Ik gebruik nu enkele jaren Filmora als vervanging van iMovie op mijn Mac. Mijn enthousiasme neemt bij iedere update af. Vooral omdat het aantal free items bij elke versie sterk afgenomen is en nu voor... Toon meer
Ik heb lang geleden versie 8.7.6 gekocht. Bevat meer mogelijkheden (zoals effects transities, lettersoorten etc etc) dan ik ooit nodig zal hebben. Hiermee heb ik met succes al tientallen YouTube muz... Toon meer
Per abuis verkeerde softwarepakket gekocht, contact opgenomen via chat, is direict in werking gezet dat er een refund zou komen. Ik mocht die dan ook ontvangen binnen 24 uur. Keurige service!
Bulk licentie aagenschaft voor schoolproject. Het is goed om de volgende aspecten van deze software te begrijpen: -75% van de overgangen en effecten moet je naast je licentie voor betalen -(AI)... Toon meer
Filmora is designed for those who want to create engaging, professional-looking content with ease. With our user-friendly toolkit and a built-in library consisting of effects and resources, you can eliminate all hassles and devote your energy to creativity regardless of your skill level.
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hetzelfde dat voor Peter R geldt is ook voor mij van toepassing. Ook ik ben vanaf versie 7 (aangeschaft op 27-04-2016) al gebruiker van Filmora en kan na de upgrade naar versie 12 niets met het programma. En kom graag voor een oplossing in aanmerking.

Antwoord van Wondershare Filmora
ik had eerste de gratis versieren die beviel heel goed, dus koop de versie aan voor 51euro,kan er een week perfect mee werken....en dan word ik verplicht om weer de hele versie aan te kopen, zijn nu 2 dagen verder, betaalbewijs van apple door gestuurd en nog steeds niets......ben redelijk boos nu

Antwoord van Wondershare Filmora
Ik had een "life time" licentie gekocht toen filmora 9 net was uitgekomen en nu is dit blijkbaar niet meer relevant bij de nieuwste update naar filmora 12 gewoon belachelijk.
Na hierover mijn research te doen bleek dat ze zijden dat dit alleen maar gelde voor updates en niet voor upgrades wat nog erger is want in het verleden kon dit wel. En dan hebben ze ook nog al hun webpagina's hierover offline gehaald. Ik vind het zeer spijtig want ik heb mijn licentie hiervoor echt veel gebruikt maar nu kan ik dus niet meer "upgraden" en stap ik dus over naar een andere software.

Antwoord van Wondershare Filmora
Erg veel geld voor een zeer matige editor. Beeld en geluid lopen niet gelijk, 85% van de functies kosten extra geld en nu de nieuwe versie uit is, is de oude (Filmora 11) zo langzaam geworden dat deze amper nog te gebruiken is. Ik heb, als student zijnde die parttime werkt, enorm veel spijt van de 82 euro die ik hierin gestoken heb. Oplichters!

Antwoord van Wondershare Filmora
Na de probeer versie geprobeerd te hebben leek alles goed en leuk een goed programma dus de volledige wondershare filmora 11 gekocht.. ten eerste doen ze al ZONDER een waarschuwing standaard een abbenoment activeren wat belachelijk is! Ik heb het programma nu ongeveer 2 maanden en niks anders dan problemen problemen en problemen! Ik heb de subscription erbij voor extra plugins maar heb in totaliteit het programma al 3 weken niet of niet volledig kunnen gebruiken door alle problemen, maar wel betalen voor de subscription! Ik ben verschillende keren al mijn favorieten kwijt geraakt wat je dan uren tot dagen kost om alles weer bij elkaar te zoeken! De livechat (klantenservice) laat je alleen maar het programma opnieue instaleren en opnieuw en opnieuw ook als je aangeeft dit zelf al heel vaak te hebben gedaan! Als dat niet werkt word het door gestuurd naar een expert van ze! Ik heb verschillende keren aangegeven dat ik er nu helemaal klaar mee ben en mijn geld terug wil maar dat kan niet want het is niet meer binnen de 30 dagen! Maar wel continu gekloot dat ik het weer eens niet of niet volledig kan gebruiken! Ook na updates van hunzelf wat de hele boel verkloot en waardoor je je favorieten weer eens kwijt bent wat je opnieuw weer uren tot dagen kost alles bij elkaar te vinden! Nog steeds sta ik erop dat ik mijn geld terug wil!
De live chat support is wel aardig goed en ze proberen je zo goed mogelijk te helpen om tot een oplossing te komen. Al moet ik wel zeggen je probleem word al vrij snel door gestuurd naar een expert van ze!
Mijn dank voor degene waarmee ik als laatst in een livechat heb gezeten die er alles voor heeft gedaan om me alsnog na 2 maanden mijn geld terug te laten krijgen, dat word heel erg gewaardeerd!
UPDATE: Ik heb inmiddels de toezegging gekregen mijn geld terug te krijgen! Dus dat is dan weer 1 pluspunt!
Antwoord: mijn ordernummer is - CO1411316530592219137
Het kan 7-14 dagen duren voor ik mijn geld terug zie op mijn bank dus dat is nog even afwachten uiteraard!

Antwoord van Wondershare Filmora
Na contact te leggen met het supportteam via de e-mail van Wondershare en de situatie toegelicht te hebben, kreeg ik geld teruggestort. Ik ben dankbaar voor de oplossing.

Antwoord van Wondershare Filmora
Heb een free trial geprobeerd van Filmora om een filmpje te monteren maar het programma was niet naar wens. Heb mij meteen afgemeld en nu krijg ik een rekening van €96,81! Belachelijk! Ik hoop dat filmora hierop reageert want ik wil mijn geld terug!

