De volgende dag wakker geworden met enorme pijn in beide ogen. Gebeld maar werd gelijk afgepoeierd. Steeds weer terug geweest en steeds een andere”arts” gekregen. Inmiddels een kast vol met druppels... Toon meer

Let op!! Ze nemen nog wel nieuwe patiënten aan (genereert inkomsten voor een ingreep) maar vervolgcontroles zijn niet meer mogelijk. Zij hebben geen oogartsen zo kregen wij te horen toen wij belden... Toon meer

Geprobeerd een second opinion (met officiële verwijzing) te krijgen bij Eyescan Wassenaar. Die bleken geen orthoptist te hebben dus doorverwezen naar Rijswijk. Daar kreeg ik een heel referaat over... Toon meer

Prima contact. Fijn dat het via je eigen opticien kan lopen. Hierdoor snelle controles. Alles goed gegaan. Een extra controle gehad, maar bij eigen opticien dus makkelijk. Fijne mensen in kliniek. Goe... Toon meer

1. Oogheelkundig centrum
  2. Oogarts
  3. Oogheelkundige kliniek

Bij Eyescan weten we dat ieder oog uniek is. Daarom streven we bij iedere patiënt naar de best mogelijke zichtoplossing. Onze specialisten hebben ieder hun eigen specialisatie en met elkaar zijn wij in staat om alle oogheelkundige zorg onder één dak aan te bieden. Om deze deskundigheid te waarborgen, werken we alleen met de beste en meest innovatieve apparatuur op het gebied van oogzorg. Daarnaast zijn onze toegangstijden kort, zodat je zo snel mogelijk bij ons terecht kan. Eyescan heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Valt de behandeling onder algemene oogheelkunde dan wordt het dus volledig vergoed na verwijzing door de huisarts of een medisch specialist en bij een medische indicatie. Houd hierbij wel rekening met je eigen risico. Plastische ingrepen die geen medisch karakter hebben worden niet volledig vergoed. Kom je voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie met als doel brilonafhankelijkheid dan is er geen volledige vergoeding.

2,5

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2,5

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helemaal blij met mijn trifocale implantlenzen

In november 2013 zijn bij mij trifocale lenzen geïmplanteerd. Ik heb gekozen voor de behandeling met de Catalys. Bij de vooronderzoeken was bij mij ook een beginnend staar geconstateerd, dus viel dit onder een staaroperatie wat gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekering. Het aanvullend vooronderzoek in Utrecht verliep echter niet naar tevredenheid. De sterktes van beide ogen konden door de optometrist niet gemeten worden, terwijl mijn eigen optometrist in Leeuwarden de sterktes prima kon meten. Toen twijfelde ik wel of ik de behandeling zou laten doen. Maar mijn optometrist in Leeuwarden heeft mij prima begeleid en uiteindelijk zijn de laatste metingen die hij gedaan heeft, aangehouden.
Eerst werd het linker oog gedaan. Het meest spannende moment is zelf 's ochtends het kapje eraf halen. Ik zag bijna meteen 100% in de verte, super en het lezen ook. 2 weken daarna het rechter oog. Maar dat was 's ochtends met het kapje eraf halen wel even schrikken, daar zag ik veraf niet zo goed mee, slechts 50%. Maar bij de controle zei de optometrist al 'geen paniek' en inderdaad de volgende week was het zicht in de verte al 80% en later bijna 100%. Nu 2 maanden later zie ik met links veraf 100% en rechts is iets minder, maar daar merk ik niets van. Je kijkt altijd met twee ogen, dus het zicht is optimaal. Ik ben helemaal tevreden. Vooral het lezen zonder leesbril en moeiteloos kijken naar het beeldscherm is helemaal geweldig. Ik kan zelfs weer de tijd aflezen op de kleine wijzerplaat van mijn horloge.
De operatie is perfect gegaan, zonder complicaties en de begeleiding was ook prima. Wel vind ik het jammer dat je daarna geen contact meer hebt met de oogarts om de uiteindelijke resultaten te bespreken. Alles gaat via de optometrist.

19 januari 2014

Eyescan is een betrouwbare kliniek met kwaliteit

Erg tevreden ben ik over mijn laserbehandeling voor een half jaar terug.
Het was pijnloos, en ik heb nu erg scherp zicht.
Ook mocht ik het in termijnen betalen,
dus financieel is het ook absoluut te doen.
Het is het waard, ik zou het iedereen aanraden.

