D.Franklin Reviews 45.077

3,7

Mijn bril is na 2 keer dragen kapot gegaan ( glas uitgevallen), na de melding een nieuwe bril toegekregen. Heel goede service! Ik zou ze zeker aanraden!

Allereerst: bij het bestellen van een zonnebril was er een 1 +1 gratis actie; vond ik eigenlijk al te mooi om waar te zijn. We zijn nu ruim 2 weken verder en nog helemaal niets ontvangen. Kan gebeur... Toon meer

Brillen vandaag ontvangen en waren heel snel verzonden. Helaas bij PostNL door drukte bij hun wat vertraging opgelopen, anders had ik de brillen binnen 4 werkdagen! Nu over het weekend heen getild. Ve... Toon meer

De bestelling geplaatst, ondanks wat negatieve reviews via trustpilot. Maar de bestelling was er binnen een week, de boots die ik besteld had waren precies zoals op de afbeelding. Zien er uit als... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Join the movement, you make the difference. Sunglasses, watches, clothes, shoes and accessories. Experience the whole D.Franklin's collection. Limited Editions.

3,7

Gemiddeld

45K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Great boots

Great boots. Original. Looking and walking great. Without socks even better

2 maart 2026

Hi Caroline,
Thank you so much for your feedback! 🌟 We’re thrilled that you love your boots and enjoy how they look and feel 😄👢✨. We also appreciate your 4-star rating and will keep working hard to make your next experience absolutely perfect — aiming for those 5 stars next time! 💛🚀

Best regards,
D. Franklin Team 🌸

Uitstekende perfecte schoenen

Uitstekende perfecte schoenen , ik koop er nog

27 februari 2026

Hallo Lesly,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview ⭐⭐⭐⭐⭐! 😊
Wat fijn om te horen dat u de schoenen uitstekend en perfect vindt 👟✨
Geweldig dat u opnieuw bij ons wilt kopen — dat waarderen we enorm 💛

Tot snel en veel plezier met uw aankoop! 🌟
D. Franklin Team

Vorige week schoenen besteld en betaald…

Vorige week schoenen besteld en betaald via Klarna. In Klarna staat alles netjes geregistreerd, maar van dit bedrijf heb ik nul gekregen: geen orderbevestiging, geen e-mail, geen verzendinfo, geen tracking en uiteraard ook geen schoenen.

Contact opnemen? Vergeet het maar. Ze zijn (bijna) niet bereikbaar en reageren nergens op. Je blijft compleet in het donker terwijl je geld/afbetaling wél vaststaat.

Voor mij is dit echt een waardeloze webshop. Ik bestel hier nooit meer en raad het iedereen af.

23 februari 2026

Hallo Cees,
Het spijt ons heel erg dat je zo’n frustrerende ervaring hebt gehad 😔📦💛. Via Trustpilot hebben we je een verzoek om informatie gestuurd om contact met je op te nemen en een oplossing te bieden 📧✨, maar we hebben geen reactie ontvangen.

Als het probleem nog steeds bestaat, vragen we je vriendelijk om via het contactformulier op onze website contact met ons op te nemen, zodat ons team je bestelling kan nakijken en je zo snel mogelijk kan helpen 🌟👟. We waarderen je feedback enorm, want het helpt ons onze service te verbeteren 🙏💖.

D. Franklin Team 🌸

Heerlijk warme boots voor in de sneeuw

Heerlijk warme boots voor in de sneeuw! 10/10!

23 februari 2026

Hoi Kiki! 😄
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je warme sneeuwlaarzen! ❄️🥾💛 Het maakt ons superblij om te weten dat je tevreden bent – 10/10, helemaal top! 🌟✨ We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verrassen met onze producten! 👢💫

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan. Vanaf de bestelling tot aan het bezorgen.