Antwoord van Wondershare Filmora
Ik heb filmora nu al bijna 2 jaar en was er dol blij mee tot de nieuwe update. Filmora 11 is eerder een downgrade. Transitions tussen 2 videos zijn nu heel erg slecht en ik krijg steeds het resultaat dat 1 van de video's stopt en dan verder gaat, wat dus niet tot een smooth video effect leid. Ik heb verschillende dingen uitgeprobeerd om dit op te lossen, maar niks helpt..
Daarnaast heeft de app telkens problemen met het renderen en opslaan van de video, ook weer te maken met de transitions. Ik zit op dit moment op de 4e! Download van de video wat elke keer weer zeker een half uur duurt. De kwaliteit die eruit komt is nog slechter dan wat ik in de app afspeel. Fix aub se bugs en kom met een normale Filmora 12. Filmora 11 is niet oke

Antwoord van Wondershare Filmora
(Ik schrijf voor mijn zoon).
Altijd heel tevreden geweest van dit programma, had ook aankoop gedaan om video's te kunnen maken zonder watermerk.
Maar sinds vorige week heeft hij een nieuwe pc, en nu plots kan hij niets meer van zijn aankopen gebruiken. Ook is er geen aankoop geschiedenis in zijn account te zien. Krijg ook geen feedback van Wondershare zelf....
Iemand een idee hoe dit kan opgelost worden, want de betalingen lopen wel gewoon nog door....

Antwoord van Wondershare Filmora
ze plakken een watermerk dat 40 procent van het scherm opneemt waar ik pas na mijn eerste video achterkwam. Dacht eraan om 1 maandje te nemen maar nee hoor. Je kan alleen in jaarlijkse periodes betalen. Ook hebben ze een probleem met lange videos exporten. Concurrenten zijn vele maten beter

Antwoord van Wondershare Filmora
Normaal gezien schrijf ik geen reviews maar dit is toch boven alles. Ik heb dit aangeschaft voor het monteren van video’s voor mijn bachelorproef. Na een tijdje editen werd het scherm zwart en kon ik de video’s niet meer bekijken. Toen ik deze downloadde was het gewoon een groen scherm. Heel veel tijd en geld ingestoken spijtig genoeg. Dan tot eindelijk overgestapt naar een andere programma :/

Antwoord van Wondershare Filmora
Op zich een aantrekkelijk programma, d.w.z. ik maak al jaren lang tutorials voor mijn vrouw, en dat ging steeds heel goed. Ik maak gebruik van free fonts omdat ik van mening ben dat ik deze er prima voor kan gebruiken. Maar nu brengt Filmora mij deze free fonts tot mijn grote verbazing en ergenis in rekening!!
Dus kan met mijn lettertypen geen exports maken zonder dat ik een "Purchase" melding krijg.
Ik heb notabene een liftetime licentie!!
Met hun servicedesk kom ik geen stap verder.
Als Filmora zo doorgaat laat ik het programma voor wat het is en ga naar de concurrentie.
update:
Wat mij betreft laat ik de zoals het is. Ik heb een workarround gevonden waar ik goed mee kan werken: een oudere versie van Filmora 10.5.10 waar dit probleem zich niet voordoet.
Ben er helemaal klaar mee.
Bedankt voor je aandacht.

Antwoord van Wondershare Filmora
Ik ben zwaar teleurgesteld, na jaren lang dit progamma te hebben gebruikt met de levens lang licentie pakken ze mijn rechten af en krijg ik na het renderen en watermark. Ik vind dit belachelijk aangezien ik 60 euro voor de licentie heb betaald!

Antwoord van Wondershare Filmora
Heb het programma aangeschaft en het loopt steeds vast. Mijn virusscanner geeft steeds “Malware”aan.
Als ik alles opschoon en het programma opnieuw opstart draait het voor korte tijd, waarna het wederom vastloopt en de melding Malware wederom verschijnt.
Pogingen om contact te leggen lopen op niets uit en verwijzen naar FAQ. Zéér teleurstellend!

Antwoord van Wondershare Filmora
Prima programma. Ik heb het net gekocht en nog geen problemen mee gehad. Eerst had ik de gratis versie geprobeerd. Daarna gecrackt, maar dat liep niet lekker. Nu ik het gekocht heb werkt het erg goed. In de Filmstock vind je genoeg materiaal wat je nodig hebt. Ik zie dat er veel slechte reviews zijn, maar ik heb er goede ervaringen mee. Het programma werkt soepel. Mensen die klagen dat het vastloopt zijn te arm om een goede pc te kopen.

Antwoord van Wondershare Filmora
Ik wilde het downloaden, maar toen las ik de reviews. Bijn elke Nederlander vond het ZEER SLECHT! Ik heb het daardoor niet gedownload.

Geldverspilling!
Ik heb wondershare X volledig gekocht. Geld verspelling. Het werkt zo traag en haakt regelmatig af. Het enige voordeel is dat het zo makkelijk te gebruiken is, maar dit is het dan ook.

Antwoord van Wondershare Filmora
Het zijn scammers, ze adverteren dat het gratis is zonder een watermerk.
Eenmaal geïnstalleerd krijg je een groot watermerk in je video.
NIET INSTALLEREN.

Antwoord van Wondershare Filmora
Als je de gratis versie probeert is er een watermark, op zich geen probleem behalve als deze de hele video blokkeert... Zeker geen aanrader.