Evida Reviews

2.494
TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kunne ikke finde ud af at aflæse korrekt. Prøvede to gange med forskellige tal. Begge tal sagde at mit gasforbrug var større end beregnet. Det kunne jeg ikke forstå da jeg ikke bruger ret meget... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Komplet latterlig hjemmeside. Fuldstændig umuligt at få afmeldt sin gas til trods for at klovnen i kundeservice sagde at det var bare lige🤮🤮🤮🤮. NUL stjerner havde været mere retvisende men det er... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Der var lidt lang ventetid ved telefonen, men selve betjeningen var god , da jeg talte med en medarbejder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg talte med en servicemedarbejder, vedr. et uberettiget leverandørskift pga. en leverandør, der havde kapret mig som kunde uden mit samtykke, og om jeg skulle fortage en ny aflæsning. Evidas medarbe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super god service medarbejder

Super god service medarbejder

6 februari 2026

Hej Niels

Tusind tak for din anmeldelse og rosen til vores kundeservice.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Evida fjernede min gas måler uden nogen…

Evida fjernede min gas måler uden nogen form for varsel da jeg havde en lejer der ikke brugte gas i en længere periode. Der faldet afgørelse i en lignende sag som de har tabt. De meddeler derfor efter 2mdr uden responce at de har fejlet og nu vil gen etablere uden beregning.
Huset er i mellem liggende periode solgt og nu stiller de så spørgsmål til om ny ejer skal betale eller ej. Desude trækker de igen sagen i langdrag med undskyldninger om ferier og lang sagsbehandling. Evida det er under alt kritik i overhovet stiller spørgsmål om dette da i allerede har tabt sagen, et stats selvskab der bruger mafia metode i DK

10 februari 2026

Hej Cliff

Min kollega er i gang med at kigge på din sag, og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget forstående og imødekommende…

Meget forstående og imødekommende medarbejder. Alt gik som ønsket og jeg er tilfreds.
Ingen ventetid.
Jan N Ballerup

10 februari 2026

Hej Jan

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den betyder meget for os.

Jeg er glad for, at du blev mødt af en forstående og imødekommende medarbejder.

Falsk inkasso

Medarbejder var lyttende,hjælpsom, venlig og forklarede så jeg kunne forstå. Tak for jer😊

6 februari 2026

Hej Jean

Tusind tak for din anmeldelse og de meget flotte ord, dem sætter vi meget stor pris på.

Jeg er glad for, at du har fået den hjælp, du skulle bruge.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt ok.Tak for en behagelig samtale

Hej Franco

Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for, at min kollega Peter kunne hjælpe dig.

Sabrin

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bliver altid hjulpet på bedste vis

Bliver altid hjulpet på bedste vis, med stor tålmodighed ( har jeg brug for, ikke god nettet☹️)

Hej Yvonne

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at du har fået den hjælp, du havde brug for.
Hvis du får brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ualmindelig flot service fra en…

Ualmindelig flot service fra en kompetent medarbejder

Hej Arne

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har fået en god service af en af vores medarbejdere. Tak for de venlige ord.

Opgørelse

Fantastisk kundeservice og forstående og venlig

Hej Berit

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har fået en fantastisk kundeservice af os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Evida var meget imødekommende

Evida var meget imødekommende vedr. vores høje gasregning som blev delt op i 3 betalinger med et meget fair gebyr - men dog med renter naturligvis

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at min kollega Jane kunne hjælpe dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Jeg ønsker dig en dejlig eftermiddag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Medarbejderen fra kundes support var…

Medarbejderen fra kundes support var utrolig venlig og hjælpende, selvom jeg kom til at stille nogle lidt dumme spørgsmål! En virkelig god oplevelse!

Hej Gunilla

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at du har været i kontakt med en venlig medarbejder, som kunne hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

hører også til gruppen som har betalt…

hører også til gruppen som har betalt dobbelt . januar 2025 er der betalt 2x2500,-
mærkeligt deres system ikke " popper op.
i skal være opmærksomme !!

