WestAce casino Reviews 224

1,4

"De HAARLEM" reageert nergens op! Had eind november onderstaande bestellingen gedaan en betaald . Mail en site is uit de lucht ?! Ga mijn bank vragen het bedrag terug te halen ! Ben... Toon meer

Jas XL besteld , niet zo lang moeten achter wachten maar de maat klopt helemaal niet ! Heb XL besteld en de jas die ik heb gekregen met etiket XL in is wat mij betreft een Small misschien medium... Toon meer

Oplichter! Is dezelfde oplichter als Henstra Amsterdam/ Hoogstra Amsterdam! Verkoopt ook zogenaamd Phillips koffiemachines voor €60,- die normaal €600, kosten. Daarna krijg je 2 rode touwtjes gelever... Toon meer

Oplichters.. niet bestellen.. goedkope Chinese meuk.. terugsturen niet mogelijk.. gegarandeerd je geld kwijt.. mocht iemand weten wie achter dit bedrijf zit. Laten we dan met z’n allen ons geld terugh... Toon meer

WestAce Casino is an online casino platform providing a variety of games such as slots, table games, and live casino experiences. It is designed to offer an entertaining and accessible environment for players of all levels, with regular promotions and a wide range of gaming options. The platform aims to ensure a smooth user experience and responsive customer support.

1,4

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Jas besteld

Jas besteld, zojuist geleverd, maar is te klein.
Proberen te mailen, maar ik krijg steeds een foutmelding en de site is blijkbaar offline.
Hoe kom ik contact met die gasten?

6 december 2024

Beste Marianne,

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen en het spijt me echt om te horen over de problemen die u ondervindt met zowel de maat van de jas als de moeilijkheid om contact met ons op te nemen.

U kunt ons gerust rechtstreeks bereiken via ons support-e-mailadres op dehaarlem@gmail.com. Als u hier nog steeds problemen mee ondervindt, laat het me dan weten en we helpen u verder.

Voor de retourzending begeleiden we u graag door het proces en bespreken we uw opties.

We zijn er om u te helpen en we stellen uw geduld op prijs.

Shitzooi

Shitzooi! Ook ik opgelicht! 90 euro kwijt en zit met een vreselijk slechte jas. Kan der niks mee. Wat gaan we doen?!

Beste Sherilyn,

Ik vind het erg vervelend om te horen dat u ontevreden bent met uw bestelling en ik begrijp uw frustratie volledig. We geven echt om onze klanten en willen dit probleem graag voor u oplossen.

Kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via dehaarlem@gmail.com, zodat we uw situatie verder kunnen onderzoeken? Als het product niet aan de verwachtingen voldoet, kunnen we u helpen bij het retourproces of andere oplossingen bieden.

Bedankt voor uw geduld en we zijn er om u te helpen!

Niet bestellen bij deze oplichters!

Niet bestellen bij deze oplichters!
Goedkope Chinese troep, heb aangifte gedaan en hoop dat ik mijn geld terug krijg!
Had ook te laat de reviews gelezen

Beste Salima,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt me echt om te horen dat u ontevreden bent met uw bestelling en ik begrijp uw frustratie volledig. We streven er altijd naar om kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice te leveren en ik betreur het dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Als u dit verder wilt bespreken, neem dan rechtstreeks contact met ons op via dehaarlem@gmail.com. We zullen met u samenwerken om uw zorgen aan te pakken en, indien nodig, helpen met retourzendingen of terugbetalingen volgens ons beleid.

Bedankt voor uw begrip en we hopen dit naar tevredenheid op te lossen.

