Friskahemsverige Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med de som arbetat hemma hos mig. Husets ventilation har blivit bra med tilluft och frånluft på alla våningsplan. Olika förslag togs fram utifrån husets behov. Åtgärdsförslag togs... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde en luftrenare på deras webbplats den 19 februari. Jag fick fel modell pga att de inte ens har den som de annonserade på sin webbplats i lager. Jag bad om att få skicka tillbaka den, och... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SÄMST!!! Duktigt irriterad på detta företag. Tog 6000 kr för att bekräfta att det fanns tillluft och frånluft. Nu har de dessutom dubbelfakturerat mig varav en av fakturorna nu har gått hela vägen ti... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra pris och hyfsat snabb leverans. Däremot jobbig försändelse med 3 olika kollin varav 2 vid olika tillfällen hos paketombud samt 1 som hemlevererades trots att det var lika stort som ett av kollina... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bouwbedrijf
  2. Antieke bouwmaterialenwinkel
  3. Gebouwrestaurateur

Geschreven door het bedrijf

Friska Hem Sverige AB är ett företag som arbetar främst med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Våra certifierade tekniker är utrustade med verktyg för mögelsanering och avfuktningssystem som säkerställer ett tryggt förfarande för dina kontor, fritidshem och villor. Vi är ett bolag som är verksamt i hela Sverige, med kontor i Helsingborg Skåne och Göteborg. Vi har även en webbutik innehållande rätt produkter till att göra ert hem friskare. Våra tjänster: För att läsa mer detaljerat - besök vår hemsida Fukt och mögelkontroll Sanering - Mögel och Radon Radonmätning Förebyggande åtgärder Ventilation Serviceavtal Markservice Renovering

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behövde en avfuktare till mitt…

Behövde en avfuktare till mitt fritidshus , krypgrund .
Kollade på olika leverantörer av denna avfuktare och hittade Friska Hem . Ringde upp och fick ett mycket trevligt bemötande ( Johan ) och beställde varorna direkt . Leverans inom 3 dagar till ombud .
Fri frakt + 5 % rabatt som ny kund .
SUPERBRA !

5 februari 2024

Hej Bo

Tack för det fina betyget och det trevliga samtalet!

Va kul att höra att du är nöjd med vår service.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det är något annat du skulle behöva hjälp med.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter besiktning av en krypgrund så…

Efter besiktning av en krypgrund så bestämdes det att det skulle isoleras samt sättas upp en Trygghetsvakt.
Ska bli spännande att se resultatet med denna lösning.
De som utförde arbetet var mycket trevliga och verkade veta vad de sysslade med.

22 januari 2024

Hej John

Tack för det fina betyget!

Va kul att höra att du är nöjd, är övertygad att du kommer bli nöjd med resultatet på lösningen också!

Tredje gången vi anlitat Friska Hem

Tredje gången vi anlitat Friska Hem, denna gång för renovering av garagetak. Både William på kontoret och de som utförde arbetet var mycket trevliga och gjorde ett gott arbete. Det som drar ner betyget en smula denna gång var att det blev diskussioner och oenighet kring priset på utförda tilläggsarbeten. Nu löste det sig på ett bra sätt till slut med hjälp av William, men jag rekommenderar ändå att man har offert på eventuella tilläggsarbeten skriftligt innan de utförs för att undvika onödiga diskussioner.

24 januari 2024

Hej Joakim

Va kul att höra att du är nöjd trots missförståndet och att det löste sig på ett smidigt sätt.

Hej Anders

Tack för det fina betyget!

Urusel kommunikation angående order

Beställde en luftrenare den 7e December 2023 som jag fick levererad först den 2a Januari 2024.

Från dagen jag beställde till dagen jag fick hem produkten så hade jag till och från kontakt med bolagets kundsupport. Kontaktade support då jag ville ta reda på varför det var så stor fördröjning på min order.

Min upplevelse av bolagets kundsupport samt hanteringen av uppdateringar kring min order var under all kritik. Jag fick aldrig några uppdateringar kring min order förrän jag själv kontaktade kundsupport och dialogen med supporten var icke existerande. Det första mejlet svarade dem dock ofta kvickt på, dessvärre fick jag i stort sätt aldrig svar på uppföljande mejl jag skickat som svar på deras första svarsmejl utan jag var tvungen att skicka nya mejl via bolagets hemsida varje gång för att få svar.

