De volgende dag wakker geworden met enorme pijn in beide ogen. Gebeld maar werd gelijk afgepoeierd. Steeds weer terug geweest en steeds een andere”arts” gekregen. Inmiddels een kast vol met druppels... Toon meer

Let op!! Ze nemen nog wel nieuwe patiënten aan (genereert inkomsten voor een ingreep) maar vervolgcontroles zijn niet meer mogelijk. Zij hebben geen oogartsen zo kregen wij te horen toen wij belden... Toon meer

Geprobeerd een second opinion (met officiële verwijzing) te krijgen bij Eyescan Wassenaar. Die bleken geen orthoptist te hebben dus doorverwezen naar Rijswijk. Daar kreeg ik een heel referaat over... Toon meer

Prima contact. Fijn dat het via je eigen opticien kan lopen. Hierdoor snelle controles. Alles goed gegaan. Een extra controle gehad, maar bij eigen opticien dus makkelijk. Fijne mensen in kliniek. Goe... Toon meer

1. Oogheelkundig centrum
  2. Oogarts
  3. Oogheelkundige kliniek

Bij Eyescan weten we dat ieder oog uniek is. Daarom streven we bij iedere patiënt naar de best mogelijke zichtoplossing. Onze specialisten hebben ieder hun eigen specialisatie en met elkaar zijn wij in staat om alle oogheelkundige zorg onder één dak aan te bieden. Om deze deskundigheid te waarborgen, werken we alleen met de beste en meest innovatieve apparatuur op het gebied van oogzorg. Daarnaast zijn onze toegangstijden kort, zodat je zo snel mogelijk bij ons terecht kan. Eyescan heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Valt de behandeling onder algemene oogheelkunde dan wordt het dus volledig vergoed na verwijzing door de huisarts of een medisch specialist en bij een medische indicatie. Houd hierbij wel rekening met je eigen risico. Plastische ingrepen die geen medisch karakter hebben worden niet volledig vergoed. Kom je voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie met als doel brilonafhankelijkheid dan is er geen volledige vergoeding.

2,5

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2,5

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pijn is fijn als je ziet wat het resultaat is!

De intensieve begeleiding, maakte deze behandeling een stuk fijner.
Het was fijn om niet als "nummer" behandelt te worden, maar echt als cliënt!

Het resultaat van mijn ogen is geweldig, en het word langzamerhand steeds beter dan dat het hiervoor was!

29 september 2012

Deze Kliniek geeft goede zorg, waarbij je als klant echt centraal staat.

Ik ben erg tevreden over de behandelingen bij Eyescan. Vooronderzoeken, behandelingen en nazorg is allemaal goed geregeld. Ik voelde me goed op mijn plek. Had niet het gevoel weer zomaar een patiënt te zijn. Ik zou deze kliniek zeker aanbevelen bij andere mensen.
Na 35 jaar een bril en contactlenzen te hebben gedragen kan ik eindelijk zien zonder. Met een sterkte van -15 zie je normaal niet veel meer. Ik heb implantaten gekregen. Ik ben er super blij mee. Mijn linkeroog heeft een hersteloperatie gehad, omdat de lens gedraaid was in mijn oog. Maar ook deze operatie is goed gegaan. Ik heb nog een kleine restcorrectie over, maar als je van -15 komt, dan is dat niets. Ik had dit jaren eerder willen doen, en nu het dan eindelijk is gebeurd ben ik er zeeeeer gelukkig mee. Ik geniet nog iedere dag van het feit dat ik gewoon niets nodig heb. Ik kan voor het eerst in mijn leven zwemmen en alles blijven zien. Ik kan naar het strand zonder last te hebben van het zand. Ik kan weer fietsen zonder last te hebben van de wind gecombineerd met zand korrels. Gewoon 's morgens wakker worden, mijn ogen open doen en dan alles zien. Blijft een verademing.
Ja, ik zal deze kliniek zeker aanbevelen voor deze operaties.

