Froothie NL Reviews

3,3

Wat een fijne blender! Lang gezocht en getwijfeld, en uiteindelijk voor de Froothie gekozen. Ik twijfelde omdat hij alleen online werd aangeboden en er veel (betaalde?) influencer filmpjes circuleren.... Toon meer

Hennie v.d. klantenservice heeft me fantastisch geholpen. Beleefd, aardig, doelgericht en probleem oplossend. e enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven was door een andere medewerker, die om de... Toon meer

UPDATE REVIEW: Na onderstaande review werd ik gebeld door froothie, de communicatie was lastig omdat men bij froothie niet altijd goed bereikbaar is. Blijft een beetje slordig, het gaat hier immer... Toon meer

Onze blender was stuk maar nog binnen garantie, eerst laten ze ons weken op en neer mailen om de oorzaak te achterhalen om dan te zeggen dat zij niet verantwoordelijk zijn. Wij hebben die nochtans... Toon meer

1. Huis en tuin

Over Froothie NL

Hoge kwaliteit keukenapparatuur

"Zoals de oude gezegde luidt: U betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT doorstaat de tand des tijds" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

✓ Optimum high-performance blenders, juicers & andere keukenapparatuur van Froothie direct leverbaar
✓ Gratis verzending vanaf €200,-
✓ 30 dagen geld-terug-garantie
✓ Topaanbiedingen, lage prijzen
✓ Veilige betaalmethodes - Betaling in termijnen
✓ Levenslange garantie optioneel
✓ Top 5 ⭐ beoordelingen

Froothie is een van de snelst groeiende wereldwijde merken die zich richten op gezondheids- en welzijnsproducten. Wij zijn de exclusieve distributeur van Optimum - een van de meest vertrouwde keukenapparatuur ter wereld.

Bezoek ons op https://www.froothie.nl/

Froothie begon met een klein, eenvoudig idee om fruit, groenten en apparatuur te leveren aan lokale cafés en sapbars. Naarmate de tijd verstreek, ontwikkelden we een diepere passie voor gezond leven en begonnen we met het creëren van ""Froothie"" 🍎🌱🧡

Ons doel is simpel: we willen u uitrusten met de beste kwaliteit Juicers, blenders en apparaten van Optimum om u te helpen een gezondere levensstijl te leiden. We delen graag onze kennis en tips over gezond leven via onze Real Food Revolution-workshops, YouTube-video's, blogs, mediakanalen en partner-influencers over de hele wereld 😄

Instagram: https://www.instagram.com/froothie/
Facebook: https://www.facebook.com/froothie/, https://www.facebook.com/froothie.de/
Froothie Family Facebook Groep: https://www.facebook.com/groups/177230346528016/
Real Food Revolution: https://www.therealfoodrevolution.com.au/
Reel Food Revolution: https://www.therealfoodrevolution.com.au/

Je weet wat ze zeggen....
Als het leven je citroenen geeft, maak dan een sap met je Froothie 😚🍋

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super easy in gebruik!

Sinds ik de Optimum G2.6 in huis heb is mijn gezonde leven een stuk gemakkelijker geworden. Deze blender is namelijk echt zo makkelijk in gebruik dat ik snel alles kan klaarmaken. Mijn favoriet is een snelle smoothy, je doet alle ingrediënten in de blender en serieus een paar minuten later is alles smoother dan ooit ready to drink.
Eigenlijk wat ik hier nog het fijnste aan vind is dat hij zo snel ook weer schoon te maken is, dit hield mij tegen bij andere blender om 'even' snel te gebruiken. Je doet namelijk wat water en sop in de blender even aan en schoon!
Zo houdt je tijd over 😉🍹

30 april 2021

Hi Monique,

Dankjewel voor het delen van jouw tevredenheid over de Optimum G2.6.
Froothie stelt het op prijs wil je daarom ook bedanken dat je een deel uitmaakt van onze familie.

Wij wensen je heel veel plezier met het maken van de meest heerlijke gerechtjes en vergeet ons niet te taggen met @froothie op Facebook of Instagram. Wij kijken uit naar jouw creaties

Een Froothielicious weekend toegewenst, Monique

Super blender

Super blender! Na inmiddels 2 jaar in gebruik doet hij het nog als nieuw! De after Sales is ook top. Reageren snel en vriendelijk op whatsapp bericht. Helemaal top!

16 maart 2021

Hallo Timothy,

Froothie stelt het op prijs dat u zo tevreden bent met uw blender en dit ook deelt met onze familie.
Aanvullend zijn wij nog blijer met het feit dat u prettig bent geholpen door onze klantenservice.
Dank voor uw steun en het delen van uw ervaring.