Inte nog med att ordern tog evigheter att fullföljas samt att deras support var undermålig. När frakten av ordern slutligen påbörjats så får jag inte heller en uppdatering om detta. Gjordes inte medveten om att dem skickat ordern förrän jag själv återigen kontaktade kundsupport för att be dem annullera ordern pga dem långa fördröjningarna. Först då blev jag meddelad via deras support att ordern redan skickats och skulle anlända samma dag.

Fraktalternativet på ordern var sådant att jag var tvungen att vara hemma för att signera vid leveransen. Problemet var bara att jag hade ingen aning om att jag skulle få paket den dagen och var för närvarande på jobbet när paketet var planerat att levereras. Lyckligtvis så var en anhörig till mig hemma och kunde ta emot paketet men hade dem inte varit hemma så hade leveransen alltså uteblivet.

Kommer aldrig beställa från detta företag igen.

2 januari 2024

Hej Robin

Va tråkigt att höra att du är missnöjd.

Vad jag kan se ska du fått mail ang orderstatus samt att dina mail besvarats relativt snabbt.

Det låter dock som att större delen av problemet legat hos vår leverantör samt hos Speditören som levererat till dig.

Naturligtvis är det tråkigt att det blivit så, men när ordern väl lämnat oss så ligger det i andras händer och vi kan tyvärr inte göra så mycket åt detta mer än att informera dig. Sen är det upp till dig som kund hur du vill göra med ordern.

Med vänliga hälsningar
Johan & gänget på Friska Hem Sverige AB!

Jag har haft Anticimex…

Jag har haft Anticimex trygghetsförsäkring i många år. Inför sista besiktningen upptäckte jag svarta fläckar uppe på vinden, på takets insida. Enligt Anticimex skulle jag byta takpapp och eliminera fukten utifrån samt ringa i fläckarna för att se om de blev större eller mindre. Sagt och gjort, takpapp och lister som höll takpannorna byttes.
Kontaktade Friska Hem efter rekommendation. Friska Hem sa att Anticimex har andra riktlinjer än de. Inför tilläggsisolering sa såväl entreprenör som byggare att det var mögel.
Friska hem kom hit. Sa att möglet ska saneras inifrån vilket ju förde med sig en massa. Så, resultatet blev, mögelsanering, tilläggsisolering, landgång och avfuktare på plats, allt utfört av Friska Hem. Är nu väldigt tacksam för utfört arbete men ffa att Friska Hem sa som det var OCH tog itu med problemet. Hela processen tog ju såklart längre tid, och eftersom det var fler åtgärder som behövdes, än enbart tilläggsisolering, kostade det lite mer men bra rimligt jämfört med andra företag. Skonade mig från att sprida ut arbetet med flera hantverkare. Sparade min tid och pengar.
Nytt tak är ännu dyrare och hälsan går inte att sätta ett pris på.

Bonus till Emil som utförde/planerade arbete och åtgärder.

Numera har jag servicepaket Brons med Friska Hem. Det ingår service med filterbyte på avfuktaren och fuktmätningar. Mindre kostsamt än trygghetsförsäkring hos Anticimex.
Jag är färdig med Anticimex. Skulle jag upptäcka fler problem i mitt hem så vänder jag mig till Friska Hem.

Rekommenderas varmt.

4 december 2023

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din utförliga och positiva recension! Vi är verkligen glada att höra att du haft en bra upplevelse med Friska Hem och att vi kunnat hjälpa dig med både mögelsaneringen och tilläggsisoleringen. Det är fantastiskt att veta att vi kunde ta itu med problemet på ett heltäckande sätt, och vi uppskattar verkligen att du valt oss för att hantera dessa viktiga åtgärder.

Vi är också tacksamma för att du lyfter fram Emil och hans insatser. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och att ha en öppen och ärlig kommunikation om vad som behövs för att lösa problem.

Att du valde vårt servicepaket Brons känns också bra att höra, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig support och service i framtiden. Tack för din rekommendation och för att du valde Friska Hem – vi är här för att hjälpa dig om fler frågor skulle dyka upp!

