Jeg kunne ikke finde ud af at aflæse korrekt. Prøvede to gange med forskellige tal. Begge tal sagde at mit gasforbrug var større end beregnet. Det kunne jeg ikke forstå da jeg ikke bruger ret meget... Toon meer
Komplet latterlig hjemmeside. Fuldstændig umuligt at få afmeldt sin gas til trods for at klovnen i kundeservice sagde at det var bare lige🤮🤮🤮🤮. NUL stjerner havde været mere retvisende men det er... Toon meer
Der var lidt lang ventetid ved telefonen, men selve betjeningen var god , da jeg talte med en medarbejder.
Jeg talte med en servicemedarbejder, vedr. et uberettiget leverandørskift pga. en leverandør, der havde kapret mig som kunde uden mit samtykke, og om jeg skulle fortage en ny aflæsning. Evidas medarbe... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har igen talt med en imødekommende og hjælpsom medarbejder. De kan altså noget med kundeservice

Antwoord van Evida
Jeg havde en bekymring vedrørende leveringen af strømmen, men modtog meget hurtigt et positivt og venligt svar.
Tak for det.

Antwoord van Evida
Jeg havde et spørgsmål angående aflæsning af gasmåler. Jeg oplevede, at medarbejderen trods travlhed tog sig god tid til at svare og gentage informationer, hvis dette var nødvendigt. Alt i alt en positiv oplevelse.

Antwoord van Evida
En utrolig god og venlig medarbejder, som lynhurtigt fik løst problemet. Tusind tak .

Antwoord van Evida
Jeg har lige været i kontakt med en medarbejder 🤠 (Malte) angående en fejl i min måleraflæsning som jeg havde fejlaflæst👺 Det rettede han herefter og alle er glade
Tak for hjælpen dejligt med en hurtig og grundig snak
Venlig hilsen
Frank Jensen

Antwoord van Evida
Har skiftet til luft til vand varmepumpe og opsagt mit abonnement , men kan ikke se hverken en slutafregning , korrespondance omkring for meget opkrævet gebyr , og svaret er at de slutafregner i løbet af 2-6 uger , ved telefonisk henvendelse får man ikke et svar men bliver ledt videre til at sende en mail , !!! Evida er hurtige til at udskrive gebyrer men mener langsomme til at udbetale kunders mellemværende

Antwoord van Evida
Arbejder for langsom i afkoblingsafdelingen

Antwoord van Evida
God og venlig service da jeg skulle aflæse gas

Antwoord van Evida
God præcis og imødekommende rådgivning om nedtagning af naturgasanlæg,god service.

Antwoord van Evida
Jeg var i tvivl omkring en regning.
Den kvindelige medarbejder var sød at hjælpe mig. Kva mit spørgsmål :)

Antwoord van Evida
Tak for hjælp til gendannelse af betalingsservice, som jeg nu bare venter bekræftelse på.
Mvh. Bent.

Antwoord van Evida
Dårlig virksomhed med dårlig service.Ikke anbefales.

Antwoord van Evida
Det er altid umuligt at komme igennem på tlf… brug dog en callback funktion, vi andre har også et liv og arbejde, at tage os til..

Antwoord van Evida
Deres hjemmeside er jo fuldstændig tumpet. Simpelthen umulig og finde rundt i

Antwoord van Evida
Havde en meget kompetent person i røret
der hjalp mig.

Antwoord van Evida
I er alt for dyre og ikke særlig kundevenlig jeg syntes vores regninger er for dyre ved jer