De bezorger heeft het pakketje gewoon in de brievenbus geforceerd. De brievenbus staat een paar meter voor het huis en is niet bedoeld voor pakketjes, maar zoals de naam al zegt, voor BRIEVEN. De... Toon meer
3 katoenen Poloshirts besteld en 3 synthetische Poloshirts gekregen. Maar retourneren moest naar China terwijl ik toch op een nederlandse website besteld had. Het kon blijkbaar niet anders of ik... Toon meer
Deze site geeft mooiere foto's, dan dat het er in werkelijkheid uit ziet. Ik had tevens mijn product terug gestuurd. Vervolgens maanden niks van gehoord. Krijg ik naar maanden alsnog de rekening gepr... Toon meer
Whiskey wolf fles besteld maar na het lezen van alle reviews geschrokken en nog diezelfde dag bestelling ingetrokken. Werd direct op gereageerd, de bestelling werd geannuleerd en ik zou het geld retou... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Explosie Cadeau box
Explosie Cadeau box
Ik dacht twee super leuke explosie gevulde cadeau boxen besteld te hebben. Ik had twee blauwe besteld om mijn 2 kleinkinderen cadeau te geven voor Kerst. Vandaag 8 /01/25 kwam het pakket aan.
Open ik het pakketje zitten er twee blauwe kartonnen en linten in het pakje om helemaal zelf in elkaar te steken..... 35 euro voor wat karton.
Terug te sturen naar China??????
Dus helemaal niet tevreden.
Alles perfect verlopen !
Blijvende slechte ervaring!
Blijvende slechte ervaring!! Na reactie hier in november en ze vriendelijk verzoeken terug mail te sturen naar klantenservice 0,00 antwoord! Ik heb nu het dossier doorgegeven naar mijn raadsman. Als u hierop reactie geeft, bespaar de moeite en antwoord op mijn mail in jullie inbox!
Prijs / kwaliteit is perfect.
Prijs / kwaliteit is perfect.
minpuntje : levering is 2 1/2 weken. Vind ik iets te lang, daarom maar 4 sterren
Niets ontvangen
Niets ontvangen, bijna €€ 38,00 betaald, maar Dubie schuift alles af.
Nemen niet eens contact op met de vervoerder, het is zoek het maar lekker zelf uit, wij hebben het geld toch al binnen
Een waardeloos bedrijf, mailwisseling al vanaf 23-12.
Via mail voldoende op de hoogte gehouden
Via mail voldoende op de hoogte gehouden
Dupe geworden van Dubie
Ruim voor kerst de dozen besteld. Zelfs nog extra kosten erbij gedaan zodat deze ruim op tijd en in goede staat geleverd zouden worden.
Maar je raadt het al… geen dozen ontvangen. Als ik de recensies hieronder lees, dan zijn de dozen veel te duur en totaal niet volgens verwachting. Ik wil af van deze koop… levering hoeft niet meer. Geld terugstorten is het enige wat ik nu wil. Aangezien Dubie met een automatisch antwoordapparaat werkt en mij nog steeds aan het lijntje houdt een slechte review hier.
Ondanks beloften Dubie nog geen geld terug!!!
Als je denkt Dat het opgelost is bij dubie?
Dit bedrijf gaat maar door met duperen van mensen.
Hopelijk verkoopt dit bedrijf niks meer want het is en blijft dubieus hoe deze firma te werk gaat
Ondanks beloften blijft terug betaling uit!!
-------- Oorspronkelijk bericht --------
Van: "Dubie ,"
Datum: 22-12-2024 15:58 (GMT+01:00)
Aan: Luijendijk
Onderwerp: Re: FW: Re: Verzendingsupdates voor bestelling #19282
Beste
Hartelijk dank voor uw bericht. We zijn blij u te kunnen informeren dat we de prijs van elke winkel die u bij ons heeft gekocht kunnen terugbetalen. Neem voor eventuele extra kosten of vragen met betrekking tot uw betaling rechtstreeks contact op met Klarna, aangezien zij deze aspecten van de transactie beheren.
Als je nog andere vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Met vriendelijke groeten,
Olivia
Manager Klantenservice - Dubie |
Op zo 22 dec 2024 om 13:49 schreef
Goedemorgen
Willen jullie op zeer korte termijn deze af willen handelen zoals beloofd!!!
Het kookpunt begint te komen en dat is niet goed voor jullie recensies!!!
Klarna heb ik inmiddels moeten voldoen hun best hebben ze gedaan.
