ECGNEDERLAND

Na wat verder onderzoek op de digitale snelweg blijkt dat ECG Nederland eigendom is van ondernemer X. Deze naam duikt vaker op als je dieper googled. Rechtzaken, faillissementen, shady bussiness etc... Toon meer

100% oplichters. Zelfde bedrijf als Piscinarobots.nl en piscinarobots.pt. Allen op hetzelfde adres in Apeldoorn, Laan van Ram 21b. Robotmaaier besteld en betaald. Nooit ontvangen en ook geen geld... Toon meer

Op 26/05 een opblaasbare jacuzzi gekocht en betaald. Een week later bleek deze niet meer leverbaar. Men zou onmiddellijk onze 419 euro terugbetalen. Inmiddels wachten we al een maand op het gel... Toon meer

1. Bouw en productie

Sinds 2012 is ECG NEDERLAND BV importeur en distributeur van computergestuurde Robotproducten, zwembad producten, LEGO producten en grasmaai robots. Deze biedt ECG Nederland BV aan via haar webshops. Om u als gebruiker goed te informeren over al onze r...

Super tevreden

Na zoeken op het internet bij deze verkoper terecht gekomen. De prijs voor mijn artikel was er goed (10% minder tov concurrentie). Omdat ook ik de reviews eerst bekijk twijfelde ik en heb ik contact gezocht via de chat. Ze stonden me in perfect Nederlands te woord....sterker nog, hun advies was zéér welgekomen.
Afspraak gemaakt dat ik betaalde na levering. Dit was geen enkel probleem. De levering had 1 dag vertraging maar dit lag zeker niet aan hun. Nadat het toestel (Dolphin M700) was aangekomen enkele dagen gebruikt en daarna netjes betaald. Kortom SUPER TEVREDEN klant.

5 juli 2023

Geweldige service en support

Na een zoek tocht op internet naar een Zodiac zwembad robot type alpha 6800IQ, welke €200,- goedkoper werd aangeboden dan andere aanbieders en na telefonisch contact met de verkoper welke mij overtuigde van deze keuze en mij de juiste informatie verschafte, ben ik over gegaan tot koop. Jammer dat ik daarna moet lezen dat er veel mensen ontevreden zijn over dit bedrijf, daarna heb ik toch nog een keer gebeld, omdat het pakketje nog niet verzonden zou zijn via DHL naar Italie, maar de verkoper legde mij keurig uit dat dit gebruikelijk was en dat ik mij geen zorgen hoefde te maken, uiteindelijk is de Robot ook binnen de afgesproken tijd geleverd. Robotdiscounter bedankt voor de geweldige service.

19 augustus 2022

Onbetrouwbaar! Nooit iets bestellen bij robotdiscounter.store

Bestelling geplaatst van een zwembadrobot via robotdiscounter.store website (Dit is de nieuwe site van ECG Nederland). Deze robot was volgens hun 'op voorraad'.
Na 3 weken nog geen robot ontvangen. Via chat 3 maal contact opgenomen met customer service en 3 keer werd beloofd dat de robot diezelfde dag opgestuurd zou worden. Niet dus!
Dan maar de bestelling geannuleerd via e-mail en elders de robot gekocht.
Week later werd de robot dan toch nog opgestuurd.
Ik heb die op eigen kosten teruggestuurd maar deze werd door hun geweigerd wegens zogezegde transportschade. Daar blijkt niets van te kloppen. Dit blijkt slechts een drogreden om geen terugbetaling te moeten doen.

26 juli 2022

Koop nooit iets hier

Koop nooit iets hier. Ze beloven van alles. Komen niets na. Na 5 keer bellen neemt er wel iemand op. Vraag naar Chris Wijland. Nadat hij niet kon leveren stuurde hij me na 3 keer bellen een credit nota. Het geld zou binnen een week terug gestort worden. Na diverse mails en bellen nog niets.

1 mei 2022

Beter niets bestellen daar.

