Eerste bestelling bij Deliveroo, deel van bestelling ontbreekt, na melding ervan te maken met verplichte foto krijg je dan een automatisch bericht dat ze je toch niet kunnen helpen...

1 ster omdat het niet mogelijk is om nul, liefst negatieve sterren uit te delen. Deliveroo komt z’n afspraken niet na, neemt geen contact op als het eten niet geleverd kan worden, sterker nog, zegt d... Toon meer

Twee maal een maaltijd proberen te bestellen, twee maal niets ontvangen. Na de eerste maal kreeg ik een bericht “het restaurant was niet in staat jouw bestelling te accepteren”. Hierdoor een best... Toon meer

1. Online voedselbezorgdienst
  2. Afhaalservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Order high-quality takeaway online from top UK restaurants, fast delivery straight to your home or office

• Keizersgracht 562, 1017 EM, Amsterdam, Nederland

• deliveroo.nl

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pas op, maak geen gebruik van Deliveroo!

Twee van mijn bestellingen zijn gewoon keihard niet geleverd. Ik krijg vervolgens een 'tegoed' bij Deliveroo dat maar drie maanden geldig is. Een deadline hangen aan mijn tegoed mag juridisch toch helemaal niet?! Echt te belachelijk voor woorden. Ik ga nooit meer gebruik maken van deze oplichters!

16 april 2022

Bestellingen niet geleverd

Bestelling niet aangekomen en klantenservice is gewoon een en al robots. Niemand denkt mee en sturen je naar elke andere medewerker die zelfde antwoorden geeft

6 april 2022

Waardeloze tent

Waardeloze tent.
De klantenservice slaat echt werkelijk waar nergens op. Had perongeluk zsm, besteld i.p.v. op tijd. Meteen erna achteraan gebeld dat dit een foutje was en dat het even later moest omdat ik anders nog op het werk zat. Ze zeiden dat ik het restaurant even moest bellen en dat hun dan de bezorgtijd zouden aanpassen. Dat was dus niet zo. Toen weer Deliveroo bellen en zeiden ze dat ik de order moest annuleren en opnieuw moest bestellen, ook dat kon niet. Toen ik vervolgens vroeg of ze niet even konden regelen of het iets later kon hing ze op. Waardeloos! Toen ik uit het werk kwam, was het eten dus al bezorgd en steenkoud.

29 maart 2022

Je bestelt, betaald maar krijgt niets.. ook je geld niet teruf

De bestelling heb ik geplaatst en betaald, maar half uur later werd deze geannuleerd.. ik zou binnen 5 dagen mijn geld terug krijgen.. dat vind ik al te lang voor een professioneel bedrijf, maar nu na meer dag 10 dagen en drie keer bellen heb ik nog steeds niets.. kortom wel betalen, niets te eten en ook geen geld terug..

16 maart 2022

3 uur wachten, eten verdwenen

Eerste bezorger was er schijnbaar met het eten vandoor gegaan. Het restaurant maakte het opnieuw, maar daarvan kwam slechts de helft van de bestelling aan. Totale wachttijd, 3 uur. Waardeloos!

13 maart 2022

Slechtste service aller tijden

Slechtste service aller tijden, 2 keer besteld 2 keer aangegeven als bezorgd en niet bezorgd. Op 1 avond. Tweede keer probeerde de bezorger ons nog te contacteren maar na het ophangen heeft hij gewoon aangegeven dat het bezorgd is. Vreselijk bedrijf dient te worden gestopt.

4 maart 2022

Ik heb nog nooit zo'n slechte…

Ik heb nog nooit zo'n slechte bezorgdienst meegemaakt! Ik heb dinsdagavond om 17.00 2 pokebowls besteld, welke binnen 40 tot 60 minuten bezorgd zouden worden. De tijd bleef maar oplopen en ondertussen had ik al contact met het restaurant. Zij verontschuldigden zich maar legden ook uit dat ze er niks aan kunnen doen. Ben heel netjes op de hoogte gehouden door de medewerkers van het restaurant en zij hebben contact opgenomen met Deliveroo. Deliveroo heeft mij gebeld om te melden dat er een andere rider op de bestelling gezet zou worden en dat het niet lang meer zou duren. Het heeft in totaal 3 (!!) uur geduurd voordat onze bestelling er was! 3 uur!! En het enige wat we vergoedt krijgen is €3,20 als tegoed in ons account. HAHA SERIEUS?! Alsof we óóit nog bij dit belachelijke bedrijf bestellen?! Telefonisch klacht ingediend en het kon niet opgelost worden, de klantenservicemedewerker heeft gewoon opgehangen! Ik ben echt in shock. Waarschuwing aan iedereen: BESTEL NOOIT VIA DELIVEROO!

