Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er utrolig glad for produkteterne. Har lige købt jeres grød igen som kom hurtigt hjem til mig. Grøden er en fantastisk start på dagen som giver en god mæthedsfølelse frem mod frokost. Bruger ofte... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köp inte detta, saknar väldigt mycket smak och smakade papper. Testade två olika smaker och kunde inte dricka det. Man får skicka tillbaka det och man får pengar tillbaka men det kostar massor att... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det i särklass äckligaste jag smakat, kunde inte ens ta en andra klunk. Smakar absolut inte choklad utan snarare müsli och mjöl blandat i vatten. Konsistens är likadan, stora bitar av frön/gryn eller... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

EatSmart365 har blivit min räddning när jag är på resande fot. Produkterna är naturliga och hälsosamma alternativ som ger mig energin jag behöver, och är samtidigt hälsosamt. Perfekt för min v... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online voedselbezorgdienst

Geschreven door het bedrijf

EatSmart365 er en dansk virksomhed, der laver plantebaserede måltidsshakes og grødprodukter med fokus på naturlige ingredienser, høj næring og bekvem tilberedning. EatSmart365 skiller sig ud ved at bruge naturlige og ægte råvare. Det vil sige vitaminer, mineraler, fibre og proteiner ikke er kunstig tilsat.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I am so pleased to at last have found a…

I am so pleased to at last have found a meal replacement that tastes of real food and nothing synthetic. I love the banana, chocolate and raspberry flavours. I could live just eating these and nothing else! I love the texture of the shakes and having bits to bite on. I am usually an incredibly fussy eater but I am impressed with these meals. I would be able to read a few more validations from more than one doctor nutritionists. Especially in relation to weight loss. I would also like some more flavours to choose from. I think these are super meal replacements and can really recommend them.

5 juni 2021

Hi Pip,

We are really happy with your review. I will pass it on to the chef, who makes the shakes. More flavours are comming up :-)

Healthy reagards,

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering. Men jeg kan simpelthen ikke få det ned - jeg har købt en med kakao og en med hindbær. Har forsøgt både med vand og mandelmælk. Har også forsøgt at blande mit vanlige proteinpulver med vanilie i og blende med friske bær. Men desværre kommer de bare til at stå og samle støv. En skam, for det er da et godt koncept.

4 juni 2021

Hej Berit,
Vi er kede af at høre at vores produkter ikke lever op til dine forventninger. Vores produkter er udelukkende lavet af naturlige ingredienser, er super sunde og giver en rigtig god mæthedsfornemmelse. Efter du har spist produkterne har du en virkelig god energi. Jeg kan se at du sammenligner med proteinpulver. Det er 2 forskellige produkter og kan ikke sammenlignes. Typisk er proteinpulver meget kunstige i smagen og oversødet. Det er naturligvis meget subjektivt og kun sådan vi ser på det :-)

Tak fordi du prøvede vores produkter.

Super oplevelser!

Super oplevelser!
Jeg har bestilt hos EatSmart365 for anden gang nu. Den seneste gang var der et lille problem med leveringen, men det blev løst lynhurtigt af EatSmart365. Gode produkter samt god support, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her

3 juni 2021

Hej Albian,

Tak for den fine anmeldelse og velkommen på team 365.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke som forventet

Hej.
Jeg fik mine 2 poser fra eat smart meget hurtigt. Jeg bestilte med kaffe smag. Jeg har nu 2 gange lavet shakes halv vand halv mandel drik og øv det klumper. Smagen er ok men jeg har været nød til at fortynde shaken ad flere omgange ellers ligger der en stor klump i bunden. Øv, jeg må tygge mig igennem 2 poser.

3 juni 2021

Hej Christine,
Vi er kede af at vores produkter ikke lever op til dine forventninger. Jeg går ud fra at du har shaket tilstrækkeligt. Vores shakes har helt bevidst små stykker du skal tygge på, da det giver en bedre mæthedsfornemmelse og sætter gang i fordøjelsen. Jeg tror, at det er det du oplever. Hvis du er lang tid om at drikke shaken kan der godt ligge lidt i bunden. Så skal du lige shake igen inden du drikker. Alternativt, kan du blende shaken. Konsistensen på vores produkter er ret unik og nogle skal lige vænne sig til den. De fleste er dog ret vilde med at konsistensen giver følelsen af rigtig mad.

God mæthedsfornemmelse

Jeg har prøvet et par stykker af prøvepakken, og fundet ud af at smagsmæssigt er eatsmart ikke for mig.

Til gengæld mætter produktet i meget længere tid og er sundere end andre produkter uden mælkeprodukter jeg har prøvet.

Jeg snyder så lidt, og tager 2 scoops eatsmart med 1 scoop vegansk nupo (som ikke mætter så meget i sig selv), men er nok lidt forvænt med sukker... og 300 ml vand. Det giver 300 kcal pr portion af denne størrelse, og det er perfekt for mig.

Hvis jeg er ekstra sulten, kan jeg tage en eatsmart portion (400 ml vand med 4 scoop), tilsætte en scoop vegansk nupo og evt lidt mere vand. Et måltid på 500 kcal.

