Ik gebruik nu enkele jaren Filmora als vervanging van iMovie op mijn Mac. Mijn enthousiasme neemt bij iedere update af. Vooral omdat het aantal free items bij elke versie sterk afgenomen is en nu voor... Toon meer
Ik heb lang geleden versie 8.7.6 gekocht. Bevat meer mogelijkheden (zoals effects transities, lettersoorten etc etc) dan ik ooit nodig zal hebben. Hiermee heb ik met succes al tientallen YouTube muz... Toon meer
Per abuis verkeerde softwarepakket gekocht, contact opgenomen via chat, is direict in werking gezet dat er een refund zou komen. Ik mocht die dan ook ontvangen binnen 24 uur. Keurige service!
Bulk licentie aagenschaft voor schoolproject. Het is goed om de volgende aspecten van deze software te begrijpen: -75% van de overgangen en effecten moet je naast je licentie voor betalen -(AI)... Toon meer
Filmora is designed for those who want to create engaging, professional-looking content with ease. With our user-friendly toolkit and a built-in library consisting of effects and resources, you can eliminate all hassles and devote your energy to creativity regardless of your skill level.
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik krijg een factuur van jullie via Klarna. Maar ik heb niks besteld. Kan ook geen contact krijgen via chat omdat je dan moet inloggen met je account. Maar die heb ik dus niet. Bel wel een telefoonnummer maar dat is in het chinees. En nu?

Antwoord van Wondershare Filmora
Heel veel effecten die je nog extra moet betalen dit vind ik niet leuk

Antwoord van Wondershare Filmora
Ik heb een jaarabonnement afgesloten met unlimited AI credits. Nu blijkt dat ik er maar 8000 per maand heb ook al staat letterlijk overal unlimited. Ik kan het vandaag dus niet meer gebruiken maar ik heb het wel nodig voor mijn bedrijf. Na twee keer contact te hebben opgenomen met de klantenservice krijg ik telkens te horen dat ik het er maar mee moet doen. Als ik had geweten dat het niet daadwerkelijk unlimited was dan had ik het nooit gekocht en ik wil dus heel graag mijn geld terug maar dat willen ze me niet geven.
Dit is echt een stelletje oplichters....

Antwoord van Wondershare Filmora
Ik was op zoek naar video editing softeware om een leuk filmpje te maken van de foto's die onze fotograaf gemaakt heeft tijdens het 75 jarig jubileum van mijn moeder. Ik belande bij Wondershare Filmora.
Op voorhand werd mij voorgespiegeld dat ik één gratis export zou kunnen doen, vrij van watermerk. Mits ik het binnen 3 dagen af had. Nu ik een paar uur later klaar ben, blijkt dat helaas onmogelijk. In ieder geval niet met de door mij gebruikte opties.
En omdat ik het toch best aardige software vond, overwoog ik het aan te schaffen. Maar bij het doorlopen van de betaalprocedure bleek die "levenslange aanbieding" een bedrag zonder btw te zijn (dat mag in Europa niet bij verkoop aan consumenten, dat heet misleiding). Dus het werd veel duurder. En bij zo'n hoog bedrag ga ik toch eerst even kijken wat andere mensen schrijven voor ik het zomaar over de balk smijt.
Als ik dan lees hoeveel negatieve ervaringen er zijn.... Tja. Dan denk ik een tweede keer na. Jammer hoor, want ik was echt bijna verleid. Het werkt prettig en intuïtief. En ik vind het resultaat voor een eerste "prutswerkje" van een paar uur echt heel aardig. Echt zonde dat ik het niet mag exporteren. En jammer dat jullie niet ook een "prijs-per-export" hanteren.
Toevoeging naar aanleiding van contact met de klantenservice: de enige reden waarom ze contact met mij wilden was om excuses aan te bieden en vervolgens te vragen of ik de review aan wilde passen. Er was geen sprake van een "onderzoek"of iets "rechtzetten". Ik heb spijt dat ik hiervoor mijn mailadres en andere persoonsgegevens met hen gedeeld heb.

Antwoord van Wondershare Filmora
beetje misleiden software ,je koopt een jaar abonnement voor 60 euro , vervolgens open je de video editer , en dan kan je ruim 80% niet gebruiken , daarvoor heb een extra abonnement nodig , die kost 20 euro per maand , die 60 euro is ook zogenaamd met neppe korting , dus elk jaar ben je ca 340 euro kwijt aan een video editer
dus ben je aan het kijken naar een video editer , sla deze even over

Antwoord van Wondershare Filmora
Ga niet met deze website in zee!! Oplichting en hun website staat vol met misleiding!! Trap er niet in.

Antwoord van Wondershare Filmora
Volledige restitutie ontvangen van wondershare!
Ik blijf erbij dat een gewenst abonnement bestellen nog altijd zeer onoverzichtelijk blijft.
De restitutie zonder er zelfs voor te vragen vind ik een mooi gebaar! Bedankt!

Antwoord van Wondershare Filmora
Ik moest een last minute video opdracht doen. Nu mijn MacBook Pro te oud is om Premier Pro te draaien en dit een eenmalig iets zou zijn, heb ik besloten deze software te downloaden. Op de website zeggen ze niks van prijs, free trials of watermerken. Eenmaal toen ik de video wilde exporteren kwam het er dan. Betalen of een groot watermerk over je video! Nu snap ik dat je voor software en licentie geld mag vragen. Hier heb ik ook geen probleem mee. Het probleem is echter dat de prijs enorm verstopt zit op de website of in de app. Als bedrijf mag je verwachten dat je van te voren duidelijk of eerlijk bent naar je klanten. Dit is naar mijn mening misleiding. Wees duidelijk met de communicatie naar prijs toe. Als ik dit van te voren wist, had ik er mijn tijd niet ingestoken.
Software werkt overigens matig. Effecten worden niet mee geëxporteerd, je hebt frame drops en audio kan beter. De prijs die je ervoor betaald vind ik het niet waard. Beter links laten liggen deze software.