BLIJF WEG van DE HAARLEM

Stom geweest van 2 dingen tegelijk te bestellen ... Allee ja eerste kledingstuk besteld met 10% discount en tweede direct daarna besteld nadat ik bij mijn eerste bestelling 20% discount kreeg.
Eerste artikel was ok-ish, maar je zag aan het materiaal dat dit veel te duur geprijsd was. Tweede artikel was nog erger, 90€ voor een jas die veel te klein was en een materiaal dat ze normaal gebruiken voor karnavalskostuums van 10€... Ik een retour zending aangevraagd... En vreemd genoeg mocht ik hem houden en kreeg ik een kado bon van dezelfde waarde... Dan de stommiteit begaan van mijn leven, bestel ik een duurdere jas (nog eens 50€ bovenop gelegd) maar deze keer dacht ik een betere jas te hebben gekocht (80%wol-20% polyster + Maattabel goed gevolgd). Resultaat: jas die 2 maten te klein was en weeral kwalitatief minderwaardig materiaal... Ben nu al een week aan het zeuren voor een retourzending die ze niet toelaten (omdat het van een bon kwam) en nu is hun website down... Ben wat armer maar een ervaring rijker !!!

15 november 2024

Beste Pascal,

Bedankt voor het delen van je feedback en het spijt me echt om te horen over de frustratie die je hebt ervaren met je bestellingen. We streven ernaar om kwaliteitsproducten en geweldige klantenservice te leveren en ik betreur het dat dit niet jouw ervaring is geweest.

We willen je graag helpen bij het oplossen van het probleem. Als je dat nog niet hebt gedaan, neem dan contact met ons op via dehaarlem@gmail.com met je bestelgegevens en we zullen de kwestie onderzoeken. We begrijpen hoe teleurstellend deze situatie is en we zijn hier om te helpen een oplossing te vinden.

Bedankt voor je geduld en we zetten ons in om je zorgen aan te pakken.

Webwinkel deugt niet

De schoenen die geleverd zijn zijn te klein en voldoen niet aan de verwachtingen van kwaliteit.

Er kan geen email gestuurd worden naar @dehaarlem.nl

Adres niet gevonden
Je bericht is niet bezorgd aan
@dehaarlem.nl omdat het domein dehaarlem.nl niet kan worden gevonden.

Als dit vandaag niet opgelost is, ga ik dit waarschijnlijk aangeven bij de politie

Beste Jelle,

Bedankt dat u contact met ons opneemt en ik bied mijn oprechte excuses aan voor de problemen die u hebt ondervonden met zowel de schoenen als de moeilijkheid om contact met ons op te nemen.

U kunt er zeker van zijn dat ons juiste ondersteunings-e-mailadres dehaarlem@gmail.com is en we helpen u graag met uw retour- of ruilverzoek. We zijn nog steeds beschikbaar om eventuele zorgen die u heeft op te lossen en helpen u graag door dit proces.

Ik begrijp uw frustratie en ik moedig u aan om uw verzoek naar het genoemde e-mailadres te sturen. We zullen dan snel reageren om dit voor u op te lossen.

Bedankt voor uw geduld en we kijken ernaar uit u verder te helpen.

Opgelicht site

Beste Donovan,

Ik vind het erg vervelend om te horen over uw ervaring en ik begrijp uw frustratie. We doen er alles aan om eventuele zorgen aan te pakken en ervoor te zorgen dat uw probleem wordt opgelost.

Als u dat nog niet heeft gedaan, neem dan rechtstreeks contact met ons op via dehaarlem@gmail.com, zodat we u kunnen helpen met uw bestelling. We reageren actief op e-mails en willen ervoor zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig hebt.

Bedankt voor uw begrip en we zijn hier om u te helpen.

Oplichters

Oplichters! Gelukkig is de site offline. Heb besteld met creditcard hoop dat zij mij de aanbetaling vergoeden. Allemaal aanmelden bij de ACM en aangifte doen dan wordt degene die in Dubai zijn oma een rolex geeft aangehouden als hij op Nederlandse bodem komt.

Beste Kas,

Ik bied mijn oprechte excuses aan voor de frustratie die u hebt ervaren met uw bestelling en de verwarring die is ontstaan. We begrijpen uw zorgen en willen u ervan verzekeren dat we ons inzetten om eventuele problemen op te lossen.

Als u via onze website hebt besteld en problemen ondervindt met uw bestelling, raden we u aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen via dehaarlem@gmail.com. We houden deze e-mail actief in de gaten en zijn er om u te helpen met tracking, restituties of andere zorgen.

