Met ons gezin genieten we al ruim een half jaar van deze stoere alleskunner. Samen naar een festival, mee in de trein of auto, naar de camping of ‘s nachts terug van een feestje; de Doppio is inmiddel... Toon meer
Ben al Doppio rijder sinds het begin. Ben zeer tevreden. Hele fijne, betrouwbare fiets. Klantenservice is per mail goed bereikbaar. Wordt snel gereageerd op mijn berichten. Goede service en vriendeli... Toon meer
Na veel onderzoek doen naar elektrische fietsen zijn we bij doppio uitgekomen. We zochten een goede en veilige elektrische fiets met kinderzitje. We hebben onze doppio nu langer dan 6 maanden en kunne... Toon meer
Wat een WAANZINNIG slechte service!!! De communicatie met Doppio is echt dramatisch. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, alleen via Whatsapp. Daar komt vervolgens pas heel laat reactie op. Totaal gee... Toon meer
doppio is dé tweepersoons smart e-bike die het rijden door de stad zo veel leuker maakt. Met z’n tweeën comfortabel en veilig met 25 km/u door de stad. Net als een scooter, maar dan zonder helm, rijbewijs of dure verzekering. Gewoon op het fietspad. Goed voor jou. Goed voor het milieu. Stel je doppio helemaal naar jouw smaak samen met de nieuwste accessoires in onze 3D configurator. Je kunt ook kiezen voor het doppio abonnement. Voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand rijd je 3 jaar lang zorgeloos op je doppio.
Laan van Kronenburg 14, 1183 AS, Amstelveen, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik heb een Doppio gekocht omdat ik in een stad woon, geen auto rijd en graag naar het strand ga. Deze e-bike heeft zijn geld dubbel en dwars terugverdiend, in de zomer door de stad of naar het strand met de wind in je haren... Heerlijk! Supergoeie service ook en bovendien verrassend weinig onderhoud, ik zou 'm iedereen aanraden!

Antwoord van doppio bikes
Super service! Het display van mijn doppio daar zat water in. Deze is direct vervangen, zodat we onze doppio niet hoefden te missen zo voor het weekend.

Antwoord van doppio bikes
Bij Doppio werkt zeer vriendelijk en kundig personeel die verstand heeft van fietsen en fun! verder staat service erg hoog in hun vaandel!
De Doppio zelf: fantastische fiets die je helemaal tot je smaak kan aankleden overal is aan gedacht, van comfort tot veiligheid en kinderzitjes.
Ik raad iedereen dit merk unieke fietsen van harte aan!

Antwoord van doppio bikes
Een stoere fijne e-bike! Rijdt lekker en comfortabel. Ook met twee personen.
Mijn Doppio is al geweest voor de eerste service beurt, ook dit was top!

Antwoord van doppio bikes
Het is een fijne fiets, comfortabel en rijd lekker stabiel. Echter een paar dingetjes kunnen wat mij betreft beter -> een start/ ondersteuning knop voor bij het opstappen. Al helemaal als je met iemand achter op ( wat toch de bedoeling is) wilt starten, is dit erg zwaar. Ook zou ik graag m’n fiets gemakkelijker weg willen zetten ( handigheid slot, code, iets? Voorbeeld van moof) en tot slot vind ik de standaard wel erg snel achteruit gaan. Dit hierboven is erg kritisch, over het algemeen vind ik het een geweldige fiets en ben ik er dol op!

Antwoord van doppio bikes
Ik kan niet meer zonder mijn Doppio.
Opladen en gaan.goed voor het milieu goed voor mijn sociale contacten.Niets is meer te ver.Voel mij vrij als een vogel.mijn beste investering van 2021.