Ik heb versie 13 gekocht voor € 33,18
Ik ben er heel tevreden mee: Filmora is een gebruiksvriendelijk programma met tal van mogelijkheden.
Ik heb een verouderde laptop, maar de software draait als een tierelier.
Ik heb nu echter ontdekt dat het niet een eenmalige aankoop is, maar dat ik iedere maand moet betalen. Heel erg misleidend!
Daarom wil ik mijn geld terug!

Ze zeggen dat het gratis is maar vervolgens ben ik 40 euro kwijt, oplichters

Antwoord van Wondershare Filmora
Ik voel me gewoon belazerd en besodemietert. En nu moet ik betalen en meer als er voor geschoteld word. als ik de kosten wil betalen komt er zo maar 10 euro transito bij?
Daarna worden er weer elementen verwisseld en vervangen door dingen waar je compleet niks aan heb. Volgend jaar weer een nieuw programma en weer 40 euro Beslist niet aan beginnen het programma is een melk koe.

Antwoord van Wondershare Filmora
Onlangs een update gehad. Wanneer ik nu werk in m'n timeline, een muisklik is voldoende, schiet m'n timeline naar links of rechts (soms een minuut of meer vooruit of achteruit)
Ik moet vervolgens terug naar het moment waar ik bezig was met videobewerken en vervolgens gebeurt het weer, en weer en weer. Je wordt er gek van.
En het support van Wonderdhare Filmore is echt vreselijk. Niemand te bereiken. Ja een Chatbot die verkeerde standaard-antwoorden geeft.
REACTIE op 'reactie Wondershare':
7 DECEMBER
Met veel moeite heb ik een support team kunnen vinden in Canada(?) die mij antwoord gaf en een link die ik kon downloaden. Dat heb ik gedaan, zonder resultaat. Dat heb ik vervolgens ook weer gemeld.
Na dagen heb ik nogmaals geschreven dat het niets heeft geholpen. Vervolgens heb ik een video(tje) gemaakt van het beeldscherm van het probleem waar ik mee zit. Ik ben benieuwd waar Wondershare mee komt. Het gaat wel lang duren.
En waarom wordt er nu wel in het Nederlands geantwoord terwijl ik me met mijn probleem naar Canada begeef? Waarom krijg ik geen support uit Nederland?

Antwoord van Wondershare Filmora
Great software to work with and very friendly employees.

Antwoord van Wondershare Filmora
Als je op google zoekt "Gratis video editor zonder watermerk" vind je Filmora helemaal bovenaan. Op de pagina waar je dan terecht komt staat al gelijk dat het volledig gratis is en dat het geen watermerk heeft. Maar zoals ongeveer alles kost ook dit programma gewoon geld als je zonder watermerk wilt exporteren!! HOE KUN JE ZOIETS DOMS DOEN! Het is belachelijk dat je adverteert met "gratis en zonder watermerk" en vervolgens toch gewoon een WATERMERK DOEN!!! Verschrikkelijk!

Antwoord van Wondershare Filmora
Ik had de premium gekocht ondanks dat ik ook maar 1 video moest editten. Vond ik ook al een te dure prijs, ze kunnen ten minste wel een goedkopere versie maken voor maar enkele video's. Ook komen er plotse extra kosten bij die vernieuwd worden zonder je iets te verwittigen en als ze je dan verwittigen is dit 1 dag op voorrand. Hierna was mijn wachtwoord ook plots veranderd, en als ik dan vraag om mijn wachtwoord te resetten krijg ik de mail om dit te doen ook pas 4 dagen later waardoor ik natuurlijk niet kon annuleren. Absoluut geen aanrader!

Antwoord van Wondershare Filmora
Na een upgrade van Filmora 11 naar Filmora 12 was ik opeens op de extra's (Effects & Plug-ins) geabboneerd waarvoor ik enkele maanden geld heb betaald. Mogelijk heb ik hier zelf overheen gekeken, maar uiterst onplezierig is het wel. Helaas niet mijn gehele bedrag teruggekregen, maar wel de afgelopen maand. Uiteindelijk tevreden met de klantenservice, maar wel oppassen voor extra kosten mocht je overstappen naar een geupgrade versie van Filmora.

Antwoord van Wondershare Filmora
Hiermee heb ik met succes al tientallen YouTube muziekvideo's gemaakt.

Antwoord van Wondershare Filmora
Slechte ervaring na betalen €100 voor licentie kan je niet inloggen of aanmelden. Dit probleem is bekend bij hun maar ze doen er niks aan want als het bij de klantenservice meld krijg je een uitleg hoe je dingen moet weghalen in je windows systeem en dan pas werkt het.
Als je daarna een extra licentie wil kopen voor effecten kost je dat ook zo'n 100 euro, alleen krijg je weer te maken dat je geen betalingen kan doen zowel bij i-deal niet en bij pay-pal ook niet. Je krijgt dan een soort af wimpel mailtje.
Het is een leuk programma waarbij je er veel bij moet kopen en een zeer afstandelijke klantservice. Ik had een Lifetime licentie gekocht maar ik zou voor een ander programma gaan kijken want alle effecten moet je erbij kopen voor een prijs de net zo duur is als je programma. Jammer, programma werkt top alleen wordt je langzaam uitgekleed.