28 september 2012

uitgebreide en professionele begeleiding

Tijdens het voortraject kwamen ze erg kundig over, ze namen uitgebreid de tijd voor je, je kon vragen stellen, kreeg uitgebreide uitleg, ze deden veel metingen en hebben informatieve brochures. Op de behandeldag zelf werd je vooraf op je gemak gesteld, maar ik bleef het natuurlijk toch wel eng en spannend vinden. Het was gelukkig heel snel achter de rug en ook in het natraject kwamen ze weer professioneel over. Ik mocht altijd bellen als er iets was of als ik een vraag had, het is in mijn geval niet nodig geweest maar de mogelijkheid was er wel.
Ik ben erg blij met het resultaat!

27 september 2012

Had ik jaren eerder moeten doen

Ik heb lensimplantanten laten zetten. De enkelvoudige ICL lens. Ik had een sterkte van ongeveer -6 en kwam niet in aanmerking voor laseren. Contactlenzen kon ik niet verdragen en was veroordeeld tot mijn bril. Al enkele jaren liep ik rond met het idee van lensimplantaten. Omdat ik erg opzag tegen de operatie ondernam ik nooit serieus actie. Dit jaar dacht ik nu of nooit. De voorlichting die werd gegeven was duidelijk, de medewerkers vriendelijk. De oogarts nam rustig de tijd om mij uitleggen hoe de operatie zou verlopen. De dag van de eerste operatie (mijn linkeroog) was ik enorm zenuwachtig en ik vond het erg spannend. Ik heb dit aangeven en iedereen was enorm vriendelijk. Van de medewerker bij de receptie tot de oogarts. Door middel van oogdruppels werd mijn oog verdoofd en vlak voor de operatie kreeg ik een klein beetje van een kalmerend middel. Voor dat ik het door had was de operatie voorbij en kon ik in de wachtkamer even rustig bij komen met een kopje thee. Er was helemaal niets engs aan en ik heb niets gevoeld. De operatie van mijn rechteroog vond ik een stuk minder spannend.
De operatie is goed geslaagd en nu vijf maanden later geniet ik nog iedere ochtend als wakker word van het feit ik meteen scherp kan zien. Alle nacontroles zijn goed verlopen, mijn ogen zien er prima uit en ik kan er prima mee zien. Over zeven maanden mag ik terug komen voor de volgende standaard nacontrole. Het hele proces heb ik als positief ervaren. Er werd goed naar mij geluisterd en mijn twijfels en angsten werden serieus genomen. Ik ben voldoende voorgelicht over alles wat mis kan gaan en heb de tijd gehad om rustig alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen.

FANTASTISCH

Zeer goed geholpen, echt aandacht voor het persoon en de behandeling die uitgevoerd wordt.
Ik had de pech dat ik een ontsteking heb opgelopen aan me oog maar de intensieve nazorg, zelfs 's avonds en in het weekend, was dit snel verholpen.
Ik zou zo weer een behandeling bij Eyescan ondergaan en raad ook iedereen aan om hier de behandeling uit te voeren.

Nogmaals een SUPER service

Perfect resultaat

Een aantal weken geleden met succes een oogbehandeling gekregen. De eerste week waren mijn ogen nog erg gevoelig en was elke zonnestraal er een teveel, maar daarna geen last hier meer van gehad. Eindelijk geen gedoe meer met bril en lenzen!

Leven zonder bril!!!

