D.Franklin Reviews 45.073

3,7

Mijn bril is na 2 keer dragen kapot gegaan ( glas uitgevallen), na de melding een nieuwe bril toegekregen. Heel goede service! Ik zou ze zeker aanraden!

Allereerst: bij het bestellen van een zonnebril was er een 1 +1 gratis actie; vond ik eigenlijk al te mooi om waar te zijn. We zijn nu ruim 2 weken verder en nog helemaal niets ontvangen. Kan gebeur... Toon meer

Brillen vandaag ontvangen en waren heel snel verzonden. Helaas bij PostNL door drukte bij hun wat vertraging opgelopen, anders had ik de brillen binnen 4 werkdagen! Nu over het weekend heen getild. Ve... Toon meer

De bestelling geplaatst, ondanks wat negatieve reviews via trustpilot. Maar de bestelling was er binnen een week, de boots die ik besteld had waren precies zoals op de afbeelding. Zien er uit als... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Join the movement, you make the difference. Sunglasses, watches, clothes, shoes and accessories. Experience the whole D.Franklin's collection. Limited Editions.

3,7

Gemiddeld

45K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik wacht nog steeds

Beste

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Ik dacht mijzelf een verjaardags kado te doen. Maar helaas nog niks ontvangen. Heb al een email verstuurd ook nog geen reactie ontvangen.

En track order is backing transit etc

Heel onduidelijk helaas.

En helaas dat ik het via deze weg moet doen. Om contact te maken

Beste het is al geregeld bevestigd bia de mail afgelopen avond

26 mei 2025

Hallo Skander😊
We betreuren de situatie ten zeerste en begrijpen je frustratie volledig 😔🎁.
Op dit moment hebben we je bestelnummer nog niet ontvangen, wat nodig is om de status van de verzending te kunnen controleren en je correct te kunnen helpen.
We nodigen je uit om je vraag via ons webformulier 📩 achter te laten, zodat ons team je zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord kan geven.
Bedankt voor je geduld en voor het doorgeven van je opmerking. We staan klaar om je te helpen.
Met vriendelijke groet!
Team D.Franklin

NIKS BIJ KOPEN BEZORGD JE ALLEEN MAAR STRESSSSS

we hadden op 15/05/2025 2 zonnen brillen gekocht we kregen een bevestigingsmail dat de order gemaakt ging worden allemaal leuk en wel en dan krijgen we een mail dat die vertrokken is top en toen kregen op 23/05/2025 een mail dat die klaar was voor "your order is ready to pick up at pick up point" maar we hadden hem aan huis laten leveren? en vandaag 29/05/2025 komen we erachter dat ze op 21/05/2025 geprobeerd hebben leveren (postnl) maar ze hebben nooit een mail gestuurd dat het pakketje onderweg was of niks wat voor bs is dit

NOOIT IETS VAN DEZE WEBSITE KOPEN KRIJG JE HOOFDPIJN VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29 mei 2025

Hallo Bjorn,
Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het erg jammer wat er is gebeurd 😔🙏.
We kunnen geen ordernummer vinden dat aan je opmerking is gekoppeld, waardoor we de verzendgegevens niet kunnen controleren. 📦 Om je goed te kunnen helpen, vragen we je contact met ons op te nemen via ons webformulier en het ordernummer te bevestigen.
We staan klaar om je te helpen en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen 💛🕶️
Het team van D. Franklin

Een week geleden besteld en nog steeds…

Een week geleden besteld en nog steeds niks ontvangen, zelf geen e-mail dat ze verzonden zijn.

20 mei 2025

Hallo Robrecht,
Bedankt voor je reactie en sorry voor de vervelende ervaring 😔. We willen je zo snel mogelijk helpen, maar we hebben je bestelnummer niet ontvangen, dus we kunnen je bestelling niet volgen.
Neem contact met ons op via ons webformulier 📩 en geef je bestelnummer door, zodat onze klantenservice je bestelling kan bekijken en je zo snel mogelijk een oplossing kan bieden 💬.
Bedankt voor je geduld! 🙏
Team D.Franklin

Ook ik heb een aantal dagen geleden een…

Ook ik heb een aantal dagen geleden een bril besteld en tot heden heen bevestiging mail of dergelijken ontvangen ?
Gaat mijn pakketje nog binnen komen ?

