D.Franklin Reviews 45.077

3,7

Mijn bril is na 2 keer dragen kapot gegaan ( glas uitgevallen), na de melding een nieuwe bril toegekregen. Heel goede service! Ik zou ze zeker aanraden!

Allereerst: bij het bestellen van een zonnebril was er een 1 +1 gratis actie; vond ik eigenlijk al te mooi om waar te zijn. We zijn nu ruim 2 weken verder en nog helemaal niets ontvangen. Kan gebeur... Toon meer

Brillen vandaag ontvangen en waren heel snel verzonden. Helaas bij PostNL door drukte bij hun wat vertraging opgelopen, anders had ik de brillen binnen 4 werkdagen! Nu over het weekend heen getild. Ve... Toon meer

De bestelling geplaatst, ondanks wat negatieve reviews via trustpilot. Maar de bestelling was er binnen een week, de boots die ik besteld had waren precies zoals op de afbeelding. Zien er uit als... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Join the movement, you make the difference. Sunglasses, watches, clothes, shoes and accessories. Experience the whole D.Franklin's collection. Limited Editions.

3,7

Gemiddeld

45K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Schoenen besteld en wat ben ik er blij…

Schoenen besteld en wat ben ik er blij mee ontzettend goede kwaliteit!goed profiel onder de schoen en hele erg lekker gevoerd van binnen!! Ik ga zeker nog eens bestellen!!

6 december 2024

Hallo Klant,
Bedankt voor uw geweldige beoordeling! 🥰👢 Zo blij om te horen dat je zo blij bent met de schoenen en hun kwaliteit - de warme gewatteerde binnenkant en het goede profiel maken het extra speciaal! ✨ We kijken ernaar uit om je snel weer te verwelkomen - veel plezier met je aankoop! 💖🙌
D.Franklin Team

Ik heb een bestelling gedaan.

Ik heb een bestelling gedaan.. maar niks als bevestigings mail gekregen... Geld wel van mijn bank af, totnutoe nog niks van schoenen gezien.. krijg ook geen contact gelegd.... Ella briers

27 november 2024

Hallo Ella,
Bedankt voor je feedback, en we vinden het erg jammer dat je deze ervaring hebt gehad. 😔 We hebben je een bericht gestuurd om je gegevens te ontvangen en ze door te geven aan ons klantenserviceteam, zodat zij je zo snel mogelijk kunnen helpen. 💌✨ We begrijpen dat dit frustrerend is, maar we zullen alles doen om je zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Dank je wel voor je geduld en we staan klaar om je verder te helpen! 💖
Mit freundlichen Grüßen,
D.Franklin-Team

Retour is kostbaar

Als je wilt terug sturen dan moet dit naar spanje wat je ongeveer 25 euro gaat kosten.

2 december 2024

Hallo Danielle,
Bedankt voor je feedback! 😊 We begrijpen dat het retourproces soms frustrerend kan zijn, vooral als het gaat om kosten. We willen je eraan herinneren dat onze retourvoorwaarden, inclusief de kosten voor het terugsturen naar Spanje, zijn opgenomen in de Algemene Voorwaarden die bij de aankoop worden geaccepteerd. 📜

We begrijpen dat dit ongemak kan veroorzaken, en we zullen zeker kijken hoe we dit proces in de toekomst kunnen verbeteren. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij je retour, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice! 💬

Bedankt voor je begrip en je geduld. 🙏
Vriendelijke groeten
Team D. Franklin

Alles perfect

Overzichtelijke website, keuze gemaakt besteld en betaald en 3 dagen later de bestelling ontvangen.
Alles perfect.

29 november 2024

Hallo Jan,
Bedankt voor je geweldige recensie! Ik ben blij om te horen dat alles perfect was, van de website tot de levering. 🚚✨ Hopelijk tot snel weerziens! 🌟

Retouren is waardeloos

Retouren is waardeloosz kost je bijna 20 euro om je bestelling te retourneren

Hallo Mimjo,
Het spijt ons te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad met ons retourbeleid. 😔 Alle informatie over retourzendingen en de bijbehorende kosten vind je in onze algemene voorwaarden op de website. 📜 Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice - we zijn er om je te helpen! 😊👟

De bestelling geplaatst

De bestelling geplaatst, ondanks wat negatieve reviews via trustpilot.
Zien er uit als van goede kwaliteit.
De schacht is smal, Bij een hoge wreef kan dat moeilijkheden veroorzaken.
Maar verder zeer tevreden over de kwaliteit/ prijsverhouding.

