Eerste bestelling bij Deliveroo, deel van bestelling ontbreekt, na melding ervan te maken met verplichte foto krijg je dan een automatisch bericht dat ze je toch niet kunnen helpen...
1 ster omdat het niet mogelijk is om nul, liefst negatieve sterren uit te delen. Deliveroo komt z’n afspraken niet na, neemt geen contact op als het eten niet geleverd kan worden, sterker nog, zegt d... Toon meer
Twee maal een maaltijd proberen te bestellen, twee maal niets ontvangen. Na de eerste maal kreeg ik een bericht “het restaurant was niet in staat jouw bestelling te accepteren”. Hierdoor een best... Toon meer
Een ganse burgermenu voor 26€ besteld bij Jack Premium burgers in Gent. Blijkt dat de rider eerst 5km verder een eerste bestelling is gaan leveren om dan vervolgens 9km terug naar mijn huis te komen.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Order high-quality takeaway online from top UK restaurants, fast delivery straight to your home or office
Keizersgracht 562, 1017 EM, Amsterdam, Nederland
- deliveroo.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heel erg slecht
Heel erg slecht! Na 2,5 uur nog altijd geen nieuws. Na bellen met het restaurant bleken zij het eten al een uur geleden klaar te hebben staan, maar niemand van deliveroo is komen opdagen. Deliveroo gaf telefonisch alleen maar aan 'het nog eens te proberen'. Na nog 3 telefoontjes bestelling geannuleerd.
Op zich een prima app en prima…
Op zich een prima app en prima bezorging. Het grootste nadeel van deze app is dat je bij bestellen al een fooi moet geven. Ik wil pas een fooi geven als ik tevreden ben over de diensten van de bezorger. Daar is het een fooi voor, nietwaar ? Concurrent Uber heeft wel de mogelijkheid een fooi te geven achteraf. Ik kan de fooi natuurlijk contant geven, maar ik heb niet altijd kleingeld in huis.
Altijd tevreden
Ik bestel dagelijks bij Deliveroo! En ik ben altijd erg tevreden. Als er problemen zijn kan je gewoon met ze chatten of een mail sturen!!
Tis wel duur! Maar daarvoor hoef ik geen boodschappen te doen. Niet te koken en geen afwas. Heerlijkkkk
Goede ervaring !
Een uitstekende app die je per kwartier aangeeft wanneer de in mijn geval zeer correcte bezorger af komt leveren.
Ik heb hem nog gecomplimenteerd met de goede service, daar kunnen de "We hebben u gemist"-collega's van leren !
Slecht bedrijf klantenservice zit…
Slecht bedrijf klantenservice zit ergens in suriname ze kunnen niks oplossen. Steeds standaard antwoorden. Ongeintresseerd
Bezorgkosten
Al meerdere keren bij bestelling kwam `geen bezorgkosten’ boven een bepaald bedrag in beeld. Bij afrekenen werd toch gewoon 4,99 berekend. Men vraagt na een bestelling altijd om een review waarin ik dit heb aangegeven maar ze denken krijg de pl**ris maar met je kosten en reageren niet. Hoe wordt je belazerd. Ik bestel voortaan elders.
Mijn bestelling is niet bezorgd
Mijn bestelling is niet bezorgd, volgens de klantenservice kon de bezorger het adres niet vinden en is het DUS op het dichtstbijzijnde adres afgeleverd. Vervolgens heb ik slechts het bedrag minus servicekosten (welke service? geen service!) en bezorgkosten (welke bezorging? geen bezorging!) en fooi voor de bezorger (welke bezorger? nooit een bezorger gezien!) teruggestort gekregen.
Ik heb vervolgens de enquête ingevuld n.a.v. mijn contact met de klantenservice en daarin aangegeven dat ik wilde dat er contact met me opgenomen zou worden, maar zelfs daar waren ze te beroerd voor.
Bestelling nooit aangekomen
Eten besteld dag op voorhand, de dag zelf lees je in de bevestigingsmail dat je bestelling geleverd werd maar heb niks ontvangen. Na contact op te nemen met Deliveroo blijkt dat de bezorger echter nooit is vertrokken...
kang''eroo'' :(
ze hebben geen toestemmung gevragen aan kangeroe of ze '''eroo' mogen gebruiken. schande.. toon eens respect jongens !!!
