Ik wil een artikel retour zenden. Ik heb daar vanaf 24 februari al enkele mails over gestuurd, want andere contactmogelijkheden zijn er niet (de telefoonverbinding wordt steeds verbroken). Ze belov... Toon meer
Zaterdag 30-12-23 een jas besteld. Woensdag Mail contact ivm levering. Binnen half uur antwoord met track en trace. Vandaag de jas in goede orde ontvangen (super snel ondanks de feestdagen en woon... Toon meer
Het leveren gaat goed, maar als je dan een (deel) terug zend dan is het ineens oorverdovend stil. Het niet terugbetalen van geretourneerde artikelen is op het gênante af. Er wordt helemaal niet gereag... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik wil een artikel retour zenden
Ze beloven binnen 72 uur op de mail te reageren maar ik krijg geen enkele reactie.
Ik raad aan om hier niks te bestellen!!!
Klantenservice onbereikbaar; onvolledige bestelling ontvangen
Op 26 december 2 ski pullies van Goldbergh besteld. Bevestiging ontvangen, daarna geen verzendbevestiging. Na twee weken pakket met 1 pully ontvangen. Daarin staat dat de andere pully nog volgt. Nu 3 weken verder en diverse mails aan de klantenservice verder nog helemaal niks gehoord. Ze zijn compleet onbereikbaar.
Onbereikbaar en na drie weken nog niks ontvangen
Op 25 december een jas van Goldbergh besteld. Orderbevestiging ontvangen met de info dat je update krijgt wanneer verzonden. Inmiddels is het 13 januari: diverse mails verder, chat optie op de site, maar geen reactie. Ook via Instagram geen reactie en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Als ik inlog op het account is de order niet zichtbaar. Misschien is er gewoon iets misgegaan, maar als je niet in contact kunt komen, dan kan het dus ook niet worden opgelost. Ik maak me zorgen dat de jas niet komt en ik het geld (543,56 EURO!) niet meer terug zie..
Bedrijf keert refund niet uit - KOOP HIER NIET !!!
Op 25 mei 3 artikelen besteld. Exxpozed mailt dat ze de artikelen niet op voorraad hebben en of ik de order wil cancellen. Op mijn verzoek om dan snel de refund af te handelen, krijg ik aanvankelijk keurige mailtjes terug, maar de refund wordt maar niet uitgevoerd. Met enige regelmaat reminders gestuurd, krijg inmiddels geen reply meer.
Heb nu iemand ingeschakeld.
Bedrijf reageert niet op retourverzoek
Bedrijf reageert niet op mijn verzoeken tot retour nadat ik door een fout op hun website een broek met maat L selecteerde maar een M kreeg. Heb inmiddels maar bij een ander besteld.
Het enige wat ik nodig heb is een retourformulier en adres. Ben al meer dan een week bezig, geen enkele reactie gehad. Heb inmiddels 2 retourmeldingen ingevuld en 2 mailtjes gestuurd. Zo moeilijk moet dat toch niet zijn?
"We sturen u dan onmiddellijk alle informatie per e-mail die u nodig hebt om de goederen terug te sturen." Onmiddellijk duurt in mijn geval al meer dan een week.
Hang nu al meer dan een uur in de telefonische wachtrij. ben er wel een beetje klaar mee. Ik wil mijn geld terug!
Nog steeds m’n geld niet terug!
Wilde een legging bestellen , ook besteld, maar ook heel snel geannuleerd…. Na het lezen van de reacties, had dit veel eerder moeten doen!
Netjes mail gehad over en ze zouden het geld zo snel mogelijk terug storten. ( niks geen goederen verstuurd) tot Nu toe, na 3 weken later, veel mails verder…. Tot heden m’n geld nog steeds niet terug!!
Hier NIET bestellen!!!!!!!
Ben bang dat ik ook naar m’n geld kan fluiten )-:
14 mei 2024: nog steeds niks ontvangen
Aangifte gedaan van oplichting en diefstal

Antwoord van eXXpozed - sports & fashion
Goldbergh ski legging retour gestuurd…
Goldbergh ski legging retour gestuurd in jan. 2024 tot op heden geen enkele reactie en retour betaling ontvangen EX2099942. Ik bestel hier echt nooit meer iets, wat een drama is dit bedrijf.

Antwoord van eXXpozed - sports & fashion
Ik rad iedereen om niet bij hun te gaan…
Ik rad iedereen om niet bij hun te gaan kopen als u wilt de gekochte artikelen terug zend krijgt u geld niet terug ze zijn slecht bereikbaar ze nemen telefoon niet op ze reageren niet op mail ik wacht meer dan een jaar om 242’86euro van hun te krijgen dus niet kopen

Ze betalen niet terug
Ze betalen niet terug, na retourneren van een paar schoenen. Op 26 augustus 2023 kreeg ik de bevestiging dat ze de schoenen hadden ontvangen. Nu 5 maanden verder, maar nog steeds geen geld terug. Op mails (intussen 7) wordt niet gereageerd.
Update 6 februari 2024:
Ze beantwoorden elke negatieve review/klacht met het bericht dat ze actie zullen ondernemen. Dat klopt niet, ze doen helemaal niets. Nu meer dan twee weken verder sinds de reactie en nog geen mailtje of terugkoppeling ontvangen.

