DiscountgamesReviews

3,3

Super slechte ervaring! Spel besteld als pre-order maar te laat ontvangen. Retour gestuurd maar nooit mijn betaling ontvangen. Ze reageren niet op mijn mails. Enkel wanneer ik aangaf een mel... Toon meer

Pokemon Scarlet bestelt en het spel is nooit geleverd. Ze zijn onmogelijk telefonisch te bereiken en via het contactformulier krijg je eigenlijk niet echt een reactie. Ik voel me gewoon opgelicht, 4... Toon meer

Tijdje geleden Final fantasy besteld op pre-order basis en als eerste binnen gekregen op de release datum. Deze keer de nieuwste Last of Us gepre-orderd ook lekker optijd binnen. Discountgames wordt m... Toon meer

Ik heb ff7 remake hier gehaald tegen veel scherpere prijs. Daarnaast heb ik keurig en snel een reactie gekregen op mijn vraag via de e-mail. Ook ben ik geïnformeerd over de vertraging van de leveri... Toon meer

1. Internetwinkel
  2. Kansspelaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De webshop voor al je games en accessoires | Grootste kortingen op de meest recente games | Gratis verzending | Voor 18.00 besteld, de volgende dag in huis!

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Spelletje niet aangekomen

New pokemon snap voor switch besteld begin mei, snel bevestiging dat het werd verstuurd per normale post. Helaas is het nooit bij ons aangekomen. Op de eerste mails kregen we netjes terugkoppeling en bevestiging dat er een onderzoek werd opgestart. Helaas is het sinds eind mei akelig stil en ontvangen we geen reactie op vragen om een update.
Een reactie is het minste dat ik verwacht en dan het liefst met een constructieve oplossing!

24 juli 2021

Gelukkig was alles goed geregeld

Gelukkig was alles goed geregeld. Na het lezen van slechte reviews hier had ik een beetje een brok in mijn keel. Nadat ik mijn vraag gemaild heb kreeg ik netjes snel bericht terug. Er werd toegezegd dat mijn pakketje later op de dag verstuurd zou worden. Gelukkig heb ik hem de volgende dag al binnen. Erg blij met deze game voor een prachtige prijs. Volgende keer bestel ik weer! Tot de volgende ;)

7 mei 2021

Pre-order niet op dag van release…

Pre-order niet op dag van release aangekomen, schijf zat los in hoes. Hoes niet in het Engels maar in het Scandinavisch. Code voor pre-order DLC ook niet meegeleverd.

5 mei 2021

Beste Chicho,

Allereerst bedankt voor uw review en feedback, dat wordt altijd gewaardeerd!

Wij versturen onze games altijd in MULTI Language cover versie, mocht de taal van de omslag afwijken staat dit vermeld tussen de specificaties op de productpagina. De audio & text zal altijd Engelstalig bespeelbaar zijn.

Als gameliefhebbers kunnen wij uw frustratie goed begrijpen. Helaas kunnen wij onze pakketjes niet met eigen koeriers leveren en blijven we afhankelijk van PostNL. Externe drukte bij PostNL is voor ons onmacht, noch blijven wij verantwoordelijk en bieden hiervoor onze welgemeende excuses.

Dion

pro order kwam 4 dagen te laat.

Returnal ruim een week van tevoren besteld voor de goedkoopste prijs die ik online zag. Volgens sommige reviews worden pre-orders te laat geleverd, maar ik dacht dat zou mij wel niet overkomen...
Maar ja hoor vrijdag zat er niks in de bus, en zaterdag ook niet. Net gister dinsdag 4 mei de game ontvangen. De game zat los in hoesje en de tekst erop was compleet in het Fins. (vandaar dat hij een paar dagen later kwam) Met de game zelf was verder niks mis.

pre order hier gerust als je het niet erg vind om een paar dagen te wachten en een buitenlandse versie van de game te krijgen.

