Friskahemsverige Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med de som arbetat hemma hos mig. Husets ventilation har blivit bra med tilluft och frånluft på alla våningsplan. Olika förslag togs fram utifrån husets behov. Åtgärdsförslag togs... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde en luftrenare på deras webbplats den 19 februari. Jag fick fel modell pga att de inte ens har den som de annonserade på sin webbplats i lager. Jag bad om att få skicka tillbaka den, och... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SÄMST!!! Duktigt irriterad på detta företag. Tog 6000 kr för att bekräfta att det fanns tillluft och frånluft. Nu har de dessutom dubbelfakturerat mig varav en av fakturorna nu har gått hela vägen ti... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra pris och hyfsat snabb leverans. Däremot jobbig försändelse med 3 olika kollin varav 2 vid olika tillfällen hos paketombud samt 1 som hemlevererades trots att det var lika stort som ett av kollina... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bouwbedrijf
  2. Antieke bouwmaterialenwinkel
  3. Gebouwrestaurateur

Geschreven door het bedrijf

Friska Hem Sverige AB är ett företag som arbetar främst med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Våra certifierade tekniker är utrustade med verktyg för mögelsanering och avfuktningssystem som säkerställer ett tryggt förfarande för dina kontor, fritidshem och villor. Vi är ett bolag som är verksamt i hela Sverige, med kontor i Helsingborg Skåne och Göteborg. Vi har även en webbutik innehållande rätt produkter till att göra ert hem friskare. Våra tjänster: För att läsa mer detaljerat - besök vår hemsida Fukt och mögelkontroll Sanering - Mögel och Radon Radonmätning Förebyggande åtgärder Ventilation Serviceavtal Markservice Renovering

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

snabb åtgärd

snabb åtgärd

26 juli 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba åtgärd. Att erbjuda snabb och effektiv service är något vi prioriterar högt, och vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss feedback.

Vänliga hälsningar, Albin & gänget på Friska hem Sverige AB

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte en Coway Airmega Mighty…

Köpte en Coway Airmega Mighty luftrenare. Har haft en Coway luftrenare tidigare, men kände att det var dags för en uppgradering. Bra bemötande när jag tog kontakt med företaget ang mitt köp. Produkten fungerar perfekt.

20 augustus 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack så mycket för din recension och för att du valde att uppgradera till en Coway Airmega Mighty hos oss! Vi är glada att höra att du är nöjd både med vårt bemötande och med produkten. Det är alltid fantastiskt när våra kunder upplever att våra produkter lever upp till förväntningarna, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar, Emil & gänget på Friska hem Sverige AB

Mycket bra resultat!

Vi visste att vi hade problem med hög luftfuktighet i krypgrunden. Friska hem kom till oss och gjorde även en besiktning på vinden och ventilation, men konstaterade att det bara var problem i krypgrunden. De rekommenderade Isoflex-täckning och avfuktare. teknikern som var här var jätteproffsig och gav mycket information. Redan efter några dagar såg vi att luftfuktigheten sjunkit från 85% till 65%. Nu en månad senare har vi en luftfuktighet på mellan 35-50% vilket är fantastiskt. Dessutom har vi fått varmare golv! Mycket nöjd kund!

11 juli 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din utförliga och positiva recension! Vi är verkligen glada att höra att ni är så nöjda med resultatet och att både luftfuktigheten och temperaturen i krypgrunden har förbättrats så mycket. Det är fantastiskt att vårt team kunde hjälpa till med rätt lösning, och vi uppskattar att du nämnde hur professionell teknikern var under besöket.

Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service och resultat, och det är underbart att höra att vi levt upp till förväntningarna. Om du skulle ha några fler frågor framöver är du alltid välkommen att höra av dig!

Vänliga hälsningar, Klara & gänget på Friska hem Sverige AB

Väl genomförd mögelsanering

Väl genomförd mögelsanering och renovering till vettigt pris.

25 juni 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både mögelsaneringen och renoveringen, samt att du uppskattade priset. Vårt mål är alltid att erbjuda högkvalitativa tjänster till rimliga kostnader, så det är fantastiskt att höra att vi levererat enligt dina förväntningar.

Om du behöver vår hjälp igen i framtiden är du varmt välkommen att höra av dig!

Vänliga hälsningar, Elias & gänget på Friska hem Sverige AB

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ni vet vad som hände Britt Marie…

Ni vet vad som hände Britt Marie Setterberg

3 juni 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din kommentar. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt får du gärna specificera din fråga eller berätta mer om vad du syftar på. Vi vill självklart kunna ge dig ett relevant och informativt svar.

Vänliga hälsningar, Elias & gänget på Friska hem Sverige AB

Ventilationsfläkt

Väl utfört arbete och trevlig personal

27 mei 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med det utförda arbetet och att vår personal gjorde ett gott intryck. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och en bra kundupplevelse.

Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig!

