Jeg er utrolig glad for produkteterne. Har lige købt jeres grød igen som kom hurtigt hjem til mig. Grøden er en fantastisk start på dagen som giver en god mæthedsfølelse frem mod frokost. Bruger ofte... Toon meer
Köp inte detta, saknar väldigt mycket smak och smakade papper. Testade två olika smaker och kunde inte dricka det. Man får skicka tillbaka det och man får pengar tillbaka men det kostar massor att... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det i särklass äckligaste jag smakat, kunde inte ens ta en andra klunk. Smakar absolut inte choklad utan snarare müsli och mjöl blandat i vatten. Konsistens är likadan, stora bitar av frön/gryn eller... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
EatSmart365 har blivit min räddning när jag är på resande fot. Produkterna är naturliga och hälsosamma alternativ som ger mig energin jag behöver, och är samtidigt hälsosamt. Perfekt för min v... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
EatSmart365 er en dansk virksomhed, der laver plantebaserede måltidsshakes og grødprodukter med fokus på naturlige ingredienser, høj næring og bekvem tilberedning. EatSmart365 skiller sig ud ved at bruge naturlige og ægte råvare. Det vil sige vitaminer, mineraler, fibre og proteiner ikke er kunstig tilsat.
Anker Engelunds Vej 7, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- +45 41 624785
- support@eatsmart365.com
- eatsmart365.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Modtog prøvepakken i sidste uge
Modtog prøvepakken i sidste uge. den var godt indpakket og glimrede ved dens udseende. Måltiderne er gode og smagfulde og det er nok til et måltid (aftensmad) for en pensionist.

Great product
Good service, fast delivery and a great product. I’m a fan and new regular customer.

Smager af mad
TAK ! For et lækkert lækkert produkt.
Jeg har prøvet flere produkter hvor allerede når man åbner posen lugter det fælt og kunstigt, og man skal skynde sig at skylle det ned. Sådan er jeres slet ikke.
Jeg har prøvet cool coconut indtil videre, og selvom den ikke rigtig smager af kokos så er den stadig god.
Det smager mest af en mild havregrød, hvilket jeg godt kan lide, og konsistensen er også lidt grødet som i jo beskriver på jeres hjemmeside og FB.
Jeg har blandet op med mælk og tilsat en lille smule sødestof fordi jeg er en slikmås, men det bestemmer man jo selv. Jeg glæder mig til at prøve andre varianter.
Jeg giver 5 stjerner fordi produktet faktisk overgår min forventning til måltidserstatningsprodukter både hvad angår smag og konsistens.
Man får præcis det i har beskrevet i jeres videoer og på siden.

Eatsmart 365.
Eatsmart 365.
En lille opdatering fra det sdr jyske.
Sidder nu for 3 gang og har bestilt Eatsmart 365.
Jeg er helt vild med alle 5 smage , blander dem også individuelt .
( spændt på om der kommer flere slags at vælge imellem ).
Blander med øko bær samt frugter , frisk som frossen .På den måde får jeg meget mere ud af en shake og kan lave mange forskellige🙂
3 gange dagligt som anbefalet.

Det smager meget sundt!
Jeg har købt en prøvepakke med de 5 smage. Selve bestillingen er rigtig nem og levering gik hurtigt. Jeg syntes at det er super, at i har valgt at have en prøvepakke der gør, at man får mulighed for at prøve hele produkt linjen i lille scala.
Jeg syntes at det er svært at få pulveret ud af de små poser - i kunne overveje en lavere og bredere form, det ville give en større åbning. Eller overvej om der skal være til mere end 1 portion i posen, det løser at det er svært at afmåle. Kan se at en anden også har påpeget dette.
Jeg må tilslutte mig de mange kommentarer der angår at smagen er svag og i banan og chokoladen er den ikke eksisterende.
Samtidig anerkender jeg at smag er en 100% subjektiv og individuel oplevelse.

Antwoord van Eatsmart365
Bedste og mest naturlige produkter på markedet!
Laver en shake hver eneste morgen med enten havre- eller rismælk, det giver en ekstra sødme og fremhæver smagen på den variant jeg nu har valgt.
Jeg synes det er et super produkt, hvor der er kredset om ingredienserne og så har de (heldigvis) ikke den syntestiske smag som mange andre måltidserstatninger og proteinpulver har!!!
For en der har problemer med maven, er disse produkter fantastiske!