5 mei 2021

Beste Timo,

Dion

Wanneer je pre-order geen pre-order meer is

Lage prijs maar 2 dagen later zit ik nog steeds op m’n pre-order te wachten. ‘Leuk in het weekend spelen’ dacht ik maar dat zat er niet in. Ja ze zijn afhankelijk van PostNL maar dit is gewoon kak. Hopelijk krijg ik ‘m alsnog dinsdag binnen... :/
De volgende keer bestel ik wel lekker bij Bol.com voor een paar euro meer.

1 mei 2021

Beste Mark,

Allereerst bedankt voor uw review en feedback, dat wordt altijd gewaardeerd! Vervelend dat u het spelletje niet op de releasedag ontvangen heeft. Wij hebben deze 29 april verstuurd, normaliter levert PostNL de volgende werkdag. Vanwege de COVID-19 crisis en toenemende drukte rondom de feestdagen kan er bij een enkeling vertraging in de levering zijn.

Met vriendelijke groet, Dion

Pre order te laat

Pre order was verzonden, nog steeds niet ontvangen. Had moeten aankomen op 23/2

Laatste keer dat ik hier iets besteld

24 februari 2021

Beste Justin,

Allereerst bedankt voor uw review en feedback, dat wordt altijd gewaardeerd!

Helaas zijn wij met het versturen van onze spellen afhankelijk van de post (PostNL) hierdoor hebben wij geen invloed op de levering van uw bestelling. Uiteraard snappen wij dat dit vervelend is, echter is deze review eigenlijk voor PostNL bedoeld.

Wij hebben het spel op 22 februari naar u verzonden, normaliter levert PostNL de volgende werkdag. Vanwege de COVID-19 crisis en toenemende drukte rondom kan er bij een enkeling vertraging in de levering zijn.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en wij hopen op uw begrip.

Discountgames

Volgende keer weer

Het spel "Hitman 3" voor de playstation 5 besteld.
Goede service+goede prijs.
Ik werd continue op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ook kreeg ik een mooie duidelijke factuur.
De volgende keer bestel ik hier zeker weer.

31 januari 2021

Beste DY,

Bedankt voor je mooie review!
Erg fijn om dit te horen. We zien jouw volgende bestelling graag tegemoet.

Veel gameplezier namens Team Discountgames

NIKS ONTVANGEN!!

spelletje call of duty besteld op 10dec. 12dec zou dit verzonden zijn, inmiddels geen duidelijk antwoord gekregen van he bedrijf. WEL betaald, ook bevestiging van betaling en verzending gehad, enkel niks ontvangen. elke keer met bellen wordt ik per direct doorverbonden aan voicemail. DIEP TRIESTIG!!!!

klacht word tevens deze week ingediend.

20 december 2020

Goede service !!!

Afhankelijk kreeg ik een Engelstalig spel opgestuurd,maar had een Nederlands spel gekocht. Dit is keurig gecorrigeerd. Snelle reactie via de mail.

11 augustus 2020

Spel betaald maar niet geleverd, en weigert dit op te lossen.

De verkoper verzendt weliswaar tijdig maar ik heb mijn pre-order van ghost of tsushima special edition nooit ontvangen.

Heb de spel met verzekering besteld voor bijna 100 euro. Geeft aan dat ik de buren moet navragen gezien het waarschijnlijk verkeerd geleverd is door Postnl.

Verkoper maakt van het probleem tussen hem en Postnl mijn probleem. De verkoper is verantwoordelijk dat de spel bij mij geleverd wordt. Hij moet dit uitzoeken met Postnl en mij of mijn spel of mijn geld leveren.

Verkoper is in eerste instantie goed bereikbaar, maar nu geheel niet bereikbaar en reageert niet meer op de mail.

Mocht ik niet snel een oplossing krijgen neem ik contact op met mijn rechtsbijstands verzekering. Dit is in mijn ogen diefstal!

Update 25-8: Je koopt een spel van bijna 100 euro en ziet het nooit verschijnen en bied je de helft ter compensatie (eerste klant). Ben hier niet op ingegaan en mijn rechtsbijstand heeft dit vergoed. Ik zal nooit meer zaken doen met deze zaak. Ben in de veronderstelling dat een meerendeel van de reviews door de eigenaar zijn zijn geschreven.

Gr,

Oussama