Vänliga hälsningar, Elias & gänget på Friska hem Sverige AB

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

bra beställning, kundservice kunde vara mer kompetent

Beställningen och leveransen var bra.
kundservice kunde dock vara mer kompetent. Det gjordes reklam med att man ska köpa här för att man kan ringa någon och få rådgivning. Denna rådgivningen var relativt fattig. (Ozon-generator)

15 november 2023

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din feedback och för att du delade med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du var nöjd med beställningen och leveransen.

Vi beklagar att du inte fick den rådgivning du förväntade dig från vår kundservice. Din feedback är viktig för oss, och vi kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att vi erbjuder mer omfattande och informativ rådgivning i framtiden.

Tack igen för att du tog dig tid att ge oss din åsikt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen och förbättra din upplevelse!

Vänliga hälsningar, Johan & gänget på Friska hem Sverige AB

Slutet gott allting gott

Efter ett felköp av filter till en maskin fick jag ta hjälp av Friskahemsveriges kundservice och vill säga ett stort tack till Monica för hennes fina bemötande och där allt löste sig tillslut, Tack!
Rekommenderas!

31 augustus 2023

Hej Johan

Skönt att höra att allt löste sig, jag ska vidarebefordra din fina recension till Monica så kommer hon bli glad!

Antwoord van Friskahemsverige

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du fick rätt vara och att leveransen gick hyggligt snabbt. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en bra upplevelse och effektiv service.

Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig!

Vänliga hälsningar, Elias & gänget på Friska hem Sverige AB

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anlitade Friska Hem Sverige för att…

Anlitade Friska Hem Sverige för att förbättra vår ventilation och sanera vinden från all mögel. Dem installerade även en fuktskyddsanläggning från Trygghetsvakten på vinden.
Allt fungerade jättebra från första kontakt med William på kontoret till dem trevliga teknikerna som kom ut och gjorde jobbet.
Rekommenderar starkt.

22 november 2023

Hej Katarina

Va kul att höra att det blivit så bra och att du är nöjd med allt!
William och Teknikerna kommer säkerligen bli glad av att höra att de varit så mycket till hjälp!

Seriöst, tryggt och utomrdentligt

Det här blev rätt från början till slut. Väldigt trevlig och tillmötesgående kontakt vi fick med William. Rätt man på rätt plats. Snabba och lösningsfokuserade svar! Teknikerna som kom ut på plats var oerhört kunniga och trevliga. Det kändes tryggt genom hela arbetet. Resultatet blev så himla bra! Ett företag vi självklart kommer att anlita fler gånger

22 augustus 2023

Hej Susanne

Va kul att höra att det blivit så bra och att du är nöjd med allt!
Och William kommer säkerligen bli glad av att höra att han varit så mycket till hjälp!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ny marktäckning till vår krypgrund i Huddinge

Ny marktäckning till vår krypgrund i Huddinge. Arbetet utfördes som planerat med trevlig och engagerad personal. Vi är nöjda med resultatet!

16 november 2023

Hej Mats

Så glada vi blir när vi får en kommentar och ett så fint betyg som du gett. Ska vidarebefordra dina fina ord till hela organisationen.

Är där något annat ni behöver hjälp med så är det bara att höra av dig.

Okunniga och opålitliga

Jag har anlitat friska hem för två uppdrag, mögelsanering av en kallvind, och installation av frånluftsfläkt på samma vind. Inget av uppdragen har blivit tillfredsställande utfört.

Sanering: Fick först en annan typ av sanering utförd än vad som hade offererats. Jobbet fick göras om. Även efter andra utförandet så finns det mögel kvar. Företaget kommer med uttalanden som inte stämmer med vad tillverkaren av saneringsvätskan uppger.

Frånluftsfläkt: Installation av fläkt gick helt ok, men visade sig finnas problem med att en av frånluftsventilerna inte fungerade korrekt. Dels kan man tycka att det borde upptäckts innan installation, vidare så fick jag förslag på åtgärder som visade sig vara felaktiga (rördimensioner var annorlunda etc.). Och dessutom så har systemet inte blivit injusterat. Företaget skulle återkoppla, men har inte gjort så.

Generellt är intrycket att Friskahem inte är helt kunniga inom sitt område, och det är också så att man inte kan lita på vad de säger, eller att arbeten blir korrekt utförda. Samtidigt är det inte ett helt oseriöst bolag, de svarar i telefon och har för det mesta dykt upp på avtalade tider.