Antwoord van Eatsmart365
Meal replacement - ikke proteinpulver :-)
Meal replacement - ikke proteinpulver.
Det smager sundt og det mætter. Hvis du er typen som har travlt (eller bare er doven) så er det her et fint produkt som kan erstatte et måltid. Konsistensen er mere grød en flydende og man skal faktisk tygge lidt i hver mundfuld.
Hvis du gerne vil have en smoothie, proteinpulver eller milkshake så køb det. Produktet smager ikke af slik eller læskedrik. Det smager af mad ;-)

Antwoord van Eatsmart365
Markedets bedste shake, hands down.
"Desværre" slår dette produkt mine egne shakes og vi er blevet superfans af Eatsmart365.
Har ledt efter en vegansk shake, der samtidigt ikke var helt overgearet i smagen, som mange shakes og proteindrikke er, veganske eller ej. Det er bundsolidt indholdsmæssigt, gør en voksen mand mæt og kan jo altid spiffes op med mere smag, hvis man ønsker. Jeg træner hver dag og sætter en stor ære i at spise sundt for min krop og med mindst mulig negativ effekt på miljøet. Efter at have testet prøvepakken, har vi købt den første "store levering" og vi er bare superglade for produktet, kaffen og chokoladen er favoritterne, med hindbær som en tæt 3. mand på hylden. Anbefaler til alle jeg kan komme i nærheden af. Super service fra leveringen også.

Antwoord van Eatsmart365
The meal replacement Bertrand was my…
The meal replacement Bertrand was my favorite for years, and I still like it - and recommend it to people. I recently tried Huel black, which I also liked.
When it comes to EatSmart365 I have yet tried Sweet raspberry, Smooth chocolate and Cool coconut. It really has a "grown up taste" and imo it's clear that it is created by a master chef. It's my new favorite. Really premium taste.
I want to thank the people behind it and hope a lot of people wants to try this amazing stuff.
It mixes perfect in the shaker and got some crunchy bites in it too. Lovely! :)

Evaluering af prøvepakken
Evaluering af prøvepakken
Jeg har bestilt jeres prøvepakke. Jeg synes I har lavet nogle gode produkter! Det eneste jeg savner er en emballage, der er nemmere at tage scoops ud af.

Antwoord van Eatsmart365
Mætter godt, og enkelt smag
Jeg har været igennem hele prøvepakken og kan helt klart bedst lide kaffe smagen, som er rigtig god til en hurtig morgenmad rystet sammen med havremælk.
De andre smagsvarianter er ikke så gennemtrængende, hvilke ikke gør noget, ingen kunstig smag, og de er udmærket lavet i blender med banan og havremælk som smoothie fx, de er også nemme at blande sammen. Kaffen er bare min favorit, og den der smager af "mest" hvis man ikke har tid til smoothie udgaven og vil bare leve en hurtig mættende morgenmad på vej ud af døren.
Keep up the good work, jeg har ledt længe efter en protein pulver uden sacharin og aspartam lignende sødestoffer, og jeg elsker havregryn :-)

Antwoord van Eatsmart365
Købte prøvepakken efter at være blevet…
Købte prøvepakken efter at være blevet blæst væk af en super slagkraftig markedsføringskampagne og havde måske lidt for høje forventninger til et produkt der var udarbejdet af en tidligere kok fra Noma.
Produktet i sig selv er egentlig ret godt. Fornuftig konsistens, udmærket neutral grundsmag. Problemet opstår nok når mine forventninger om en kulinarisk oplevelse på bevingede navne som Smooth Chocolate, Sunny Banana, Cool Coconut osv, væltede til jorden mellem chiafrø og havregryn.
Som sagt er basissmagen ganske god, men der er nærmest ingen forskel på varianterne. Banan og chokolade smage begge to mest af havregryn, hvor man en gang i mellem kan fange en lille "nugget" af smag, der smager af lækker banan. På samme måde kan man af og til ane en bitter note af chokolade når man drikker den anden.
Jeg er stor fan af konceptet med naturlige smagsstoffer, men der er simpelthen bare ikke nok af dem i de her produkter.

Brugervenligt og smagfuldt
Smagfuldt, godt forklaret med videoer så man får det bedste resultat ud fra hvad der er tiltænkt!
Kan anbefales at prøves af

Super ærligt produkt.
Super ærligt produkt.
Jeg vil gerne minimere mit indtag af tilsætningsstoffer, fordi jeg har opdaget jeg fungerer bedre uden. Og Eat Smart er helt uden mystiske ting som min krop og hjerne ikke har godt af. Og så kan jeg virkelig godt lide at det er 100 % plantebaseret. Og ikke mindst, så mætter det, og smager mega godt!