Eten lag 40 minuten te verpieteren bij…
Eten lag 40 minuten te verpieteren bij restaurateur.
Volgens deliveroo zijn schuld. Spijtig.
Denk je eens een keer bij een ander…
Denk je eens een keer bij een ander besteldienst te bestellen, meteen genezen.
Bestelling gemaakt, Ideal betaald, 40 minuten wachten, en dan doodleuk 5 minuten voor bezorgtijdstip een SMSje sturen dat de bestelling niet verwerkt kan worden.
Bestelling was te groot voor 1 rider
Bestelling was te groot voor 1 rider, dus moesten we uiteindelijk al het eten zelf gaan afhalen omdat ze geen tweede rider wilden sturen. Schandalig! Daar betaal je dan zoveel leverkosten voor!! En het eten?... koud natuurlijk.
Vlotte bezorging en nette bezorger!
Tegoed op account Deliveroo, wordt niet als betaling gezien.
De eerste keer dat ik bestelde via Deliveroo werd een deel van de bestelling niet geleverd. Nadat ik het restaurant had gebeld, dat doodleuk beweerde dat ik de vergeten items niet besteld had, ook al stonden ze in de bestellingbevestiging, werd ik teruggebeld door een mevrouw van Deliveroo die uitsluitend Engels sprak. Toen ik, in zo goed mogelijk Engels, had uitgelegd dat ik een deel van mijn maaltijd niet geleverd had gekregen, zei deze dame het restaurant te gaan zeggen alsnog te leveren. Een half uurtje later belt dezelfde Engelse dame dat het restaurant de status gesloten erop had gezet, dus dat ik geen eten meer ging krijgen. Ik kreeg een tegoed op mijn Deliveroo account. Helaas, intussen waren alle restaurants gesloten. De 2e keer dat ik bij Deliveroo bestelde, kreeg ik alweer een deel niet geleverd. Het ging hier om een ander restaurant. De eigenaar van het restaurant beweerde dat ik ook maar voor een deel betaald had. Dat ik het andere deel betaald heb middels het tegoed dat Deliveroo op mijn account had gezet, begreep de man niet. Hij was totaal niet op de hoogte van de tegoeden die Deliveroo de klanten geeft als er maaltijden (gedeeltelijk) niet geleverd zijn. Dus alweer klantenservice van Deliveroo gesproken. Deze keer een dame die heel moeilijk te verstaan Nederlands sprak en geen enkele blijk gaf van dat ze het probleem begreep (restaurant denkt dat betalen met tegoed van Deliveroo niet betaald is.) Ze wilde alweer een tegoed op mijn account zetten. Maar dat tegoed snapt het restaurant niet en ziet het niet als betaling. Na ongeveer kwartier had de dame eindelijk door dat ik wilde dat ze het restaurant uitlegde dat hun credits een betaling waren en hoe het restaurant die betaling kon krijgen van Deliveroo. Daarna kreeg ik bericht van het restaurant dat ik gelijk had en het een fout van Deliveroo was. Maar mijn eten heb ik alweer niet gekregen. Wel alweer een tegoed. Maar eerlijk gezegd, ik heb liever mijn eten, want daarom bestel ik.
Ik vind het nog erg dat ik één ster kan…
Ik vind het nog erg dat ik één ster kan geven. De eerste keer dat ik bestelde kwam het op tijd maar was heel mijn pizza door elkaar geschud en niet meer heel. De tweede keer was het eten er na 1,5 uur nog niet en moest ik zelf naar het restaurant bellen om erachter te komen dat zij al uren dicht waren. Deliveroo had dit niet doorgegeven op de site en ik moest zelf bellen om mijn geld terug te vragen. Geen cadeaubon niks. Meest slechte service ooit.
Top!
Aanrader! Service, grote selectie aan restaurants en heel fijn dat je de bestelling en bezorger op de voet kan volgen! Je weet precies wanneer je je bestelling kan verwachten! Zeker het proberen waard!!
Super service
Top selectie restaurants, fijne app. Je kunt je bestelling op de voet volgen, dus je weet altijd waar je aan toe bent.