Heel veel plezier met uw blender en voor al uw vragen kunt u contact opnemen met support@froothie.nl of telefonisch via 085-888 0396

P.S. Vergeet niet om ons te taggen met @froothie op Facebook of Instagram. Wij kijken uit naar uw creaties

Een Froothielicious dag, Timothy

Hele fijne blender

Ik heb de optimum 9200a nu bijna 5 jaar en ben super tevreden over de blender. Werkt top en blend alles perfect. Bediening is makkelijk en duidelijk.
Na 4 jaar draaien de messen plots niet meer, ondanks zorgvuldig schoonmaken en vullen van de kan.
Contact met froothie hierover is goed en vlot, helaas valt het buiten de garantie maar ze denken mee over oplossingen.

3 maart 2021

Hi Lotta,

Hartelijk dank voor het delen van uw tevredenheid over de Optimum 9200A.
Aanvullend waarderen wij het ook enorm dat u prettig bent geholpen door onze klantenservice nadat u contact heeft opgenomen gezien de problemen die u heeft.

Wij wensen u nog heel veel meer blend plezier en vergeet ons niet te taggen met @froothie op Instagram en / of Facebook.

Heeft u verdere vragen? Wij staan klaar om u te helpen via support@froothie.nl of telefonisch via 085 888 0396

Goede blender en service

we zijn erg blij met de optimum 9200A blender die we bij froothie hebben gekocht. Toen we een probleem hadden met de motor is het probleem goed verholpen door de technische dienst. Zeer vriendelijke en klantgerichte dame bij Froothie NL.

25 februari 2021

Hallo Sonja,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden waarbij u aangeeft tevreden te zijn met de (technische) service van Froothie.

Wij zijn blij te horen dat uw Optimum 9200A weer functioneel is en wij zijn daarom ook benieuwd naar de creaties die u ermee maakt.
Vergeet ons niet te taggen met @froothie op Instagram en / of Facebook.

Heel veel blendplezier en voor vragen staan wij direct klaar om u te helpen via support@froothie.nl of telefonisch via 085 888 0396

Echt een topblender

Echt een topblender! Alles wat je erin stopt, verdwijnt binnen een paar seconden tot een fijne smoothie. Van grotere stukken fruit, tot ijsklontjes, deze blender gaat niet snel kapot. Er past veel in, handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Ik ben er blij mee! :)

21 februari 2021

Hi Maureen,

Wij zijn zo blij te zien dat u heerlijke recepturen maakt in uw blender. Alles wat u nodig heeft in uw gezonde levensstijl 😍

Deel ons graag uw creaties in onze Froothie Family group hier:

U kunt ons ook gewoon taggen met @froothie op Instagram en / of Facebook.

Wij wensen u een Froothielicious dag!

Wat een geweldig apparaat de Evolve

Wat een geweldig service, snelle levering en perfecte informatie achteraf met recepten en ze nemen contact met je op of je nog vragen hebt.
Ik heb de Evolve en we maken dagelijks verse soep wat me maximaal 10 minuten tijd kost. Dus lekker tussen het thuiswerken door even een hele gezonde soep maken tussen de middag. De smoothies zijn ook geweldig te maken waarbij de vacuüm een fijne toevoeging is. Ik maak ook alle plantaardige melk ermee en heerlijke sausen en pindakaas. Voor ons is dit het beste apparaat wat we in de keuken hebben. En hij maakt zichzelf perfect schoon hoe fijn is dat. De tijdwinst is enorm en met een druk leven zoals wij hebben is er nu een combinatie van gezond en snel.

3 februari 2021

Hallo Ceetje,

Wat fijn dat u z'n positieve ervaring heeft gehad met Froothie en haar service. Dit waarderen wij enorm. ❤

Aanvullend vinden wij het ook enorm fijn te horen dat de Optimum Evolve goed past bij uw huidige leefstyle. Een druk op de knop en de blender doet de rest met als resultaat een heerlijke creatie van groente en/of fruit.

Geniet er vooral van en heel veel Evolve plezier 😊

Wij wensen u een Froothieliciouse dag

Reparatie

Ik heb voor drie maanden gevraagd voor de reparatie, nu wacht ik al vijf maanden om gestuurde blender terug te krijgen.

