Eerste bestelling bij Deliveroo, deel van bestelling ontbreekt, na melding ervan te maken met verplichte foto krijg je dan een automatisch bericht dat ze je toch niet kunnen helpen...

1 ster omdat het niet mogelijk is om nul, liefst negatieve sterren uit te delen. Deliveroo komt z’n afspraken niet na, neemt geen contact op als het eten niet geleverd kan worden, sterker nog, zegt d... Toon meer

Twee maal een maaltijd proberen te bestellen, twee maal niets ontvangen. Na de eerste maal kreeg ik een bericht “het restaurant was niet in staat jouw bestelling te accepteren”. Hierdoor een best... Toon meer

Een ganse burgermenu voor 26€ besteld bij Jack Premium burgers in Gent. Blijkt dat de rider eerst 5km verder een eerste bestelling is gaan leveren om dan vervolgens 9km terug naar mijn huis te komen.... Toon meer

1. Online voedselbezorgdienst
  2. Afhaalservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Order high-quality takeaway online from top UK restaurants, fast delivery straight to your home or office

• Keizersgracht 562, 1017 EM, Amsterdam, Nederland

• deliveroo.nl

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

prima service

prima service en heeeeeel snel. kreeg een berichtje dat ze 6 minuten later waren en de excuses maar dan nog binnen een half uur! top

10 mei 2020

Twee maal vandaag dingen vergeten

Twee maal vandaag dingen vergeten, de tweede keer 20 van de 30 euro!
Maar wat ze doen id gewoon geld terug geven en niet opnieuw afleveren
want dan krijgen ze natuurlijk niethen delivery loon! Baaaad service!

18 april 2020

Eerste ervaring maar zeker niet voor…

Eerste ervaring maar zeker niet voor herhaling vatbaar. Bestelling meer dan een uur te laat, omdat ze geen bezorger kunnen vinden🤔 bezorgdienst, zonder bezorgers? Eten van het restaurant (La cubanita) waar we besteld hebben was overigens prima, houden bij bereiding rekening met de onbetrouwbaarheid van deliveroo en boden een Gratis fles wijn aan.

27 maart 2020

🖕🏼

21:45 zou een bezorger komen, 21:40 sturen ze je een sms dat het is gecanceld en je geld zsm terug krijgt. De reden? Er is geen bezorger beschikbaar “sorry”. Bah en alle reviews hier... wat doen jullie nog. Je laat mensen niet 1,5/2 uur wachten voor een bestelling en de laatste 5 minuten cancelen.

20 maart 2020

Eens maar NOOIT meer

Geld wel afgeschreven en na ruim een kwartier krijg je de mededeling dat het restaurant je bestelling heeft geweigerd. En vervolgens kan je 5 dagen wachten tot je geld wordt terug gestort. Eens maar nooit meer dus!

4 augustus 2019

Betalen zoals ik wil is niet mogelijk.

Bij het plaatsen van mijn bestelling een kortingscode ingevuld en paypal als betalingsmethode geselecteerd. Zodra ik op 'betalen' klikte sprong de website over iDeal en kon ik niets anders kiezen dan de betaling annuleren. Hierdoor kon ik al mijn gerechten opnieuw gaan bestellen en tijdens het uitchecken was mijn (ongebruikte) kortingscode van de vorige bestelling niet langer geldig. Hierna is het selecteren van paypal wéér niet gelukt. Kortingscodes inpikken zonder dat deze gebruikt zijn en betalingsmethoden simpelweg niet laten werken is niet zoals het hoort, ik heb nog steeds niet kunnen bestellen. Uitermate slechte service.

14 april 2019

Deliveroo bezorgt tot 2x toe gewoon NIET na uren wachten

De laatste 2 keer Deliveroo gewoon NIET bezorgd. Oke, 1 x kan nog gebeuren. Kortingsbon van 3 euro gekregen. Vanavond toch weer sushi besteld en WEER zien we een bezorger die de route afwijst en vervolgens is er NIEMAND beschikbaar. De meneer aan de telefoon blijft rustig, begripvol en biedt maar weer eens een kortingsbon aan. Maar we willen gewoon ETEN. Core business is bezorgen, maar dit kunnen ze niet.

26 januari 2019

Gewoon goed.

De afgelopen twee maanden heb ik vijf keer bij Deliveroo besteld. En dat gaat echt helemaal goed. Snelle en correcte levering en (de voortgang van) de bestelling is via de app prima te volgen.
De kwaliteit van het eten wisselt wel wat, maar dat kan natuurlijk ook niet anders, als je bij verschillende restaurants bestelt.
Vooral het eten van Grieks restaurant Olympia (Rotterdam) vind ik een aanrader!!

20 september 2017
Reviews in alle talen tonen. (92 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken