Fair Hvidevareservice ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk god og behagelig oplevelse og kompetent service af indehaveren Thomas i forbindelse med vores Blomberg amerikaner køleskab fra start til slut. Vores blæser til kompressoren v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte service på siemens indbygnings kaffemaskine. Efter at have forklaret problemet mente man straks hvad fejlen var og der kom som aftalt en flink ohg kompetent medarbejder dre straks fandt fejle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Emininent service fra Thomas og Malte. Ovnen fungerede ikke. Relæet slog fra når vi tændte for den. Kontaktede Fair og Thomas skaffede varmelegemer som ikke kunne fås i DK fra Tyskland! Fantastisk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde prøvet alt, fordi lågen på Siemens opvaskemaskine ikke kunne lukke og dermed ikke køre. Bestilte tid på nettet his Fairhvidevareservice, fordi de har gode anmeldelser. Så ringede Thomas og spurg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reparatieservice voor huishoudapparatuur
  2. Huishoudelijke apparaatonderdelen leverancier
  3. Huishoudelijke apparatuur klantenservice
  4. Reparatie van kleine huishoudelijke apparaten
  5. Reparatieservice voor wasmachines en drogers

Geschreven door het bedrijf

Tak til alle vores kunder for jeres anmeldelser. Hos Fair Hvidevareservice ApS ser vi feedback som en vigtig del af vores arbejde og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Skulle noget mod forventning ikke leve op til forventningerne, opfordrer vi altid til dialog, så vi kan finde en løsning. Vi sætter stor pris på den tillid, vores kunder viser os.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Emininent service fra Thomas og Malte

Emininent service fra Thomas og Malte. Ovnen fungerede ikke. Relæet slog fra når vi tændte for den. Kontaktede Fair og Thomas skaffede varmelegemer som ikke kunne fås i DK fra Tyskland! Fantastisk!
Det tog selvfølgelig lidt tid, men 14 dage efter dukkede flinke Malte op og installerede reservedelene. Til vores fulde tilfredshed. Flink og serviceminded ung fyr.
Vi siger tusind tak for jeres hjælp og service. Vi vil bruge jer en anden gang, helt sikkert. Tænk at der findes så dygtige og ordholdende folk stadigvæk.
Venligste hilsner
Ole Olsen, Brønshøj

3 oktober 2025

Kære Ole.
Hvor er vi glade for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på 😊 Rosen er givet videre 🤩

God Service

God og pålidelig service.

28 augustus 2025

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS

Fantastisk at høre. Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på 🤩

Super

Super fin service og reelle medarbejdere.

1 september 2025

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS

Hvor er det skønt, at høre. Mange tak for din anmeldelse 🤩
God dag herfra ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste service, intet mindre.

Jeg har en vaskemaskine der stod af midt i en vask. Et godt mærke (Samsung), 4,5 år gammel og efter at have renset alt jeg kunne, stod jeg og skulle vælge imellem at bestille ny eller forsøge mig med reparation. Jeg fandt Fair hvidevareservice på Google, og syntes godt om hjemmesiden, så bestilte en tid. Imidlertid kunne jeg mærke det ville ærgre mig at skulle ofre penge på reparation hvis jeg så alligevel skulle ud at købe en ny, så afbestilte tiden igen. Thomas ringede mig op og sagde: “Jeg er helt sikker på hvad der er i vejen med din vaskemaskine, dén kan du godt fikse selv så du ikke skal ud at bruge penge på en ny”! Han var SÅ flink og guidede mig igennem proceduren, og han fik jo ret..! Jeg har allerede anbefalet ham til alle jeg kender, og vil selv fremover ikke tøve selv - nummeret er skrevet ind. Jeg tror slet ikke håndværkere selv ved hvor ustyrligt meget tillid betyder fra forbrugeren, jeg tror og håber ikke du nogensinde vil mangle kunder Thomas, endnu engang af hjertet tusinde tak.

4 augustus 2025

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS

Kære Christina. Tusinde tak for de flotte ord her på Trustpilot - Jeg er glad for at din Samsung vaskemaskine virker igen, og at du selv kunne klare den 🔧😊
Jeg er virkelig glad for at du har anbefalet mig til dem du kender og tak for det😊
Du ringer bare hvis du en anden gang har brug for hjælp☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service til fast pris.

Vi har netop fået repareret vores ovn, som var holdt op med at varme. Reparatøren kom til aftalt tid, og udførte reparationen på 15 minutter, til fast pris plus reservedel. Vi kan varmt anbefale firmaet.