Houd er rekening mee dat alle betalingen worden verwerkt en restituties indien nodig kunnen worden afgehandeld, afhankelijk van de specifieke omstandigheden.

We stellen uw feedback zeer op prijs en zijn er om u te helpen deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen.

Ook hier weken geleden schoenen…

Ook hier weken geleden schoenen besteld, niets ontvangen. Wat een boeven; de site bestaat ook niet meer en mails komen onbestelbaar retour....

Dit was het laatste mailtje wat ik ontving:

Beste,

Bedankt dat u contact met ons opneemt. Ik begrijp uw bezorgdheid over de trackinglink. U kunt uw bestelling volgen via onderstaande link:

Houd er rekening mee dat de verzending doorgaans 7-15 werkdagen duurt. Er kunnen af en toe vertragingen optreden vanwege grote volumes bij verzendfaciliteiten of douaneprocessen. Wees gerust, we houden uw bestelling nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u aankomt.

Bedankt voor uw geduld en neem gerust contact met ons op als u nog vragen hebt of hulp nodig hebt.

Welmoed Jacobs

Medewerker Klantenservice

19 november 2024

Beste Rémi,

We verontschuldigen ons oprecht voor de frustratie die u hebt ervaren met uw bestelling. We begrijpen uw bezorgdheid, vooral wanneer het voelt alsof de communicatie is verbroken.

U kunt er zeker van zijn dat ons team er is om u te helpen en we zijn volledig toegewijd om eventuele problemen met uw bestelling op te lossen. Hoewel u aangaf dat de site offline is en e-mails onbestelbaar zijn, kunt u ons nog steeds rechtstreeks bereiken via ons huidige ondersteunings-e-mailadres: dehaarlem@gmail.com. Dit e-mailadres wordt regelmatig gecontroleerd en we zullen prioriteit geven aan het helpen van u met tracking- en bezorgproblemen.

We stellen uw geduld en begrip oprecht op prijs en we willen u graag helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

OPLICHTERS

UPDATE: ze hebben nieuwe site : info apenstaartje dehaarlemmode punt n l

Jas besteld en na enkele weken vanuit CHina geleverd.
Ik vraag een retour aan en krijg enkel de melding dat ik 'ter compensatie' 10% op een volgende aankoop krijg. Terwijl ik bij het pakketje al een bon voor 15% ontvangen had!!
Veel over en weer gemail, tot 30% korting aangeboden gekregen maar IK WIL GEEN NIEUWE ARTIKELEN KOPEN!
Laatste reply die ik stuurde kwam onbezorgd terug. Site lijkt nu offline...
OPLICHTERS!

Beste Ellen,

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen en uw zorgen hebt gedeeld. We betreuren het ten zeerste om te horen over de negatieve ervaring die u hebt gehad met uw bestelling en de moeilijkheden die u hebt ondervonden met communicatie. We begrijpen uw frustratie absoluut en verontschuldigen ons voor de verwarring die is ontstaan ​​door het retourproces en de kortingsaanbiedingen.

Houd er rekening mee dat we ons inzetten om eventuele problemen op te lossen. Als u nog steeds wilt doorgaan met de retourzending, verzoeken we u vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met ons klantenservice-e-mailadres op dehaarlem@gmail.com. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bezorgdheid wordt aangepakt en u te helpen met de volgende stappen.

Onze excuses voor het ongemak en we zijn hier om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Wacht nog steeds op bestelling

Wacht nog steeds op bestelling, kan ook geen contact opnemen met DeHaarlem internet site niet beschikbaar, mailadres in NL ook niet mogelijk. Steeds fout melding. Vrees dat ik klacht zal moeten indienen bij de politie voor fraude. Ben info aan het verzamelen hoe dit te doen zodat er gevolg aan komt. Dit soort praktijken moet stoppen en die mensen moeten hiervoor terecht gesteld worden .

Beste Alexander,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons oprecht om te horen over de problemen die u ondervindt met uw bestelling. We begrijpen uw zorgen en willen u verzekeren dat we hier zijn om u te helpen.

