ECGNEDERLAND

Na zoeken op het internet bij deze verkoper terecht gekomen. De prijs voor mijn artikel was er goed (10% minder tov concurrentie). Omdat ook ik de reviews eerst bekijk twijfelde ik en heb ik contact... Toon meer

Na wat verder onderzoek op de digitale snelweg blijkt dat ECG Nederland eigendom is van ondernemer X. Deze naam duikt vaker op als je dieper googled. Rechtzaken, faillissementen, shady bussiness etc... Toon meer

100% oplichters. Zelfde bedrijf als Piscinarobots.nl en piscinarobots.pt. Allen op hetzelfde adres in Apeldoorn, Laan van Ram 21b. Robotmaaier besteld en betaald. Nooit ontvangen en ook geen geld... Toon meer

Op 26/05 een opblaasbare jacuzzi gekocht en betaald. Een week later bleek deze niet meer leverbaar. Men zou onmiddellijk onze 419 euro terugbetalen. Inmiddels wachten we al een maand op het gel... Toon meer

1. Bouw en productie

Sinds 2012 is ECG NEDERLAND BV importeur en distributeur van computergestuurde Robotproducten, zwembad producten, LEGO producten en grasmaai robots. Deze biedt ECG Nederland BV aan via haar webshops. Om u als gebruiker goed te informeren over al onze r...

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen juiste levering en geen service

In april een zwembad besteld, wat op voorraad zou zijn, Bleek niet zo te zijn, levertijd werd 7/8 mei. Maar half mei toch maar eens contact opgenomen. Ze zijn onderweg was het antwoord. Na elke week telefonische contact, werden loze beloftes gedaan. Uiteindelijk hebben we eind juni een zwembad gekregen, maar niet diegene die we besteld hebben. En met verkeerde pomp erbij etc., erg rommelig dus. Gebeld dat we alle spullen terug willen sturen en ons geld terug willen. Moeilijk, moeilijk, zelf spullen terugbrengen naar Apeldoorn, eerst mail sturen met wat we terug brengen. Maar nu ruim een week later nog steeds geen reactie. We hebben gewoon niet geleverd gekregen wat we besteld hebben, dus wij willen nu onderhand ons geld terug. Dit wordt denk ik een gevalletje advocaat.

19 juli 2020

ZWEMBAD DISCOUNTER ECG NEDERLAND

ZWEMBAD DISCOUNTER ECG NEDERLAND
Helaas kunnen ook wij geen positieve recensie plaatsen!!
Op de 10e Mei een jacuzzi besteld, was een pre-order en zou beschikbaar zijn vanaf de 18e Mei ( ruim begrip )
Uiteindelijk eind Mei maar eens zelf contact opgenomen via de chat wat de stand van zaken is mbt deze jacuzzi.
Daar werd de toezegging gedaan de 19e Juni wordt geleverd!!??
Uiteindelijk de 17e Juni opnieuw contact opgenomen via de chat, wij hadden nog steeds geen nieuwe track&trace gekregen, en uit eigen ervaring weten we op moment dat dan nog niks bekend is, dan wordt never nooit niet de 19e geleverd.
Ook deze communicatie verliep via de chat.
De dame die ons nu te woord stond was wel heel bot en kort af!!!!!
Haar woorden het duurt allemaal te lang?? Zal de order nu meteen annuleren.
Uhmmmm pardon, bij een normale vraag omtrent track&trace zo reageren??? Dacht het dus van niet.
Uiteindelijk heeft collega gesprek overgenomen en is de credit nota ( waar wij niet om hebben gevraagd ) ongedaan gemaakt.
En weer nieuwe datums gekregen pffffff.
Uiteindelijk was voor ons de maat vol op de 24e Juni en hebben wij zelf de order geannuleerd.
Terugbetaling zou 3 a 5 dagen duren ( hun woorden )
No way dus.!!!!!
Na een aantal dagen maar weer eens contact gezocht eerst via de chat. Dan krijg ik de dooddoener u kunt beter telefonisch contact opnemen en vragen naar .......
Meer dan een half uur lang gepoogd om iemand aan de lijn te krijgen? Op moment dat ik iemand aan de lijn krijg, krijg ik een chagrijn die de vriendelijkheid zelf is, me laten doorverbinden met persoon ..... en ja hoor de lijn gaat zo vaak over, dat die uiteindelijk wordt verbroken. Vervolgens de nodige keren terug bellen en resultaat er vindt GEEN telefonisch contact plaatst.
Weer via de chat, daar werd de betreffende credit nota bij de afd meteen neergelegd met de woorden heeft u morgen voor 16:00 niks gehoord, neem dan contact met mij op.
Ja hoor je voelt 'm al komen, ook de dag erna geen enkele reactie of terug storting van bedrag!!!
Bij contact met de persoon van de dag ervoor, de dooddoener krijgen u kunt het beste bellen en vragen naar......
Wederom proberen voor telefonisch contact, wat geen succes was.
Weer via chat en aangegeven dat het gewoon ronduit belachelijk is dat ik wordt verwezen naar telefonisch contact, waar toch niemand de telefoon opneemt.
Ik wil duidelijkheid omtrent terug betaling!!! Is dat nou zo moeilijk????
Uiteindelijk geld terug gestort.
IK ZEG NOOIT MEER!!!!! EN KAN ALLEEN MIJN ERVARING DELEN.
BESTEL HIER NIET!!!!!!
In mijn ogen dozen schuivers die zich verstoppen achter gezien de huidige tijd druk druk druk druk of de leverancier heeft het gedaan.
Nou bij lezen van alle recensies spelen deze problemen al van voor de Corona tijd en verstop je hier dus ook niet achter. Had ik deze recensies maar eerder gelezen dan had ik hier NOOIT besteld