5 augustus 2025

Kære Karsten.
Tusinde tak for din flotte anmeldelse - jeg er glad for Mikkel fik ordnet ovnen så den igen virker som den skal. Tak for at du vil anbefale os til andre, det betyder virkelig meget for os.
God dag
Dbh. Thomas Bünger ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

DET er fair hvidevareservice!

Endelig et firma, der mere end lever op til sit navn. Vores 2,5 år gamle køle-/fryseskab, holdt bare op med at virke, og Fair besøgte os ialt 3 gange med nye reservedele - sidste gang endda i ferien, for at afgøre sagen. Desværre kunne skabet ikke repareres, og Fair hjalp med at finde et nyt.
Altsammen for den faste pris på ca 1200,-
DET er fair hvidevareservice!

29 juli 2025

Kære Søren.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse 😊 Det var super ærgerligt at dit gorenje køleskab ikke kunne redes😳
Jeg håber I bliver glade for det nye I har købt.
Dbh. Thomas Bünger ☀️😊⭐️

Superfin og kvalificeret reparation

Superfin og kvalificeret reparation af Samsung vaske/tørremaskine.
Og så oven i købet til rimelig pris.

7 juli 2025

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS

Skønt, at høre, og mange tak for din anmeldelse- Den sætter vi stor pris på 🤩
Dejlig dag herfra ☀️

Klar anbefaling

Rigtig god service, godt humør og fair priser. Klar anbefaling, vil til enhver tid selv bruge dem igen.

29 mei 2025

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS

Dejligt, at det har været så godt, at du vil bruge os igen- du er altid velkommen til, at bruge os igen 😊
Dejlig dag til dig.☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En sjælden god oplevelse og venlig…

En sjælden god oplevelse og venlig serviceneau - til rimelig pris - i den branche. Som resulterede i at vi behokdt vaskemaskinen - et klimavenligt og pengevenligt valg.

4 maart 2025

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS

Hvor skønt, at I kunne beholde jeres vaskemaskine- så led klimaet ikke overbelastning i denne omgang 🤩
Tak for jeres anmeldelse, den sætter vi pris på.
Dejlig dag til jer ☀️

Super professionelt

Super professionelt. Aldrig har jeg oplevet så fantastisk behandling. Kan ikke få armene ned. Jeg har kun 1 klage, og det er over mig selv. Nemlig at jeg først nu har fundet nationens bedste kundeservice OG perfekt arbejde på mit komfur. Gemt som 1. prioritet i min kalender til evt. fremtidige hvidevareproblemer. Jeg vil fortælle vidt og bredt om Fair! 1000 tak.

20 mei 2025

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS

Hold op, hvor er vi glade for dine fine ord, og skønt, at din oplevelse med Fairhvidevareservice har været så god 😊 Dejligt, at du vil fortælle vidt og bredt om os🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hold da op, det er fair.

Enorm ros til den medarbejder der kom og fiksede min opvaskemaskine. Kompetent, dygtig og rar.
De reparerede min maskine med en reservedel jeg selv havde bestilt uden noget brok, og så rettede de maskinen til så den står bedre end da de kom.

Prisen er god, men vigtigst af alt så er er man tryg ved at bruge firmaet. Kæmpe highfive for en god oplevelse!

8 mei 2025

Antwoord van Fair Hvidevareservice ApS

Rosen er givet videre til Thomas 😊 Tusind tak for din anmeldelse- det er rart og noget vi værdsætter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og kompetent service til en super pris

Hurtig og kompetent service til en super pris. Blev mødt af en utrolig venlig tekniker, som havde helt styr på, hvad han lavede. Køleskabet blev fikset uden problemer.

28 april 2025

Kære Jonas.
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fem stjerner til Fair Hvidvareservice…

Fem stjerner til Fair Hvidvareservice ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har haft fornøjelsen af at bruge Fair Hvidvareservice her hos Tactile Games, og vi er simpelthen så tilfredse! Thomas er en kæmpe stjerne – han møder altid op med godt humør og en positiv tilgang til opgaven. Han har været både effektiv og hurtig til at finde løsninger, og det har gjort en kæmpe forskel for os i en travl hverdag.

Vi har allerede brugt ham flere gange og har bestemt tænkt os at fortsætte samarbejdet fremover. Det er en fornøjelse at arbejde med nogen, der både er dygtig og pålidelig.