19 februari 2026

Hallo Sandra,
Hartelijk dank voor je 5-sterrenrecensie! ⭐
We zijn erg blij om te horen dat alles goed is gegaan, van de aankoop tot de levering 😊📦
Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 💙✨

Waardeloze service

4 januari schoenen besteld.
Deze zijn nog steeds niet aangekomen. Bedrijf via mail nauwelijks te bereiken alleen als je een review schrijft reageren ze..
zeggen dat ze al 4 keer contact hebben opgenomen met post NL maar nog steeds geen reactie/oplossing
Enorm teleurgesteld in de service.
Ik heb mijn geld nog steeds niet terug ontvangen. Wanneer komen jullie met een oplossing?
Want nu mailen en wederom zeggen dat jullie contact gaan opnemen met Post NL komt niet heel geloofwaardig meer over….

4 januari 2026

Hallo Mrw,
Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en we begrijpen uw teleurstelling 😔.

Op dit moment hebben we niet genoeg informatie om u correct te helpen, daarom vragen we u vriendelijk om contact met ons op te nemen via ons webformulier 🖥️✨.

Zodra we uw gegevens en bestelgegevens ontvangen, kan ons team uw geval zorgvuldig bekijken en de best mogelijke oplossing bieden 💛.

😎😎😎😎

Super aanbieding gehad 2 zonnebrillen voor de prijs van 1! Kwam in een mooi doosje aangeleverd en de kwaliteit van de brillen zijn fantastisch.
Levering ging ook lekker snel :)

19 januari 2026

Hallo Franklyn,
Wat fijn om te lezen! 🤩✨
Geweldig dat je hebt kunnen profiteren van de super aanbieding 😎🕶️ en dat je blij bent met de kwaliteit en het mooie doosje 📦💛
Ook fijn om te horen dat de levering snel was 🚚💨
Bedankt voor je ⭐⭐⭐⭐⭐ review — graag tot de volgende keer! 🙌✨
Mit freundlichen Grüßen!

Na langer dan 1 maand nog geen bestelling geleverd

Slechte ervaring met d.franklin. Op 8 januari heb ik een bestelling geplaatst. Ik heb snowboots besteld en dit was mijn verjaardags cadeau die ik gekregen heb van mijn moeder. Speciaal voor mijn vakantie naar zweden. Al vanaf het begin staat er "bezorgtijd wordt berekend " pakket niet fysiek aangeboden aan postnl"
Er veranderd helemaal niks! En intussen wacht ik al langer dan een maand op mijn bestelling die nog steeds niet is bezorgd bij mij in Nederland.

Ik ben enorm teleurgesteld en boos dat ik al zolang wacht op mijn bestelling!!
Ik wil dat het onderzocht word en dat ze bezorgd worden!!!! Dus bij deze d.franklin. mijn ordernummer is: 3SKDYE000438266

Graag ontvang ik per direct mijn bestelde schoenen waar ik al meer dan een maand op wacht!!!!

Vind dat jullie echt wat aan dit probleem moeten doen want het is echt niet netjes!!

Gr Kaylee

8 januari 2026

Hallo Kaylee,
Vielen Dank für Ihre Bewertung ⭐
Wir bedauern die Unannehmlichkeiten und die Wartezeit, die Sie mit Ihrer Bestellung hatten, sehr 🙏😔

Wir möchten Sie darüber informieren, dass unser Kundenservice-Team Ihnen bereits per E-Mail eine Lösung angeboten hat 📧🤝. Bitte überprüfen Sie Ihren Posteingang für Details und weitere Schritte bezüglich Ihrer Bestellung.

Wir danken Ihnen für Ihre Geduld und Ihr Verständnis und arbeiten daran, dass sich solche Situationen nicht wiederholen 💛✨

Slechte service

Duurde lang tot de schoenen aankwamen. De schoenen waren mij helaas te klein, dus moesten retour worden gestuurd. Je krijgt geen label, het aanmelden kost je 6,99 dus hún verzendkosten betaal je al zelf. Dan moet je iets ondertekenen voor in de doos. Bij het post kantoor betaal je nog eens 15 euro om ze überhaupt terug te kunnen sturen. Hopen dat ze aankomen en je dan je geld terug krijgt. Belachelijk!!!

