D.Franklin Reviews 45.073

3,7

Mijn bril is na 2 keer dragen kapot gegaan ( glas uitgevallen), na de melding een nieuwe bril toegekregen. Heel goede service! Ik zou ze zeker aanraden!

Allereerst: bij het bestellen van een zonnebril was er een 1 +1 gratis actie; vond ik eigenlijk al te mooi om waar te zijn. We zijn nu ruim 2 weken verder en nog helemaal niets ontvangen. Kan gebeur... Toon meer

Brillen vandaag ontvangen en waren heel snel verzonden. Helaas bij PostNL door drukte bij hun wat vertraging opgelopen, anders had ik de brillen binnen 4 werkdagen! Nu over het weekend heen getild. Ve... Toon meer

De bestelling geplaatst, ondanks wat negatieve reviews via trustpilot. Maar de bestelling was er binnen een week, de boots die ik besteld had waren precies zoals op de afbeelding. Zien er uit als... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Join the movement, you make the difference. Sunglasses, watches, clothes, shoes and accessories. Experience the whole D.Franklin's collection. Limited Editions.

3,7

Gemiddeld

45K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fijne ervaring

Mijn ervaring met D.franklin was fijn.. kreeg netjes mijn berichten wanneer mijn bestelling werd bezorgd en kon mijn pakketje ook netjes volgen waar het is.. Alleen deed het wel lang voor ik mijn bestelling kreeg. Maar ben er nu blij mee.

9 december 2025

Hallo Smone! 😄
Hartelijk dank voor je fijne review 🌟 We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij D.Franklin en dat je je pakket netjes kon volgen 🙌✨
We begrijpen dat het even duurde voordat je bestelling aankwam, maar geweldig om te horen dat je er nu blij mee bent 💛👟
Mit freundlichen Grüßen!
D. Franklin Team

looking great !

looking great !
Fast and correct delivery and great looking boots, impeccable finish, very comfortable and elegant.

4 december 2025

Hi Myriam! 😄
So glad to hear your boots look great! 👢✨ Fast and correct delivery, impeccable finish, very comfortable and elegant — that’s exactly what we aim for. 🙌
Greetings from the D.Franklin team. 🖤

Boots

Everything! Nice shoes, good communication.

2 december 2025

Hi Michelle! 😄
So great to hear you loved the shoes and the communication — everything on point! 🙌✨
Greetings from the D.Franklin team. 🖤

Terrible service!

3 november 2025

Hi Koen💛

We’re truly sorry to read about your experience — that’s definitely not the level of service we aim to provide 😔.
We actually sent you a message through Trustpilot asking for your contact details so that our Customer Care Team could reach out and help resolve the issue, but unfortunately, we didn’t receive a response.

If you still need assistance, please reply to that message or contact us directly — we’d love to help you make things right 🙌✨

Kind regards,
Laura 💫

NIET HIER BESTELLEN!!

NIET HIER BESTELLEN!!

4 brillen besteld die netjes binnenkwamen. Deze brillen vielen toch niet in de smaak, dus wou ik deze allemaal terugsturen. Dit natuurlijk dan ook gedaan.

Begin september is de retour bij hun binnengekomen. Verder meerdere keren geprobeerd hun proberen te bereiken via verschillende mail adressen. Echter geen gehoor.

Nu eind oktober en wordt er op geen enkele mail geantwoord. Het geld ook natuurlijk niet meer terug gekregen.

Niemand die wil helpen of geld terug wil sturen dus absoluut hier niet bestellen.

27 oktober 2025

Antwoord van D.Franklin

Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring .
Wij hebben uw gegevens ontvangen en ons team is al bezig uw geval te onderzoeken, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u ons hiervan op de hoogte heeft gebracht. We houden u op de hoogte van de voortgang

Great merchandise

19 september 2025

Antwoord van D.Franklin

Thank you for your kind words. At D.Franklin EU, our primary goal is to provide the best possible service to our valued customers. We are delighted to hear that you are satisfied with your order. Thank you once again for choosing D.Franklin EU.
Francisco

Slechte retournering service

Slechte retournering service, koop hier nooit iets!

11 september 2025

Hallo Ward,
Het spijt ons zeer voor uw ervaring 😔🙏. Zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden 📄, nemen wij de retourkosten niet voor onze rekening. Toch stellen wij uw opmerking 💬 zeer op prijs, omdat deze ons helpt om ons te blijven verbeteren 💙.
Team D. Franklin

Bestel niet bij deze website

Bestel niet bij deze website, de brillen zijn klein en als je ze retour stuurt krijg je maar 7,50 terug ipv het volledige bedrag van 50

15 augustus 2025

Hallo! 👋

Het spijt ons te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldeed 😔🕶️.

