De volgende dag wakker geworden met enorme pijn in beide ogen. Gebeld maar werd gelijk afgepoeierd. Steeds weer terug geweest en steeds een andere”arts” gekregen. Inmiddels een kast vol met druppels... Toon meer

Let op!! Ze nemen nog wel nieuwe patiënten aan (genereert inkomsten voor een ingreep) maar vervolgcontroles zijn niet meer mogelijk. Zij hebben geen oogartsen zo kregen wij te horen toen wij belden... Toon meer

Geprobeerd een second opinion (met officiële verwijzing) te krijgen bij Eyescan Wassenaar. Die bleken geen orthoptist te hebben dus doorverwezen naar Rijswijk. Daar kreeg ik een heel referaat over... Toon meer

1. Oogheelkundig centrum
  2. Oogarts
  3. Oogheelkundige kliniek

Bij Eyescan weten we dat ieder oog uniek is. Daarom streven we bij iedere patiënt naar de best mogelijke zichtoplossing. Onze specialisten hebben ieder hun eigen specialisatie en met elkaar zijn wij in staat om alle oogheelkundige zorg onder één dak aan te bieden. Om deze deskundigheid te waarborgen, werken we alleen met de beste en meest innovatieve apparatuur op het gebied van oogzorg. Daarnaast zijn onze toegangstijden kort, zodat je zo snel mogelijk bij ons terecht kan. Eyescan heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Valt de behandeling onder algemene oogheelkunde dan wordt het dus volledig vergoed na verwijzing door de huisarts of een medisch specialist en bij een medische indicatie. Houd hierbij wel rekening met je eigen risico. Plastische ingrepen die geen medisch karakter hebben worden niet volledig vergoed. Kom je voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie met als doel brilonafhankelijkheid dan is er geen volledige vergoeding.

2,5

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2,5

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De zorg bij jullie is snel,efficiënt en doeltreffend. Houden zo.

Het is wonderlijk dat met weinig ongemak,ik voor niks meer een bril nodig heb.Het gemak dat ik hierdoor dagelijks van ondervind,is zalig.Ik geef jullie dan ook 4 en een halve ster omdat aftercare misschien nog ontwikkeld moet worden .
Als dit de komende jaren zo blijft,ben ik zeer tevreden ,alleen halo's zijn soms hinderlijk.
Vr.gr. Robert Slootmaekers

20 april 2013

Er gaat een wereld weer voor je open.

Vorig jaar 2012 werd er bij mij staar geconstateerd. Op advies van mijn optimetrist werd ik doorverwezen naar Eyescan. Er volgde een behandeling waar ik erg tevreden over was. Er werd veel aandacht geschonken aan de uitleg en wat er ging gebeuren. En de operaties waren zo pijnloos en snel voorbij. En dan meteen de volgende dag zie je alles weer helder en duidelijk. Geen bril of lenzen meer!!!!!! Totaal geen spijt dat ik deze beslissing heb genomen. Ik zou het iedereen aanraden.

18 april 2013

In een woord geweldig, had ik veel eerder moeten weten.

via de 50+ beurs gehoord over deze behandling. Ben direct gaan informeren. Had een oogsterkte van -13 en -11. Ik kon eigenlijk niet geloven dat dit kon. Heb nu beide ogen gedaan, en voor mij is het nog steeds een "wonder" dat ik nu zonder bril perfect kan zien. Ook de behandeling in de kliniek was erg goed en zorgzaam.Het is dat er wel een prijskaartje aanzit, wat niet iedereen kan betalen. Maar ik zou het zeker aanraden.
Bedankt allen.

18 april 2013

chapeau aan een ieder die voor mij klaarstond

Een toch wel voor mijn gevoel heftige ingreep aan mijn ogen viel zo 100 % mee dat het te bizar voor woorden is. Naast de in mijn ogen ;) geweldige wijze (zowel vriendelijk als vakkundig) waarop ik voor de operatie geholpen en dus automatisch gerustgesteld ben, bleek de uiteindelijke operatie het spreekwoordelijke fluitje van een cent. Ik heb ook helemaal geen pijn of vervelend gevoel gehad in mijn ogen, voor, tijdens en na de operatie.
Resumerend een bedrijf waar ik een dikke pluim aan geef.

16 april 2013

resultaat net niet aan de verwachting.

Goede kliniek met zorgvuldige metingen en behandelingen. Resultaat in ons geval niet aan de verwachtingen voldaan. Heb in schemerige omgevingen moeite met scherp stellen en in de auto in de nacht een brilletje nodig voor in de verte. Voor de rest uitstekend.

Logo Eyescan

Antwoord van Eyescan

Bedankt voor uw opmerkingen, u bent ook altijd erg enthousiast tijdens de controles. Wij zullen uw advies over de verwachtingen verwerken in onze informatieve gesprekken.

Een vriendelijke groet van het Eyescan-team.

