Eerste bestelling bij Deliveroo, deel van bestelling ontbreekt, na melding ervan te maken met verplichte foto krijg je dan een automatisch bericht dat ze je toch niet kunnen helpen...

1 ster omdat het niet mogelijk is om nul, liefst negatieve sterren uit te delen. Deliveroo komt z’n afspraken niet na, neemt geen contact op als het eten niet geleverd kan worden, sterker nog, zegt d... Toon meer

Twee maal een maaltijd proberen te bestellen, twee maal niets ontvangen. Na de eerste maal kreeg ik een bericht “het restaurant was niet in staat jouw bestelling te accepteren”. Hierdoor een best... Toon meer

Een ganse burgermenu voor 26€ besteld bij Jack Premium burgers in Gent. Blijkt dat de rider eerst 5km verder een eerste bestelling is gaan leveren om dan vervolgens 9km terug naar mijn huis te komen.... Toon meer

1. Online voedselbezorgdienst
  2. Afhaalservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Order high-quality takeaway online from top UK restaurants, fast delivery straight to your home or office

• Keizersgracht 562, 1017 EM, Amsterdam, Nederland

• deliveroo.nl

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Deel bestelling ontbreekt

4 mei 2023

Niks nieuws vergeleken met de rest

Niks nieuws vergeleken met de rest van de reviews. Bestelling staat bezorgd, krijg het nieuws dat bezorger 'niet komt leveren vanwege OMSTANDIGHEDEN'. Na doorvragen kapotte bestelling. Kan gebeuren, maar regelen dan wat voor de klant. Maar nee, bestelling geannuleerd en geld terug binnen 5 a 10 werkdagen. 2 weken wachten dus op je geld....

Lieve meid aan de klantenservice, jij kan er niks aan doen dat weet ik maar aub, WEES GEEN ROBOT. Denk met de klant mee.

Kreeg gelukkig een mail net dat Deliveroo stopt in Nederland. Was ik dan de finaleklap? ik hoop het

16 oktober 2022

ik bestel nooit meer van deliveroo

het is echt verschrikelijk ik wacht al 3 uur deliveroo kondigt aan dat ik nog 1 uur moet wachten ik bestel nooit meer bij deliveroo beter bij thuisbezorgt of ubereats.

8 oktober 2022

Eigenlijk geen één ster

Eigenlijk geen één ster, zijn ze absoluut niet waard. Nooit meer via deliveroo!!
Besteld bij Vietnamama en daar nemen ze de fout ook niet opzich terwijl hun een deel van de bestelling vergeten zijn.
En bij klantenservice van Deliveroo werkt iemand die duidelijk per uur wordt betaald en dus ook zo praat ......

17 september 2022

Slechtste chat klantenservice by far

Klantenservice via chat is het slechtst hoe ik hem ooit heb meegemaakt. Ze kunnen niks voor je betekenen, en zonder een oplossing sluiten ze de chat. Zelfde de opmerking "Ik heb al enkele minuten niks gehoord, dus sluit ik de chat", terwijl er nog geen minuut ruimte tussen is gelaten.

Compleet waardeloos. Als ik jullie was zou ik iedereen van jullie klantenservice ontslaan. Zonder jullie klantenservice krijgen jullie waarschijnlijk een betere reputatie, en bespaard nog geld ook.

9 september 2022

Slechtste bezorgdienst die ik ooit heb…

Slechtste bezorgdienst die ik ooit heb meegemaakt. Word doodleuk opgebeld dat mijn eten is gevallen en dat mijn geld terug gestort wordt binnen 5-10 werkdagen. Vervolgens moet ik achter mijn eigen eten aan dus bel de restaurant. Die stuurt vervolgens nog een keer mijn eten via deliveroo ook nooit aangekomen waarschijnlijk heeft de bezorger het naar zijn eigen familie of vrienden gebracht. Echt een schande en malafide bedrijf nooit maar ook nooit via hun bestellen. Ik heb uiteindelijk zelf mijn eten opgehaald en de eigenaar van het restaurant kon er niks aan doen. Echt dieven die Deliveroo....!!!

5 september 2022

Stelletje boeven

Eten besteld. Nooit bezorgd. Geld kwijt. Ze gaan mijn niet compenseren omdat ik volgens de bezorger niet bereikbaar was. Hij beweert dat die mij heeft gebeld en dat is natuurlijk helemaal niet waar.
Ik belde met hun klantenservice, die gaven aan dat het eten bezorgd is en voor de deur stond. En dat is ook natuurlijk helemaal niet waar.
Doe het jezelf niet aan. Andere bedrijven zoals thuisbezorgd zijn veel beter en die hebben veel beter klantendienst.

21 juni 2022

Als je klachten hebt over fietskoeriers…

Als je klachten hebt over fietskoeriers die verkeersregels negeren (voetgangers op zebrapaden bijna aanrijden bijvoorbeeld en ze dan uitschelden) word je een bos ingestuurd door de klantenservice waar je niet meer uitkomt.

19 juni 2022

0 sterren voor slechtste service

Deliveroo komt z’n afspraken niet na, neemt geen contact op als het eten niet geleverd kan worden, sterker nog, zegt dat het onderweg is, terwijl het betreft de restaurant gesloten blijkt. Kortom SLECHTSTE SERVICE mogelijk.