27 januari 2026

Hallo Frederieke,
Bedankt dat je je ervaring met ons deelt 😊
We begrijpen je frustratie over het retourproces. We willen je graag informeren dat onze levertijd 7 tot 10 werkdagen bedraagt en dat je bestelling binnen deze periode is geleverd.
Alle informatie over retourzendingen en kosten is te vinden in onze algemene voorwaarden, waar deze procedures duidelijk worden uitgelegd.
We begrijpen dat het retourproces soms ingewikkeld kan lijken en waarderen je begrip. 💛👟📦✨

Zwarte boots

Ik ben niet blij. Ze zijn te klein en ik moet €15 betalen buiten de verzendkosten die ook voor eigen rekening zijn om te retourneren. Schandalig. Ik koop hier nooit meer iets

29 januari 2026

Hallo!
Bedankt voor het delen van je ervaring ⭐. Het spijt ons dat je niet tevreden bent met je aankoop 😕👟.
We willen je erop wijzen dat alle details met betrekking tot maten, retourkosten en verzendkosten duidelijk worden vermeld in onze algemene voorwaarden op de website 📄🌍.
We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en stellen je feedback zeer op prijs, omdat deze ons helpt onze service nog verder te verbeteren 💛✨.
Team D. Franklin

Lang wachten, geen reactie van klantenservice

Ik heb op 7/1/2026 boots besteld en betaald. Twee dagen later kreeg ik een trackinglink, maar volgens de verzendinformatie is het pakket sinds 18/1/2026 niet eens bij PostNL aangeboden.

Op 21/1/2026 heb ik contact gezocht via het contactformulier, maar ik heb tot nu toe geen enkele reactie ontvangen. Er is ook geen ander contactkanaal beschikbaar.

Dit geeft me weinig vertrouwen en maakt me eerlijk gezegd ongerust. Ik hoop dat het bedrijf alsnog reageert en duidelijkheid geeft over mijn bestelling.

Voor de klantenservice die dit leest: het gaat om order DF1039722EU

27 januari 2026

Hallo Kristien,
Bedankt voor het delen van je ervaring ⭐. Het spijt ons te horen dat dit voor onzekerheid heeft gezorgd 😕📦.
We willen je graag laten weten dat ons klantenserviceteam je inmiddels een oplossing per e-mail heeft toegestuurd. We vragen je vriendelijk om je inbox (en eventueel je spamfolder) te controleren 📩😊.

Mocht je de e-mail niet kunnen vinden, neem dan gerust opnieuw contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag verder 💛✨
Team D. Franklin

Retourneren naar Spanje op eigen kosten

Toen de schoenen na lange tijd aankwamen waren ze te klein. Ik zag dat ze uit Den Haag kwamen, maar toen ik de schoenen retour wilde sturen kon ik alleen voor de optie kiezen om zelf een pakketdienst in te schakelen. Ik moest de schoenen echter retourneren naar SPANJE?! Dus ik was €14,50 kwijt voor saus.

22 januari 2026

Hallo Merel! 😊

Het spijt ons zeer dat de schoenen niet naar wens waren en we begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om de verkeerde maat te ontvangen. 😞 We willen echter verduidelijken dat, zoals vermeld in onze algemene voorwaarden, de kosten voor retourzendingen voor rekening van de klant zijn en de artikelen naar ons magazijn in Spanje moeten worden teruggestuurd. 📦🇪🇸 Bij het plaatsen van je bestelling heb je akkoord gegaan met deze voorwaarden, die op elk moment geraadpleegd kunnen worden.

We begrijpen dat de verzendkosten onverwacht kunnen zijn en bieden onze excuses aan als dit niet duidelijk was vanaf het begin. 🙏

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij toekomstige aankopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar om te helpen. 💙

Bedankt voor je begrip en geduld! 🌟

D. Franklin Team ✨

Nog steeds niks onderweg.

Bestelling betaald en het label van PostNL is verlopen, dus niks onderweg. Heb gemaild en krijg mail in het Spaans terug. Hier niks kopen, ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Wees gewaarschuwd.