Hebben een hoop te leren!!
Voer duidelijke communicatie naar je klanten, intern weet de linker niet wat de rechter hand doet en wordt er maar wat geroepen, onbeschofte bejegening, medewerkers die totaal geen inleving hebben, telefoon centrale die uit het stenen tijdperk is, loze beloftes en niks waar maken. Zoek een andere baan of werk aan jullie houding zooooo ga je niet met klanten om!!!!

Advies: kijk verder en betaal een paar euro meer.
Goedkoop is bij dit bedrijf duurkoop.

Familie Schiphorst

14 juli 2020

Communicatie goed.

Had een bestelling geplaatst maar helaas moest ik deze annuleren.
Ze hadden mij beloofd dat ik mijn geld in ca 10 werkdagen terug zou krijgen, dat is idd gebeurt. Communicatie met de chat en aan de telefoon is super netjes verlopen. Bedankt voor de nette en goede communicatie.

9 juli 2020

Koop hier nooit iets...

Koop hier nooit iets...
Verkopen dingen die niet op voorraad zijn. Doordat ze bij iedere bestelling al wel trackingcodes maken heb je het idee dat ze iets doen.
De pakketten komen echter niet bij de transporteur aan.
Levertijden kunnen ze niet geven áls ze telefonisch al bereikbaar zijn. Echter; 95% van de tijd wordt de telefoon niet opgenomen.
Als je iemand aan de lijn krijgt is alles te veel, weten ze niets en wordt er gezucht. Geeft je als klant ook het gevoel dat je er toe doet.
Afspraken worden niet nagekomen; terugstortingen worden niet uitgevoerd.
Zeer slecht, geen andere bewoordingen voor te vinden.

9 juli 2020

RobotDiscounter NIET DOEN!!!