Vänliga hälsningar, Mattias & gänget på Friska hem Sverige AB

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beställde en luftrenare som funkar som…

Beställde en luftrenare som funkar som den ska. Men att skriva att man har en prisgaranti känns väldigt oseriöst. Jag har ringt Friska hem 3 ggr och mailat dom ett flertal ggr, de då luftrenaren jag köpte sjönk i pris inom 14 dagar . Men jag har bara fått dåliga bortförklaringar i telefon och ingen mellanskillnad återbetalas.

Gör om och gör bättre .

22 mei 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din recension och för att du delade med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att luftrenaren fungerar som den ska.

Vi ber om ursäkt för de problem du har haft med vår prisgaranti och den bristande kommunikationen. Det är aldrig vår avsikt att ge ett oseriöst intryck, och vi förstår din frustration. Vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta och förbättra vår service.

Vänligen kontakta oss direkt på faktura@friskahemsverige.se så att vi kan ta hand om din situation och se till att du får den hjälp du behöver.

Tack igen för din feedback, den är viktig för oss!

Vänliga hälsningar, Emil & gänget på Friska hem Sverige AB

Toppen bra och snabb leverans

Toppen bra och snabb leverans

5 mei 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och servicen. Att kunna leverera snabbt och effektivt är något vi strävar efter, så det är fantastiskt att veta att vi har levererat enligt dina förväntningar.

Bra företag.

Anlitade Friska för kontroll av ventilation och vind. Fick vinden sanerad från mögel. Dem installerade även en Trygghetsvakten på vinden.
Allt fungerade jättebra från första kontakt med William på kontoret till de trevliga teknikerna som kom ut och gjorde jobbet på snabb tid.

6 mei 2024

Hej Anders!

Va kul att höra att allt gick bra, tack för din fina recension.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det är något annat du skulle behöva hjälp med.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och kunnig personal både på…

Bra och kunnig personal både på kontoret och teknikerna på plats. Gjort ett bra jobb i en trång krypgrund.
/Mats

26 april 2024

Hej Mats

Va kul att höra att allt gick bra, tack för din fina recension.

Nöjd

Mycket bra men i kan vara lite högljud i tvätt läge.

27 maart 2024

Hej Patrik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra produkt o snabb leverans!

Bra pris o betalningsalternativ, snabb leverans!

25 maart 2024

Hej Kenth

Va skönt att det gick snabbt och smidigt!

Inga problem alls

Inga problem alls

16 maart 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du inte har haft några problem med våra tjänster. Din positiva upplevelse betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Kunniga och proffsiga

Bra kommunikation med kundkontakten. Mycket trevliga och kunniga killar som kom ut och jobbade på vårt hus. Bra framförhållning och att de tog höjd för eventuella problem som kunde uppstå under vägen. Lite dålig kommunikation från de som kom ut då de inte hörde av sig om tider. Men överlag är jag mycket nöjd med arbetet och upplevelsen av Friska hem.

7 maart 2024

Hej Björn

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabbt och proffsigt bemötande trevlig…

Snabbt och proffsigt bemötande trevlig personal som jobbade snabbt och effektivt.

8 maart 2024

Hej

Va skönt att höra att allt gick snabbt och effektivt och att du är nöjd!

Väldigt snabb leverans

Väldigt snabb leverans

5 maart 2024

Hej Dorotea

Va skönt att det gick snabbt och smidigt med leveransen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jobbet blev gjort på överenskommen tid

Jobbet blev gjort på överenskommen tid. Inget att klaga på.

22 februari 2024

Hej Helena

Snabbt och lätt

Kvick respons i början och med inbokning av tekniker. Lite långsammare med att boka in själva installationen (fick påminna).
Alla killarna var trevliga och hjälpsamma och jobbade på bra (de fick verkligen slita med att komma igenom våra källarväggar i natursten). De hade tagit höjd för att installationen kunde dra ut på tiden om något oförutsett skulle inträffa, vilket kändes seriöst.
Överraskande högt buller från anläggningen, vilket borde ha nämnts innan (det är detta som drar ner betyget till en 4:a).

23 januari 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din detaljerade recension och för att du delade med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du fick en kvick respons och att våra tekniker var trevliga och hjälpsamma under installationen.

Vi ber om ursäkt för att bokningen av installationen tog längre tid än förväntat, och vi uppskattar att du påminde oss. Vi tar också till oss din feedback angående bullret från anläggningen. Det är viktigt för oss att våra kunder är fullt informerade om produkterna, och vi kommer att se över hur vi kan förbättra kommunikationen kring detta.

Tack igen för din konstruktiva feedback. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

snabb leverans

16 januari 2024

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Att kunna leverera snabbt är en av våra prioriteringar, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse.

Grymt trevliga och serviceminded

Grymt trevliga och serviceminded. Fick snabbt offert och väldigt lätt att förstå och dessutom var de snabba på att boka in uppdraget. Återkopplingen var även den snabb och mycket bra!!

13 februari 2024

Hej Mikael

Tack för det fina betyget!

Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service och att allt löste sig snabbt och smidigt.

Dit is Trustpilot