19 mei 2025

Hi! MjgH😊
Thank you for sharing your experience.

We are sorry for the concern. Our customer service team has already emailed you the link with your order tracking 📦✉️. Please check your inbox (and also your spam folder just in case) 📬.

If you need any further assistance, don't hesitate to write to us - we're here to help! 💛
Kind regards,
D.Franklin Team

Ik heb nog steeds niet mijn brillen…

Ik heb nog steeds niet mijn brillen ontvangen die ik gekocht heb?!?

Vorige week besteld. Ik zou ze 10 mei ontvangen

10 mei 2025

Hallo Saj,

Het spijt ons voor het ongemak 😔🕶️💌

Onze klantenservice heeft u alle informatie al gemaild 📧✨

Controleer uw inbox (en spamfolder voor het geval dat) zodat u de status van uw bestelling kunt volgen 📦🔍

We zijn er om je te helpen met wat je ook nodig hebt! 💛😊

Great product

Great product

4 mei 2025

Hello Andreas,
Thank you very much for your review! 😊 We're glad to hear you're happy with your purchase 💯🕶️.
We hope to see you again very soon - enjoy it to the fullest! 🌟💥
Kind regards,

Toffe schoenen

Toffe schoenen, enkel de tong van de schoen is wat hoog en snijdt in het begin aan de wreef. (Bovenkant voet)
Na 3 dagen is dat goed ingelopen.

10 april 2025

Hallo Caroline,
Bedankt voor je review! 😊 We zijn blij om te horen dat de schoenen je bevallen en dat ze na een paar dagen goed zitten. 💕👟

Het spijt ons te horen dat de voorkant in het begin een beetje ongemakkelijk was, maar we zijn blij om te horen dat het al beter gaat - we maken aantekeningen om te blijven verbeteren en je de perfecte ervaring te geven voor je volgende aankoop! 🌟

We kijken ernaar uit om die 5 sterren te verdienen bij je volgende ervaring met ons - bedankt voor je vertrouwen en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je iets anders nodig hebt! 😊✨
D.Franklin Team

Geen bevestiging van order en niks ontvangen

Na het afronden van de bestelling en betaling te hebben voltooid , heb ik tot de dag van vandaag nog altijd geen bevestiging mail mogen ontvangen. Ookal via het formulier contact proberen te krijgen maar geen gehoor. Ook ik moest een ordernummer invoeren maar deze is mij niet bekend omdat ik niks van gegevens van mijn order heb ontvangen.
Geen idee of ik mijn bestelling dus ooit ga ontvangen? Zeker balen verloop van deze manier van bestellen.

7 april 2025

Hallo Christine!

Het spijt ons te horen over de situatie en we begrijpen uw bezorgdheid. We willen je graag informeren dat onze klantenservice al per e-mail contact met je heeft opgenomen om te onderzoeken wat er met je pakket is gebeurd. We begeleiden u door het hele proces om het zo snel mogelijk op te lossen. 📩✨

Wij danken u hartelijk voor uw geduld en begrip, en vragen u om contact met ons te houden voor eventuele updates, we zullen ons best doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen! 🙏
D.Franklin Team

Slechte service en verwarrende productinformatie

Mijn ervaring met deze zonnebril en de klantenservice was teleurstellend. Ik had een bril met gepolariseerde glazen besteld, maar de bijgeleverde productinformatie gaf aan dat de glazen niet gepolariseerd waren. Dit zorgde voor veel verwarring, want het was onduidelijk of ik het juiste product had ontvangen. Blijkbaar had de informatie helemaal geen betrekking op de bril zelf – erg misleidend.

Daarnaast werkt het retourproces niet goed. Ik had geen mogelijkheid om slechts een deel van mijn bestelling terug te sturen, en de retourkosten worden niet vergoed. Ondanks tien e-mails over en weer bleef de klantenservice bij hun standpunt, wat de situatie alleen maar frustrerender maakte.