7 december 2013

Uiterst professioneel

Goede voorlichting. Uitstekende begeleiding en toen het laserapparaat op de behandeldag niet functioneerde was er al heel gauw een nieuwe afspraak. Beide behandelingen zijn zeer geslaagd, kan dit iedereen aanraden, men moet niet te lang wachten met een behandeling. Het geeft zoveel meer kijkcomfort.

6 december 2013

Super resultaat, geen complicaties!

De LASEK behandeling is prima bevallen!

De eerste 3 dagen na de operatie veel last van mijn ogen gehad, maar daarna kon ik mijn ogen weer fatsoenlijk gebruiken, in combinatie met een zonnebril.

Na een maand was het gewenste resultaat behaald. Ik heb inmiddels geen bril meer nodig en heb geen spijt van de behandeling bij EyeScan.

6 december 2013

geweldig

Zeer professioneel en klantvriendelijk.
Veel aandacht voor tijdens en na de behanding.
Je voelt je thuis.
2e keer was ster te weinig!!

25 oktober 2013

zie beoordeling

prima behandeld
zeer goede zorg en nazorg
prima planning zodat er haast geen wachttijden ontstaan
heb jullie al aan div mensen aanbevolen
hopende jullie voldoende geinformeerd te hebben
mvg
R Fiere

11 oktober 2013

Zeer blij met mijn keuze voor ooglasering via Eyescan

Ik ben ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt voor het laseren (Lasik Intralase) van mijn ogen (sterkte -4 ongeveer). Uitgebreid vooronderzoek gehad en tijdens mijn lenzenafbouwperiode (12 weken) regelmatig checks. Vol vertrouwen dus ook de 'operatie' ingegaan. Informatie hierover had iets beter kunnen zijn, maar ik heb er ook niet expliciet om gevraagd. Gelukkig ging alles voorspoedig. Eigenlijk geen last gehad daarna, afgezien van droge ogen. Met veel druppelen valt dat ook mee. In principe kon ik de volgende dag al wel met de auto naar de eerste controle. Bij elke latere controle werd het zicht steeds beter (terwijl ik dacht dat het al heel goed was). Het kon niet beter dan het nu is, wat wil je nog meer!

17 september 2013

Een wereld zonder bril, zonder lenzen: heerlijk!

Vorige week ben ik bij Eyescan voor een laserbehandeling van mijn ogen geweest. Uiteraard was ik enigszins zenuwachtig, maar was ik vastbesloten om niet meer afhankelijk te zijn van hulpmiddelen om weer goed te kunnen zien. Na nog een controle en de eerste verdovingen, was ik klaar om naar de operatiezaal te gaan. Dat ik binnen 5 minuten weer uit die kamer zou zijn, had ik niet verwacht. Uiteraard was de wereld eerst nog gehuld in mist, maar de volgende dag was deze al opgetrokken en kon ik de wereld al zien zonder bril of lenzen. Geen enkele pijn heb ik gehad, ik heb de instructies van de kliniek goed opgevolgd en nu een week later, kan ik alleen maar zeggen: waarom heb ik dit niet eerder gedaan.

15 september 2013

Geweldig en professioneel.

Het is iedereen aan te raden, niet alleen het gemak nu zonder bril/lenzen, maar zeker ook de begeleiding en de onderzoeken. Het is het geld meer dan waard.

12 september 2013

het ging zoals verwacht en verteld was

Toen ik aankwam moest ik lang wachten zonder dat ik iets wist, daarna ging het allemaal heel snel en goed. Er werd goed voor me gezorgd en er werd verteld wat er gedaan werd en wat ik moest doen. Ook ben ik zeer tevreden over het resultaat, de eerste week had ik last maar nu kan ik beter zien dan vroeger met lenzen. Ook de nazorg van de opticien (damme optiek) was zeer goed.

4 september 2013

Zeer goede kliniek

Ontzettend goed geholpen bij Eyescan.
Zeer vriendelijk personeel, mooie praktijk, en perfect behandelresultaat.
Geen 5 sterren, omdat het enige minpunt voor mij is dat je te weinig contact hebt met de oogarts. Er wordt te veel door de optometristen gedaan. Het is wel prettig als je je oogarts ook een keer voor de OK ziet.

1 september 2013

Top!