19 juni 2022

Rare beleid van Deliveroo

De bezorger stond bij het verkeerde adres. Vervolgens vraagt hij mij om naar buiten te komen, maar er stond niemand voor de deur. Heb hem mijn adres weer doorgegeven maar daar reageerde hij niet op. Uiteindelijk is mijn bestelling geannuleerd en krijg ik mijn geld niet terug van Deliveroo omdat ik volgens hen niet bereikbaar was om de bestelling in handen te nemen. Gaat lastig als de bezorger niet voor mijn deur staat en niet meer reageert op mijn berichten. Rare beleid van Deliveroo.

11 juni 2022

bestel hier nooit meer !

bestel hier nooit meer !! afhalen bestelling werdt steeds uitgesteld . restaurant gebeld die mensen hadden ons eten kunnen weggooien omdat er geen ridder was en het koud was ! nieuwe gemaakt en toen het er was na anderhalf uur was het eten lauw omdat het restaurant weer moest wachten op een ridder . delivroo alleen bereikbaar via mail . geen antw schat of tel . reactie het spijt ons dat u zolang moest wachten . weggegooid geld en restaurant ook geen winst door het kunnen wegsmijten koude bestelling . nooit meer

6 juni 2022

bestelling niet geaccepteerd, maar wel betaald

Al twee keer meegemaakt dat ik een bestelling had gedaan en dat ik na 15 minuten een SMS kreeg dat mijn bestelling niet werd geaccepteerd en dat de betaling binnen 3 dagen terug gestort zou worden. Belachelijk dat je niet gelijk je geld terug krijgt. Nee voor mij geen Deliveroo meer, ik heb de app verwijderd.

31 mei 2022

Deliveroo Heb vandaag en bestelling moeten…

Heb vandaag en bestelling moeten plaatsen, ik schrijf ( moeten ) helaas is deze na dik en uur niet ontvangen. Ik heb gebeld en erst was er en lekke band en later en ongeluk. Dit zort dingen kan gebeuren, maar bel de klant onmiddellijk dan kan men wat anders regelen. Hier zie je de ondeskundigheid van en bedrijfs leiding!!! In de toekomst zal ik geen deel meer uitmaken als klant van Deliveroo. Is jammer zo verliest ook de Febo Diemen en klant .

28 mei 2022

Tweede keer dat ik bij deliveroo bestel…

Tweede keer dat ik bij deliveroo bestel en het is de tweede keer dat de bestelling niet aankomt. na een uur wachten kreeg ik melding dat de bestelling was aangekomen terwijl dit niet was. Het restaurant heeft het nodige gedaan, maar waarom de bezorger de bestelling niet heeft afgegeven wist niemand me te zeggen..?! De klantenservice van deliveroo was ook nog onvriendelijk

25 mei 2022

Het is dat ik geen minpunten kan geven...

Ik heb net voor het eerst besteld via Deliveroo en nooit, maar dan ook nooit meer! Eerste bestelling zou om 19.43 zijn bezorgd, maar om 20.15 was er nog niks. De bezorger was volgens Deliveroo niet bereikbaar om te checken hoe of wat. Na heen en weer bellen met de ijssalon en Deliveroo werd een herbestelling gedaan. Wat denk je? Hetzelfde nog een keer! Nooit mijn ijs gehad en twee keer een empathieloze muts aan de lijn die niks wist, niks kon en nog net ongemeend en plichtsgetrouw zei het 'vervelend' te vinden en dat ik over 48 uur bericht kreeg over een terugbetaling. Die betaling kan wel 10 werkdagen duren. Dat een bezorging 1 keer misgaat dat kan, maar dit is echt belachelijk. Laat je niet lokken door de 15 euro korting bij een eerste bestelling, het is je tijd en frustratie niet waard. Absolute afrader!

12 mei 2022

Niet moeilijk doen. Jouw klacht is niets waard.

Het is dat ik geen - sterren kan geven anders had ik dat gedaan.
Inmiddels 5 medewerkers gechat. Als de chat of betreffende medewerker van je er niet uitgooit.
Na eten ontvangen te hebben waar een stuk handschoen inzat en het eten dus weggegooid kon worden. Contact gezocht. Er wordt niets gedaan. Je wordt afgesnauwd en je hebt pech. Dat je bijna gestikt bent is niet hun probleem. Geen compensatie, geen oplossing, geen tegemoetkoming. Bizar!

5 mei 2022

Heel slechte service

Heel slechte service!
Sushi besteld voor 30 euro.
Eten de vuilbak gegooid want het was helemaal niet eetbaar.
Deliveroo gebeld, ik had na 16 minuten pas een antwoord, ze konden mij niet helpen en zeiden dat ze over de sushi een slechte review gingen schrijven bij het restaurant.
Dit is de laatste keer dat ik bij Deliveroo bestel!

30 april 2022

NOOIT HIER BESTELLEN!!

Ik heb 2 uur moeten wachten op de levering van mijn bestelling, kon deze niet annuleren zonder dat mijn betaling weerhouden werd, toen de bestelling eindelijk toegekomen was bleken er dingen te missen, zowel jullie als het restaurant waren onbereikbaar en jullie klantendienst is incapabel. Dus neen ik zou NOOIT jullie bedrijf aanraden aan iemand anders.

26 april 2022

Is dit jouw bedrijf?