Door de onduidelijke communicatie en slechte service zou ik deze winkel niet aanraden. Als je een probleem hebt, lijkt het lastig om een goede oplossing te krijgen.

1 april 2025

Hallo,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet naar tevredenheid was. 💔 We willen graag verduidelijken dat we u het productinformatieblad hebben gestuurd met alle juiste kenmerken van de bril, waarin staat dat de glazen gepolariseerd zijn. We weten dat de beschrijvingen essentieel zijn om beslissingen te nemen en daarom proberen we u zoveel mogelijk informatie te geven om verwarring te voorkomen.

Met betrekking tot het retourproces begrijpen we dat je het product hebt teruggestuurd zonder dat we eerst de productafbeeldingen konden beoordelen, die nodig zijn om verder te gaan met een garantieclaim, zoals eerder is uitgelegd.

We verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak en, hoewel in dit geval de bestelling vanaf het begin correct was, hopen we de ervaring in de toekomst te verbeteren.

We kijken uit naar eventuele verdere vragen en danken u dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. 😊

Bestelling niet ontvangen

Mijn order van 7-2-25 D.Franklin EU
ORDER DF638310EU
nog steeds niet ontvangen?!
Staat al vanaf 11-2-25 op ‘On its way’.
Kan nergens contactmogelijkheden vinden. Wat ontzettend balen is dit

24 maart 2025

Hallo Rahfaël,
Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen en we begrijpen uw frustratie volledig. 😞 We willen u graag informeren dat onze klantenservice u een e-mail heeft gestuurd met alle bijgewerkte informatie over uw bestelling (Bestelling DF638310EU). 📧

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om de e-mail te beantwoorden zodat we je direct verder kunnen helpen. 🙏

Bedankt voor uw begrip, we werken eraan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. 🌟
D.Franklin Team

Geweldig zijn ze!!!!volgens verwachting…

Geweldig zijn ze!!!!volgens verwachting ga zeker nog een keer bestellen!!!!

14 maart 2025

Hallo Nicolette,
Wauw, wat een geweldige review! 😍💥 We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling! Het is fantastisch om te horen dat alles aan je verwachtingen voldoet. 🎉✨

We kunnen niet wachten om je opnieuw te verwelkomen en je weer van dienst te zijn! 😄🙌 Bedankt voor je vertrouwen en we zien je graag snel terug voor je volgende bestelling! 🚀💖

Bad customer support..

Als een bepaald item van je order niet bevalt, moet je DE HELE ORDER terugsturen, in plaats van een enkele om een product te laten omwisselen. Na contact met support dit niet mogelijk. Jammer dat een retourproces boven klantervaring gaat!

10 maart 2025

Hallo Ruben,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het retourproces vervelend kan zijn, en het spijt ons dat dit je ervaring heeft beïnvloed. 😊

We willen graag benadrukken dat onze retour- en omruilvoorwaarden duidelijk zijn vermeld in de algemene voorwaarden, die je hebt geaccepteerd bij het plaatsen van de bestelling. 📋 We proberen altijd een balans te vinden tussen klanttevredenheid en onze bedrijfsprocessen, en we waarderen je mening hierin.

Hopelijk kunnen we je in de toekomst een betere ervaring bieden. Bedankt voor je begrip!
D.Franklin Team

Geen bevestigingsmail oid ontvangen...

!UPDATE! -> Inmiddels wel een bevestigingsmail ontvangen. Slecht dat ze mij zo lang niks laten horen van mijn bestelling, daarom 3 sterren.

Oud:
Ik heb nog steeds geen bevestigingsmail of iets dergelijks ontvangen. Helemaal niks...
Ook nog steeds niks ontvangen. Als ik contact wil opnemen via het formulier op de website, dan moet ik mijn bestelnummer opgeven, maar hoe moet ik die weten als ik geen bevestigingsmail heb ontvangen??? Graag wil ik mijn order zsm zien en anders geld terug. Valt me echt tegen dit.