20 januari 2026

Hallo Aafke,
Vielen Dank für Ihren Kommentar ⭐🙂
Wir bedauern die von Ihnen geschilderte Situation und verstehen Ihre Besorgnis 😔📦

Aus der Bewertung gehen nicht die erforderlichen Informationen hervor, um Ihre Bestellung oder den Status der Sendung zu überprüfen, sodass wir Ihnen auf diesem Wege nicht weiterhelfen können ❗
Um Ihnen richtig helfen und Ihren Fall so schnell wie möglich überprüfen zu können, bitten wir Sie, uns über unser Webformular zu kontaktieren und die Daten Ihrer Bestellung anzugeben 📝🤝

Unser Kundenservice-Team hilft Ihnen gerne weiter und gibt Ihnen eine Antwort. Vielen Dank für Ihr Verständnis 💛✨
Mit freundlichen Grüßen,

09 Februari snow boots besteld

09 Februari snow boots besteld. Een week later nog steeds geen mail ontvangen dat de schoenen verzonden zijn. Enkele dagen later heb ik via het contactformulier gevraagd wanneer ik mijn snowboots kon verwachten en kreeg ik snel een reactie terug: Onverwachte vertraging. Als ‘compensatie’ kreeg ik een kortingscode van €6 korting. Vervolgens zijn we weer een week verder en natuurlijk nog steeds niks ontvangen.

Vervolgens heb ik weer contact opgezocht waarnaar ik precies hetzelfde antwoord retour kreeg.

Helaas nog steeds geen schoenen. Automatische reacties die gekopieerd en geplakt worden zonder echte hulp. Begint beetje op oplichting te lijken.

9 januari 2026

Hallo Joëlle,
Bedankt voor je reactie ⭐🙂
We betreuren de situatie en begrijpen je frustratie 😔❄️

We willen je laten weten dat onze klantenservice je al per e-mail informatie heeft gegeven over de status van je bestelling ✅
We vragen je om de komende dagen uit te kijken naar de levering, want daar ontvang je alle relevante updates 📧📦

Wij danken u voor uw geduld en begrip terwijl wij uw bestelling verwerken 🤝✨
Ons doel is om uw laarzen zo snel mogelijk bij u te bezorgen 💛
Team D. Franklin

Op 26 december heb ik snowboots besteld…

Op 26 december heb ik snowboots besteld voor mijn skivakantie die aankomende week plaatsvindt. Ruim op tijd, dacht ik… Helaas heb ik tot op heden nog niets ontvangen. Het enige wat ik kreeg was een e-mail op 2 januari met de mededeling dat er vertraging was en dat ik een trackinglink zou ontvangen zodra de bestelling verzonden werd.

Enkele dagen later heb ik via het contactformulier gevraagd wanneer ik mijn snowboots kon verwachten. Ik kreeg vrij snel antwoord: er zou sprake zijn van een onverwachte vertraging. Als ‘compensatie’ kreeg ik een kortingscode van €6 korting. 😅 Daar heb ik natuurlijk helemaal niets aan, want na deze ervaring ga ik hier nooit meer bestellen.

Zodra het pakket onderweg zou zijn, zou ik een mail ontvangen met een trackinglink. En ja hoor, die kwam vrijwel direct na dat bericht binnen. Inmiddels zijn we weer een week verder en staat de status nog steeds op exact hetzelfde: “Pakket nog niet fysiek aangeboden, bezorgtijd nog niet bekend.” Met andere woorden: er is hoogstwaarschijnlijk alleen een label aangemaakt en gescand, maar het pakket heeft het warehouse waarschijnlijk nog niet eens verlaten.

Absoluut onbetrouwbaar als je iets op tijd nodig hebt.

14 januari 2026

Hallo Julia,
Onze excuses voor het ongemak 🙏. Onze klantenservice heeft u al een oplossing per e-mail gestuurd 📧. Controleer uw inbox voor de details en de verzonden informatie. Wij danken u hartelijk voor uw geduld en begrip 💛 en betreuren oprecht het ongemak dat de vertragingen bij de verzending hebben veroorzaakt. Wij werken eraan om onze service te verbeteren en te voorkomen dat dergelijke situaties zich opnieuw voordoen ✨.
Team D. Franklin

Slechte kwaliteit, slechte communicatie.