2 oktober 2023

Hej David
Hoppas allt är bra med dig.

Gällande saneringen så fick du en dyrare och mer omfattande sanering än vad du blivit offererad på grund av en intern miss hos oss, du fick alltså MER än vad du betalat för.
Därefter såg vi att det inte var tillräckligt och du fick därefter en till sanering helt kostnadsfritt.
Så jag har lite svårt att förstå vad problemet skulle vara när du fått betydligt mer än vad som du betalat för. Och ditt påstående att där skulle finnas mögel kvar är helt felaktigt. De saneringarna vi gjort är mer än omfattande och all mikrobiell påväxt är död. Vet inte heller vad det är för uttalande vi gjort som ska ha varit felaktigt, det specificerar du inte vilket kan uppfattas som märkligt.

Gällande installationen av frånluftsfläktarna så grundar sig detta problem i att du har ett internt byggfel i systemet som vi ej blivit informerade om och kunde ej förutse. Du blev informerad om detta och blev offererad en lösning vilket du inte godtog, utan ville ha jobbet gjort gratis. Och angående att vi inte återkopplar är inte heller korrekt, under den senaste veckan har jag personligen ringt dig 4 gånger varpå du svarat 1 gång och bett mig ringa upp vid ett annat tillfälle.

Jag kan med handen på hjärtat säga att vi har gått långa vägar för att få dig som kund så nöjd som möjligt och du har fått betydligt mer än du betalat för, så tycker din recension är rätt så orättvis och missvisande.

Tycker också det är märkligt att vi inte skulle vara kunniga inom vårt område när de överväldigande positiva recensionerna här på trustpilot säger något helt annat. Tyvärr är det så att vi ibland får kunder som känner sig berättigade till att få allting gratis, samtidigt som de har uppfattningen om att de själva har mer expertis än oss, då blir det väldigt svårt för oss att göra kunden nöjd även om vi gör allt i vår makt.

Nöjd

Bra kommunikation och framförallt snabba leveranser!

4 oktober 2023

Antwoord van Friskahemsverige

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kommunikation och de snabba leveranserna. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och effektiv upplevelse.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Vänliga hälsningar, Erik & gänget på Friska hem Sverige AB

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En skicklig o trevlig inspektör

En skicklig o trevlig inspektör, Janne var hos oss o gjorde ett mycket bra jobb.
Skönt o veta att allt nu är under kontroll

16 oktober 2023

Hej Jan,

Stort tack för ert betyg samt kommentar. Jag ska skicka detta vidare till Janne också.

Om ni behöver hjälp med något annat är det bara att höra av sig.

Med vänliga hälsnignar

Smidigt

Smidigt
Effektivt
Bra service

10 november 2023

Hej Saskia,

Stort tack för ert betyg samt kommentar. Det är dock alltid lite enklare att ha en bra service när man har en fantastisk kund!

Ha en fin dag och ta hand om dig!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans Informativ handbok på…

Snabb leverans Informativ handbok på svenska Har fungerat bra hittills
Mvh Lennart

12 oktober 2023

Hej Lennart,

tack för ert betyg och kommentar! Alltid kul att läsa att man har en nöjd kund!

Ha en fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mkt trevlig och hjälpsam kundtjänst

Mkt trevlig och hjälpsam kundtjänst. fick snabbt råd och hjälp med en avfuktare som jag behövde för vår villa.

allt fungerade fint och utan några som helt problem. Bara +++++ från min sida.

13 oktober 2023

Hej Michael,

vad kul att höra att vi kunna vara till hjälp för ert hus och era riskutrymmen.

Är där något annat ni behöver hjälp med så är det bara att höra av sig!

Antwoord van Friskahemsverige

Hello Andrew, a big thank you for your rating and comment.

If there's anything else we can assist you with, please feel free to reach out.

Have a great day!

Kind regards,
Friska Hem Sverige AB

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kundservice då min vara var försenad

Bra kundservice!

26 september 2023

Hej Linda,

tack för ert betyg och kommentar!

Vi försöker hela tiden att ha en bra kommunikation med våra kunder om något händer med en leverans eller så.

Elias & Gänget på Friska Hem Sverige AB

Dit is Trustpilot