17 januari 2021

Hallo Agnieszka,

We willen ons oprecht verontschuldigen voor de ervaring die u onlangs heeft gehad - het spijt ons te horen over de moeilijkheden die u heeft ondervonden met de service en uw teleurstelling baart me zorgen. Kwaliteit Klantenservice staat voorop, ons hele bedrijf is gebouwd op de slogan "Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen" en daarom worden zelfs geïsoleerde gevallen door Froothie en Optimum zeer serieus genomen.

Helaas duurt de reparatie langer dan gebruikelijk gezien de huidige COVID en veiligheidrestricties die wij momenteel in acht nemen. Wij bieden, bij deze, onze oprechte excuses daar voor aan.

We willen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met het resultaat van onze promoties en uw product, want bij Froothie zijn we 100% toegewijd aan het geluk van onze klanten. Om deze redenen probren wij uw blender met de hoogste urgentie te repararen om verdere vertragingen te voorkomen.

Het spijt me als u denkt dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan en ik wil u bedanken voor de feedback die u heeft gegeven, omdat dit ons helpt onze services verder te verbeteren.
Als u meer hulp nodig heeft, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen ons teamleider via andrea@froothie.de

Respectvol,
Het Froothie team

Goede service, werd nog gebeld, of ik tevreden was met mijn blender. En dat ben ik heel erg. Dank!

3 januari 2021

Hallo Mariëtte,

Froothie is zo blij te zien dat u tevreden bent met uw Optimum 9200A en de ontvangen service.
Wij hechten veel waarden aan de kwaliteit en service van onze producten om uiteindelijk nieuwe/andere klanten enthousiast te maken.

Vergeet @froothie niet te taggen op Instagram en /of Facebook

Voor al uw vragen gaat u naar suppport@froothie.nl of belt u naar 085 888 0396. De klantenservice van Froothie staat 24/7 voor u klaar om u te helpen.

Wij wensen u een Froothielicious dag! :)

Na bestelling en betaling contact…

Na bestelling van blender 9200A en betaling contact opgenomen om te horen wanneer het bezorgd zou worden.wij zijn goed op de hoogte gehouden over het verloop ervan. Met jullie hulp kon ik het met 2 dagen ophalen.... Nog net voor de kerstdagen. TOPPIE!!!!!! ( En wat een geweldige blender zeg !!) ! Ook de mails met alle tips die ik heb ontvangen. dank daarvoor! :)

29 december 2020

Hallo Roelie,

Wij waarderen het enorm dat u uw koop ervaring bij Froothie zo positief heeft ervaren.

Enorm veel blend plezier met uw Optiumum 9200A.
Als u uw heerlijke recepturen heeft gemaakt, kunt u deze ook met ons delen door @froothie op Instagram en Facebook te taggen.

Heel veel succes en Froothie is hier voor al uw vragen.
Contacteer ons via FB/IG/WA gewoon via support@froothie.nl

Een Froothielicious weekend

Super blender!

Super blender!! Erg tevreden. Ook de hulp van de klantenservice was heel goed, snelle antwoorden!

19 december 2020

Hallo Denise,

Hartelijk dank voor het schrijven van uw positieve ervaring met Froothie , haar service en de producten die zij levert.

Wij waarderen dit enorm en willen u daarom ook uitnodigen om enkele van uw heerlijke recepten met ons te delen door ons @froothie op Instagram en Facebook te taggen.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Contacteer ons via FB/IG/WA of simpelweg via support@froothie.nl

Froothie wenst u fijne feestdagen en een Froothielicious weekend

Superblender

Ik had al een powerblender, die was goed, maar helaas stuk gegaan. Met deze blender ben ik echt superblij! Je maakt in no time smoothies en soepen en is gemakkelijk schoon te maken. Ik gebruik hem ieder dag.
De levering was snel en de extra informatie en adviezen via de mail zijn heel handig

13 december 2020

Hallo Francine,

Hartelijk dank voor het delen van uw geweldige woorden over Froothie en de Optimum.
Onze dank dat u deel uitmaakt van onze Froothie famillie.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op via support@froothie.nl of bel naar 085 888 0396.

Heeft u toevallig heerlijke gerechten die u wilt delen? Tag ons met @froothie op Instagram en Facebook

Wij wensen u een Froothielicious dag!

Hele fijne machine en zeer vriendelijke…

Hele fijne machine en zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice

13 december 2020

Antwoord van Froothie NL

Hallo Birgit, bedankt voor uw positieve feedback, wij streven ernaar onze klanten blij te maken!

Wij zijn blij te horen dat u geniet van uw Optimum 9200A en vinden en daarom ook fijn dat u een deel uitmaakt van de Froothie-familie.