Ik heb een laars gekocht, maar ze bleken direct na het uitpakken al defect te zijn, hoewel ik ze nog niet had gedragen. De naad aan de achterkant liet los. Maar ik kreeg geen reactie of hulp van de klantenservice.

15 december 2025

Antwoord van D.Franklin

Hallo! 😔 Het spijt ons zeer om te horen over je ervaring en we begrijpen helemaal hoe frustrerend dit moet zijn 📦💔.

Via Trustpilot hebben we je een verzoek om informatie gestuurd om contact met je op te nemen en een oplossing voor je situatie te bieden 📧✨, maar we hebben geen reactie ontvangen. Als het probleem nog steeds bestaat, nodigen we je vriendelijk uit om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website 🌐📩, zodat we je persoonlijk en snel kunnen helpen.

We waarderen je feedback enorm, want dit helpt ons onze service en communicatie te verbeteren 💖🙏.

Koop hier niet

Koop hier niet! Ik heb twee zonnebrillen (alle uit de package deal) geretourneerd en krijg mijn geld niet terug omdat ze beweren dat er maar 1 ontvangen is. Zelfs als je je houdt aan hun eigen voorwaarden proberen ze je af te zetten. Ze zijn oneerlijk en regelen niks om dit op te lossen. Waarom zou ik betalen om mijn producten retour te zenden en dan niet alle producten opsturen? Erg slechte service. Afzetterij.

5 januari 2026

Hallo Florine,
Bedankt voor je beoordeling ⭐ en voor het delen van je ervaring.

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad 😔. We willen erop wijzen dat alle informatie over retourzendingen, voorwaarden en verwerking duidelijk wordt vermeld in onze algemene voorwaarden, die beschikbaar zijn op onze website en die je accepteert wanneer je een bestelling plaatst.

We stellen je opmerkingen op prijs en zullen er rekening mee houden om onze processen verder te verbeteren.
Dayan,
Team D.Franklin

Ik heb mijn nieuwe merk gevonden

De laarzen zijn lekker warm en comfortabel. Ook goed breed, wat ideaal is voor mij. Meestal knellen schoenen of laarzen bij mij. Ook volledig zoals op de website. Levertijd is iets langer.

23 december 2025

Hallo Annelies,
✨ Wat fijn om te horen dat de laarzen lekker warm, comfortabel en goed breed zijn! 👢❄️ Geweldig dat ze precies zijn zoals op de website. Dank voor je geduld met de levertijd, we hopen dat je er volop van geniet! ✨

Team D.Franklin

Klantenservice onbereikbaar en kan niet retourneren

Schoenen zijn een maat te groot en probeer deze te retourneren maar blijf een melding houden dat de retour termijn verlopen is terwijl ik ze net ontvangen heb. En krijg gewoon geen contact met de klantenservice… straks kunnen ze helemaal niet terug en zit ik met een verkeerde maat

19 december 2025

Hoi K.B.🌟,

Wat vervelend dat de schoenen te groot zijn 😕. Ons klantenserviceteam heeft je al een e-mail 📧 gestuurd met stap-voor-stap uitleg over hoe je de schoenen kunt retourneren. Hopelijk helpt dit en kun je ze snel terugsturen 🚚✨.

Bedankt voor je geduld en feedback 💬 – we doen ons best om het retourproces zo soepel mogelijk te maken!

Groetjes,
D.Franklin Team

I am waiting for my parcel

I am waiting for my parcel, when are you delevering my package?

Order DF986613EU

19 december 2025

Hi Jacqueline 🌟,

We’re really sorry for the wait 😔. Our customer service team has sent you an email 📩 with all the information about the status of your order. Please check your inbox (and spam folder just in case!) so we can make sure your parcel reaches you as soon as possible 🚚✨.

Thank you for your patience 🙏.

Best regards,
D.Franklin Team