Jeg er utrolig glad for produkteterne. Har lige købt jeres grød igen som kom hurtigt hjem til mig. Grøden er en fantastisk start på dagen som giver en god mæthedsfølelse frem mod frokost. Bruger ofte... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Köp inte detta, saknar väldigt mycket smak och smakade papper. Testade två olika smaker och kunde inte dricka det. Man får skicka tillbaka det och man får pengar tillbaka men det kostar massor att... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
EatSmart365 har blivit min räddning när jag är på resande fot. Produkterna är naturliga och hälsosamma alternativ som ger mig energin jag behöver, och är samtidigt hälsosamt. Perfekt för min v... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
EatSmart365 er en dansk virksomhed, der laver plantebaserede måltidsshakes og grødprodukter med fokus på naturlige ingredienser, høj næring og bekvem tilberedning. EatSmart365 skiller sig ud ved at bruge naturlige og ægte råvare. Det vil sige vitaminer, mineraler, fibre og proteiner ikke er kunstig tilsat.
Contactgegevens
Anker Engelunds Vej 7, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- +45 41 624785
- support@eatsmart365.com
- eatsmart365.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Year long review
Been using this product for almost a year now. Really has made such a huge impact on my life and my health.
I am always rushing around and never have time for breakfast or lunch, so being able to have it on the go in these shakes has been awesome.
The taste is far more natural than any of the other competing brands, and this is a huge plus. Especially if you are drinking it everyday.
The flavours are varied and this is also great!
Really awesome company to deal with too, at one point I didn’t receive my complete order and when I wrote to them, they sent a new one the very next day.
So awesome!!

Antwoord van Eatsmart365
Konceptet er super godt tænkt
Konceptet er super godt tænkt, godt for kloden og godt for mennesket. Herligt med ildsjæle der nørder i god smag og indtænker noget sundt og
smart i en fart. 👍🙂

Hurtig levering
Hurtig levering, er vild med ingredienslisten og de forskellige smagsvarianter. Hindbær er dog min favorit

Dårlig smag, dårlig service
Har købt en Cool Coffee fordi jeg blev tiltrukket af at det er et helt måltid og det er lavet af en tidligere Noma-kok. Pulveret var en forfærdelig oplevelse. Det smager af tørt skab, klumperne kan ikke rystes ud og kundeservice er utrolig ubehjælpsomme.
Man kan sige at det i det mindste er ironisk, at både smag og service er så meget i bund 🙃
EDIT: det handler ikke om at jeg er ærgerlig over at jeg har sendt pakken forkert, det handler om at jeres produkt er ret så usmageligt. At I så ikke er mere hjælpsomme, er egentlig en biting, men det er selvfølgelig rart for jer, hvis I kan få det til at handle om en dum kunde som ikke kan finde ud af post ;)

Det er så lækkert
Det er så lækkert, giver en dejlig mætheds fornemmelse. Kan bedst lide at køre det i en minihakker med lidt frugt. Glæder mig til at prøve grøden. Tak for indsatsen. Mvh. Jelva Andersen

Det smager super godt
Det smager super godt. Meget nemt også og have med på farten. Man kan godt smage det er gode råvare. 😃😃👍🏻👍🏻

Klasse
Klasse, fik leveret dagen efter jeg bestilte. Jeg er ret vild med at der er noget at tygge på, og nu kan jeg præcist styre hvor mange kalorier jeg indtager.

Antwoord van Eatsmart365
Meget lækker indpakning af produkterne…
Meget lækker indpakning af produkterne og hurtig fremsendelse. Indtil videre smagt på grøden, og det var godt.

Smagsløst
En omgang kold, klumpet, bitter og melet havregryn.. smager på ingen måde af de smage der står på pakken..
Og den shaker man får med, kan på ingen måde få det shaket ordentligt..
Ved godt det ikke er protein pulver, men det der er sku en ommer.

Antwoord van Eatsmart365
Jeg har købt en prøvepakke og er lidt…
Jeg har købt en prøvepakke og er lidt usikker på, at jeg fortsætter. De fire stjerne er givet fordi produktet i sig selv er ganske fint og blev leveret i en god fornuftig pakke. Lidt svært at “scoope” pulver op fra de mindre prøveposer - Måske man i en kommende version kan lave dem kortere men bredere. Man må IKKE forvente en smags eksplosion, og det ville være mere præcist at beskrive det som “med et hint af……” - Chokoladen smager desværre slet ikke af choko…. På nogen som helst måde.

Lækkert produkt
Lækkert produkt. Fin konsistens og tydelig smag af de råvarer der er brugt - klart et plus. Dog er min eneste anke, at der til tider er for store klumper i produktet, hvilket ikke harmonerer med idé om en shake. Har dog gode erfaringer med at stavblende produktet med en håndfuld friske bær eller bananer for at give lidt ekstra fylde, hvilket også hjælper på konsistensen. Bestemt en produkt der er værd at købe, hvis man har brug for et nærende mellemmåltid eller en hurtig morgenmad.