Na de bestelling enkel een verzendbevestiging gekregen. Na het lezen van de vele reviews hier, gemaild en direct antwoord gekregen.
Bestelling intussen ontvangen, dus alles ok.
Blijkt wel dat ik een veel goedkopere machine kreeg dan besteld.
Ik hoop op een oplossing.

30 april 2022

Prima ervaring ermee gehad

Rare reviews hier. Ik had schrik om te bestellen, maar na even contact met hun opgenomen te hebben (2×, steeds zeer vlot) toch beslist te bestellen.
Die robot kwam propertjes en op het afgesproken tijdstip toe. Achteraf nog telefoon gehad met de vraag of alles ok was. Tot hiertoe prima service.
Ik vond mijn review van vorige maandag niet terug, daarom deze review opnieuw ingevuld.

6 april 2022

koop hier nooit

koop hier nooit

ook ik helaas de reviews te laat gelezen .
3 -11- 2021 bestelling gedaan en betaald nooit iets gekregen en nog steeds geen geld terug.ontvang geen mail telefoon wordt gewoon erop gegooid.

16 maart 2022

Dit is een legaal…

Dit is een legaal oplichtingsbedrijf,dat al jaren ongestraft zijn gang kan blijven gaan.Wacht al drie jaar op mijn geld.Bestelling gedaan die nooit werd geleverd.Hoe gaan de belastingen om met dit soort van inkomsten?

23 februari 2022

Maak geen vergissing

Maak geen vergissing om hier toch iets te kopen. Producten worden niet geleverd. Tig keer bellen geeft geen resultaat. Eerst krijg je een mail met trace-code van DHL maar die ontvangt niets. Bij bellen wordt tig x iets toegezegd daarna wordt je altijd door verbonden met verkoop die nooit op neemt. Op mail wordt nooit gereageerd. Diefstal, oplichting, geef het naam. Dit kan blijkbaar.

8 februari 2022

Geen respons/niet bereikbaar

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling die 29 juli 2021 geleverd zou moeten worden. Verder geen respons op meer dan 20 mails die ik verstuurd heb en ook telefonisch zijn ze niet te bereiken. Als jullie dit lezen, neem aub de telefoon op en help de mensen die bestellingen bij jullie gedaan hebben!

31 januari 2022

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!
Midden december 2 banen van Carrera Go besteld, op de site stonden deze nog mooi op voorraad. 2 min na de bestelling kreeg ik telefoon dat de bestelde banen toch niet op voorraad waren en dat de creditnota snel met terugbetaling zou volgen. We zijn ondertussen 1.5 maand, vele mails waar ik geen antwoord op krijg en geen reactie via telefoon later.
Koop hier niet want je bent sowieso bestolen !!!

29 januari 2022

Koop hier niet! Een gewaarschuwd man telt voor twee

Helaas lees ik de reviews te laat na een bestelling te hebben gedaan bij ecg nederland. Evenals de voorgaande reviewers, heb ik dezelfde negatieve ervaringe na aankoop van een Hobot S2 raamwisser robot. Op Robotdiscounter.com werd deze aangeboden voor 399 euro. Het product zou op voorraad zijn. Na een week wachten maar eens mailen waar het product blijft of tenminste een track and trace nummer. Hierop geen reactie ontvangen. Poging tot bellen geeft geen gehoor. Via de chatfunctie op de site uiteindelijk ene Lizz ‘gesproken’. Geen excuses , enkel de mededeling dat het ergens aankomende periode verstuurd zou worden en anders ging ze de order annuleren. De klantenservice bejegend zeer onprofessioneel, dit is nog voorzichtig uitgedrukt, ik kan me beter vinden in de terminologie zoals reeds hieronder gebruikt: onbeschoft. Het chat gesprek werd zonder pardon afgekapt. Ongehoord en niet te geloven dat mensen op een dergelijke wijze zo een winkel willen runnen.
Ik ben bang bestolen te zijn, vooralsnog 400 euro betaald en blijf in het ongewisse of er überhaupt nog een product geleverd zal worden. Zoals ik hier kan lezen is de kans dat het geld wordt geretourneerd tegen het nihil aan. Kortom, Koop hier dus niet !
Het bedrijf is o.a. ook al bij BNN belbus geweest, op het matje geroepen door thuiswaarborg keurmerk en reviews als dezen liegen er niet om.
De volgende stap voor mij zal zijn aangifte te doen, gelukkig heb ik alles gedocumenteerd en vastgelegd.