Wat een waardeloze ervaring heb ik met RobotDiscounter / ECG. Op 12 juni heb ik een robotmaaier besteld en betaald. In de loop naar Vaderdag (HET cadeau) hoorde ik maar niets (ook niet na een verstuurd mailtje) dus pleegde een telefoontje. Je wordt zeer onprofessioneel te woord gestaan. Met een zucht en gewoonweg onvriendelijk werd mij verteld dat de maaier nog op pallet stond want het was druk en de pallet met zwembaden werd eerst geleverd. Tja, wat een boodschap was dit maar goed ik zou de maaier snel ontvangen. Een week na bestelling was dit inderdaad het geval, net op tijd voor Vaderdag. De doos waar de maaier in zat was al een keer gebruikt want er zat een oud adreslabel op en de doos was al eens geopend. Dit voelde niet goed. Tijdens het aansluiten deed de Robotmaaier helemaal niets, hij ging niet eens aan. Na contact met de klantenservice werd ons geadviseerd om Bosch te contacten want we moesten bij hen zijn. Dit bleek niet het geval, zei Bosch. Terug naar de leverancier, zij moeten dit oplossen. Wederom gebeld met de klantenservice en zowel mijn man als ik kregen weer die onvriendelijke dame aan de telefoon. Mijn advies aan haar is om zo snel mogelijk een andere baan te gaan zoeken. Zij is niet geschikt om bij een klantenservice te werken want volgens mij is ze doodongelukkig in dit werk.
Ze denkt niet mee met de klant, is totaal niet vriendelijk en zorgt voor negatieve escalatie.
Ik wil de maaier terugsturen en het geld terug, een bedrag van €804. Ja dat kan, zei ze. Hij wordt opgehaald bij ons thuis. Hele dag gewacht en jawel om 17.45 staat de koerier aan de deur.
Geen enkel bericht krijgen wij dat de maaier retour ontvangen is en/of wanneer we het geld terug krijgen. Weer na een belletje ontvangen we een creditnota per mail. Dit was op 26 juni... Mijn geduld is nu echt op. Nog steeds geen geld terug. Dit heb ik serieus nog nooit ergens zo waardeloos meegemaakt. Niets kopen via RobotDiscounter!!! Iets wat leuk zou moeten zijn eindigt in een strijd, zo is verkoop niet bedoelt.
Inmiddels hebben we de maaier ergens anders gekocht zonder problemen. Mijn man is er super blij mee.

8 juli 2020

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Jacuzzi gekocht die na drie weken lek bleek te zijn in een naad. Diverse mails gestuurd aan klantenservice en herhaaldelijk aan de lijn gehad. Geen enkele inhoudelijke reactie. Ze reageren helemaal niet op mails en aan de telefoon verschuilen ze zich achter de leverancier. Ik heb ze nog eenmaal de kans gegeven op een oplossing. Daarna gaat het via mijn rechtsbijstandverzekering. Ik snap dat ze bij geen enkel kerumerk/waarborg organisatie zijn aangesloten. Niet aan te raden

8 juli 2020

ECG NEDERLAND

Op zaterdag 27 juni, hadden wij via de website zwembad-discounter.com een opblaasbare Kajak besteld. Op de website stond dat hij direct leverbaar was, en de levertijd 1-3 dagen zou duren.

Op woensdag 1 juli hebben wij telefonisch contact gezocht met dit bedrijf, en werden wij nogal tamelijk onbeschoft te woord gestaan door een heer toen wij navraag deden wanneer onze bestelling zou worden geleverd. Deze heer gaf aan dat het erg druk was, en onze bestelling uit het buitenland moest komen, en dat als wij niet tevreden waren, wij de bestelling dan maar moest annuleren. Hij kon verder niet aangeven wanneer onze Kajak wel geleverd kon worden.

Nog de zelfde dag hebben wij, nu via de Chat van de website, wederom contact gezocht met dit bedrijf. In de chat vertelde men ons dat onze bestelling op transport stond en men verwachte dat onze bestelling einde van de week bij hun binnen zou komen en naar ons zou worden verzonden.

Ondertussen op internet op zoek gegaan naar recensies over dit bedrijf, en daar schokken we behoorlijk van. Het bedrijf komt niet bepaald goed in de reviews naar voren. Er staan een hele berg klachten over dit bedrijf online.

Op maandag 6 juli nog steeds onze bestelling niet ontvangen. Wederom via een chatsessie op hun website contact opgenomen met dit bedrijf. Aangegeven dat wij dit bedrijf nog tot vrijdag 10 juli zouden geven om te leveren, anders zouden wij het bedrijf in gebreke stellen, en de bestelling annuleren en per direct onze betaling terugvorderen.

Verder aangegeven dat als het bedrijf daaraan geen gehoor zou geven, wij onze advocaat een brief aan hun en aan de Autoriteit Consument & Markt zouden laten sturen. En hun verder verteld dat dit op oplichting en fraude begint te lijken.

Binnen 5 minuten belde een dame van het bedrijf ons persoonlijk op, en liet ons weten dat de Kajak nog diezelfde avond (gisterenavond) zou worden verzonden. Verder redelijk onbeschoft aan de telefoon. Geen excuus voor te late levering. Heeft het er over dat wij niet moeten blijven hangen in deze zaak. Dame aan de telefoon zegt: ik bel u nu toch om het op te lossen. Wij geven telefonisch aan tot vrijdag te wachten met maatregelen. Als er dan niet is geleverd zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen.