Super geholpen op het gemak gesteld en onwijs goed resultaat

28 augustus 2013

Vriendelijk en professioneel

Recent behandeld en 2 inplantlezen gekregn ivm hoge myopie (minsterkte). Rede hiervoor was dat ik steeds meer ging steeds meer wrijven in mijn ogen met mijn lenzen in. Met mijn bril zag ik ook niet goed scherp.
Altijd goede uitleg gehad en uiterst vriendelijk behandeld. Mijn zicht is heel goed (100%) dus daar ben ik heel blij mee. Medisch technisch dus ook uitstekend werk verricht. Gelukkig geen complicaties gekregen.

Het maken van afspraken ging soms fout (werd niet terug gebeld) en afspraak was niet geannuleerd waardoor ik werd gebeld waar ik bleef. Maar dat kan gebeuren. En ik had gedacht dat ik voor de nacontrole in mijn woonplaats terecht kon, maar die bleken bij het maken van de afspraak nog niet opgeleid daarvoor.

Klein minpuntje is dat ik de voorlichting door de oogarts op 1 klein puntje niet goed vond. Er werd mij verteld dat je halo's kunt zien met implantlezen, maar dat je dat met lenzen ook altijd al hebt. De halo's die ik nu heb, heb ik nooit met mijn lenzen gehad (ik dacht dat de oogarts meer strooilicht bedoelde). De halo's vind ik wel irritant, maar ik kan er mee leven en ben erg blij met de ingreep (nu 1,5 maand geleden).

28 augustus 2013

Het was een fijne ervaring

Ik had een heel veilig en betrouwbaar gevoel bij eyescan. Ik werd vriendelijke geholpen en al mijn vragen werden met aandacht beantwoord. Ik werd goed en duidelijk voorgelicht en tijdens de operatie kreeg ik het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Ik raad het iedereen aan die twijfelt over ooglaseren.

25 juli 2013

Een klein wonder met 'nieuwe' ogen

WOW! Een grote droom van mij was wakker worden en alles kunnen zien! ik had een sterkte van -12,75 en na het ontwikkelen van een allergie tegen mijn lenzen en zuurstof te kort aan mijn ogen, was een bril mijn enige optie. Door de grote beperking in mijn zicht was ik zeer beperkt in mijn doen en laten. Laserbehandeling was voor mij geen optie en daarmee was een voorzetlens (lensimplantatie) mijn enige optie. Bij Eyescan voelde ik me meteen thuis, geen vraag was te gek en voelde me erg op mijn gemak.

De behandeling was erg persoonlijk en voelde me niet als een product op een lopende band. Veel zorg na de behandeling, bij klachten kon ik meteen langs komen, wat erg veilig en fijn voelde.

Ondertussen ander halve maand na mijn eerste oog, gaat alles goed! Goed zicht, nergens last van en voel me super! Mijn meest speciale momenten zijn als ik mijn ogen 's ochtends open doe en mijn wekker kan lezen..... hun.... ohw ik kan zien! wat nog steeds raar is.... als ik ga slapen, kan ik nou echt mijn ogen dicht doen? ja, hoef geen lenzen uit te doen, geen bril af te zetten..... kan gewoon gaan slapen!!

Af en toe lijkt het nog steeds een droom. Ik zou het iedereen aanraden om het te doen en om het vooral bij Eyescan te laten doen. Eyescan zet net dat stapje extra die een andere (grotere) kliniek niet doet. Ik ben trots en blij met mijn 'nieuwe' ogen! Bedankt Eyescan!

17 juli 2013

Hoofdpijn verdelgers.

Zeer goede begeleiding, zeer kundige artsen, schone en verzorgde werkvloer en hoofdpijn verdelgers.. Waarom, omdat ik gelaserd ben is mijn zicht verbetert en mijn hoofdpijn verdwenen. Alleen kunnen ze beter van te voren vragen of je tijdens de behandeling wil horen wat ze doen. Ik had het liever niet gehoord, want ik ging er een beeld bij bedenken en ik werd daar behoorlijk misselijk van. Ook al voel je niets.

15 juni 2013

Topkliniek zonder kapsones

Medewerkers zeer vriendelijk en gemakkelijk benaderbaar. Geen geslijm, er wordt gewoon gedaan wat gedaan moet worden. Er is geen onderscheid in wie of wat dan ook. Assistent ziek? dan neemt de arts de werkzaamheden over zodat jouw behandeling door kan gaan. De "produktielijn" is een geolied geheel, wel opletten als ze daar van afwijken dan kans op bijv. dubbele onderzoeken.

18 mei 2013