Antwoord van eXXpozed - sports & fashion
Zaterdag 30-12-23 een jas besteld.
Zaterdag 30-12-23 een jas besteld.
Vandaag de jas in goede orde ontvangen (super snel ondanks de feestdagen en woon in Nederland)
Zeker voor herhaling vatbaar!

VERMIJDEN!!
VERMIJDEN!!! De slechtste service ooit!!! Wacht al meer dan ACHT maanden op mijn geld nadat ik een jas heb retouneerd. De telefonische klantenservice is niet te bereiken vanwege idiote lange wachttijden (meer dan twee uur) en als je dan besluit om aan de lijn te blijven wordt de verbinding verbroken zodra er nog maar 1 wachtende voor je in de rij staat. Per mail wordt er nooit gereageerd. Er kwam drie maanden geleden een reactie op mijn Google review met de belofte dat ze er aan werken en dat ik mijn geld zou terugkrijgen maar nog steeds geen geld terug ontvangen.

Antwoord van eXXpozed - sports & fashion
Na meerdere mails nooit antwoord gehad.

Unhöflich!!! Geen contact, geen geld terug na 2 maanden
Beste Exxpozed,
Blijkbaar reageren jullie wel op berichten die hier geplaatst worden. Want op mails of terug bel verzoeken wordt NIET gereageerd. Ik was redelijk tevreden over jullie webshop, soms duren verzendingen wat langer maar daar kan ik mee leven, waar ik niet mee kan leven is het volgende:
Ik bestel bij jullie op 15-09 kleding, de retour stukken zijn conform DHL op 02-10 bij jullie afgeleverd.
op 24-10 krijg ik een mail dat alles in goede orde is ontvangen en dat het resterende bedrag wordt terug gestort.
Ik heb het geld tot op heden nog niet ontvangen....
Ik heb jullie op 11 en 22 november om een update gevraagd en hoor niks. Ik probeer jullie te bellen maar niet bereikbaar, ik laat terug bel verzoeken achter zoals op website wordt geadviseerd en hoor niks.....
Ik weet niet meer wat ik moet doen alleen dat dit de laatste keer is dat ik ooit iets bij jullie bestel, dit is gewoon domweg onbeschoft. of in jullie eigen taal Unhöflich!!!

Pas op!
Pas op!
Heb op 8 september een jas van Goldbergh besteld, meteen teruggestuurd paste niet. Ze hebben die jas al lang retour ontvangen . Nu 15 november nog geen geld terug kregen . Na verschillende mails gestuurd te hebben , geen reactie . Waardeloos bedrijf.

Oplichting
Koop hier nooit! Verschrikkelijk slechte service. Heb een dure Goldbergh jas retour gestuurd die op 6 oktober bij expozzed is afgeleverd. Zit nu al 1.5 maand te wachten op een terugbetaling van bijna € 300,-. Heb al tientallen emails gestuurd maar NOOIT komt er een reactie!
Ik voel me opgelicht en bestolen! Ben van plan om naar de fysieke winkel te gaan en mijn geld op te eisen!

Antwoord van eXXpozed - sports & fashion
Ik denk inmiddels al sinds januari jl…
Ik denk inmiddels al sinds januari jl 10 mails gestuurd omdat ik nog steeds wacht op een teruggave van 92 euro van een teruggestuurd item. Ook paar keer contactformulier website gebruikt. 0 reactie en geen geld retour. Wel heel jammer want heb in t verleden altijd fijn contact gehad met dit bedrijf maar nu is het echt heel erg. Zonde!

Beste mensen!!!
Beste mensen!!!
BESTEL HIER NIKS!!!
Zoals in vele onderstaande reviews vermeld word, kan je een terugbetaling vergeten als men bestelde artikelen retour stuurt!
Denk dat ik al meer dan 100 mails gestuurd heb (Waar mijn terugbetaling blijft) maar tot op heden nog geen enkele reactie!
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Completely LOST!
2 juli besteld, product nooit ontvangen tot nu toe (18-8). Bij bellen geen antwoord, bij mailen alleen automatisch gegenereerde berichten. Bij DHL is het pakket nog niet aangemeld. Lost.

Heb op 28 juli een bikini besteld
Heb op 28 juli een bikini besteld. Zag dat er wat veranderd was aan het huisnummer waar het heengestuurd moet worden, heb ze al diverse keren gemaild maar krijg geen antwoord of het huisnummer aangepast kan worden en of het al verstuurd is. Heb nog steeds niets ontvangen ( geen email terug noch de bikini) en hoop het voor woensdag te krijgen ivm vakantie.

Vreselijke klantenservice
Op 26 mei meerdere producten besteld. Na ontelbaar vaak bellen, mailen en terugbel verzoeken heb ik ze eindelijk ontvangen op 1 juni. Vervolgens stuur ik een paar producten terug die al meer dan een maand geleden zijn aangekomen. Maar geen reactie te bekennen. Wederom op ontelbaar veel manieren proberen in contact te komen maar geen gehoor. Voor je hier besteld weet zeker dat je de goede maat hebt en het juiste product en ook dat het niet uitmaakt hoe lang het duurt voordat je het krijgt. Maar stuur niks terug