Fra godt til skidt
Jeg har været kunde med abonnement igennem mere end 6 måneder. Har været meget tilfreds med alting omkring produktet ligefra levering til smag. Jeg har denne uge modtaget en ny forsendelse, desværre er smagen ændret i en grad, som gør den direkte uspiselig for mig. Smag og behag er forskellig og der sikkert andre der synes det er en forbedring. Ret synd - var glad for deres shakes.

Nemt og super lækkert
Jeg er stor fan af jeres produkter. Jeg er vild med den milde smag og at der er noget at tygge i - frem for syntetisk smag. Den er lækrest med mælk / rismælk.
Og ja, det ligner tynd kold havregrød, men man vælger jo selv konsistensen og smager man efter, er der mange lækre smagsnuancer af alle de gode ting, måltidet indeholder.
Super nemt at lave hurtigt og tage med, hvis man har travlt.

Antwoord van Eatsmart365
Super produkt men hold jer fra…
Super produkt men hold jer fra abonnement ordningen hvis i selv vil være herre over hvor leveringen skal ske.
Simpelthen for ringe at man ikke selv kan bestemme hvor man vil afhente sin pakke på Østerbro og at i så bestemmer at den skal leveres i den absolut mest ufleksible pakkeshop (ifht deres åbningstider) når der ligger 8 tættere på mig og de alle sammen har længere åbent.
Endnu vildere er det at i påstår at det ikke kan ændres. Virker lidt som om i ikke vil have folk skal have abonnement?
Godt produkt / levering problematisk
Produktet er jeg godt tilfreds med og kan anbefale Fresh Coffee hvis man er til smagen af iskaffe.
Leveringen på månedsbasis er desværre mangelfuld. Jeg får leveret min pakke 1/2 times kørsel fra min bopæl, selvom jeg har gjort opmærksom på at der findes både en pakkeboks og flere afhentningssteder i min by.
Det er desværre ikke efter gentagende henvendelser lykkes at få dette løst og derfor kun 2 stjerner. Giver gerne 3 mere hvis det en dag bliver løst.
..…Svar på Eatsmart36 kommentar……
Tak for svaret og ja, i har været svaret på mine 2 henvendelser til supporten vedr. levringen og jeg har været nød til at bruge min firmaadresse, så må vi se om det hjælper fremadrettet. Det er fint i omdirigerer, men Marrebæk er ikke en større by, den er mindre end Nysted.
Nykøbing Falster som ligger præcis mellem Nysted og Marrebæk så den burde være det naturlige andet valg for Jeres IT.
Byerne ligger tæt, hvis man kigger på et kort, det er blot et farvand som skiller dem af, det er måske derfor den foreslår Marrebæk fordi den i fugleflugt er nærmest i km.
Ja, jeg kan droppe abonnement og købe fra gang til gang. Men det ønsker jeg ikke, jeg valgte abonnement for at undgå selv eller skulle huske på at bestille fra gang til gang.

Antwoord van Eatsmart365
Alltså detta är så äckligt
Alltså detta är så äckligt, det är som att drick uppblandat sågspån med vatten.
Konsistens som välling, alltså in len och smackar kartong med en hint om nått annat, dock inte alls den smaken som står på paketen.

Antwoord van Eatsmart365
Jag gillade verkligen dessa shakes
Jag gillade verkligen dessa shakes.
Inte alls så söta som ”vanliga” proteinshakes och det är det som gör dom så bra.
Små chunky bits i och goda smaker.
10/10 😊

Äcklig och klumpig
Det i särklass äckligaste jag smakat, kunde inte ens ta en andra klunk. Smakar absolut inte choklad utan snarare müsli och mjöl blandat i vatten. Konsistens är likadan, stora bitar av frön/gryn eller nåt, alltså du hade kunnat sila shaken och ha halva kvar.
Som sagt innan, dom påstår att man får pengarna tillbaka men i verkligheten kostar frakten så mycket att det ändå inte lönar sig.

Köp inte detta
Man får skicka tillbaka det och man får pengar tillbaka men det kostar massor att skicka från Sverige till Danmark så man får knappt några pengar tillbaka. Tycker företaget borde hjälpa till med frakten som andra företag gör.
Besviken kund!

Genialt morgenmad
Jeg er vild med produktet, men forstår godt man kan blive overrasket over smag og konsistens. Forventes smag og konsistens som en traditionel smoothie / protein Shake hvor en gennemtrængende sødme overdøver de lækre ingredienser, så bliver man slemt overrasket.
Jeg har prøvet alle smage, men tror nok min personlige favorit er Fresh kaffe / Wild Blueberry. Jeg bruger Hvededrik som base, da jeg syntes vand bliver lidt for meget ‘tynd grød’. Det hjælpe også til, at jeg holder mig mæt 5-6 timer af gangen.
Tak for god service, Hvis jeg skulle komme med et forbedringsforslag, så er det muligheden for at ændre smag i sit abonnement.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.