Neem rechtstreeks contact met ons op via ons support-e-mailadres, dehaarlem@gmail.com, zodat we u verder kunnen helpen en de situatie zo snel mogelijk kunnen oplossen. We streven ernaar de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat alle zorgen worden aangepakt.

We kijken ernaar uit om van u te horen en samen te werken om dit op te lossen.

Toko offline

Inmiddels is de toko offline en ik 350 euro lichter. Wat een ratten

Beste Dhr,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons oprecht om te horen over de frustratie die u hebt ervaren en we begrijpen hoe verontrustend het kan zijn als u geen toegang hebt tot de website of uw bestelling niet kunt volgen.

We willen u geruststellen dat onze website nog steeds operationeel is. Controleer uw internetverbinding en probeer de website opnieuw te openen via deze link: https://dehaarlemmode.nl/. Als u problemen blijft ondervinden, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op via info@dehaarlem.nl en we helpen u graag op welke manier dan ook.

Als u vragen hebt over uw bestelling of betaling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we helpen u graag alles te verduidelijken.

We verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak en zijn hier om dit probleem op te lossen.

ik krijg geen contact en geen…

ik krijg geen contact en geen bevestiging van mijn bestelling met bestel nummer en betaling, ik ben opgelicht denk ik en ik verwacht ook niet dat het artikel nog binnen komt, ik had de reviews eerst moeten lezen. dom dom

Beste Petra,

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen en uw zorgen met ons hebt gedeeld. Het spijt ons oprecht om te horen over de moeilijkheden die u hebt ondervonden met uw orderbevestiging en communicatie.

We begrijpen uw frustratie volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor de verwarring die is ontstaan. We doen ons best om tijdige communicatie en orderverwerking te garanderen. Als u uw orderbevestiging of betalingsgegevens niet hebt ontvangen, controleer dan uw spam-/ongewenste e-mailmap, want soms kunnen e-mails daarin terechtkomen.

Om dit op te lossen, neemt u rechtstreeks contact met ons op via info@dehaarlem.nl met uw ordergegevens en wij zorgen ervoor dat alles snel wordt afgehandeld. Wij streven ernaar om uitstekende klantenservice te bieden en zullen eraan werken om dit voor u recht te zetten.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en we kijken ernaar uit om van u te horen, zodat we deze kwestie snel kunnen oplossen.

Op Facebook schrijven ze dat ze ermee…

Op Facebook schrijven ze dat ze ermee ophouden na al vele jaren zelf schoenen te hebben vervaardigd. Als ik echter zo de website bekijk, dan ligt de focus toch heel ergens anders en zeker niet alleen op schoenen. Die worden dan naar alle waarschijnlijkheid ook niet daar vervaardigd.

Beste Michael,

Bedankt dat u uw gedachten met ons deelt. We begrijpen hoe frustrerend tegenstrijdige informatie kan zijn en we verontschuldigen ons voor eventuele verwarring over ons productaanbod.

Ter verduidelijking: we hebben ons assortiment uitgebreid met meer dan alleen schoenen, om een ​​verscheidenheid aan artikelen aan te bieden, en we doen ons best om kwaliteit te garanderen in alle categorieën. Hoewel we ons niet langer uitsluitend op schoenen richten, geven we nog steeds prioriteit aan het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service aan onze klanten.

Als u vragen hebt over een specifiek product of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl. We zijn er om u te helpen en beantwoorden graag al uw zorgen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Het is echt zijn geld niet waard

Het is echt zijn geld niet waard ! Een jas die oorspronkelijk 170€ kost aan halve prijs, verwacht je toch nog een beetje kwaliteit. Dit is geen jas, het is een gilet… komt uit China ! Bedrieglijk tot en met !

3 december 2024

Beste Bonheure,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons oprecht om te horen dat de jas niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe teleurstellend het kan zijn als een product niet voldoet aan uw verwachtingen, vooral wat betreft de kwaliteit.