15 november 2024

Hallo Patricia,
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! 😊✨ We begrijpen dat negatieve reviews soms zorgen kunnen geven, maar we zijn ontzettend blij dat je vertrouwen in ons hebt gesteld. 💖 Fijn dat de laarzen precies zijn zoals je had verwacht en dat ze van goede kwaliteit zijn! 👢🌟

We nemen je opmerking over de smalle schacht zeker mee, zodat we onze producten kunnen blijven verbeteren. Bedankt voor je eerlijke feedback! 🙏 We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze shop! 🛍️💫

Snelle kwaliteit!

Snelle levering en de schoenen zijn van hoge kwaliteit ! Super dus

22 november 2024

Hallo Isabel,
Bedankt voor uw fantastische recensie! We zijn blij dat je blij was met de snelle levering en de kwaliteit van de schoenen - we hopen je snel weer te zien! 👟✨
D.Franklin Team

Schoenen vallen veel te klein

Schoenen vallen veel te klein. Op de site adviseren ze een maat groter maar ik zou bijna 2 of 3 maten groter moeten hebben…
Een mail gestuurd of ik dit kan ruilen en krijg een week lang al geen gehoor. Ook een andere manier van contact opnemen is niet mogelijk. Baal hier enorm van!

24 november 2024

Hallo Kim,
Bedankt voor uw bericht! 😊👟 Het spijt ons te horen over uw ervaring. Om je beter te kunnen helpen, vragen we je om je bestelnummer te bevestigen. Zodra we deze informatie hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat ons team je zo snel mogelijk zal helpen. 🙌✉️ Bedankt voor je geduld! 🌟

Fijne en mooie schoenen

Fijne en mooie schoenen , 2 paar besteld maar 1 paar moet retour ivm verkeerde maat. Op de site staat niet duidelijk maar welk adres ge stuurd moet worden ?!

22 november 2024

Hallo Maarten,
Bedankt voor je commentaar. We zijn blij te horen dat de schoenen u bevallen. Het spijt ons voor de verwarring met het retouradres. Alle informatie over het retourproces staat in onze algemene voorwaarden op de website. Als je meer hulp of specifieke details nodig hebt, helpt onze klantenservice je graag - aarzel niet om contact met ons op te nemen! 💬✨
Dayana
D.Franklin Team

Je krigt geen verzendkosten terug en…

Je krigt geen verzendkosten terug en moet zelf ook retourkosten betalen en regelen naar Spanje. Geen label of iets. Slechte service

19 november 2024

Hallo Maurien,
Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. Alle informatie over ons retourbeleid, inclusief de verzendkosten, kun je vinden in onze algemene voorwaarden. We begrijpen dat dit ongemakkelijk kan zijn en we nemen je feedback zeer serieus om onze service te blijven verbeteren.
Als we je ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om het ons te laten weten. 💌
Vriendelijke groeten!!!!!
Dayana

Betrouwbaar en goed

Goede stevige schoenen. Goed verpakt en snel verzonden. Top allemaal.

Hallo Elly,
Dank je wel voor je geweldige review! 😊✨ We zijn zo blij te horen dat je tevreden bent met de stevige schoenen, de verpakking en de snelle verzending! 👟💨 Alles wat we willen is dat jij een topervaring hebt, en het maakt ons blij dat we dat voor jou hebben kunnen bieden. 💖

Geniet van je nieuwe schoenen en hopelijk tot snel voor meer! 🛍️🌟

Slechte retourservice !