Det er nemt, selvom det ikke er heeeeelt så sundt som eatsmart alene. Til gengæld bruger jeg KUN vand, og kcal er nemmere at beregne.

Mvh Ulla Borgen

2 juni 2021

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse. Vi er super glade for, at du har fundet en måde at bruge EatSmart365 på som passer dig.

Smart koncept

Smart koncept. Jeg har ind imellem ikke tid til at lave/spise et sundt nærende måltid og kan i den forbindelse godt ende med at spise noget hurtigt og nemt, men usundt. Der er Eatsmart365 måltider et glimrende alternativ!

Speciel konsistens. Konsistensen kræver noget tilvænning i og med at den er ret tyktflydende, klistret og grynet. For mig hjælper det at tilføje lidt mere væske.

Sund smag. Det smager ikke af dessert. Det smager af hvad det er, sunde ingredienser og netop det er vigtigt at tænke på når det skal drikkes. Forvent ikke en kunstig sportsdrik eller en sød milkshake!

Banan: Mild smag af gryn og et hint af banan.
Kokos: Mild smag af kokos og gryn (min favorit)
Chokolade: Bitter smag af gryn og cacao
Kaffe: Meget bitter, koncentreret kaffesmag og gryn (denne kan jeg ikke drikke, jeg er selv til milde kaffetyper)
Hindbær: Mild smag af let syrlige hindbær og gryn (min anden favorit)

Jeg kommer til at bestille kokos og hindbær igen.

1 juni 2021

Hej Kira,

Vi er bare super glade for din anmeldelse.

Velkommen på EatSmart365 holdet.

Kan anbefales!

Hurtig levering! Og så smager det godt! Jeg er en stor mand og plejer at have 6-7 store rugbrød med på madpakke. Men det behøver jeg ikke længere. Føler også jeg får mere energi og nyder at vide at jeg desuden får mineraler og vitaminer.

1 juni 2021

Hej Thomas,

Vi er bare super glade for din anmeldelse. Jeg oplevede personligt også at få mere energi, da jeg startede med at spise EatSmart365.

Velkommen på EatSmart365 holdet.

Der er hurtig levering

Der er hurtig levering. Gode produkter smager godt og holder en mæt i op til 4-5 timet

31 mei 2021

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse og velkommen på team EatSmart365.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at have prøvet deres Prøvepakke

Efter at have prøvet deres Prøvepakke - så er jeg blevet overbevist.

Smager utroligt godt, uden alt det kemiske og uden sukker.

Min mave har klart fået det bedre efter jeg er skiftet.

Jeg ville dog anbefale at i får kigget på jeres hjemmeside. Jeg skal logge ind når jeg går til kurven, selvom jeg har logget ind når jeg først åbner siden op. Det er heller ikke så intuitivt, når jeg skal vælge flere produkter - at jeg skal klikke mig ind på hvert produkt individuelt - i stedet for at jeg kan klikke "Tilføj til kurv", når jeg har hele oversigten af produkter. Det gør oplevelsen langsommelig ift. andre hjemmesider. Jo færre klik, desto bedre :)

30 mei 2021

Hej EatSmart365 ven :-),

Tak for din dejlige anmeldelse. Vi er så glade for at du kan lide vores produkter og at du kan mærke en forskel ved at spise dem.

Ift. vores hjemmeside, så er vi super glade for dit input.

Genialt koncept!

Helt igennem fantastisk oplevelse og fantastiske produkter!

Bestilte starter pakken, der indeholder alt man har behov for at starte med. Havde pakken blot 2 dage efter jeg havde bestilt den.

Jeg er vild med at der endelig er et sundt produkt, der ikke indeholder sukker, som er hurtigt at lave, smager godt og kan holde sig i lang tid!

Eneste der godt kunne stå på pakkerne er dog om holdbarheden er den samme åbnet som uåbnet, det synes der ikke at stå noget om.

Anbefaler produktet med mælk.

Well done. Ikke sidste måltid jeg har købt derfra

26 mei 2021

Hej Nicolai,

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi virkelig glade for! Holdbarheden er den samme så længe du huske at lukke posen igen.

Velkommen på Team EatSmart365.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er godt for min mave

Jeg har kun smagt hindbær og banan indtil nu. Jeg har en ret dårlig mave, det har jeg haft i mange år. Det betyder bl.a. at jeg ofte får ondt i maven når jeg spiser. Men Eatsmart giver mig bare så meget ro i maven!
Man skal lige vænne sig til smagen!
Jeg kan bedst lide banan af de to jeg har smagt. Jeg tror jeg vil fortsætte med disse shakes altid.

23 mei 2021

Hej Ulla,

Vi er så glade for din anmeldelse og for at vores produkt giver dig en bedre livskvalitet. Vores udgangspunkt har været at skabe et super sundt produkt, der giver en god mæthedsfornemmelse og som er godt for maven. Vi arbejder konstant med, at får produkterne til at smage endnu bedre. Udfordringen er at vi nægter at gå på kompromis med udelukkende at komme naturlige kvalitets ingredienser i vores produkter.

