Mijn bril is na 2 keer dragen kapot gegaan ( glas uitgevallen), na de melding een nieuwe bril toegekregen. Heel goede service! Ik zou ze zeker aanraden!
Allereerst: bij het bestellen van een zonnebril was er een 1 +1 gratis actie; vond ik eigenlijk al te mooi om waar te zijn. We zijn nu ruim 2 weken verder en nog helemaal niets ontvangen. Kan gebeur... Toon meer
Brillen vandaag ontvangen en waren heel snel verzonden. Helaas bij PostNL door drukte bij hun wat vertraging opgelopen, anders had ik de brillen binnen 4 werkdagen! Nu over het weekend heen getild. Ve... Toon meer
De bestelling geplaatst, ondanks wat negatieve reviews via trustpilot. Maar de bestelling was er binnen een week, de boots die ik besteld had waren precies zoals op de afbeelding. Zien er uit als... Toon meer
Join the movement, you make the difference. Sunglasses, watches, clothes, shoes and accessories. Experience the whole D.Franklin's collection. Limited Editions.
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mijn ervaring met D.franklin was fijn.. kreeg netjes mijn berichten wanneer mijn bestelling werd bezorgd en kon mijn pakketje ook netjes volgen waar het is.. Alleen deed het wel lang voor ik mijn bestelling kreeg. Maar ben er nu blij mee.

looking great !
Fast and correct delivery and great looking boots, impeccable finish, very comfortable and elegant.

NIET HIER BESTELLEN!!
4 brillen besteld die netjes binnenkwamen. Deze brillen vielen toch niet in de smaak, dus wou ik deze allemaal terugsturen. Dit natuurlijk dan ook gedaan.
Begin september is de retour bij hun binnengekomen. Verder meerdere keren geprobeerd hun proberen te bereiken via verschillende mail adressen. Echter geen gehoor.
Nu eind oktober en wordt er op geen enkele mail geantwoord. Het geld ook natuurlijk niet meer terug gekregen.
Niemand die wil helpen of geld terug wil sturen dus absoluut hier niet bestellen.

Antwoord van D.Franklin
Slechte retournering service, koop hier nooit iets!

Antwoord van D.Franklin
Bestel niet bij deze website, de brillen zijn klein en als je ze retour stuurt krijg je maar 7,50 terug ipv het volledige bedrag van 50

Antwoord van D.Franklin
Zeer mooi qua kleur en kwaliteit. Mijn kinderen zijn er erg blij mee.

Antwoord van D.Franklin
Good glasses for a reasonable price

Antwoord van D.Franklin
Moest 2 weken wachten voor verzending zonnebrillen. De klantendienst vind ik moeilijk te bereiken. Maar ze waren wel vriendelijk. Nu moet ik de brillen nog retourneren en jammer genoeg ook nog zelf betalen...

Antwoord van D.Franklin
Ik heb mijn product 20 juli besteld en het is nog steeds niet binnen. Ook krijg ik geen e-mail over wanneer hij binnen komt of wat dan ook.

Antwoord van D.Franklin
They fit perfectly and the design is also prefect

Antwoord van D.Franklin
In het verleden maar tevredenheid besteld en mooie zonnebrillen.
Nu is er ineens geen optie meer voor thuisbezorging. Ik moet verplicht naar een Mondial Relay pick up point ver uit de buurt. Zal wel kostenbesparend voor hun zijn. Maar voor de klant ontzettend klantonvriendelijk. Zeker voor mensen slecht ter been geen optie meer. Ga helaas nu niet meer bestellen.

Antwoord van D.Franklin
Op 1 juni jl. 2 zonnebrillen besteld. Nog altijd geen bericht over levering/vertraging, helemaal niets. Ik schrijf niet vaak een negatieve recensie, maar dit is echt niet okee.
Het bestel.nr. is DF712013EU. Ik hoop alsnog snel iets te horen. Het is via een ander emailadres besteld. Dit kan ik u in een reactie nog later toesturen.

Antwoord van D.Franklin
Op 29-06 zonnebrillen besteld, momenteel staat de bestelling nog altijd in transit en is de terugkoppeling op mijn e-mails ook slecht. Je zou verwachten dat een bestelling tegenwoordig binnen 3 tot 5 dagen binnen is.

Antwoord van D.Franklin
Ik bestelde supertoffe sneakers bij D.Franklin, het duurde een paar dagen voordat de status van mijn bestelling veranderde. Ik denk dat ik na 10 dagen uiteindelijk mijn schoenen heb ontvangen en WOW wat ben ik blij 😁 ze zijn niet alleen heel erg vet, maar lopen ook nog eens fantastisch lekker! Alsof ik op wolkjes loop, lekker veel air er in. Love it!

Antwoord van D.Franklin
Ik heb 11 juni mijn pakket besteld, na 14 dagen staat mijn pakket nogsteeds op ‘order created’ bij de leverancier. En is het pakket dus nog niet bij postNL ontvangen.
Na contact op te hebben genomen, nog niks veranderd na 3 dagen.

Antwoord van D.Franklin
Al geruime tijd geleden een bestelling geplaatst maar hij is nog steeds “in transit” ik heb een mail gestuurd maar helaas geen reactie gekregen
Terugkomen op jullie reactie, ik heb geen mail van jullie gekregen na de bevestigings mail ook niet in me spam

Antwoord van D.Franklin
Update: ik heb inmiddels een terugbetaling ontvangen.
Bestelling is verzonden, heb een track en trace gekregen, maar hij is nooit aangekomen op afhaalpunt. D.Franklin legt de verantwoordelijkheid bij de vervoerder en reageert niet meer op mijn mails. Veel spijt dat ik hier besteld heb.