Heeft u heerlijke recepten? tag ons gewoon @froothie op Instagram en / of Facebook of e-mail ons via support@froothie.nl

Als u hulp nodig heeft met het product, ons technisch ondersteuningsteam is, letterlijk, slechts één klik of een telefoontje verwijderd. Voor vragen kunt u ons e-mailen op suppport@froothie.nl, ons bellen op 085 888 0396 of eenvoudigweg een LiveChat op onze website openen. Ons Ticketing- en Garantieteam staat 24/7 voor u klaar om u te helpen met eventuele problemen.

Wij wensen u een Froothielicious dag! :)

Geweldige aankoop en product

Geweldig product! Geniet elke dag van een heerlijke verse groene smoothie die binnen no time gemaakt is met de Optimum 9200.
Wel goed de regels van vullen volgen om doorbranden van motor en andere narigheden te voorkomen.
Ook de service qua begeleiding is top. Snelle reactie!

1 december 2020

Hallo Ankie,

Wat fijn dat u zoveel heerlijkheden maakt met uw Optimum 9200A. Een dag geen verse smoothie is een dag niet geleefd ;-)

Wij wensen u heel veel plezier met het gebruik van de blender en het maken van heerlijke recepturen.

Mocht u in de toekomst vastlopen op bepaalde recepturen, contacteer ons graag via support@froothie.nl of via het telefoonnummer 085 888 0396.

Een Froothiedelicous dag,

Krachtig en veelzijdig

Mijn Froothie blender kocht ik een paar jaar geleden. Ik wilde poeder maken van gedroogde rozenbottels. Met de keukenmachine die ik had was dit totaal onmogelijk. Na me uitgebreid ingelezen te hebben op internet, koos ik voor de Froothie, vanwege de krachtige motor en de aantrekkelijke prijs. Ik werd niet teleurgesteld. Wat me met andere keukenapparatuur niet lukte, deed deze blender moeiteloos. Harde ingredienten zoals die rozenbottels of granen worden moeiteloos tot meel gemalen. In een paar seconden maak je het meest heerlijke verse ijs. Ook handig vind ik de mogelijkheid om soep te maken, die meteen verwarmd wordt. Kortom, ik ben zeer tevreden!

25 november 2020

Hallo Katinka,

Onze dank voor deze mooie review en wat fijn te horen dat uw Optimum G2.1 al het werk doet zonder teleurstellingen.

Heel veel blend plezier en een Froothiedelicous dag,

Engelengeduld, grondigheid en opvolging

Wanneer je met een vraag zit voor de klantendienst, word je enorm goed verder geholpen. Ook is er opvolging van je zaak, blijven ze geduldig en vriendelijk.

13 november 2020

Hallo Karlijn,

Hartelijk dank voor het delen van een geweldige review over de service die u heeft ontvangen van Froothie.

Wij helpen graag al onze klanten individueel met al hun problemen op weg naar blender/juicer die hen voorziet in heerlijke recepturen.

Als u hulp nodig heeft bij het product kunt u ons een e-mail sturen naar suppport@froothie.nl, ons bellen op 085888 0396 of gewoon een ticket openen bij ons ondersteuningsteam op https://athenasolutions.zendesk.com/hc/ en-us / verzoeken / nieuw.

Ons team staat 24/7 klaar om u te helpen

Heb een Froothielicious dag!
Het Froothie-team

Blender

Ik heb niet de beste ervaringen gehad met Froothie zowel als bedrijf en als blender maar gelukkig is het nu na een jaar opgelost doordat ze mij eindelijk een volledige refund hebben gedaan.

13 november 2020

Hallo Daisy,

De service die wij bieden is voor elk van hen individueel. Dit omdat we geen problemen met elkaar kunnen vergelijken en daarom onderzoek nodig is. Het lijkt erop dat we in dit geval hebben gefaald.
Onze oprechte excuses als u dit als onaangenaam heeft ondervonden, dit omdat wij al onze klanten het beste willen bieden.

Gezien de reparatie willen wij vermelden dat alles volgende de EU-wetgeving is verlopen. Volgens de EU-wetgeving moet het bedrijf de blender repareren als deze binnen 2 jaar is. Als het bedrijf dit niet kan, en alleen dan, moet het bedrijf een volledige terugbetaling geven. De blender waar u momenteel gebruik van maakt is in totaal 1.5 jaar oud en binnen 2 jaar gerepaard.
Voor meer informatie willen wij u graag verwijzen naar: https://www.evz.de/en/shopping-internet/guarantees-and-warranties.html#:~:text=The%20legal%20guarantee%20is%20mandatory,often%20an%20additional%20commercial%20warranty.

