Ik wil een artikel retour zenden. Ik heb daar vanaf 24 februari al enkele mails over gestuurd, want andere contactmogelijkheden zijn er niet (de telefoonverbinding wordt steeds verbroken). Ze belov... Toon meer
Zaterdag 30-12-23 een jas besteld. Woensdag Mail contact ivm levering. Binnen half uur antwoord met track en trace. Vandaag de jas in goede orde ontvangen (super snel ondanks de feestdagen en woon... Toon meer
Heb op 28 juli een bikini besteld. Zag dat er wat veranderd was aan het huisnummer waar het heengestuurd moet worden, heb ze al diverse keren gemaild maar krijg geen antwoord of het huisnummer aangepa... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
geeft geen reactie nav retourzending
Helaas had ik van tevoren niet de reviews gelezen. Ook ik heb niks gehoord van mijn retourzending en krijg geen antwoord op mijn mails hierover.
Ik wacht nog op de terugbetaling.
Slechte ervaring bij dit bedrijf
Slechte ervaring bij dit bedrijf. 15 maart 2023 bestelde ik er een (dure) jas die netjes geleverd werd. Helaas was de jas te groot en ik zond het 29/3/2023 terug, tesamen met een e-mail om hen hiervan op de hoogte te brengen. Ik heb tot vandaag, 4 maanden later, nog geen enkele reactie van hen gehad. BESTEL HIER NIETS! Het risico is te groot, je krijgt je geld niet terug als er iets mis is. Men reageert gewoonweg niet.
Waar blijft mijn jas?
17 Juni kocht ik een parka die ik nog niet heb ontvangen. Het is intussen 10 dagen later en er wordt niet gereageerd op mijn mails.
Koop niet bij Exxpozed, pure oplichting
Mijn advies, koop niet bij eXXpozed. Bestellen en leveren gaat prima, maar retourneren en terugbetalen is een drama. Telefonisch is eXXpozed niet bereikbaar en op mails wordt niet gereageerd. Dus geen reactie en vooral geen geld retour. In ons geval ging het om een skipak van € 419,--. Uiteindelijk heeft onze rechtsbijstandverzekering de claim overgenomen en de schade betaald. Voor je een een bestelling plaatst, bekijk alle reviews op Trustpilot goed, niet terugbetalen lijkt een businessmodel. Pure oplichting!!!
Waardeloze retour afhandeling
Stuur niks retour want het duurt heel lang voordat ze geld retourneren. Vandaag heel veel mails gestuurd en eindelijk mijn geld terug. Waardeloos ze zijn niet te bereiken.
Had er sandalen besteld voor mijn…
Had er sandalen besteld voor mijn vakantie. Levertijd zou 1-2 dagen zijn maar nee hoor ze kwamen niet....op mijn email werd ook niet gereageerd en ze zijn telefonisch niet te bereiken.
Hele slechte service
Hele slechte service, al een maand bezig om een reactie te krijgen over teruggestuurde artikelen en een refund te krijgen. Geen medewerkers beschikbaar per telefoon, geen antwoorden per mail, geen refund. 1 x maar echt nooit weer !!!!
Bestelling duurde lang voordat ik het…
Bestelling duurde lang voordat ik het ontvang. Uiteindelijk retour gestuurd. Verzendkosten voor aanschaf was 10 euro, retour sturen nog eens 11 en na drie mails nog steeds geen bevestiging of toezegging dat ik m’n geld terug krijg. Ik wacht nu bijna twee maanden. Gaat om een groot bedrag. Morgen bel ik maar na het lezen van de reviews zie ik het somber in. Had ik de reviews maar eerder gelezen dan had ik er nooit besteld. Het is gewoon diefstal. Dat zo’n zaak nog kan bestaan. Ik ben hier nog niet klaar mee.