Wat betreft het product willen we u verzekeren dat we samenwerken met vertrouwde partners om betaalbare prijzen te bieden, en we streven er altijd naar om de kwaliteit en beschrijvingen van de artikelen die we aanbieden te verbeteren. Het spijt ons dat deze jas niet aan uw verwachtingen voldeed.

Als u de jas wilt retourneren, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl, en we zullen u helpen met het retourproces. We zijn er om u te helpen en willen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop.

Nogmaals, onze excuses voor de teleurstelling en we kijken ernaar uit om dit probleem op te lossen.

Bestelling jas

Ook wij hadden een jas besteld bij deze winkel voor mijn man Arthur. Zagen later pas hier de reviews en verwachtten het slechtste. Ik moet eerlijk zeggen, het viel ons alles mee. Okay we hebben 5 weken moeten wachten, maar zaterdag j.l kwam hij binnen, 1 maat groter besteld en de jas past en het is ook geen slechte kwaliteit wat hier wel geschreven wordt, tenminste zo wij het zien en voelen.
2x per mail contact met vragen over het lange moeten wachten gehad, keurig netjes ook steeds antwoord gehad. Wij vonden het lange wachten dus min of meer een minpunt, maar konden toch ook wel via track en trace de jas goed volgen

30 november 2024

Beste Aly,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! We zijn erg dankbaar voor uw eerlijke feedback en zijn erg blij om te horen dat de jas, ondanks de wachttijd, aan uw verwachtingen voldeed qua pasvorm en kwaliteit.

We begrijpen volledig dat de levertijd langer was dan verwacht en we waarderen uw geduld tijdens dit proces. Het is geweldig om te horen dat u uw bestelling kon volgen en dat u de kwaliteit van de jas bevredigend vond.

Uw vriendelijke woorden over onze klantenservice worden ook zeer gewaardeerd. We streven er altijd naar om nuttige en tijdige antwoorden te geven en we zijn blij om te horen dat u tevreden was met onze communicatie.

Nogmaals bedankt voor uw begrip en steun. We zijn er als u nog iets nodig hebt en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Bestel hier niet!

alle bestellingen worden vanuit China geleverd en ze hebben een AI-agent als klantenservice. Die stuurt mooie mailtjes, maar het komt er op neer dat ze gewoon rommel uit China versturen. Producten van slechte kwaliteit, niet zoals op de foto en retouren kunnen alleen naar China teruggestuurd worden, wat natuurlijk duur en lastig is.

Ze claimen een traditionele winkel in Haarlem zijn, maar het zijn dropship oplichters

EDIT: zie de reactie hieronder. Weer een mooi verhaal, maar ze bieden eigenlijk niets aan. Alleen korting op de volgende bestelling. Ja Doei!

2 december 2024

Beste Bart,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht om te horen over je negatieve ervaring met ons en we begrijpen je frustratie volledig. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit en uitstekende klantenservice te bieden, en het is duidelijk dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

Wat betreft het verzendproces, willen we verduidelijken dat we, om de prijzen betaalbaar te houden, samenwerken met vertrouwde partners om bestellingen te verwerken en te verzenden, wat soms resulteert in langere verzendtijden. We begrijpen echter hoe frustrerend dit kan zijn en werken voortdurend aan het verbeteren van de ervaring voor onze klanten.

We betreuren het ook dat de kwaliteit van het product niet aan je verwachtingen voldeed. Je feedback is belangrijk en we nemen het serieus om ervoor te zorgen dat we in de toekomst kunnen verbeteren.

Als je het product wilt retourneren of andere zorgen wilt bespreken, neem dan rechtstreeks contact met ons op via info@dehaarlem.nl. We zijn er om je te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en we stellen je feedback op prijs.

Gewoon een dropshipper

Helaas niet eerst de reviews gelezen en een jas besteld veels te klein natuurlijk.
Paar keer heen en weer gemaild en krijg alleen ai antwoorden wil gewoon geld terug en ben best bereid terug te sturen maar helaas is het een dropshipper.
Heb het doorgestuurd naar constumenbond kijken wat die er van vinden.
Zag net aangifte in een review staan denk als iedereen dat doet die ontevreden is het snel afgelopen is met dit soort dropshippers.