23 februari 2022

Bestelling niet bezorgd

Bestelling niet bezorgd! Zeer slecht!! Ik zou willen dat ik eerst de reviews had gelezen. Maar dit laat zien in wat voor misleidende tijd we leven. Fijn alle folders in de bus doen met korting en al. Ik zit thuis met stress en ziekte. Bestelling geplaatst, na een tijdje krijg ik een telefoontje dat de bezorger mijn adres niet kan vinden. Ik hem 3 minuten lang uitleggen waar het is, terwijl de bezorgen zeer onbeleefd communiceert met; ja man, nee man! Alsof we geknikkerd hebben. Hangt op omdat hij denkt het gevonden te hebben. Ik de app controleren staat er dat mijn eten bezorgd is. Wat dus NIET zo is. Klantenservice zegt dat hij het voor de deur heeft neergelegd, wat niet kan, ik woon in een torenflat. En wenst mij succes moet minstens 48 uur wachten op een terugbetaling.

Ik ben furieus!!!

21 februari 2022

NIET DOEN

NIET DOEN, NIET AAN TE RADEN
Trekt op niks!
Eerste keer en laatste keer. Eten besteld.. hebben 2 uur gewacht, niks ontvangen! En geld duurt 5 dagen eender het terug op onze rekening is! Restaurant MAKI MAKI was ook niet te bereiken, zelfs na 10 keer bellen!!
Verschrikkelijk

13 januari 2022

Ordernr 2261 dd 3/1/2022

De eerste en beslist laatste ervaring met Deliveroo! Om 19.20 uur een bestelling gedaan. Na 1.45 uur! wachten, (inmiddels 21.10 uur) een keurige dame, Stefanie, gesproken van de klantenservice. Het zou nog tot ongeveer 21.40 duren voordat ons avondeten bezorgd zou worden. Het lag niet aan het restaurant, dat hadden we al gebeld, de rider was om onduidelijke redenen niet op komen dagen.
Resultaat: order geannuleerd en we krijgen binnen 3 - 5 werkdagen ons geld terug. Dat valt dus mee maar we staan nu wel om 21.25 met hongerige magen in de keuken om alsnog iets te eten te krijgen. Ons mobiele nummer was bekend….. had Deliveroo niet contact met ons op kunnen nemen om een en ander uit te leggen en te bespreken? Blijkbaar gebeurt dit zo vaak dat daar niet de moeite voor wordt genomen. Geen beste beurt!

3 januari 2022

Twee maal een maaltijd proberen te bestellen, nooit wat ontvangen.

Twee maal een maaltijd proberen te bestellen, twee maal niets ontvangen.

Na de eerste maal kreeg ik een bericht “het restaurant was niet in staat jouw bestelling te accepteren”. Hierdoor een bestelling elders geplaatst, die na 45 minuten volgens Deliveroo “Precies op tijd” is. We hebben echter nooit de maaltijd ontvangen.

Ons adres klopt, zelfs nog extra in het opmerkingenveld de verdieping en welke deurbel gebruikt dient te worden aangemerkt. Telefoonnummer klopt, maar nimmer gebeld.

3 december 2021

Slechtste service ooit

Slechtste service ooit! Al twee keer pizza niet geleverd. Geen idee wat ze er mee doen maar in ieder geval leveren ze het niet aan het juiste adres.