Vanmorgen (dinsdag 7 juli) via het Track and Tracenummer van DHL zowaar gezien dat onze bestelling nu inderdaad is verzonden en onderweg is. Bestelling is zojuist alsnog bezorgd.

Ons advies/waarschuwing? Laat dit bedrijf links liggen. Zeer onbeschofte klantenservice. Men maakt wat op hun website staat niet waar. En heel belangrijk, lees ervaringen van klanten voor je iets bij een online bedrijf besteld. (Waren wij in dit geval vergeten, anders hadden wij hier nooit iets besteld.)

7 juli 2020

Beste,
Sommige bestellingen duren langer dan gewoonlijk. Wij doen ons best alles zo snel mogelijk te leveren. Zelf hebben wij hier niet altijd invloed op.Mijn collega's hebben uw gewoon netjes te woord gestaan. Kayak is ook geleverd.
Dit is opgelost op een nette manier.

OPLICHTERS VAN DE BOVENSTE PLANK

OPLICHTERS VAN DE BOVENSTE PLANK. WEES OP JE HOEDE EN KOOP HIER NIETS! Ruim 2 jaar geleden een Robomow grasmaaier gekocht bij deze firma incl. 5 jaar garantie. Na een defect (net buiten de 2 jaar fabrieksgarantie) en een noodzakelijke reparatie dientengevolge, val ik terug op deze garantie. Althans, dat zou je denken. Niets is echter minder waar. Men reageert niet op mijn contactpogingen per mail. Na diverse belpogingen heb ik eindelijk afdeling "klantenservice" aan de lijn. Daar wordt doodleuk verteld dat deze garantie alleen geldt als ECG Nederland de reparatie uitvoert. Dit verzint men klaarblijkelijk ter plekke omdat hier NIETS over wordt geschreven in de garantievoorwaarden. Men gebruikt dit simpelweg als smoes om onder deze garantie uit te komen. Deze praktijken stuiten mij gigantisch tegen de borst en daarom waarschuw ik iedereen voor deze firma. Wees op je hoede en KOOP HIER NIETS!

6 juli 2020

Beste,
Helaas heeft uw het apparaat ergens anders laten maken, en vervolgens komt u met dat probleem terug naar ons. Dan is de garantie inderdaad vervallen. Dit is toen straks ook zo verteld aan de telefoon. Dit is ook niet meer dan logisch natuurlijk.

Geen sterren waard.

Geen sterren waard.

Op de website een warmtepomp voor ons zwembad gekocht van €829,- hierbij stond vermeld dat het op voorraad was. Levertijd zou dan 1 tot 3 dagen zijn. Op dag 4 gebeld de meneer gaf vriendelijk aan dat de warmtepompen niet op voorraad waren en eind van de week binnen zullen komen. Wegens de drukte en stormloop op zwembad artikelen had dit nog niet kunnen aangepast worden op de website. Kan gebeuren.... wachten we even langer... na 5 dagen verder nogmaals gebeld, ik kreeg dit keer een vrouw aan de telefoon waarvan het eigenlijk te veel was om vriendelijk aan de telefoon te blijven. Volgend de mevrouw kwamen ze de dag erna binnen. 2 dagen later nog eens gebeld, opnieuw de mevrouw aan de telefoon ze gaf dit keer aan ; we hebben 4 warmtepompen binnen 1 van €3000,- en 3 van €5000,- maar die heeft u zeker niet besteld he?! Benoemd dat ik er nu wel klaar mee was, en graag mijn bestelling wilde annuleren zodat ik mijn geld terug kreeg. De vrouw regelde dit zonder aarzeling. Nu wacht ik op mijn geld, na een week gebeld hoe het leek, ik kreeg dit keer een buitenlandse mevrouw eraan die gebrekkig nederlands sprak. Ze gaf aan de telefoniste te zijn en kon me door verbinden. Door verbind en ik kreeg de meneer aan de telefoon die ik de eerste keer had gesproken. De warmtepompen waren binnen gekomen en hij wist nu niet meer of ik het binnen kreeg?!? Dhl daarom maar gebeld om te zien of daar iets voor mij binnen was gekomen. Nee niets binnen gekomen van de robotdiscounter of ecg of hoe ze zich ook noemen. Opnieuw gebeld dat er geen warmtepomp voor mij is dus dat de annulering goed is gegaan en dat ik dan nu ook mijn geld terug verwacht. De meneer gaf aan dat donderdag de betalingen werden gedaan en dat ik dan vandaag (vrijdag) maar eens weer moest bellen..
Na deze reviews denk ik niet dat er nog geld terug komt... ik zal in ieder geval vandaag weer contact met ze opnemen...