Bedste produkt på markedet
Jeg har brugt Eatsmart365 i et par måneder nu, og er meget begejstret 🙌 Startede med prøvepakken, som består af et varieret udvalg af deres produkter. Det hele var pakket lækkert ind, og med i pakken var en shaker og scooper, og en folder med info om produkterne og holdet bag dem.
Allerede efter første smagsprøve vidste jeg, at dette produkt var positivt anderledes. Jeg har nemlig prøvet en hel del af tilsvarende produkter, og de synes allesammen at være en tynd gang suppe ift. Eatsmart365. Jeg er nemlig meget glad for, at min shake er grynet og der er noget at tygge på, da det giver mig en fornemmelse af, at det er et sundt og fuldt måltid jeg får 💪. Samtidigt giver det mig også en fornemmelse af, at jeg ikke er proppet fuld af mad og jeg føler mig let på tæerne, hvilket er en fordel i mit virke som boksetræner og aktiv sportsudøver.
De forskellige varianter af smage er ret gode, og jeg kan godt lide, at de ikke er overdrevne som i andre produkter, hvor jeg hurtigt tænker at det er noget syntetisk l**t jeg fylder i min krop. Eatsmart365s subtile og lækre smage lever efter min mening her fuldt op til begrebet "Less is more!" Jeg mixer alle mine shakes med havremælk, hvilket giver smagene et ekstra boost. Jeg bruger aldrig vand af samme årsag, at jeg heller ikke vil lave kakao på andet end mælk 😁 Når børnene også vil smage, så blander jeg f.eks. Chocolate med havre-kakaomælk, hvilket gør smagen kraftigere og endnu mere fyldig. Den kombo slår næsten varm kakao på nutella af pinden 😁
Smagene er også lækre at kombinere, og jeg er blevet ret glad for Coffee/Choco og også klassikeren Banana/Choco. Min yndlingssmag er helt klart Cool Coconut. Jeg bliver helt glad i låget af kokos og smagen minder mig om sommer, sol og en kold Piña Colada. Jeg skal helt klart have min nye fyldte Eatsmart365 shaker med ud i solen til sommer ☀️😎

Antwoord van Eatsmart365
Hurtig levering.....og ifht andre…
Hurtig levering.....og ifht andre "vitamin shakes" på markedet en MEGET mere behagelig smag. Smager ikke så meget igennem af banan, bær mm MEN det er måske også vilkårene når det ikke skal være syntetisk. Super tilfreds

4 ud af 5 alt i alt en god oplevelse
4 ud af 5 alt i alt en god oplevelse, produktet er meget neutral i smagen, pånær kaffen, den var lige voldsom nok og en anelse syrlig. De 4andre smagsvarianter, smager egentlig meget ens. Der er et lille tvist af jordbær i denne variant, og et lille tvist af krokus i denne variant.
Jeg har prøve smagt alle med 400ml mælk, hvilket går smagen bedre i størstedelen af alle slags shakes.
Mine eneste indvendinger er at, der mangler simpelthen lidt mere smag. Især i banan og chokolade, de er meget smagsløse desværre. Hold dem neutral som nu, men tilsæt en anelse mere smag og så er de perfekte.
Og så savner jeg simpelthen en variant med flere kalorier!

Antwoord van Eatsmart365
Synes virkelig ikke man skal skrive…
Synes virkelig ikke man skal skrive chokolade smag, hvis det overhovedet ikke smager af chokolade, eller banan også. Købte en prøvepakke, som jeg havde forventet var god, men fik en skidt oplevelse.

Antwoord van Eatsmart365
Mæt fra frokost til aftensmad.
Jeg giver 5 stjerne fordi det er en reel måltidudskiftning, da mæthedsfornemmelse holder indtil næste måltid, uanset om jeg spiser det om morgen, middag eller aften. Derfor mener jeg det holder. Men smagen uanset hvilken af de fem smage, er ikke god. Det skal ned i en fart og jeg nyder det ikke. Men jeg hopper alligevel på nogle flere poser pga mæthedsfornemmelsen og mere vægttab.

Rigtig godt koncept
Rigtig godt koncept, men de smage som er opgivet på poserne er slet ikke tilstede i shaken.
Jeg har personligt ikke noget i mod at den virker grynet, men smagen minder om en gang havregryn istedet for den smag som står på posen, hvilket faktisk godt kan opfattes som falsk varedeklaration.
Hvis shaken fik den smag som stod på posen ville jeg have givet 5 stjerner, men jeg giver kun 4 pga af den ikke har den smag som er blevet oplyst skulle være tilstede

Antwoord van Eatsmart365
Lees meer over geverifieerde reviews.