Jullie lot ligt in jullie handelen
Vriendelijke groet,
-------- Oorspronkelijk bericht --------
Van: "Dubie ,"
Datum: 13-12-2024 05:42 (GMT+01:00)
Aan:
Onderwerp: Re: FW: Re: Verzendingsupdates voor bestelling #19282
Beste
Bedankt voor je bericht. Ik wil je informeren dat de terugbetaling zal worden overgemaakt naar de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. Het kan 3 tot 5 werkdagen duren voordat de transactie op je rekening staat, afhankelijk van je betalingsprovider.
Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met me op.
Olivia
Klantenservice Manager - Dubie
www.dubie
Op do 12 dec 2024 om 19:40 schreef Luijendijk Montage
Dan kies ik voor terugbetaling via klarna
Vriendelijke groet,
Super!!
Super!!
Snelle levering, perfect verpakt!
Mooi en ideaal om cadeau te geven 👍👍
Mooi materiaal
ook lege dozen (snoep) gekregen € 34,95…
ook lege dozen (snoep) gekregen € 34,95 +2,95 snelle verzending.
Dus mail gestuurd, kreeg wel meteen antwoord.
Wilde retour doen ,dat kon kreeg retour bewijs maar moest naar China sturen terwijl op het pakket een Nederlands bedrijf staat. Was ik niet mee eens zeiden ze we zullen het in alle tevredenheid oplossen.
Hun tevreden maar ik niet Nou komt ie.. krijg 20% korting op de dozen. Verzenden 31,90 naar china of
20 % korting 37,90-6,99=30,91 betalen en dozen houden. joepie heel royaal. Heb dus maar gekozen voor de lege dozen.
Duidelijke bestelling
Een correcte, heldere orderbevestiging volgde meteen na de bestelling.
Hierop stond duidelijk vermeld dat het ging om een lege dozenset waarbij men naar believen snoedgoed etc kon toevoegen. De vereiste bevestigingsmaterialen werden er netjes en in voldoende mate bijgeleverd.
Cadeauboxen met snoep 1+1 gratis
Adverteren met dozen vol met snoep 1+1 gratis, besteld en krijg gewoon 2 lege dozen voor 34,95! Klacht ingediend, mag ik het terug sturen naar china! Op eigen kosten tussen de 10 en 50 euro!!!! SCHANDALIG, dit bedrijf is 1 grote oplichterij! U bent gewaarschuwd!
Eigenlijk NUL STERREN
Eigenlijk NUL STERREN
Wat een grote ontgoocheling, wat een bedrog, een gigantische scam.
U maakt een filmpje met snoep in een fraaie verpakking.....om dan enkel die kartonnen verpakkingen te versturen en VEEL TE DUUR te verkopen. Geen snoep geleverd EN dan moet je bovendien alles VOLLEDIG ZELF nog in elkaar knutselen. IN UW POST MELDT U DIT NIET DUIDELIJK.
Bovendien een zogezegde "extra cadeau t.w.v.12.50 euro. Dat is een kortingbon bij jullie. NOOIT koop ik nog bij jullie. NOOIT meer.
Bovendien houdt U mij liefst ( bijna) vier weken aan het lijntje voor u levert. Wat een boerenbedrog.
Georganiseerde afzetterij heet dit.
NOOIT MEER BIJ DUBIE kopen, da's mijn boodschap.
Waardeloos dhl heeft mijn pakket niet…
Waardeloos dhl heeft mijn pakket niet bezorgd doe zeggen dat ik bij dubie moet zijn en dubie op zn beurt stuurt me terug naar dhl !! Nee hier heb ik nooit meer iets van nodig wat een slechte service....van beide kanten belachelijk!
Goede levering niet lang gewacht
Goede levering niet lang gewacht
Het werkt verfrissend!
Het werkt verfrissend!
Een lekker gevoel in mijn mond!
Opgelicht €37.50 voor 2 kartonnen…
Opgelicht €37.50 voor 2 kartonnen dozen!!!
Oplichters die via China goedkope shit…
Oplichters die via China goedkope shit inkopen en dan vervolgens als eerste de verzendperiode steeds aanpassen. Vervolgens krijg je het product binnen en is het volledig iets anders. Ze adverteren met een Philips flosser en leveren een merkloos iets. Als je ze dan mailt voor retourneren reageren ze wel, echter terwijl zij een verkeerd product en valse info verschaffen moet je zelf de verzendkosten van minimaal 10 euro voor je rekening nemen om het weer naar China te retourneren. Ik ga sowieso ook een klacht bij klarna neerleggen. Begrijp niet dat zij met zulke dropshippers samenwerken. Zie nu veel meer van zulke reviews en ook dat er mensen zijn die melding gaan doen van fraude. Wellicht kan je mij via Facebook Clarissa van Geenhuizen een berichtje sturen dan kunnen we samen bundelen.