3 juli 2020

Bestelling zwembadrobot Dolphin…

We hadden een Zwembadrobot Dolphin besteld, na 2 weken nog steeds geen definitieve leveringsdatum: de toeleverancier beloofde volgens ECGNederland te leveren maar dit gebeurde niet. 4-tal telefoontjes naar ECG, telkens vriendelijk antwoord dat de robot elke dag kon binnenkomen, maar niks. Toen hebben we gevraagd om de robot te vervangen door een robot van Hayward die wel op voorraad bleek te zijn en ze waren direct akkoord. Gisteren namiddag telefonisch de ruil gedaan en vandaag reeds geleverd! Da's pas een goeie service! Spijtig dat ECG niet antwoord op mails, dit zou moeten verbeteren om een klantvriendelijk beleid te vormen. Voor een zo professionele website is dit spijtig. Een transparant en klantvriendelijk beleid kan bijdragen tot succes, en eventueel beperken tot betrouwbare toeleveranciers kan frustraties beperken.

Beste,
Bedankt voor uw tip, we doen ons best alles zo goed mogelijk te laten verlopen, iedereen zsm te helpen.

Had ik 0 sterren kunnen geven had ik…

Had ik 0 sterren kunnen geven had ik dat gedaan. Na verschillende beloftes om te "'s anderendaags" te leveren heb ik de order cancelled. Sinds 18 mei aanvraag voor terugbetaling nog steeds niet in orde. Geen creditnota, geen centen, geen goederen. Gewoon gangsters.

Beste,
Helaas heb ik geen naam of bestelnummer van uw.
Ik kan dit nu niet oplossen voor u.

Op 25 april 2020 een stalen zwembad…

Op 25 april 2020 een stalen zwembad besteld .. gat gegraven .. meerdere keren gebeld want je wordt niet op de hoogte gehouden. Na maanden aan het lijntje te zijn gehouden werd er gezegd dat het zwembad niet meer leverbaar zou zijn.. dat kan begrijpelijk..
Ik heb een creditnota gekregen maar mijn geld heb ik nog steeds niet.

Update vandaag 3-07-2020 gebeld, de dame zou het nogmaals doorgeven aan de administratie om het geld terug te betalen.

Update 6-07-2020 inmiddels is het bedrag dat ik betaald hebt terug gestort.

Update 24 juli: Ik heb het verzoek gehad om de tekst passen, dat heb ik bij deze gedaan.. en voeg er het volgende er aan toe.

Er zijn zelfs diverse plekken online waar het handelen van de ECG Nederland wordt behandeld. Op FB is er een site “Stop-ECG-Nederland-Tjeerd-Jan-Smit-425326241560037/“ de inhoud spreekt voor zich.

Beste,
We houden niemand aan het lijntje, voor ons is het ook wachten tot de leverancier het uitlevert.
Gelukkig is dit opgelost nu!

Alles in orde

Alles in orde,
Top prijs, geleverd zoals beloofd.
Niets op aan te merken!

Antwoord van ECGNEDERLAND

Bedankt voor deze positieve review!

Wij geven jullie 2 sterren omdat wij…

Wij geven jullie 2 sterren omdat wij ons product wel gekregen hebben.( waar we gezien de andere reviews heel blij mee mogen zijn) Maar meer kan ook ik er helaas niet van maken. wij hebben vorig jaar een robotstofzuiger met 5 jaar garantie gekocht, nu na 1 jaar zijn de wielen versleten. Na telefonisch contact moesten wij foto's doormailen, dit is 9 juni gedaan. Tot op heden geen reactie ontvangen daarop. Herhaaldelijk en op verschillende tijdstippen geprobeerd te bellen maar er wordt niet opgenomen, op mail wordt niet gereageerd en via een chat lukt het ook niet.
Meerdere keren geprobeerd maar na ruim 1,5/2 uur ben je dan nog niet aan de beurt of het contact is ineens weer verbroken. Misschien dat het nu wel lukt om een reactie van jullie te krijgen.

