D.Franklin Reviews 45.081

3,7

Mijn bril is na 2 keer dragen kapot gegaan ( glas uitgevallen), na de melding een nieuwe bril toegekregen. Heel goede service! Ik zou ze zeker aanraden!

Allereerst: bij het bestellen van een zonnebril was er een 1 +1 gratis actie; vond ik eigenlijk al te mooi om waar te zijn. We zijn nu ruim 2 weken verder en nog helemaal niets ontvangen. Kan gebeur... Toon meer

Brillen vandaag ontvangen en waren heel snel verzonden. Helaas bij PostNL door drukte bij hun wat vertraging opgelopen, anders had ik de brillen binnen 4 werkdagen! Nu over het weekend heen getild. Ve... Toon meer

De bestelling geplaatst, ondanks wat negatieve reviews via trustpilot. Maar de bestelling was er binnen een week, de boots die ik besteld had waren precies zoals op de afbeelding. Zien er uit als... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Join the movement, you make the difference. Sunglasses, watches, clothes, shoes and accessories. Experience the whole D.Franklin's collection. Limited Editions.

3,7

Gemiddeld

45K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geen reactie op bericht klantenservice

Twee zonnebrillen besteld, maar deze passen niet goed. Aantal dagen geleden bericht gestuurd, maar helaas (nog) geen reactie… Order: DF562131EU

**Update 29-9: drie dagen geleden een reactie op mijn review, maar nog steeds geen enkele reactie vanuit D.Franklin… :(

22 september 2024

Hallo Rob,
Het spijt ons te horen dat je geen reactie hebt ontvangen van onze klantenservice. 😔 We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je zonnebrillen niet goed passen en je geen tijdige hulp krijgt. We gaan je bericht en bestelling (DF562131EU) meteen bekijken en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een oplossing ontvangt. Bedankt voor je geduld, we doen ons best om dit snel op te lossen. 🙏

Mia
D.Franklin Team

9 Augustus een bestelling gedaan en 10…

9 Augustus een bestelling gedaan en 10 september nog steeds niks binnen. Klantenservice reageert snel maar kom je niet ver mee.. Ze hebben een onderzoek gestart bij postnl vanwege het verloren pakketje maar verder hoor ik niks.. Een nieuw pakketje opsturen willen ze niet doen

10 september 2024

Hallo Jesse,
Het spijt ons enorm te horen dat je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen en dat het onderzoek naar het verloren pakketje nog geen oplossing heeft geboden. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en waarderen je geduld. Ons klantenserviceteam houdt het onderzoek nauwlettend in de gaten en we zullen je zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de resultaten. We nemen je feedback serieus en blijven ons inzetten om onze service te verbeteren.

D.Franklin Team

Mooie bril, maar nog werk aan.

Snelle en overzichtelijke communicatie, ook een snelle levertijd maar bij ontvangst wel gemerkt dat beide brillen schuin op het aangezicht staan en de beentje dus nog dienen aangepast worden.

6 september 2024

Hoi Bjorn,
Bedankt voor je reactie! We zijn blij dat de communicatie en levertijd snel en duidelijk waren. 📦✨ Het spijt ons te horen dat de bril niet perfect paste. 😕👓 Ons team staat klaar om je te helpen bij het aanpassen van de pootjes. Om uw situatie zo snel mogelijk op te lossen, heeft ons klantenserviceteam een verzoek voor aanvullende gegevens verzonden en zullen we ervoor zorgen dat u de beste pasvorm krijgt. bedankt voor uw geduld en begrip! 🙌💬
Met vriendelijke groeten,

Hulp van de helpdesk

Toen ik mijn pakket probeerde te traceren lukte me dat niet. Via de helpdesk om hulp gevraagd. Waar mia me fantastisch geholpen heeft! Nu draag ik hem met plezier! Zeker een aanrader

23 augustus 2024

Hallo Thomas,
Hartelijk dank voor je geweldige ⭐⭐⭐⭐⭐ beoordeling! Het doet ons enorm veel plezier te horen dat je zo goed geholpen bent via onze helpdesk, en dat je nu met veel plezier je nieuwe aankoop draagt. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Bedankt voor je vertrouwen in D.Franklin, en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Zeker een aanrader, inderdaad!