De varmeste anbefalinger herfra!

Frederik

24 april 2025

Kære Frederik.
Tusinde tak for at give dig tid til at skrive, en anmeldelse, og så oven i købet så flot en, det er jeg virkelig glad for 😊
Jeg er glad for jeg har kunne hjælpe jer, og står klar til næste gang.
Dbh. Thomas Bünger ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og professionel service!

Stod med en induktionskogeplade som var gået i stykker, Thomas mødte op inden for aftalt tid på dagen, og fandt hurtigt frem til hvad problemet var som kunne løses med en reservedel. Taget prisen for reservedelen i betragtning, kunne det dog bedre betale sig at skifte hele kogepladen. Thomas kom forbi igen til aftalt tid og fik monteret den nye kogeplade så alt virkede igen!

Utrolig serviceminded, høflig og har bare styr på sit arbejde, kan virkelig anbefales!! 👌🏻

12 maart 2025

Kære Abtin.
Jeg er virkelig glad for din flotte anmeldelse her på TrustPilot😊
Tak for at tage dig tid til at skrive anmeldelsen. Jeg håber du er glad for den nye kogeplade.
Rigtig god sommer ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi stod med en vaskemaskine som var…

Vi stod med en vaskemaskine som var stået af. Thomas kom torsdag aften og reparerede den. 5 stjerner for at være ekstrem serviceminded, og 5 stjerner for faglig ekspertise. De varmeste anbefalinger herfra.

6 maart 2025

Kære Jonas
Tusinde tak for din flotte anmeldelse - det var en fornøjelse at hilse på dig og familien 😊
Rigtig god sommer ☀️

De fortjener mere end 5 stjerner

De fortjener mere end 5 stjerner! Har en indbygningsovn i 90 cm. Bredde Som stod af. Valget stod mellem at købe en ny til +16.000,- eller prøve at se om den kunne blive lavet. De kom til aftalt tid, men kunne desværre ikke fikse den på stedet, så de tog den med hjem på værkstedet og lavede den, endda til aftalt pris på trods at dobbelt kørsel. De har sparet mig for RIGTIG mange penge og leverede en super god service. Kæmpe anbefaling herfra

4 maart 2025

Kære Martin.
Tusinde tak for din flotte anmeldelse de 5 stjerner og anbefalingen. Jeg håber ovnen virker som forventet 😊
Rigtig god sommer til dig og din familie ☀️

Ingen klager herfra

Ingen klager herfra.
Kom til aftalt tid👍🏻
Lavet fejlen 👍🏻
Var venlig 👍🏻

Har allerede sendt 2 kunder mere deres vej…!

3 maart 2025

Kære Martin.
Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe😊
Tak for anmeldelsen og de to kunder 👍🏼
God sommer ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Høj faglighed og fantastisk service

Vi kan kun på det varmeste anbefale Thomas. Det var dejlig nemt at bestille et servicebesøg. Jeg udfyldte kontaktformularen søndag aften, og mandag morgen lå der en mail med et datoforslag til besøget! Thomas har en høj faglighed, og man er som kunde ikke i tvivl om, at han går op i at gøre sit arbejde grundigt. Reparation af vores ovn var overstået hurtigt og effektivt, og Thomas er også rigtig god til at forklare for os kunder (ikke-fagfolk), hvad det er han har lavet, og hvilken betydning det har.

26 februari 2025

Kære Malene.
Tusinde tak for anmeldelsen, jeg er virkelig glad for de 5 stjerner og de flotte ord.
Jeg håber ovnen stadigvæk er ok. fra. den 1/5 kan du selv booke dato samt tid i vores nye system (hvis I får brug for service igen)
God sommer til dig og din familie ☀️

Ærlig og effektiv service

Jeg har havde besøg af en tekniker fra et high-end hvidevare-brand, der oplyste at repration af min opvaskemaskine ville koste 4-6 tusinde kr. (i tillæg til kr. ca. 2.000 som selve besøget kostede). Jeg ringede til Fair Hvidevareservice, der løste problemet på under time. Er virkelig glad for at jeg fik en second opinion - og undlod at blive snydt. Billigt, ærligt og effektivt.

10 februari 2025

Kære Rasmus.
Tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er glad for vi fik gang i din opvaskemaskine. Du ringer bare hvis den strejker igen 😊
God sommer ☀️

Lees meer over geverifieerde reviews.