Koop hier niet!
Waarom? Als je iets retour stuurt krijg je je geld niet terug. Ook niet als je belt, mailt etc. Ze doen je beloftes maar komen dit niet na. Het lijkt wel een verdienmodel. Ik heb mijn geld uiteindelijk met een claim via Paypal terug gekregen, maar ik vind het jammer dat dit zo moet.
Leveringen prima, maar weet zeker dat je niet retour moet sturen....
Bestelling en levering gingen prima, eigenlijk hetzelfde wat ik zie in andere reviews. De retouren en terugbetalingen zijn verre van goed. Je ontvangt geen bevestiging van de ontvangst van je retour en je weet niet wanneer je wordt terug betaald. Ook op e-mails hierover reageren ze niet en ze zijn ineens en al dagen telefonisch onbereikbaar op zowel het Duitse als Engelse telefoonnummer. Dit is echt ongelofelijk voor zo'n groot Duits bedrijf met zo'n grote webshop.
Bestellen gaat goed maar retour is waardeloos
Bestelling en levering krijgen van mij 5 sterren maar zoals al eerder ook door anderen vermeld, return en refund zijn waardeloos. Je ontvangt geen bevestiging van de ontvangst van je retour laat staan dat je weet wanneer je wordt terug betaald. Ook op e-mails hierover reageren ze niet. Waardeloos.
Pas op, leverinig niet ontvangen, zijn slecht bereikbaar.
Op 19 februari kocht ik een paar schoenen voor €179,91. Inmiddels is het 24 maart. Ik heb 4 keer mails gestuurd, ik heb tientallen malen telefonisch contact gezocht, maar er wordt geen telefoon aangenomen.
Toevallig heb ik, twee dagen na het plaatsen van deze review een eerste persoonlijk bericht gekregen, dat mijn geld zal worden teruggestort -en ik hoop dat dat lukt-. Dus: als je binnen een redelijke termijn je bestelde producten wilt ontvangen, zou ik toch ergens anders kopen ;-)
Terugbetaling? Geen enkele reactie vanuit Duitsland
Het leveren gaat goed, maar als je dan een (deel) terug zend dan is het ineens oorverdovend stil. Het niet terugbetalen van geretourneerde artikelen is op het gênante af. Er wordt helemaal niet gereageerd op e-mails. Support is bijzonder slecht dus. Je zit maanden te wachten op terugbetaling. Misschien hopen ze dat je opgeeft zodat zij je geld kunnen houden? Baal hier enorm van!

Antwoord van eXXpozed - sports & fashion
Pas terugbetalen na eindeloos aandringen!
Het niet terugbetalen van geretourneerde artikelen lijkt verdienmodel. Er wordt niet inhoudelijk gereageerd op e-mails. Na telefonisch contact wordt een retourzending ineens wél bevestigd. Dit zelfde geldt voor terugbetaling; na mailen, terugbelverzoeken waar op geen reactie, wordt na telefonisch contact het geld wél teruggestort. De afspraak lijkt: pas écht in actie komen als de klant écht aanhoudt, speculeren op dat de klant stopt met aandringen. Heel slechte service daarmee!!
Burton jas besteld en betaald op 20…
Burton jas besteld en betaald op 20 december. Jas online op voorraad echter 2 dagen na betaling wordt bestelling door Exxpozed geannuleerd maar geld twee weken na annulering nog steeds niet binnen. Waardeloze customer support, heeft geen mandaat en geen inzicht.
Ik heb zondag 25 december een jas van…
Ik heb zondag 25 december een jas van Goldbergh besteld en betaald.
Heb inmiddels een mail gestuurd en twee keer gebeld, met de vraag wanneer ik mijn jas kan verwachten
Telefonisch konden de dames mij geen antwoord geven en op mijn mail is niet gereageerd.
Mag toch hopen dat mijn jas snel komt
Geen terugbetaling
21/12: Ik heb mijn bestelling begin december terug gestuurd (EU-00095304) en heb ook een bevestiging gekregen van POST-NL dat het pakket op 12 december terug bij eXXpozed werd afgeleverd. Ondertussen heb ik reeds 4 mails gestuurd waarop geen enkele reactie is gekomen en heb ik ook mijn geld nog niet teruggekregen. Heb verschillende mailadressen geprobeerd. Update 27/12: Nog steeds niet gecontacteerd door eXXpozed, noch via deze review, noch via de mails die ik heb verstuurd. Ook nog geen terugbetaling ontvangen.
Bestelling zomaar geannuleerd
Bestelling EU-00096560 is om onverklaarbare reden geannuleerd door eXXpozed.
Nog maar een keer besteld: DE-00678290. Ik wacht nu al twee weken op mijn bestelling. Het gaat om winterkleding. En het is nu winter...
Op mailtjes en berichtjes krijg ik geen antwoord. Volkomen onduidelijk wat er aan de hand is en of ik mijn bestelling ooit nog zal ontvangen.
Aanvulling: ik heb betaald met mijn creditcard. Dat heeft nog nooit problemen gegeven. Bij geen enkele webwinkel. Ik heb er geen vertrouwen meer in. Jullie mogen alle orders annuleren. Ik bestel liever ergens anders.

Antwoord van eXXpozed - sports & fashion
Nog steeds geen geld terug ontvangen
Op 3 november bestelling geplaatst en betaling gedaan van 331,81. De betaling ook nog per mail doorgestuurd. De firma herhaaldelijk gebeld en gemaild, want het artikel werd maar niet verstuurd. Uiteindelijk heb ik de order 'storniert' en mijn geld teruggevraagd. Herr Ickert van klantenservice heeft telefonisch bevestigd dat het in orde kwam. Nog steeds geen geld ontvangen en geen communicatie.

Prima
Prima, niets op aan te merken. Na 7 dagen de bestelde jas ontvangen. Dat het zolang duurde, kwam meer doordat het pakket een tijd bij DHL heeft gelegen. Ik werd met emails op de hoogte gehouden van het hele proces.