Mia, D.Franklin Team

Eerst sceptisch maar uiteindelijk dik tevreden!…

Sceptisch na het doen van mijn bestelling omdat ik toen de reviews las. Maar uiteindelijk dik tevreden!
13aug bestelling gedaan, 20aug ontvangen. De normale zonnebril iets te wijd, maar bij de lokale opticien was dit zo verholpen.

20 augustus 2024

Hallo Erik,
Hartelijk dank voor je ⭐⭐⭐⭐⭐ beoordeling! We begrijpen je scepsis na het lezen van de reviews, maar we zijn heel blij dat je uiteindelijk dik tevreden bent met je bestelling. Het is goed om te horen dat de zonnebril, ondanks dat hij iets te wijd was, gemakkelijk bij de lokale opticien kon worden aangepast. Bedankt dat je ons het vertrouwen hebt gegeven, en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Schoenen stof vallen goed

Schoenen stof vallen goed. Plastic schoenen vallen wat kleiner.

22 augustus 2024

Hello Els,
Thank you for sharing your thoughts on the shoes. We’re glad to hear that the fabric shoes fit you well. We’ve taken note of your feedback about the plastic shoes running slightly smaller. We greatly value this kind of feedback as it helps us improve our sizing recommendations. We hope that your next purchase with us will be a ⭐⭐⭐⭐⭐ experience.

Happy with my order

Happy with my order

19 augustus 2024

Hi Maud,
Thank you so much for your ⭐⭐⭐⭐⭐ review! We're delighted to hear that you're happy with your order. Your satisfaction is incredibly important to us, and we're thrilled that everything met your expectations. Thanks for choosing D.Franklin, and we look forward to serving you again in the future!

Geen refund

Op 22 juli2024 twee zonnebrillen teruggestuurd.(DF555943EU) Op 26 juli toegekomen bij Franklin D. Na enkele weken niets gehoord te hebben contact gezocht met de supportafdeling, waar ze totaal naast de kwestie antwoorden. Tot op heden niets meer vernomen, geen refund en op mijn opvolgende berichten aan de supportafdeling krijg ik geen reactie. Wees gewaarschuwd, bestel niets bij dit bedrijf want ze blijken uiterst onbetrouwbaar.

12 augustus 2024

Antwoord van D.Franklin

Hello. Thank you for your review.
We are sorry for the waiting time. Our customer service team has contacted you by email with more information about your return and they will be happy to help you at all times.

Clear website

Clear website, fast delivery

8 augustus 2024

Hi Denn,
Thank you so much for your ⭐⭐⭐⭐⭐ review! We're thrilled to hear that you found our website easy to navigate and that the delivery was fast. Your satisfaction is incredibly important to us, and we're glad we could provide you with a smooth and efficient shopping experience. Thanks for choosing D.Franklin, and we look forward to continuing to serve you in the future!

D.Franklin Team

Roosevelt II in 1 woord... Wauw!

Gekozen voor de Roosevelt II en wauw wat ben ik tevreden bril voelt kwalitatief aan en zit geweldig en het beste isbdat ik er ook nog 2 heb met de 2x1 Actie! Zending kwam in België aan na 6 werkdagen dus ik kan gelukkig nog van de komende zonnenstralen genieten met mijn nieiwe D.Franklin bril 😎

Hallo Dieter,
Hartelijk dank voor je fantastische ⭐⭐⭐⭐⭐ review! We zijn enorm blij te horen dat je zo tevreden bent met je Roosevelt II bril en dat je hebt kunnen profiteren van onze 2x1 actie. Het is geweldig dat de bril niet alleen kwalitatief goed aanvoelt, maar ook heerlijk zit. We zijn blij dat de levering in België vlot is verlopen, zodat je nog kunt genieten van de zonnestralen met je nieuwe D.Franklin bril. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! 😎

Recommended glasses!

Fast delivery.
Great deal (1+1).
A lot of options...
Recommended!

Hello Koen,
Thank you so much for your fantastic review! 🌟😊

We’re thrilled to hear that you enjoyed the fast delivery and took advantage of our 1+1 deal. 🕶️🎉 It’s great to know you found our variety of options appealing.

Your recommendation means a lot to us! If you have any more questions or need further assistance, feel free to reach out. Looking forward to serving you again!
Team D. Franklin

Snelle levering. De brillen zijn van een uitstekende kwaliteit.