5 november 2024

Dear Remco,

Thank you for sharing your feedback. We’re truly sorry to hear about your experience with the jacket and the frustration you’ve faced with the sizing and communication. We understand how disappointing it is when expectations are not met, and we sincerely apologize for any inconvenience caused.

We want to assure you that we are committed to resolving your issue. If you’d like to return the jacket, we are happy to assist you with the process. Please feel free to reach out to us at info@dehaarlem.nl, and we’ll work together to ensure that your concerns are addressed.

We value your feedback and appreciate you bringing this to our attention. We are always here to help and want to make sure you are satisfied with your experience.

Dropshopper

Dropshopper. oplichters

14 november 2024

Hallo,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons te horen dat u zo over uw ervaring met ons denkt. Ons doel is om geweldige producten en service te bieden aan al onze klanten, en we betreuren het dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Als u het probleem verder wilt bespreken of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl. We zijn er om u te helpen en eventuele zorgen op te lossen.

Nogmaals, onze excuses voor de frustratie die is ontstaan ​​en we kijken ernaar uit om van u te horen.

Rommel voor best veel geld

Het is helaas niet meer dan een herhaling van alle voorgaande berichten over deze baggerzaak. Je bestelt een mooi omschreven product in de goede maat, krijgt na weken eigelijk een pakketje binnen waarin een zeer goedkoop gefabriceerd, te klein product zit, in mijn geval een trui. De zoektocht naar een maat label om na te gaan of ik nou gek geworden was leverde niks op. Enkel een chinees wasvoorschrift label..

Bij navraag mocht ik het product wel op eigen kosten retourneren, of met 10% korting iets anders kopen..

KvK ontneem svp zo snel mogelijk dit bedrijf haar inschrijving.

29 november 2024

Beste Lothar,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wij verontschuldigen ons oprecht voor de teleurstelling die u hebt ondervonden met uw bestelling en het product dat u hebt ontvangen. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet en we betreuren het ten zeerste dat dit uw ervaring is geweest.

Het spijt ons zeer dat de trui die u hebt ontvangen niet aan de beschrijving of maatvoering voldeed die u had verwacht. De kwaliteitszorgen die u hebt geuit, zijn ook zorgwekkend en we nemen deze feedback serieus, omdat we ernaar streven producten aan te bieden die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

Wat betreft retourzendingen, verontschuldigen we ons voor het ongemak dat we hebben ondervonden bij het betalen van de retourkosten. Als u andere opties wilt verkennen of hulp nodig hebt bij een retourzending, helpen we u graag door het proces.

We stellen uw feedback zeer op prijs en we zijn hier om u verder te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl, zodat we kunnen bespreken hoe we deze situatie kunnen oplossen.

Nogmaals, onze excuses voor de frustratie die is ontstaan ​​en we kijken ernaar uit om samen te werken aan een oplossing.

Inderdaad oplichters

Inderdaad oplichters, of heel slecht bedrijf. Zit inmiddels al 4 weken op bestelling te wachten. Als ik vraag naar de status krijg ik als antwoord dat ze door vele verzoeken vertraging hebben op gelopen???. Overigens reageren ze wel snel, maar met lulverhaal.
Ik ga ook maar aangifte doen, mischien helpt dat. Ze blijven ook maar flink adverteren. Trap er aub niet in !!!!

25 november 2024

Beste Fred,

Bedankt voor het delen van uw feedback. We verontschuldigen ons oprecht voor de vertraging van uw bestelling en begrijpen uw frustratie over het wachten. We weten hoe teleurstellend het kan zijn als levertijden de verwachtingen overtreffen en we verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Vanwege de grote vraag, vooral tijdens verkoopperiodes, zijn onze verzendtijden langer dan normaal. We werken voortdurend aan het verbeteren van de verwerkingstijden om vertragingen zoals deze in de toekomst te voorkomen. We stellen uw geduld oprecht op prijs en we doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service ontvangt en we willen alle openstaande problemen voor u oplossen.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en we zijn hier om u te helpen met alles wat u verder nodig heeft.