Nog problemen met zicht

Kan nog steeds niet goed kijken. Het is alsof ik nog steeds door een waas voor mijn ogen zit te kijken. Zit inmiddels achter de pc met een bril weer op en ook als ik ga eten om op mijn bord het eten scherp te zien zet ik mijn bril op. Dat vind ik jammer want het resultaat moest zijn dat ik van mijn bril af zou komen. Wat dus niet het geval is. Nu heb ik wel moeilijke ogen i.v.m. multifocaal en cilinder erin. Daar hadden ze met het opmeten van mijn brilleglazen ook al moeite mee en nu in dit kleine lensje helemaal.
Als ik het over moest doen deed ik het niet meer. Mensen zijn heel aardig en behulpzaam geweest allemaal. Vind het nog wel heel kundig dat ze dit mogelijk kunnen maken.

Logo Eyescan

Antwoord van Eyescan

Doel van de behandeling is brilonafhankelijkheid, het kan mogelijk zijn dat u in specifieke situaties toch een klein brilletje erbij wilt gebruiken.

Een vriendelijke groet van het Eyescan-team.

Super zicht !!

Weet je wat mij is overkomen?? Ik zie beter dan ik ooit gezien heb. Nu wordt je wel een beetje nieuwsgierig hé. Tjee, wat ben jij ineens stil.

Onlangs heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik mijn ogen laten behandelen. Een tijdje geleden kwam bij toeval "eyescan" ter sprake.
Tot voor kort was ik wat terughoudend tegenover een laser behandeling. Je hebt maar twee ogen en daar moet je het mee doen.

Opeens kreeg ik de duw in mijn rug om naar een intake gesprek te gaan.
Tijdens dit gesprek bij eyescan werd ik op mijn gemak gesteld en kreeg ik de verschillende mogelijkheden te horen. Echt alles werd uitgelegd.
In navolging op het gesprek heb ik een afspraak gemaakt.

Voordat de behandeling plaats zou vinden hebben er nog een aantal onderzoeken plaats gevonden. Niks wordt er over het hoofd gezien. Ik voelde me er thuis en er werd mij niks opgedrongen. Mijn keuze werd gerespecteerd.

Op de dag van de behandeling kreeg ik even wat spanningen. De operatie zou mogelijk niet plaats vinden daar ik een anti immuunziekte heb. De chirurg heeft een heel gesprek met mij gevoerd. Alle mogelijke bijwerkingen werden besproken.
Dit was wel even schrikken. Ik zat al ingepakt klaar om geholpen te worden. Uiteindelijk hebben we toch het besluit genomen.

Ik moet toegeven dat werkelijk alles besproken is en dat er niks aan het toeval overgelaten werd. Niks werd uitgesloten. Gewoon super zoals ze hier met mensen omgaan. Niks dan complimenten aan de gehele staf.

Na de behandeling kon ik meteen zien en het zicht was 's-avonds al bijna 100%.
Helaas kreeg ik even wat angst toen ik wakker werd op dag 7. Ik zag niks dan een grijs vlak. Angst en paniek op dat moment. Ik bellen en meteen werd er iets geregeld. Achteraf blijkt dat ik in mijn slaap in mijn ogen heb gewreven. Na een halve dag had ik mijn zicht weer terug. Ik was zo blij als een kind. Dat mag je van mij aannemen.

Inmiddels heb ik de behandeling 3 maanden achter mij. De laatste controle was ver boven verwachting. Links zie ik 100% en rechts zelfs 125%. Een cilinder afwijking is niet meetbaar.
Normaal moet je 6 maanden na de behandeling weer terug komen voor een controle. Dit was bij mij niet nodig. Ik hoef nu pas één jaar na de behandeling op controle te komen. Resultaat is gewoon super.

Nu achteraf heb ik spijt dat ik niet eerder mijn ogen heb laten behandelen. De operatie zelf stelt werkelijk niks voor. Het personeel verteld doorlopend wat er gebeurt en wat de volgende stap is. Je voelt je echt op je gemak tijdens de behandeling.

Mocht je ooit het idee krijgen om je ogen te laten behandelen dan weet ik een goed adres. Ga naar "eyescan". Zicht op vakwerk !!
Twijfel niet en neem die stap. Na de intake ben je verkocht.

Ik wil je adviseren die bril weg te gooien. Elke dag bril op of contactlenzen in is ook een dure grap. Na een paar jaar heb je de kosten er uit. Bovendien heb ik met een bril of contactlenzen nooit goed gezien met mijn linker oog. Ik ervaar nu dat ik twee ogen heb.

Een leuke bijkomstigheid is dat ik eigenlijk ook zonder leesbril kan. Alleen als het donker wordt en de letters zijn echt te klein heb ik een klein brilletje van een paar euro nodig. Verder kan ik alles gewoon lezen.

Ik hoop dat ik je heb overgehaald. Neem de stap en ervaar wat helder zien is.

15 april 2013

Het zijn tenslotte je ogen, binnen drie maanden alles goed.