2 augustus 2024

Hallo Michael,
Bedankt voor uw geweldige review! 🌟😊

We zijn blij om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de uitstekende kwaliteit van de brillen. 👓✨ Uw tevredenheid is onze grootste beloning!

Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!
Vriendelijke groeten,
Team D. Franklin

Sturen je een onbruikbare bril en weigeren je een nieuwe te sturen

Doos kwam met waterschade aan, beschadigd en zelfs de bril die erin zat is krom.

Reactie dat ik terug kreeg was: we hebben de afbeeldingen bekeken en het is niet krom. Voor de waterschade krijg je 10% terug.

De bril is wel degelijk krom en is duidelijk te zien op de foto. Waarop ik weer antwoord kreeg dat de 10% terugbetaling eerlijk is nadat ze nogmaals de foto’s hebben bekeken en vinden dat het een kleine defect is.

Deze bril is niet draagbaar omdat het scheef is en de bril is ook niet goed terug te buigen dus deze bril kan ik gewoon weggooien. 10% is maar 5 euro terug en dat dekt zeker niet het verlies wat ik er mee draai.
Ik vind het schandalig dat zij een onbruikbare bril opsturen en weigeren een nieuwe te sturen.

24 juli 2024

Antwoord van D.Franklin

Hello Eline. Thank you for your review.
We are sorry for the inconvenience. Our customer service team is taking care for your claim and soon they will contact you by email with more information.
Kind regards.

Geen reactie op de mail, slechte ervaring!

Twee dezelfde brillen in een andere kleur besteld. Helaas is 1 bril veel breder dan de andere (valt makkelijk van mijn hoofd). Contact opgezocht met de klantenservice maar 0 reactie. Ik zou mensen afraden hier iets te bestellen.

Antwoord van D.Franklin

Hello Lars. Thank you for your review.
We are sorry for the inconvenience. Our customer service team is in contact with you by email in order to have more information about it and they will be happy to assist you.
Thank you for your patience and understanding.
Kind regards.

Geen brillen, geen refund, geen reactie! Wees gewaarschuwd!

Op 24 juni 2024 twee zonnebrillen besteld.(Order DF547011EU) Na enkele weken niets gehoord te hebben contact gezocht met de supportafdeling, toen bleek dat de brillen moeilijk leverbaar waren. Op 20 juli per email bevestigd gekregen dat ik mijn geld terug zou krijgen. Tot op heden niets meer vernomen, geen refund, geen brillen en op mijn opvolgende berichten aan de supportafdeling krijg ik geen reactie. Zoals het er nu naar uitziet kan ik naar mijn € 56,98 fluiten. Wees gewaarschuwd, bestel niets bij dit bedrijf want ze blijken uiterst onbetrouwbaar.

Antwoord van D.Franklin

Hello Dennis. Thank you for your review.
We are sorry for waiting time. Our customer service team has contacted you by email with more information about your refund.
Thank you for trusting D.Franklin.

Geweldig en snelle levering

Ik snap sommige haatreacties niet. Ik heb schoenen besteld en ze waren er gelijk binnen 2 werkdagen. De schoenen zien er ook echt goed uit en ben er heel tevreden mee.

31 juli 2024

Waardeloze website

12 juli 2024 2 zonnebrillen besteld en na enkele dagen nog geen track and trace-code ontvangen.
Na 2 dagen een mail verstuur, dan een track and trace code ontvangen maar deze geeft al 5 dagen aan dat er nog niets verzonden is.

Waardeloze website en veel leugens die verteld worden door de helpdesk, want ze doen niet wat ze beloven.

Ik ga het iedereen in mijn omgeving. afraden.

21 juli 2024

Antwoord van D.Franklin

Hello. Thank you for contacting us.
We have asked you for information about your case but we have not received a response from you. Please provide us with this information so that we can manage your case.
Thank you for your understanding.

Just Fine

Nice glasses, only the shipping took a week.

18 juli 2024

Antwoord van D.Franklin

Hello Dyann. Thank you for your review.
We are glad to know that you are happy with your glasses.
We are sorry for the waiting time. Please note that the delivery time is in working days from the moment you receive the shipping confirmation email.
Thank you for trusting D.Franklin.