Groet, Gert en Winnie van Brakel
( bestelling 1200005270 25-06-2019)

Hartelijk beadnkt voor jullie reactie ecg.

Maar via de chat iets regelen met jullie lukt ook niet hoor. Je hangt uren aan de 'lijn' en krijgt sporadisch contact, verbinding weer verbroken en na vele malen proberen en uren wachten lukt het niet om contact met jullie te krijgen. Niet alleen jullie hebben het druk maar ook de klanten hebben wel iets meer te doen dan uren te moeten besteden aan jullie klantenservice.

Beste,
De telefoon gaat de hele dag door. Ik heb het aan mijn collega door gegeven.
Via de chat kunt u ons ook bereiken.
Hopelijk gaat het zo lukken.
Via de chat kunnen wij dit ook regelen voor uw.

Een afschuwelijk bedrijf

Een afschuwelijk bedrijf. Ik had half mei een zwembad robot besteld omdat ze de laagste prijs hadden (les geleerd) maar de tracking nr die ik kreeg zei alleen maar gegevens ontvangen en het bleef stil. Geen antwoord op mails of telefoontjes. Opzeg gedaan met de brief die op hun website staat maar na meer dan een maand nog altijd geen geld terug. Gisteren gebeld en na 10 keer nam iemand op die zei : ik ga u doorverbinden en ze legden gewoon af. Gelukkig heb ik een conflictenpolis bij DAS. Hier ga ik klacht voor neerleggen. Bestelling #1700003315

Beste,
Helaas kunnen wij niet iedereen te woord staan, we doen ons best overal zo snel mogelijk op te antwoorden en/of mensen te woord te staan.
Als wij u door verbinden naar de juiste persoon, en die persoon is in gesprek , dan verbreekt de centrale automatisch de lijn naar 1minuut. Wij hangen niet op....

Waarschuwing & tip

Waarschuwing & tip: blijf ver weg van dit bedrijf (maai-robot, zwembad-pool-robot-discounter etc). Vreselijke klantenservice, reageren niet op e-mails of telefoontjes. Product retourneren gaat niet, je bent je geld kwijt. Zoek maar eens op bovenstaande namen en je schrikt je rot van de negatieve recensies. TIP: hun payment provider is PAY.NL Die hebben een klachtenregeling waardoor je evt. je geld kunt terugkrijgen. Bij mij is het gelukt, hoedje af voor PAY.NL

30 juni 2020

Een verwittigd man is er twee waard!

Nog nooit zoiets meegemaakt bij zo een firma, opgepast dan ook met iets te bestellen bij deze firma, zij leveren nooit het gevraagde of wel onvolledig, ik had een robotgarage besteld, ik heb deze eerst moeten betalen en toen ik deze had ontvangen, bleek er een onderdeel niet in de verpakking te zitten, telefoontje naar Ecg, met een onbeleefde vrouw aan de telefoon die me vertelde dat ik maar een mail moest sturen, 8 mails gedaan geen antwoord, weer gebeld, kreeg een man aan telefoon die me afsnauwde en de telefoon gewoon afduwde, 9 mails later steeds niets, heb nu andere besteld bij een andere betrouwbare firma, ontvangen en ook nog 40 € beterkoop dan bij die foute firma Ecg, dus opgepast!

Beste,
Helaas wat u schrijft is zeker niet waar. Jammer dat u het zo er vaart.
Hopelijk is het opgelost nu.

Geen jacuzzi…hopelijk wel ons geld terug!

Helaas hebben ook wij een jacuzzi besteld
en niet geleverd gekregen. Na bellen bleek dat de leverancier er te veel beloofd had. Dus bestelling geannuleerd op 24 juni. Er werd bij verteld dat de terugbetaling binnen 10 dagen zal geschieden. Helaas wordt de telefoon slecht beantwoord. Ik hoop dat vrijdag het geld binnen is, anders zijn we genoodzaakt om stappen te ondernemen! Ik zie genoeg schuldeisers op trustpilot dus.... Fam. J. Groenendijk

Beste,
Ik heb het doorgegeven aan mijn collega die daar over gaat.
Die zei dat het geld er al op staat.
Anders als u telefonisch ons niet kunt bereiken, via de chat kan het ook online op de website.