4 maart 2025

Hallo Jizzpy,
Hartelijk dank voor uw feedback en het spijt ons te horen dat u deze problemen heeft ondervonden. 🙁 We hebben een bericht gestuurd via Trustpilot waarin we om uw gegevens vroegen, zodat onze klantenservice contact met u kon opnemen om deze situatie op te lossen. Helaas hebben we geen reactie van u ontvangen. 😔

We begrijpen uw frustratie en willen dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Als u zich nog steeds zorgen maakt, kunt u reageren op ons bericht op Trustpilot of rechtstreeks contact met ons opnemen zodat we u snel kunnen helpen. 💬💡

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we zullen ons uiterste best doen om u een bevredigende oplossing te bieden. Wij danken u voor uw geduld en begrip. 🙏✨

Zonnebrillen zijn top

Bestelling geplaatst op zondag en geleverd de vrijdag erop, verzending is niet zo snel maar dat geeft niet.

De twee zonnebrillen voldoen aan de verwachtingen, mooi design en degelijk materiaal.

Tevreden!

27 februari 2025

Hallo Broek,
Bedankt voor je geweldige review! 😊 We zijn blij dat de zonnebrillen aan je verwachtingen voldoen en dat je tevreden bent met het design en de kwaliteit! 🕶️✨

We begrijpen dat de verzending wat langer duurde, maar we werken er altijd hard aan om de beste service te bieden. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! 💙

Tot de volgende keer! 🌟

Ik wacht al 3 maanden op een bril

Ik wacht al 3 maanden op een bril, na meerdere keren mail contact en elke keer een andere medewerker nog steeds geen bril!
Nu stuur ik bijna dagelijks e-mail over dat ik mijn geld terug wil, echt een vreselijk slechte klantenservice!
Hier bestel ik echt noooooit meer!!!!

22 november 2024

Hallo Melanie,
Het spijt ons zeer om te horen over de situatie die u heeft ervaren en we begrijpen uw frustratie volledig. 😔 We hebben geprobeerd contact met u op te nemen via Trustpilot om meer details te vragen zodat we u kunnen helpen, maar we hebben nog geen reactie ontvangen. We willen dat u weet dat dit niet is wat we van onze klanten verwachten en we doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. 💪

Onze klantenservice staat klaar om je te helpen dit probleem efficiënt op te lossen. Als u ons de kans geeft, willen we deze situatie graag rechtzetten en uw vertrouwen terugwinnen. 🙏 Neem contact met ons op zodat we dit probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen! 💌

Snelle verzending

Snelle verzending, 1week. Site raadde zelf aan om bottines een maat groter te nemen en dit klopt volledig. Heel tevreden over dit product. Kleur en kwaliteit is prima.

17 januari 2025

Hallo Ann,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! 🌟We zijn zo blij om te horen dat de maataanbeveling goed was en dat je zo blij bent met het product. 😊👢 We zijn blij dat de kleur en kwaliteit aan uw verwachtingen voldeden! 💖

We werken hard om het beste te leveren en uw tevredenheid is onze grootste beloning. 🥰✨

Bedankt voor uw vertrouwen in ons! 🌈 Als u nog iets nodig hebt, staan we klaar om u te helpen!
D.Franklin Team

Geen contact mogelijk, geld weg

Ik heb al eerder een review geschreven, ik kan echter niet reageren. Ik heb mijn pakket na 32 dagen ontvangen conform de wet, ik refereer hierna: Under the Directive 2011/83/EU of the European Parliament and Council on consumer rights, I am entitled to delivery within the agreed timeframe or, in the absence of a specific date, within a reasonable period, which is generally considered to be a maximum of 30 days (Article 7).