We willen je vriendelijk laten weten dat de afmetingen van elk product en ons retourbeleid duidelijk vermeld staan in de Algemene Voorwaarden, die beschikbaar zijn op onze website 📏📄. Deze voorwaarden worden geaccepteerd bij het plaatsen van een bestelling ✅🛒.

Wat betreft retourzendingen: zoals vermeld in ons beleid, wordt het terug te betalen bedrag berekend exclusief de verzend- en verwerkingskosten 💸🔁.

Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we uiteraard graag voor je klaar 💬💙. Bedankt voor je feedback — het helpt ons om te blijven verbeteren.

Laura
Equipo D.Franklin

Zeer mooi qua kleur en kwaliteit

Zeer mooi qua kleur en kwaliteit. Mijn kinderen zijn er erg blij mee.

26 augustus 2025

Antwoord van D.Franklin

Hoi Dalya 😊 Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kleur en kwaliteit zo in de smaak vallen en dat je kinderen er erg blij mee zijn. Veel plezier ermee! 😎✨

Vriendelijke groeten, Tavo — team D.Franklin

Good glasses for a reasonable price

Good glasses for a reasonable price

14 augustus 2025

Hi Robin,
Thank you so much for your great feedback! 😍🕶️
We’re thrilled you love your glasses and find them a perfect match of quality and price 💸👌.

Enjoy rocking your style with us! 😎✨
Hope to see you again soon! 🙌💖
Best regards,
Laura
D. Franklin Team

Moest 2 weken wachten voor verzending…

Moest 2 weken wachten voor verzending zonnebrillen. De klantendienst vind ik moeilijk te bereiken. Maar ze waren wel vriendelijk. Nu moet ik de brillen nog retourneren en jammer genoeg ook nog zelf betalen...

14 juli 2025

Hallo Liesbet😊
Wir entschuldigen uns für die Wartezeit und die Schwierigkeiten, unser Team zu erreichen. Unser Kundenservice hat Ihnen bereits Informationen zum Rückgabeprozess zukommen lassen 📩. Bitte befolgen Sie die Anweisungen, damit wir die Rücksendung reibungslos bearbeiten können. Wir stehen Ihnen gerne weiter zur Verfügung. Vielen Dank für Ihre Geduld! 🙏✨
Mit freundlichen Grüßen
Das Team von D. Franklin

Ik heb mijn product 20 juli besteld en…

Ik heb mijn product 20 juli besteld en het is nog steeds niet binnen. Ook krijg ik geen e-mail over wanneer hij binnen komt of wat dan ook.

5 augustus 2025

Hallo Ruben,
💛😊 Bedankt voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring! 🌟
Op dit moment hebben wij niet alle benodigde informatie ontvangen om u te kunnen helpen. 📄✨
Neem alstublieft contact met ons op via ons webformulier, zodat wij uw bestelling kunnen nakijken en samen een oplossing kunnen vinden. 🙌
Mit freundlichen Grüßen
Team D. Franklin

They fit perfectly and the design is…

They fit perfectly and the design is also prefect

18 juli 2025

Hello.
Thank you so much for your 5 star review! 🌟 We're glad to hear that they were perfect for you and that you loved the design 😍✨ We hope you enjoy them to the fullest and see you here again soon! 💫👟
Kind regards,

Geen mogelijkheid voor thuisbezorging

In het verleden maar tevredenheid besteld en mooie zonnebrillen.

Nu is er ineens geen optie meer voor thuisbezorging. Ik moet verplicht naar een Mondial Relay pick up point ver uit de buurt. Zal wel kostenbesparend voor hun zijn. Maar voor de klant ontzettend klantonvriendelijk. Zeker voor mensen slecht ter been geen optie meer. Ga helaas nu niet meer bestellen.

4 juli 2025

Hallo Karin,
Bedankt voor je bericht en voor het delen van je ervaring 🙏✨
Het spijt ons oprecht dat het deze keer niet helemaal is gegaan zoals je had gehoopt 😔.
Helaas hebben we met het e-mailadres dat je ons hebt gegeven alleen een bestelling van maart kunnen vinden 📦. Om je beter te kunnen helpen, verzoeken we je contact met ons op te nemen via het formulier op onze website 💻📩.
We willen dit graag met je oplossen 💛. Nogmaals onze excuses en bedankt voor je begrip 🌸.
Team D.Franklin

Slechte info, geen idee of ik nog iets ga ontvangen

Op 1 juni jl. 2 zonnebrillen besteld. Nog altijd geen bericht over levering/vertraging, helemaal niets. Ik schrijf niet vaak een negatieve recensie, maar dit is echt niet okee.