Ik kwam eigenlijk voor een laser behandeling het liep echter anders. Ik had staar aan beiden ogen
Dank zij duidelijk uitleg koos ik voor multifocale lenzen.
Ik heb er geen spijt van, heerlijk zo zonder bril.

Dankzij de mensen er rondom mij heen voelde ik mij op mijn gemak gesteld.

Dit was niet te vergelijken met mijn ervaring van mijn man in het ziekenhuis.
Dit was topie.

15 april 2013

Super, eng maar vertrouwen komt zodra je ontvangen wordt!

Prima contact. Fijn dat het via je eigen opticien kan lopen. Hierdoor snelle controles. Alles goed gegaan. Een extra controle gehad, maar bij eigen opticien dus makkelijk. Fijne mensen in kliniek. Goed ontvangst, ook voor de wachtende partij. Veel uitleg ontvangen. Hierdoor misschien even overdonderd, maar achteraf goed om zoveel mogelijk informatie te ontvangen wat er kan gebeuren.

15 april 2013

Nog geen dag spijt gehad!

Sinds ik de ooglaserbehandeling (Lasek Superior) heb gehad ben ik nog elke dag tevreden. Heerlijk om niet meer steeds te wisselen van bril naar zonnebril én geen beslagen glazen meer! De behandeling is mij enorm meegevallen alhoewel ik er van te voren best tegenop zag. De proffesionele begeleiding tijdens de behandeling was erg fijn. Er werd steeds heel duidelijk verteld wat er precies ging gebeuren. De behandeling is voorbij voordat je het weet. Ook na de behandeling weinig last gehad.
En nu, overal: buiten of binnen, alles is scherp! Geen bril meer en ik kan leuke zonnebrillen kopen. Eyescan bedankt!

27 maart 2013

Eyescan is de nr. 1 laserclinic

De gehele laser operatie was geheel naar verwachtingen, zowel de voorlichting, de voorbereiding op de operatie, de operatie zelf en de nazorg sluiten bij mijn verwachtingen aan. De operatie is een groot succes waardoor ik nu beter zie dan voorheen met mijn lenzen. Ook mijn droge ogen probleem is verdwenen. Het resultaat is voor mij alleen maar positief en er zijn geen negatieve aspecten.

15 maart 2013

Kundige service en een fijne ervaring

Er is een wereld voor mij open gegaan sinds de ooglaserbehandeling bij Eyescan! De behandeling zelf is mij zeer goed bevallen. Hoewel het toch een eng idee is dat je ogen worden behandeld, ben ik nauwelijks zenuwachtig geweest. Ik werd bij Eyescan op mijn gemak gesteld en al mijn vragen werden beantwoord. Na de behandeling werd ik goed in de gaten gehouden dmv controles (na een dag, een week, een maand, twee maanden, etc.). DIt gaf mij een veilig gevoel. Kortom, ik ben super tevreden met de behandeling bij Eyescan en nog meer met het resultaat!

8 maart 2013

Heel tevreden!

Ik ben inmiddels 6 jaar geleden geLASERd voor ongeveer min 4, het resultaat is nog altijd superscherp en stabiel! Ideaal met vakanties, wintersport...

27 februari 2013

Alles waard wat het kost!

Het laseren van mijn ene oog duurde 35 seconden, het andere oog 28 seconden.....
Heb er amper last van gehad, geen brandend gevoel, niet alsof er zand in m'n ogen zat, geen pijn. Na 3 dagen kon ik al weer met de auto naar mijn werk!

De eerste weken wel last gehad van licht. De zon, computerscherm etc. Was heel fel en heb ook binnen een zonnebril op gehad.
De eerste maanden veelvuldig de zonnebril op gehad, maar dat is nu, na een jaar en na de winter, zo goed als over.

Verder druppel ik nog wel steeds, na een jaar. Omdat ik wat droge ogen heb. Maar dat ligt ook aan de droge lucht op mijn werkplek.

Zou het zo weer doen. Heerlijk om alles te kunnen zien als ik 's nachts eruit moet en bij het zwemmen en geen last meer van regendruppels op m'n bril

22 februari 2013

Alles naar wens

Alles naar wens zoals verwacht mag worden. Tevreden over het eindresultaat.

21 februari 2013

In mijn dagelijks leven geen bril of lenzen meer heerlijk!

De operatie is soepel gegaan en de verwachtingen zijn goed geschetst. Van min 16 (!) naar 0.25 en -0.5 is een enorme verbetering. Mijn dagelijks leven gaat goed zonder bril. Ook kleuren zijn weer terug, deze waren vertroebeld door staar. Op het werk een leesbril voor de wat kleinere lettertjes is niet storend. Want mijn leeftijd is 52 jaar en ik vind het niet erg, wie heeft dat niet om me heen. DE flexibele lens heeft dit niet ondervangen, maar dat is ook duidelijk van tevoeren aangegeven. Ook over de nazorg bij mij in de buurt is goed geregeld. Daar heb ik nu een jaarlijkse controle.

1 oktober 2012