Gezien het termijn is overscheden wil ik heel graag het pakket retour sturen, maar natuurlijk niet op MIJN kosten. het is namelijk niet MIJN probleem dat het pakket pas na 32 DAGEN IS GELEVERD. Ik ben meer dan redelijk geweest, en ben vriendelijk geweest via de mail. Tot op heden geen fatsoenlijk antwoord gekregen en er wordt niet met mij meegedacht.

dus bij deze KOOP GEEN SCHOENEN VIA DEZE WEBSITE. IK GA ERVAN UIT DAT DE KLANTENSERVICE NOG MET MIJ CONTACT GAAT OPZOEKEN. MIJN ORDER IS: order: DF617836EU

14 januari 2025

Hallo!
Wir bedauern die durch die Lieferverzögerung verursachten Unannehmlichkeiten zutiefst, insbesondere in Anbetracht der Weihnachtszeit, die sich leider auf die Lieferzeiten auswirkt. 🎄 Wir haben jedoch volles Verständnis für Ihre Enttäuschung und möchten klarstellen, dass wir zwar unser Bestes tun, um die Fristen einzuhalten, dass aber Ereignisse, die sich unserer Kontrolle entziehen, zu solchen Verzögerungen führen können.

Was unsere Rückgabepolitik betrifft, so hält sich unser Kundendienstteam daran, um allen unseren Kunden einen fairen Service zu bieten. 📦 Wir versichern Ihnen jedoch, dass wir daran arbeiten, diese Probleme in Zukunft zu verbessern und zu vermeiden 🙏.

Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis und Ihre Geduld und freuen uns darauf, diese Angelegenheit auf die bestmögliche Weise zu lösen.
Mit freundlichen Grüßen,
D.Franklin-Team

Hele slechte service

Hele slechte service. Na 4 weken nog geen pakket ontvangen ondanks dat hij ‘bezorgd’ was. Customer service reageert niet eens fatsoenlijk op berichten, uiteindelijk geld kwijt en geen pakket

13 januari 2025

Hallo Tara,
Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw bestelling. We hebben u via Trustpilot een bericht gestuurd met uw gegevens zodat onze klantenservice contact met u kan opnemen om u te helpen de situatie op te lossen, maar we hebben geen reactie ontvangen. We begrijpen uw frustratie en willen u zo snel mogelijk een oplossing bieden. We vragen je om direct contact met ons op te nemen, zodat we kunnen onderzoeken wat er is gebeurd en je de hulp kunnen bieden die je nodig hebt. We stellen uw geduld op prijs en kijken ernaar uit om dit probleem naar uw tevredenheid op te lossen.

2 maten groter nemen

De schoenen vallen 2 maten kleiner dan normaal. Ik heb schoenmaat 40 en moet 42 van Dr. Franklin hebben. Retourneren moet naar spanje en is op eigen kosten en duur, zo'n 12 euro met DHL.
Best leuke sneakers maar niks bijzonders eigenlijk. Ik zou niet nog een keer bestellen

7 januari 2025

Hallo Mandy,
Bedankt voor je review en feedback! We begrijpen dat de maat niet goed is, en we willen je erop wijzen dat onze retourvoorwaarden duidelijk vermeld staan in de algemene voorwaarden die je accepteert bij de aankoop. Ook raden we altijd aan de maattabel en productaanbevelingen te raadplegen om teleurstellingen te voorkomen.

We begrijpen dat de kosten van de retourzending hoog kunnen zijn, maar helaas kunnen we geen uitzondering maken op onze beleid. We hopen echter dat je de sneakers verder kunt gebruiken of wellicht iemand anders blij kunt maken.

Dank je wel voor je aankoop en feedback!

Positieve ervaring

Schoenen via de website besteld en na een week ongeveer netjes bezorgd gekregen.
Na het lezen van de reviews 2 maten groter besteld dan m’n normale maat en dit was echt niet nodig geweest.
Dochter blij gemaakt met dit paar en zelf nog een paar besteld, 1 maat groter dan m’n eigen maat en verwacht dat die prima gaan zitten.
Mijn conclusie is dat je de afmetingen uit de maattabel gewoon kunt volgen. Deze zijn kloppend met de afmetingen van de schoenen.

5 december 2024

Hallo Janneke,
Bedankt voor uw positieve en gedetailleerde beoordeling! We zijn blij dat je dochter blij is met haar nieuwe schoenen en dat jij ook een paar hebt besteld. 😊 Het is waar dat onze maattabel een goede richtlijn is - hopelijk past het volgende paar haar perfect! Veel plezier met het dragen! 💖✨