Jeg er utrolig glad for produkteterne. Har lige købt jeres grød igen som kom hurtigt hjem til mig. Grøden er en fantastisk start på dagen som giver en god mæthedsfølelse frem mod frokost. Bruger ofte... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Köp inte detta, saknar väldigt mycket smak och smakade papper. Testade två olika smaker och kunde inte dricka det. Man får skicka tillbaka det och man får pengar tillbaka men det kostar massor att... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det i särklass äckligaste jag smakat, kunde inte ens ta en andra klunk. Smakar absolut inte choklad utan snarare müsli och mjöl blandat i vatten. Konsistens är likadan, stora bitar av frön/gryn eller... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
EatSmart365 har blivit min räddning när jag är på resande fot. Produkterna är naturliga och hälsosamma alternativ som ger mig energin jag behöver, och är samtidigt hälsosamt. Perfekt för min v... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
EatSmart365 er en dansk virksomhed, der laver plantebaserede måltidsshakes og grødprodukter med fokus på naturlige ingredienser, høj næring og bekvem tilberedning. EatSmart365 skiller sig ud ved at bruge naturlige og ægte råvare. Det vil sige vitaminer, mineraler, fibre og proteiner ikke er kunstig tilsat.
Contactgegevens
Anker Engelunds Vej 7, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- +45 41 624785
- support@eatsmart365.com
- eatsmart365.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fremragende kvalitets produkter
mig. Grøden er en fantastisk start på dagen som giver en god mæthedsfølelse frem mod frokost. Bruger ofte jeres shakes når det skal gå hurtigt og glæder mig til at den med kaffe snart kommer igen - den er savnet.
Bestilte 2 prøvepakker - mangler stadig at modtage en shaker
Bestilte 2 prøvepakker. Altså 2x 4xgrød plus shaker.
Modtog 8xgrød plus 1 shaker. Mangler stadig at modtage nr. 2 shaker, som jeg har betalt for.
Har skrevet en mail til eatsmart365 uden respons.
Ud over det, så havde jeg virkelig svært ved at få banan varianten til at blive homogen.. uanset hvor meget shaker og tid den fik så var den klumpet.
Jeg er ikke 100% fan.
Tror at mindre stykker og kort/frø vil gøre konsistensen bedre.. (så kan det også komme igennem nettet i shakeren).
Vil i sende mig den shaker jeg mangler?
Fint
Jeg har været glad for at købe måltids erstatninger hos Eatsmart.
Mit seneste køb var dog en skuffelse da jeg modtog varer som var 2 dage fra udløb.
Eatsmart erkendte fejlen og fik rettet op.
Skønt at i er tilbage :-)
Skønt at i er tilbage :-)
Har virkelig savnet min daglige shake, som kan tages med på farten, glæder mig til min prøvepakke kommer i løbet af ugen.
Hälsosamma alternativ i min hektiska vardag!
EatSmart365 har blivit min räddning när jag är på resande fot.
Perfekt för min vardag… Enkelt, smidigt och framförallt naturligt.
Jag gillar smaken Sunne banana och Sweet Raspberry bäst.

Så dejligt i er tilbage
Så dejligt i er tilbage, har savnet min grød

Antwoord van Eatsmart365
absolut nok en af de bedste måltids erstatninger
absolut nok en af de bedste måltids erstatninger på marked. som nok mere minder om et rigtig måltid mad. en nogen andre tilsvarende produkter på marked. Man kan godt smage det er rigtige råvare det er produceret af. desværre stoppede salget jo af deres vare. men heldigvis så købte jeg alt hvad jeg kunne få fingrene i før salget stoppede. det kan uden problemer holde sig 2 år over sidste holdbarheds dato. da det er pakket i høj kvalitets emballage. drikker ugentligt stadige deres meal shake. som er pakket tilbage i, september 2022. og det smager som det skal. jeg er meget tilfreds. køber mere så snart muligheden byder sig. ægte prepper mad som er sundt og næringsrigt

Gennemsigtigt og lækkert produkt
Gennemsigtigt og lækkert produkt, der virkede mere naturligt.
Jeg håber
Jeg håber, at de snart starter op på salget igen. Deres produkter var fantastiske, innovative, sunde og alt det gode derimellem.
Nu har jeg været kunde i mere end 1 år…
Nu har jeg været kunde i mere end 1 år og været rigtig godt tilfreds. Men nu kan jeg ikke komme ind og bestille mere da hjemmesiden er nede.
Hvornår kan jeg købe jeres produkt igen?
Er godt tilfreds
Ny kunde her, og meget tilfreds med levering, service og kvalitet.