Na bijna 43 jaar bril of lenzen gehad te hebben kan ik nu goed zien zonder de hulpmiddelen. Eerst ben ik me gaan oriënteren wat er mogelijk was. Na een teleurstelling waarbij bleek dat mijn ogen niet geschikt waren ben ik 2 jaar later weer opnieuw gaan kijken of er mogelijkheden waren voor mij.
Ik kwam bij Eyescan uit en daar heb ik een afspraak gemaakt voor een quickscan. Hierbij bleek dat er wel iets mogelijk was, of voorzetlensen of een vervangende lens. Bij de fullscan kwam eruit dat eigenlijk alleen de vervangende lens een mogelijkheid was.Eigenlijk had ik dat zelf ook al gedacht en had er dus al vaak overnagedacht of ik dat evt zou willen. Bij mijn ogen waren ook maar 2 soorten lensen mogelijk en ik heb voor de ATLisa gekozen. Natuurlijk in overleg met de optometrist Dhr Gerritsen. Er werd besloten mijn slechtste oog,links, als eerste te behandelen. Echter toen ik een week voor de geplande datum opbelde om iets te vragen bleek dat mijn linker lens er niet was. En dat rechts gedaan zou worden. Als ik hier niet terloops naar gevraagd zou hebben zou ik dat dus niet geweten hebben. Voor de operatie wordt je nl een aantal keer gedruppeld en dan wordt er heel vaak gevraagd welk oog behandeld gaat worden. Dus ik vind dat ze het wel moeten laten weten als er iets verandert . Maar voor de rest liep alles heel goed. Na een antal keren druppelen word je opgehaald en ga je mee naar een andere ruimte. Daar krijg je een schort voor en een kap op je haar.. Binnen staat een ligstoel waar je gaat liggen en je hoofd komt in een steun en wordt vastgetaped. Dan krijg je een laken over je heen met alleen een uitsparing bij het te behandelen oog. De arts is ong een kwartier bezig. Maar ik vond het jammer dat hij niets zei tijdens de ingreep. Ik had dus geen idee hoever hij was . Na de ingreep moet je nog een kwartier in de wachtruimte zitten om bij te komen en dan mag je met een oogkapje op naar huis.het kapje mag je de volgende morgen af doen en moet je nog een week snachts op. De volgende dag is direkt de eerste controle. Bij mij was alles prima. De tweede controle is dan na 2 weken. Na 6 weken is het volgende oog gedaan. En hoewel je weet wat er gaat gebeuren was ik toch wel weer gespannen. Deze keer leek het iets langer te duren. Misschien ook wel juist omdat je weet wat er komt. Dit oog was de volgende dag opgezwollen, maar dat was na een paar dagen ook helemaal weg. De eerste controle is ook de volgende dag en de tweede controle is bij het laatse oog na 6-8 weken. Ik kan nu goed zien en lezen zonder bril. Alleen het zicht heel dichtbij is minder,maar dit wist ik vantevoren. Eyescan kan ik , met mijn ervaring daar, aan iedereen aanbevelen. Er wordt eerlijk alle voor en nadelen besproken zodat je weet waar je op kunt rekenen. Je kan altijd bellen met vragen. Ik ben super blij dat ik deze stap heb gezet.....

Jaren eerder moeten doen

Ik was de spreekwoordelijke blinde kip- min 6 en 8- en nu zie ik alles. Vooral ´s nachts de wekker kunnen lezen blijft leuk. Voorlichting was prima, ik kwam nergens voor verrassingen te staan. Ik heb geen napijn gehad en kon ´s avonds de tv ondertiteling alweer lezen. Een aanrader- ook omdat de na-controles nu dicht bij huis kunnen en ik dus niet elke keer naar Utrecht hoef.

Top!

Ik heb zelf de lasek surperior behandeling gedaan in Utrecht en voorafgaand vond ik het heel erg spannend. Door de goede begeleiding en voorbereiding werd ik erg gerustgesteld. Na de behandeling heb ik best wel wat dagen last gehad van pijn maar na een week was dit al veel minder. De nazorg is ook goed geregeld met controle afspraken en er wordt tijd voor je gemaakt als je vragen hebt. Het is nu bijna een halfjaar geleden en ik heb totaal geen klachten. Bij de laatste controle had ik geen afwijking meer in beide ogen! Mocht het ooit nog een keer nodig zijn om te laseren dan doe ik het zeker weer bij Eyescan Utrecht!

Beste beslissing ooit!!

Ik ben nu 4 maand geleden gelaserd en bedenk me nog elke avond en ochtend hoe fijn het is dat ik geen geklooi meer heb met lenzen!! Alles altijd kunnen zien, geen vuiltjes meer achter m'n lens, geen rekening moeten houden met zwemmen, op het strand geen zand achter m'n lenzen.. Alleen maar voordelen! Het lijkt eng, maar je wordt zo goed begeleid dat het niets voorstelt. Met 10 minuten stond ik weer buiten! Ik zou het zo weer doen :)

26 september 2012
Reviews in alle talen tonen. (180 reviews)