Tack för den snabba och snygga leveransen av en mycket fin och gedigen produkt – Onduline Duro E-bitumen vågplatta röd. En bra produkt, lätt att arbeta med och ser mycket snygg ut, elegant färg.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Paid 199kr for "delivery to door" to our business. No tracking received, and no attempt was made to deliver. Contacted customer service to ask why they haven't delivered. Customer service replied 3... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt suverän kundservice. Fick jättebra hjälp med förslag på lösningar. Ett riktigt engagemang från företagets sida för att hjälpa mig (kunden) hela vägen. Inväntar leverans av beställda varor imorgo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ta produkt, lite lång leverans tid men helt oki. Stod att man behövde ha telefonen tillgänglig och kunna svara för leverans, men det kom på utlämningsställe utan att jag gjort de valet.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi är din online-destination för plast av hög kvalitet till bra priser, levererad direkt till dig. Oavsett om du arbetar med ett projekt hemma, i verkstaden eller i ditt lilla företag, har vi ett brett utbud av plastprodukter som passar dina behov. Hos oss hittar du allt från skivor, rör och stänger i olika storlekar, färger och ytor, till termotak, hängrännor och mycket mer. Vi erbjuder även specialskärning, så att du kan få plasten exakt enligt dina mått.
Virkevangen 80, 8960, Randers SØ, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
+ lätt att beställa
+tydlig information om varorna
+Snabb leverans
- fick inget besked vilken dag det skulle komma.

Antwoord van e-plast.se
Det var snabba leveranstider och att e-plast hade flera gånger kontakt med mig ang. leveransen.
Mycket snabb frakt och bra pris påmaterialet, bra kundkontat och bra respons från företaget.

Antwoord van e-plast.se
Jag blev överraskad över att leveransen kom fort och att det var enkelt att hämta själv.

Bra hemsida.
Lätt att få överblick
Bra förklaring över vilka egenskaper de olika materialen har.

Antwoord van e-plast.se
Onduline Duro E-bitumen vågplatta röd.
En bra produkt, lätt att arbeta med och ser mycket snygg ut, elegant färg.
Mycket nöjd kund.
Och den levererades ända fram till dörren – fantastiskt!
Ett stort 10 av 10.

Antwoord van e-plast.se
Simons förmåga att kommunicera med mig som kund, då leverans blivit skadad!! Tack!

Antwoord van e-plast.se
Det var en transportskada på mitt plast tak och det var lätt att ta kontakt med e-plast för att få det utrett.

Antwoord van e-plast.se
Allt funkade bra med tilläggsbestllning och snabb leverans!

Antwoord van e-plast.se
I am very happy with my purchase. Fast delivery and the products were of good quality.

Antwoord van e-plast.se
Ta produkt, lite lång leverans tid men helt oki.

Antwoord van e-plast.se
Super snabb leverans och trevlig kundtjänst.
Kan rekommenderas.