Tak for din støtte og velkommen op team EatSmart365.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Syntes jeres koncept er perfekt

Det er en perfekt oplevelse, især fordi jeg ALDRIG her smagt noget så SUNDT

22 mei 2021

Hej Jani,

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Velkommen på team EatSmart365.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Love it so much but the taste is not so…

Love it so much but the taste is not so good

22 mei 2021

Hi Charlotte,
Thank you so much for your review. We really appreciate this. We are constantly working to improve our products, while only using natural quality ingredients.
Thank you for your support.

Healthy regards,

4 stjerner herfra

Der skal jo altid levnes plads til forbedringer, derfor kun 4 stjerner.

Jeg modtog min pakke ( prøvepakken med alle smage) dagen efter bestilling. Fin papæske med alt, det der skulle være.

I går fik jeg så min første shake og til orientering- LAD VÆRE MED AT SHAKE MERE END 10 SEKUNDER. Konsistensen blev noget ubehagelig og skulle fortyndes meget før shaken kunne indtages.

Jeg har svært ved at smage forskel på de forskellige shakes. Om det er chokolade eller hindbær, så smager det af havregryn. Nu er jeg glad for havregryn, så det er ok, men jeg havde forventet mere smag.

Produktet giver fin mæthedsfornemmelse.

21 mei 2021

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glad for. Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder det sundeste produkt lavet på naturlige ingredienser og med den bedste smag. Vi arbejder pt meget på at forbedre smagen endnu mere uden at slække på vores krav til naturlige ingredienser.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Øv lidt skuffet over smagen..

Øv lidt skuffet over smagen... lidt for melede i smagen efter min mening og ikke meget smag. Har selv prøvet at “pimpe” dem lidt med friske bær mm. Ærgeligt for super godt koncept og havde glædet mig til at smage. Så det bliver desværre nok første og sidste gang for mit vedkommende.

20 mei 2021

Hej Klink,

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glad for. Vi arbejder hele tiden på at forbedre smagen i produktet. Vi ønsker dog ikke at gå på kompromis med at produktet skal være super sundt og at vi kun vil benytte naturlige kvalitets ingredienser i vores produkter. Vi arbejder pt på en ny måde at fremhæve smagen og resultaterne er meget lovende.

måltid uden smag

Uh, hvor ville jeg ønske det smagte lidt bedre. Det er en god idé og hurtig levering. Men produktet bestiller jeg nok ikke igen efter min prøvepakke. Produktet smager ikke af meget og udover det er der noget med konsistensen - uanset hvor meget jeg ryster og blander produktet smager det lidt som mel blandet med vand, øv øv.

11 mei 2021

Hej Line,

Tak for din anmeldelse og tak fordi du prøvede vores produkter. Jeg kan se at du har smagt den første udgave af vores produkter. Vi har lanceret nye udgaver med en forbedret smag. den er du velkommen til at prøve for at se om du synes bedre om dem. Vores produkter er lavet udelukkende med naturlige ingredienser. Det betyder også, at vi ikke tilsætter kunstige smage. Derudover har vi valgt ikke at tilsætte mælkepulver, da vi ikke synes at det hører til i mad. For den bedste smagsoplevelse forslår vi derfor at man kommer plantemælk eller normal mælk i. Konsistensen er bevidst lavet så man skal tygge lidt. Når du tygger sætter du gang i din fordøjelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wow de er kvikke med levering

Wow de er kvikke med levering, nice prøvepakke og fin smag, let at lave.

10 mei 2021

Hej Michael,

Dejligt at høre at du er vild med vore produkter.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ideen er god men produktet er ringe

Ideen er god men produktet er ringe, der er ingen forskel i smagen på de varianter jeg har modtaget i prøvepakken og når man skriver til producenten er det mere eller mindre det samme svar der kommer tilbage. Skuffende produkt og ringe kundeservice er ikke vejen frem for et nyt produkt. Det eneste positive jeg kan komme på er at det trods alt giver en hvis mæthedsfølelse

5 mei 2021

Hej Bo,

Tak fordi du prøvede vores produkter. Det er vi rigtig glade for. Vi er rigtig kede af at produkterne ikke levede op til dine forventninger. Vi har siden vores lancering modtaget rigtig meget god og positiv feedback og det har vi brugt til netop at lancere nye endnu bedre smage. Som vi forklarede dig på Facebook i går, så er vores produkt 100% natuligt. Det betyder også, at vi ikke kommer syntetiske smage i. Mange (inkl. mig selv) har været vant til at shakes smager overdrevet (syntetisk) af en given smag. Vi mener ikke, at man skal indtage produkter fyldt med e-numre og kunstige ingredienser. Vores mission er at lave et plantebaseret sundt produkt, der er nemt at indtage. Jeg er uforstående overfor, at du mener at vores kundeservice er ringe. Du har ikke brugt vores kundeservice. Du har skrevet en anmeldelse på Facebook. Den besvarede vi indenfor kort tid. Så har du anmeldt os her på Trustpilot og her svarer vi selvfølgelig også.

EatSmart365

Lees meer over geverifieerde reviews.