonnen is in
1998 als echte winkel. Weer een leugen.De
oprichter heet Ties Maas en hij verstopt zich
Grappig: De Haarlem gebruikt nu op Instagram
dezelfde feed als Venomz Amsterdam. Zijn die
shops onderling verbonden? Misschien is het
wel een klasje van een succes-coach: hoe word
ik slapend rijk? We komen hetzelfde aanbod
aan jassen tegen bij Nicolas Amsterdam,
ingeschreven op naam van een Jayden
Maljaars.

Antwoord van WestAce casino
28 nov sandalen besteld, die na 7 á 9 dagen bezorgd zouden worden. Uiteindelijk werd het 20 december, dus niet volgens afspraak. De sandalen passen niet en er zat geen retourformulier bij. Dan weet je al dat er iets niet klopt! Na dagenlang iedere dag mailen met de vraag om een retourformulier heb ik aangifte van oplichting gedaan. Je hebt nl altijd recht van retourzending ! Het blijft ijzig stil aan de kant van de verkoper, dan weet je helemaal zeker dat er iets niet klopt! De maat vd sandalen is waarschijnlijk op Chinese voeten gericht, nl veel te klein.
Al bij al KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!! Het is niet eens 1 ster waard!!

Antwoord van WestAce casino
Dit zijn dropshippers! Mooie plaatjes, maar uiteindelijk krijg je weken later meuk uit China. Wil je het terugsturen, dan wordt je aan het lijntje gehouden middels een AI-bot.
Update: de reactie hieronder is van hetzelfde kaliber: ze betreuren van alles maar een retourlabel krijg je niet (en schijnt 50 Euro te kosten heb ik in een andere review gelezen). Had zoals anderen schrijven nog liever nul sterren gegeven!

Weest gewaarschuwd!!!
In de eerste plaats zijn mijn vanuit China in plastic zakjes verstuurde bestellingen veel te laat bezorgd.
Vervolgens krijg je niet wat je volgens beschrijving op de website zou moeten krijgen. Het overhemd "Gemaakt van ademende stoffen" blijkt van "100% polyester" te zijn en bovendien blijkt het "wit" "vergeeld" te zijn. Schoenen van "Hoogwaardig leer" blijken "nepleer" te zijn en ook de kleur komt niet in de buurt van het op de website gepresenteerde...
Dus maar een retourzending aangevraagd, maar ook hier geldt: weest gewaarschuwd!! "14 Dagen Niet Goed Geld Terug" werkt natuurlijk alleen als je de producten echt gaat terugsturen maar let op: de (te) hoge kosten daarvan zijn voor jouw eigen rekening! Zie hiervoor de evenzo verhelderende als verbijsterende mail hieronder inclusief de geste om het bestelde maar cadeau te doen:
*******************************************************************************************
Beste H,
Bedankt voor je reactie en het delen van je zorgen. We betreuren het oprecht dat je door deze ervaring het vertrouwen in ons bent verloren en we waarderen de kans om je retourverzoek te behandelen.
Ter verduidelijking: we verstrekken geen retourlabels, dus klanten zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten bij het retourneren van artikelen. Retourzendingen moeten naar onze vestiging in China worden gestuurd en de verzendkosten bedragen doorgaans € 40-50, plus eventuele douanekosten. Helaas kunnen we deze kosten niet dekken vanwege ons huidige beleid.
We willen er ook voor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de mogelijke risico's bij internationale retourzendingen, zoals verlies of schade tijdens het transport, waardoor een restitutie ongeldig kan worden verklaard. Om deze redenen raden we ten zeerste af om artikelen te retourneren.
Om een eenvoudiger en kosteneffectiever alternatief te bieden, verhogen we ons aanbod naar 50% korting op je volgende aankoop. Op deze manier kun je een ander product selecteren tegen een aanzienlijk lagere prijs, terwijl je de uitdagingen en kosten van het retourneren van artikelen vermijdt. Daarnaast kun je overwegen om de huidige artikelen cadeau te doen aan iemand tijdens de feestdagen, waardoor de situatie in een positief gebaar verandert.
Als u ondanks bovenstaande toch wilt retourneren, zullen wij u gedetailleerde instructies en het retouradres verstrekken na bevestiging. Laat ons weten wat uw voorkeur is, zodat wij u snel kunnen helpen.
Bedankt voor uw begrip en geduld. Wij kijken ernaar uit om deze kwestie op de best mogelijke manier op te lossen.
Team De Haarlem
Het Team De Haarlem begrijpt niet dat je deze webshop totaal niet meer vertrouwt en dus met de aangeboden 50% korting geen "volgende aankoop" zult gaan doen om te voorkomen dat je wederom in dezelfde problematiek gaat vervallen.

Antwoord van WestAce casino
Exact dezelfde ervaring als de rest.. Er zijn spullen geleverd maar retourneren kost je minimaal 50,- en wordt afgeraden. Dat staat uiteraard nergens vermeld op de website. Eigenaar weet heel goed dat hij/zij de boel oplicht. Er staan zoveel zaken op de website die niet kloppen dat het gewoon oplichterij is. Heeft inmiddels ook een nieuw bedrijf: Ember Antwerp. ik zou zeggen, probeer iedereen te behoeden hier iets te kopen. De eerste advertenties op Instagram al voorbij zien komen met exact dezelfde afbeeldingen.