Heel jammer dat het pakket van Nederland komt maar een retour wel naar Spanje moet worden verzonden. Ik wil 1 van de 2 terugsturen maar ga daar niet al die kosten zelf aan hangen. Zelf verkopen is dus de boodschap.
Slechte retourservice…

Hallo Lieselot,
Hartelijk dank voor uw feedback! Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent over onze retourservice. Alle informatie over retourneren, inclusief de kosten en procedure, kun je vinden in onze algemene voorwaarden. 📄👟 Wij waarderen uw begrip en zullen uw feedback meenemen om onze service te verbeteren. 💪✨
D.Franklin Team

Het is via de weg die wordt doorgegeven…

Het is via de weg die wordt doorgegeven niet mogelijk de goederen retour te sturen. Ik heb dus schoenen die betaald zijn maar niet draagbaar zijn. Dus nooit meer D.Franklin.

26 oktober 2024

Hallo,

Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met het retourneren van uw schoenen. 😕 We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en willen u hierbij helpen.

Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het retourproces. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via deze link, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

We danken u voor uw geduld en begrip en staan klaar om te helpen!

Jaime
D.Franklin Team 🌟

Goeie kwaliteit
Zeer tevreden!

29 oktober 2024

Hallo Klant,
vielen Dank für Ihre 5-Sterne-Bewertung! Es freut uns zu hören, dass Sie mit der Qualität und der Geschwindigkeit der Lieferung zufrieden waren. Ihre Zufriedenheit ist unsere Priorität und motiviert uns, weiterhin den bestmöglichen Service zu bieten, wir hoffen, Sie bald wieder zu sehen!
Mit freundlichen Grüßen,

Perfect

Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik dat gedaan. Precies wat ik had besteld en mooi ingepakt en snel verzonden… Ik ben super super blij met mijn bestelling.

25 oktober 2024

Hallo Emilse,
🌟 Wat een geweldige beoordeling, dank je wel! 🌟 We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling! 😍📦 Het is fantastisch dat alles precies naar wens was en mooi ingepakt aankwam. 🎉✨ Jouw blijdschap betekent de wereld voor ons! We hopen je snel weer te zien voor meer geweldige aankopen! 💖😊

Super tevreden!

Ik heb twee paar schoenen besteld en ik kreeg netjes de ontvangstbevestiging per mail. Er bleek een vertraging te zijn in het verzenden en ook daar werd ik netjes over geïnformeerd. Na ongeveer een week heb ik de schoenen binnen en voor dit geld zijn de producten geweldig! Zelfs extra zolen bij gekregen. Kortom dik tevreden en als de prijzen zo blijven zal ik zeker nog meer bij jullie bestellen! 👌🏼

18 oktober 2024

Hallo Michelle,
🌟 Wat een geweldige review! We zijn super blij dat je goed op de hoogte bent gehouden van je bestelling! 📧❤️ Het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent met je schoenen en de extra zolen! 👟✨ Bedankt voor je vertrouwen in ons, en we kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen voor meer mooie aankopen! 🎉💖 Tot snel!
mit freundlichen Grüßen,
D.Franklin-Team

I did not receive my package.

I did not receive my package.

8 oktober 2024

Hello Inez,
We are sorry to hear that you did not receive your package. Our customer service team will contact you shortly to help you resolve this issue. Thank you for your patience and best regards,

Retourneren is een ramp

Prima schoenen, maar jullie retourneer systeem is niet oké. Zelf opdraaien voor de kosten van een retourzending naar Spanje?

1 oktober 2024

Hello Gill,
Thank you for your review. As detailed in our terms and conditions, all shipping costs involved in the return process will be borne entirely by the customer. If you have any questions, we will be happy to help you via email.
Best regards
Chloe

Fijne service

Fijne service
Mooie artikelen

28 september 2024

Hoi Iris,
Bedankt voor je positieve feedback! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en de mooie artikelen. We hopen je snel weer terug te zien! 🙌

Mia

Love the shoes!

Love the shoes!! Always come back for more

17 september 2024

Hi Katie,
Thank you for the love! 😊 We’re thrilled to hear that you’re enjoying the shoes and that you keep coming back for more. 🌟 If you ever need anything, feel free to reach out. We’re always here for you! 🙌

Best regards,
Mia