Zeer teleurstellende klantenservice. Ik heb op 30 mei een ketting gekocht die op 6 juni cadeau is gegeven aan mijn vriend. Hij heeft de ketting slechts twee keer gedragen (alleen in het weekend... Toon meer
Ik heb hoogwaardige vergulde kettingen gekocht voor mezelf en mijn familie. Ik heb aankopen gedaan voor vijf familieleden. De kwaliteit is goed. Ik heb twee jaar geleden een vergulde ketting voor meze... Toon meer
Prachtige ketting binnen 2 dagen ontvangen. Helaas was de maat iets te klein, gemaild of deze retour kon en een langere kon bestellen. Direct vriendelijke reactie dat de ketting retour gezonden kon wo... Toon meer
De Drippy ketting is gewoonweg adembenemend! Het unieke en prachtige ontwerp trekt ieders aandacht en voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan elke outfit. De hoogwaardige materialen en het prec... Toon meer
International brand DRIPPY is created in Amsterdam, but inspired by multiple cultures. With our motto, Dare to Drip , we aspire you to show the world your inner shine. We exist to express that inner shine through high quality handcrafted jewelry. DRIPPY. – Dare to Drip.
Keizersgracht 316, 1016EZ, Amsterdam, Nederland
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
ik heb een ketting besteld. Echter is deze niet binnengekomen. De zending staat wel als afgeleverd, maar helaas nooit mogen ontvangen ;(
Alweer een week verder van de aflever datum. Weinig hulp vanuit DHL danwel Drippy Amsterdam

Antwoord van Drippy
Besteld in december, vaker mail contact gehad maar bestelling is nooit aangekomen! Ik wil mijn geld terug, zelfs hierop reageren ze niet! FRAUDEURS!!!! Nooit bestellen zonde want je ben je geld kwijt. Stelletje ramdebielen

Antwoord van Drippy
Super snelle levering, 2 dagen na het bestellen had ik het al binnen, zeer goede kwaliteit en zorgvuldig ingepakt(doosje, tasje en een zakje waar alles in zat)!!

Antwoord van Drippy
Vandaag 22 december nul ontvangen. Pakket niet in systeem van DHL, wel een aanmelding van begin december. Slechte ervaring met Drippy. Verschuilen zich achter Engelse prietpraat. De extra kosten wegen niet op om hier te bestellen.

Antwoord van Drippy
Goeie communicatie en goeie kwaliteit!! Ga zeker nog een keer wat moois uit kiezen!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Antwoord van Drippy
Fast shipping everything look great, i totally recomend them for everyone

Goede kwaliteit/prijs verhouding.
Zit in een mooie verpakking met lederen bewaar pouch.
Alles is 3 dubbel verpakt .
Alles zit in een doosje met daarin het pasje voor garantie en de pouch en in de pouch zit het sierraad met plastic erom geseald.
Snelle verzending en snel geleverd.
Bestel hier zeker nog wel een keer.

Antwoord van Drippy
Het product is van goed kwaliteit en ziet er uitstekend uit in het echt :) ik bestel zeker nog een keer 🗣. Shiny shiny 🥶

Antwoord van Drippy
Ik was echt verbaasd hoe mooi en glimmend het was. Het is echt waarde van het geld🥰

Antwoord van Drippy
Super snelle zending ! Ik heb mijn bestelling 2 dagen na besteld te hebben ontvangen. De ketting is in het echt nog mooier dan de foto’s op de site. Mijn eerste ervaring bij ‘Drippy’ was zeer goed. Mijn eerste maar zeker niet mijn laatste keer 😁

Antwoord van Drippy
Goede kwaliteit ketting. Ik ben er heel blij mee

Antwoord van Drippy
Goed sieraden verkleuren niet en komen binnen hoe ze op de site staan

Antwoord van Drippy
Ik ben helemaal in love met m'n nieuwe letter pendant! Ik heb er een gratis ketting erbij gekregen naast de rope chain en ik ben er blij mee. Dit wordt zeker een essential met iedere outfit!
De verpakking zelf vond ik ook onwijs mooi en heb het ook zeker bewaard, het voelde erg exclusief en premium. Ik ga zeker nog meer sieraden hier kopen!
Aangezien dit een custom order was, werd er aangegeven dat de zending iets langer zou duren, maar ik vond het toch wel dat het sneller werd bezorgd dan verwacht

Antwoord van Drippy
Ik dacht eerst dat het net als andere chains zou zijn maar toen ik het in handen had gekregen pff is echt prachtig top kwaliteit.

Antwoord van Drippy
Haal altijd me sieraden hier exht de beste
Snelle levering en echt je geld waard

super mooie sieraden en snelle levering! 10/10! ✨🫶🏻

Antwoord van Drippy
Super mooie sieraden, ben ongelofelijk verrast wat voor hoge kwaliteit ze bieden, zal hier zeker voortaan bestellen!! Happy customer :D

Antwoord van Drippy
Pakketje duurde voor mijn doen iets te lang maar ze reageerde snel & toen t pakketje kwam was ik heel erg tevreden. Mijn volgende bestelling is al weer gedaan :)