14 januari 2022

Foute levering, geen feedback

Robotmaaier gekocht via robotdiscounter.nl en hier al lang spijt van:
1) Op een achterbakse manier probeert men een ander (uiteraard goedkoper) model te leveren
2) Bestaat er een meer onbeschofte klantenservice dan deze?
3) Men doet beloftes die men niet kan/wil houden.
Het is uiteraard ook tekenend dat je nergens een google review terugvindt.

21 december 2021

Na de bestelling wordt je bestolen..NO voor ECG

Alvorens de Hobot 2S te bestellen eerst geïnformeerd naar extra vezeldoeken. Deze zouden passen maar na levering klopte dit niet. De vezeldoeken werden opgehaald en er werd niets teruggestort. Tijdensmijn "live chat" met ene Antoinet hier over werd ik zeer onvriendelijk behandeld, geen enkele poging om het op te lossen en opeens schreef ze dat ze stopte met de chat omdat ze gingen sluiten.. Boem, weg was ze... Niets meer vernomen.. Dus een klant die 425 euro bij u besteld heeft besteelt u vervolgens.. Nou, geen dank en ook geen aanrader, blijf verre van deze firma.. Contact maken is nagenoeg niet mogelijk en ze zijn onwillend om iets op te lossen.

15 december 2021

Begin oktober betaald en nog steeds…

Begin oktober betaald en nog steeds niks ontvangen.
Beloven op de chat telkens van het op te sturen en ons te contacteren maar we horen en zien niks.
Ondertussen geblokkeerd op de chat.
Onvriendelijke reactie zoals 'opdonderen nu maar'

3 december 2021

Oplichters!

We bestelden een supboard online bij dit bedrijf. We kregen een pakket maar we ontvingen een goedkoper supboard (ongeveer 300 euro goedkoper). We hebben een pakket niet geopend en direct een email gestuurd dat we gestuurde artikel willen retourneren. De pick-up werd voor ons geboekt vanuit ECG Nederland en een koeriersbedrijf nam het pakket bij ons op. Het pakket was bezorgd aan het bedrijf (ECG Nederland) en we ontvingen een creditnota maar het geld was nooit op ons rekening teruggestort. We hebben nog enkele emails gestuurd om vriendelijk te vragen het bedrag (489 euro) terug te storten maar we ontvingen geen antwoord meer. Later bleek ook dat ons email adres door het bedrijf werd geblokkeerd. We hebben aangifte van deze oplichting bij de politie gedaan!

27 oktober 2021

Allen zijn we sterk

Allen zijn we sterk. Waarom geen datum prikken zodat alle gedupeerd kunnen samen komen op het zelfde tijdstip,en dezelfde plaats. Is wel de moeite waard.Zodat wij het gaan halen wat ons toekomt.

26 oktober 2021

Vervangende voedingsunit wordt niet geleverd

Ik heb op op de webshop van Maai-Robot.com een Dolphin Zenit 30 PRO zwembadrobot gekocht. Deze werd snel geleverd, maar bleek geen verbinding te willen maken met de app of de afstandbediening. Na heel veel email en telefoonverkeer (van zowel mij al de leverancier Dolphin) was ECG bereid een ticket aan te maken bij de leverancier om het probleem te analyseren. Na nog meer email en telefoonverkeer, gaf ECG op 27 september aan dat de voedingsunit binnen kon worden omgeruild.

Na het opsturen van mijn voeding krijg ik bijna geen response meer op email en nemen ze de telefoon niet meer op. De laatste twee berichten waren van 11 oktober (wordt morgen verzonden) en 18 oktober (had al verstuurd moeten zijn, zal het magazijn eraan herinneren). Maar de status van de levering in de DHL app blijft hetzelfde: "Pakket aangemeld".

26 oktober 2021