Het bestel.nr. is DF712013EU. Ik hoop alsnog snel iets te horen. Het is via een ander emailadres besteld. Dit kan ik u in een reactie nog later toesturen.

9 juli 2025

Hallo Ellen,
Bedankt voor je bericht en voor het delen van je ervaring 🙏✨
Het spijt ons zeer dat je nog geen update over je bestelling hebt ontvangen 😔. We willen je graag helpen, maar helaas hebben we met het e-mailadres waarmee je deze recensie hebt geschreven alleen een bestelling uit 2019 kunnen vinden 🕵️‍♀️.
Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, verzoeken we je contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website 💬📩. Op die manier kunnen we je bestelling snel terugvinden en samen een oplossing zoeken 💛.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip 🌸.

Trage levering

Op 29-06 zonnebrillen besteld, momenteel staat de bestelling nog altijd in transit en is de terugkoppeling op mijn e-mails ook slecht. Je zou verwachten dat een bestelling tegenwoordig binnen 3 tot 5 dagen binnen is.

5 juli 2025

Hallo Thomas,
Bedankt voor je beoordeling en het spijt ons zeer wat er is gebeurd 😔🙏
We hebben geprobeerd je te helpen, maar we hebben niet alle informatie ontvangen die nodig is om je zaak correct te kunnen behandelen 📦✉️
Neem daarom contact met ons op via ons webformulier 💻, zodat we het zo snel mogelijk met je kunnen bekijken en een oplossing kunnen bieden 🙌
We staan klaar om je te helpen! 💬🕶️

Zo blij 😍

Ik bestelde supertoffe sneakers bij D.Franklin, het duurde een paar dagen voordat de status van mijn bestelling veranderde. Ik denk dat ik na 10 dagen uiteindelijk mijn schoenen heb ontvangen en WOW wat ben ik blij 😁 ze zijn niet alleen heel erg vet, maar lopen ook nog eens fantastisch lekker! Alsof ik op wolkjes loop, lekker veel air er in. Love it!

30 juni 2025

Hallo Ilse,
Wat een geweldige recensie, bedankt! 🤩🙏
We zijn erg blij dat je zo tevreden bent met je sneakers! 👟✨
Dat ze er niet alleen geweldig uitzien, maar ook nog eens zo comfortabel zijn, maakt ons nog gelukkiger ☁️💨
Veel plezier ermee en tot de volgende keer! 💛🥰
Met vriendelijke groeten,

Hele lange levertijd!

Ik heb 11 juni mijn pakket besteld, na 14 dagen staat mijn pakket nogsteeds op ‘order created’ bij de leverancier. En is het pakket dus nog niet bij postNL ontvangen.
Na contact op te hebben genomen, nog niks veranderd na 3 dagen.

25 juni 2025

Hallo Gijs.
Bedankt voor je reactie 😊🙏
We begrijpen je bezorgdheid en bieden onze excuses aan voor het ongemak 😔📦. Onze klantenservice heeft je al een oplossing per e-mail gestuurd 💌.
Kijk even in je inbox en als je nog vragen hebt, helpen we je graag verder 💬🧡.

Lang wachten op bestelling

Al geruime tijd geleden een bestelling geplaatst maar hij is nog steeds “in transit” ik heb een mail gestuurd maar helaas geen reactie gekregen

Terugkomen op jullie reactie, ik heb geen mail van jullie gekregen na de bevestigings mail ook niet in me spam

23 juni 2025

Hallo!
Bedankt voor je reactie 🙏😊
Onze excuses voor het ongemak en de vertraging bij de levering 📦💨
We willen je laten weten dat onze klantenservice al per e-mail contact met je heeft opgenomen om je een update te geven 📬✨
Kijk even in je inbox (en ook in je spamfolder) en laat het ons weten als je nog vragen hebt.
Wij staan voor je klaar 💛👓
Het team van D. Franklin

Bestelling is verzonden en nooit aangekomen

Update: ik heb inmiddels een terugbetaling ontvangen.

Bestelling is verzonden, heb een track en trace gekregen, maar hij is nooit aangekomen op afhaalpunt. D.Franklin legt de verantwoordelijkheid bij de vervoerder en reageert niet meer op mijn mails. Veel spijt dat ik hier besteld heb.

23 mei 2025

Hallo Marielle,
Het spijt ons zeer voor het ongemak 😔 en we begrijpen je ergens wel.
We willen je bevestigen dat ons klantenserviceteam je zaak al in behandeling heeft genomen 📩✅.
Houd je e-mail in de gaten, want we zullen je zo snel mogelijk antwoorden 📬.
Wij danken je voor je geduld en vertrouwen. Wij staan klaar om je te helpen 🙌💛
Met vriendelijke groet!