Wij komen graag in jullie winkel om onze boodschappen te kopen. Maar online bestellen icm datums en kwaliteit laat te wensen over!! Wat een aanfluiting, zo jammer dat er aan dit groeiende marktaan... Toon meer
Ekoplaza een prachtig concept dat zichzelf kapot maakt...zo zonde! De winkels lopen achter de feiten aan,personeel heeft tijd zat om te kletsen onderling maar werken?! De kwaliteit vd groente en fru... Toon meer
Groente en fruit via online bestelling zijn vreselijk slecht. Bij mijn vorige bestelling zat een bakje beschimmelde blauwe bessen. Kan gebeuren denk je dan. Gisteren een bestelling ontvangen met ee... Toon meer
Twee weken geleden zogenaamde "biologische" appels gekocht bij EKO Plaza. Ze zijn nu nog steeds goed. Daar wordt dus duidelijk mee gerommeld, want echte biologisch appels horen na een week er niet mee... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Lach me dood
Lach me dood, op website staat “voor onze kinderen” en “ lucht die we inademen” komt er net een diesel bezorgbus de straat in van EkoPlaza bezorgservice. Ik zeg; lekker bezig!
Net dure havermout-speltkoeken gekocht…
Net dure havermout-speltkoeken gekocht aan de overkant van de winkel van onze dochter bij de Eko-plaza in de Twijnstraat in Utrecht. Lekker bij de koffie (dacht ik)MAAR NIET TE ETEN, smaken naar zeep , heel vies!!! Toch maar gelijk even terug naar de vassiere waar ik net afgerekend had. Gezegd: je mag proeven is heel vies, zij overleggen met collega ! Reactie:we hebben allebei geproefd en proeven geen zeep, ik kan er niks aan doen en daar kon ik het mee doen. ZO SLECHT DIT: wij komen daar geregeld MAAR ze zien me daar nooit meer:WAT EEN ABOMINABEL ZAKELIJK BELEID!
Klantonvriendelijke behandeling
Twee weken geleden heb ik bij ekoplaza speltbrood gekocht.
Mijn eigen bakker was met vakantie.
Nadat ik twee boterhammen op had ben ik gelijk ziek geworden. Maagpijn en misselijk. Duurde hele middag en avond.
Ik belde een dag later en kreeg te horen dat ik het brood terug kon brengen , ruilen of geld terug.
Op internet stond dat het brood 60 % spelt is. Ik ben terug gegaan. Filiaalmanager zei mij dat het brood 60% spelt en de rest water is.
Kreeg niets vergoed.
Bijzonder klantonvriendelijke behandeling.
Brood van mijn eigen bakker gaf nooit problemen.
Ik ga nooit meer naar ekoplaza den bosch
Principes zijn niet gratis
LS! De Ekoplaza zit bij mij om de hoek. Als levenslang vegetarier en altijd de sterkste van iedereen in de sportschool beveel ik het iedereen aan om er te kopen. Het is jammer dat er ook vlees verkocht wordt, sterretje minder. Als je om het milieu en de planeet geeft en niet alleen maar zelfzuchtig een gigantische ecologische voetafdruk hebt, dan ben je misschien ook bereid om te betalen voor je principes. Je doet bovendien je gezondheid er een plezier mee!
Ekoplaza Bilthoven: filiaalmanager is een hork!
Ekoplaza Bilthoven: filiaalmanager is een hork!
Overige winkelpersoneel wel meer vriendelijk en behulpzaam.
Assortiment winkel is redelijk.
Pot pindakaas van Horizon met zeezout…
Pot pindakaas van Horizon met zeezout gekocht vandaag.
De prijs war €4,89 voor 650g en wat je hiervoor krijgt is een blok beton.
en nee, ik heb niet eerst de olie afgegoten. ik kom niet uit een ei.
Zeker 10 minuten en een krom mes en lepel verder heb ik het zowaar werkbaar gekregen. Nadeel is wel dat mijn hele aanrecht vol pindakaas ligt. Probeer maar eens een blok beton met olie te roeren in een pot die vol zit.
Dit is de eerste en de laatste keer dat ik van dit merk pindakaas heb gekocht.
Dit is niet direct een slechte review voor ekoplaza maar aangezien ik op hun site geen review over dit product achter kan laten doe ik het hier. Als ik ook maar 1 persoon kan behoeden geld te verspillen aan dit wanproduct ben ik al blij
Ekoplaza Den Haag centrum onvriendelijk personeel
Ekoplaza Den Haag centrum, meerdere vragen gesteld aan personeel. De vakkenvullers weten niets af van hun acties. De klant wordt maar doorgestuurd en doorgestuurd. Hallo, wat doen jullie hier? Zeer onpersoonlijk en onvriendelijk personeel. De nieuwe managers lijken ook zeer streng..

Antwoord van Ekoplaza
De prijzen zijn in vergelijking met de …
De prijzen zijn in vergelijking met de bio producten die je bij andere supermarkten kunt verkrijgen gewoon duur en ze vertellen niet echt het verhaal achter de producten
Biologisch is Beter!
Wij kochten op Oudejaarsdag 2015 glutenvrije oliebollen van de bakker van Ekoplaza in Bussum, maar ze waren keihard. Je kon er een ruit mee ingooien! Ekoplaza reageerde supergoed, we kregen ons geld terug, plus een royale waardebon. Dus allemaal (blijven) kopen bij Ekoplaza, want biologisch is echt beter!