1 februari 2025

Hej Ian

Jeg vil gerne kigge nærmere på din sag. Du må derfor gerne sende mig en mail på kontakt@kontakt.evida.dk.

Positiv og hjælpsom medarbejder

Medarbejderen som vi talte med, var uhyre hjælpsom og meget positiv i hendes måde at varetage mine spørgsmål på. Hun har fortjent en lønforhøjelse 😉.

Hej Bente

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord - dem sætter vi virkelig stor pris på.

Jeg giver rosen videre til min kollega Susanne, som du har talt med.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En meget dygtigservice og venlig medarbejder

En meget dygtig og venlig medarbejder

23 januari 2026

Hej Ulla

Tusind tak for din anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på.

Jeg er glad for, at du har fået den hjælp, du skulle bruge.

Dårlig service. Sove dyr

Jeg har fået et par rykker. Ok hvor der blev skrevet at man lukkede for gassen 29/1-26 hvor jeg ligger den ind til betaling. D. 25. 26/1-26 lukkede mand så for gassen. Jeg kontaktede Evida og efter lidt tovtrækkeri før jeg blev oplyst om gassen var blevet afbrudt, hvorefter jeg spurte hvorfor den var blevet afbrudt altså 3-4 dage før varslet. D. 27/1 betalte jeg gassen. Jeg bliver nok opkrævet for lukning og åbning af gassen. Kompensation til lejer for den extra el.
Den tid jeg selv har brugte undskylde over for lejer køb af varme blæsere, gratis badeværelse til lejerne, kun fordi mand har sovet i timen. Rene Olsen

Hej Rene

I lukkebrevet der har været sendt ud, har der været oplyst, at der ved manglende betaling vil blive lukket for gasforsyningen i uge 3, 4 eller 5.

Der oplyses ikke en specifik dato for, hvornår der bliver lukket.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bad om hjælp til tilmelding på på…

Jeg bad om hjælp til tilmelding på på betaling service og fik det med det sammme. Det var dejlig nemt.

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner til vores kundeservice.

Jeg er glad for, at du fik hjælp til tilmelding til betalingsservice, da du var i kontakt med os.

Tak fordi du har delt din oplevelse.

Rigtig gode

27 januari 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med Evida.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget venlig kundeservice og problemet…

Meget venlig kundeservice og problemet blev hurtigt løst

20 januari 2026

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du fik den hjælp, du skulle bruge.
Jeg giver rosen videre til min kollega Johanne, som du har talt med.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg forstår simpelthen ikke!

Jeg forstår simpelthen ikke!! dem der sidder kontor de får ikke en skid svar mit spørgsmål?? hvorfor de ansat sådan en dumme mennesker kontor som de ikke engang svarer folk spørgsmål??

16 januari 2026

Hej Laith

Jeg vil meget gerne hjælpe dig. Du må derfor gerne kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk med dine spørgsmål og dine kontaktoplysninger.

Meget hjælpsom kundeservice

Medarbejderen i kundeservice var meget imødekommende og hjælpsom

14 januari 2026

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, da du var i kontakt med vores kundeservice.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har lukket for gassen jeg har betalt i…

Har lukket for gassen jeg har betalt i 35 år jeg kan se der er flere. Godt jeg skal have fjernvarme om 2 måneder. Ydermere siger damen jeg skal pludselig have service på mit fyr. Min hund er helt syg af den kulde. Tag fjernvarme hvis i kan og hold jer væk herfra Jeg er rasende

14 januari 2026

Hej Mette

Evida følger en almindelig rykkerprocedure, når vi ikke modtager en betaling for en fremsendt regning.

Når vi ikke modtager en betaling for en fremsendt regning, danner vi en rykkerskrivelse 1. Efterfølgende dannes der en rykkerskrivelse 2, hvis betalingen ikke er modtaget.

Hvis vi fortsat ikke har modtaget en betaling, dannes der i henhold til rykkerproceduren et lukkevarsel. Når betalingsfristen på lukkevarslet er ved at være nået, vil vi forsøge at ringe til vores kunder, såfremt vi kan finde et telefonnummer.