Antwoord van Eatsmart365
Fin service, men produktet…
Det er en god idé der ligger bag eatsmart, men produktet var for mig desværre skuffende.
Jeg har købt prøvepakken og har forgæves forsøgt at få den til som lovet at være “velsmagende”. Har prøvet 2 forskellige smage, både med vand, mælk og plantebaseret mælk. Jeg sørgede for at ryste grundigt. Men uanset hvad jeg brugte, var det for mig et frastødende måltid. Jeg fik tvunget noget af kakaovarianten ned med en smoothieblanding af blandt andet 2 bananer og noget mælk.
Jeg prøvede at tilsætte noget sødt, for at se om jeg bare var kræsen, men manglen på sødme er ikke problemet.
Det er fint at man ikke har tilsætningsstoffer som fx smagsstoffer, og at produktet ikke nødvendigvis smager specielt kraftigt. Men den eneste gennemgående smag er mel og bitre frø, og det er ikke særligt velsmagende. Og den smag ER kraftig, hvilket overdøver andre potentielle smage.
Jeg købte produktet fordi jeg pga lav appetit har svært ved at indtage nok næring gennem dagens måltider, men det er faktisk endnu sværere at tvinge Wild blueberry ned i halsen med et sugerør når jeg er sulten, end det er at tvinge bidder ned af gryderet, rugbrød eller havregryn, når jeg er mæt.
Jeg skal ikke kunne udelukke, at nogen vil elske dette produkt, men man skal virkelig være glad for chiafrø.
Derudover synes jeg det er en fin og anstændig virksomhed. Rimelig leveringstid, let tilgængelig hjemmeside, og jeg fik, hvad jeg bad om.
Sætter især pris på, at der er et direkte link på siden og i mailen til at tracke forsendelsen, og man ikke skal til at kopiere trackingnummeret.
Forhåbentlig kan produktets kvalitet matche virksomhedens i fremtiden.

Ok produkt, irriterende spam
Udmærket produkt, som smager som den slags nu engang gør.
Forvent dog at blive spammet, hvis du ikke med det samme vælger at forlænge abonnementet.

Hurtig levering
Hurtig levering, kan varmt anbefale at handle her.

Prøv grøden
Prøv grøden, siger jeg bare! Den smager godt, nem og hurtig at lave, en super god start på dagen.

Antwoord van Eatsmart365
I like that it's all natural…
I like that it's all natural ingredients in an also convenient product

Eatsmart365 er genialt
Eatsmart365 er genialt. Det er super sundt, smager dejligt og nemt at bruge.
Smagen er frisk og dejlig. Mine børn og jeg børn er vilde med grøden. Det giver dem en sund og mættende start på dagen. Shaken er god til et sundt mellem måltid.
Rigtig god service og hurtig levering :)
Meget tilfreds kunde !!

Antwoord van Eatsmart365
Modtag kun halvdelen af min bestilling…
Modtag kun halvdelen af min bestilling og kontaktede deres kundeservice og fik en tilbagemelding de ville sende noget nyt. Der gik en dag uden yderligere information og kontaktede dem igen, her fik jeg samme besked men nu skete der noget. Da jeg modtog sms/mail om leveringen kunne hentes kørte jeg ned til bestillingsstedet og opdager først her de har valgt at sende det til et nyt sted. Jeg skrev til dem jeg synes det var dårlig stil og iøvrigt træls at køre forgæves, dette håndterede de ved at aldrig svare mig.
Service er vist op til tilfældighederne, øv.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.