19 november 2021

Klantenservice Deliveroo… India 2.0

Bestelling gedaan via deliveroo bij de burgerking, krijg “eten” binnen maar het leek meer op alsof het eten al heel de dag op de grond heeft gelegen! De halve bestelling was niet eens geleverd. Klantenservice van deliveroo opgebeld en kreeg een slecht verstaanbare meneer aan de telefoon, na 5x vragen of ik iemand anders aan de telefoon mocht krijgen kreeg ik nog steeds niet iemand aan de telefoon die ik wel kon verstaan! Ze wilde geen nieuw eten laten bezorgen… de enige oplossing was de helft van mijn geld terug. Dus nu heb ik geen eten en ben ik de helft van me geld kwijt met dank aan deliveroo.

Stelletje poepscheppers stuk voor stuk… begin eerst normaal nederlanders te leren voordat jullie zulke spruiten op zo’n stoel neerzetten.

Je kan beter bestellen via thuisbezorgd! Never nooit meer via deliveroo!

7 november 2021

Ellende .

Ellende .
Vandaag een piza besteld komt de rider en stuurt mij een berichtje ik sta buiten komt u uw bestelling ophalen . Ik naar buiten van 3 hoog geen rider . Dus diveroo gebeld wordt te woord gestaan oke ik zoek het uit en bel u terug . Niets geen antwoord terug dus weer bellen krijg ik een jonge dame pff zijn we weer uren onderweg . Nooit meer .

25 oktober 2021

Grote frites van Burger King besteld

Grote frites van Burger King besteld, maar zeer kleine hoeveelheid in frites doosje. Lijkt duidelijke vulfout.

Werd eerst niet verholpen door de Deliveroo klantenservice.

Naderhand verholpen door klantenservice, dus score verhoogd naar 3 sterren.

6 oktober 2021

Koud!

Een ganse burgermenu voor 26€ besteld bij Jack Premium burgers in Gent. Blijkt dat de rider eerst 5km verder een eerste bestelling is gaan leveren om dan vervolgens 9km terug naar mijn huis te komen. We hebben onze burgers koud geleverd gekregen. Tussen de sweet patatoes zaten kippebrokken en waren deze slap. Alles had koud! Een dikke nul!

29 september 2021

F#cking Slecht

Slecht.
Je krijgt bij KFC gratis bezorging maar als je gaat betalen moet je toch die k****r bezorgkosten betalen.
Bestel NOOIT via Deliveroo

31 juli 2021

Deliveroo neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de bezorging van je maaltijd

Ik bestel normaal gesproken altijd via thuisbezorgd of bij het restaurant zelf, maar we wilden indiaas en beide opties waren dit keer niet mogelijk dus dacht ik laat ik deliveroo eens proberen. Op de app deden ze alsof alles volgens plan verliep totdat we bij de verwachte bezorgtijd kwamen en het steeds met 5 minuten verlaat werd. We hebben na meer dan 2 uur wachten gebeld naar het restaurant, die ons vertelde dat hij het eten al lang klaar had maar dat er niemand van deliveroo op kwam dagen. De klantenservice kon vervolgens helemaal niets voor ons betekenen. "Als iemand anders de order accepteert gaan ze gelijk naar het restaurant toe". Áls?! Dan kan het nog wel een uur gaan duren. En compensatie, ho maar! "Pas als het bezorgd is kunnen we kijken naar compensatie want dan weten we hoe lang het geduurd heeft." Is 2,5 uur niet al voldoende lang dan?! Wat een bizarre constructie zeg, jullie nemen gewoon 0 verantwoordelijkheid. Het regende buiten dus ik snap wel dat als jullie je bezorgers daarin volledig vrij laten ze denken laat maar zitten. En ik snap ook goed dat die restaurant eigenaar pas weer gaat koken als hij zeker weet dat er iemand komt want anders kan hij nogmaals 6(!) hele gerechten weg gooien. Wij hebben het uiteindelijk maar gecanceld en hebben het vervolgens zelf opgehaald. Zaten 3 uur en een kwartier na het plaatsen van de bestelling aan de eettafel, en als we het niet zelf waren gaan ophalen hadden we het waarschijnlijk nooit gekregen. Deze hele service was van begin tot einde compleet ruk. Ik heb hier 1 keer besteld en NOOIT meer!

4 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?