Helaas heeft de reparatie langer geduurd dan gebruikelijk gezien de huidige COVID en veiligheidrestricties die wij momenteel in acht nemen. Wij bieden, bij deze, onze oprechte excuses daar voor aan.

We willen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met het resultaat van onze promoties en uw product, want bij Froothie zijn we 100% toegewijd aan het geluk van onze klanten. Om deze redenen hebben wij al enige tegemoetkomingen naar u als klant gedaan.

Respectvol,
Het Froothie team

Na een maand nog steeds geen blender in huis, en geen contact kunnen krijgen met klantenservice

UPDATE REVIEW:
Na onderstaande review werd ik gebeld door froothie, de communicatie was lastig omdat men bij froothie niet altijd goed bereikbaar is. Blijft een beetje slordig, het gaat hier immers om prijzige producten. Na telefonisch contact werd mijn betaling terug gevonden, waarna ik snel kon genieten van mijn blender. Helaas bleek na enige tijd de mengkan stuk te zijn waardoor de messen los raakten. De blenderkan bevatte naar alle waarschijnlijkheid een defect. Opnieuw contact gezocht met froothie (Hennie) en erg goed geholpen. Ja, de vragenlijsten waren wellicht lang, echter heb ik conform garantievoorwaarden erg snel een nieuwe blenderkan in ontvangst mogen nemen. Deze maakte een stuk minder geluid dan de vorige, die werkte gewoon niet goed. Nu ben ik al weer enige tijd bijna dagelijks heerlijk aan het blenden, kan niet meer zonder! Hoop dat het apparaat nog minimaal 10 jaar meegaat.

Al bijna een maand geleden een blender besteld en betaald. Een paar honderd euro dus.
Nooit meer wat van gehoord, en de klantenservice is eigenlijk niet te bereiken. Enkel Engels sprekende medewerkers die opnemen met 'Hello, Hallo', waarna ze allen de verbinding verbreken. Het whatsapp nummer wat erbij staat klopt ook niet, het is niet mogelijk om te appen oid. Dus, flink wat geld kwijt, geen blender en waardeloze service. Of beter gezegd, helemaal geen service!!!

29 oktober 2020

Goededag Roos,

Wij willen onze oprechte excuses aanbieden voor de ervaring die u onlangs heeft gehad rondom het contact opnemen met onze klantenservice. Kwaliteit van klantenservice staat voorop, ons hele bedrijf is gebouwd op de slogan "Kwaliteit die u kunt vertrouwen", en daarom worden zelfs geïsoleerde gevallen zeer serieus genomen door Froothie en Optimum.

Om er zeker van te zijn dat u volledig tevreden zult zijn met het resultaat van onze acties en uw product, aangezien we bij Froothie 100% toegewijd zijn aan het geluk van onze klanten, zullen wij persoonlijk met u contact opnemen om de urgentie van uw bestelling te bespreken.

Gezien de onbereikbaarheid van onze Nederlandse telefoon lijn word momenteel onderzoek naar gedaan. Dit alles om gehele onbereikbaarheid voor onze klanten te voorkomen.
Onze klanten zijn altijd in de mogelijkheid om gebruik te maken van het Whatsapp nummer wat genoemd staat op onze website. Er mee rekening houdende dat het geen NL nummer. Wanneer u gebruik maakt van de mobile website, dan kunt u op het nummer klikken waar naar u word doorverwezen naar Whatsapp

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, email ons dan graag via support@froothie.nl en onze vriendelijke klantenservice helpt u graag verder.

Het Froothie team

De optimum blender is FANTASTISCH maar…

De optimum blender is FANTASTISCH maar oh wee als je probeert om iemand van de klantenservice aan de lijn te krijgen, mijn beker is kapot ((eigen schuld), geprobeerd een nieuwe te bestellen maar niks meer gehoord, erg frustrerend, geen order-bevestiging, niet terug gebeld na meerdere berichten achter te laten, nu elke dag maar soort van hopen dat ie aankomt.

Ik raad iedereen de optimum blender aan, maar ik raad ook iedereen aan er zuinig op te zijn... ;-)

14 oktober 2020

Hallo Robert,

Wij willen onze excuses aanbieden voor de ervaring die u heeft rondom uw bestelling. We zijn trots op onze toewijding aan klantenservice en ik zie dat we in dit geval hebben gefaald.

Na te hebben onderzocht waarom u onze reguliere update-e-mails niet heeft ontvangen, lijkt het erop dat sommigen in de spam-map zijn beland, zoals blijkt uit onze aflevering. Dit kan soms gebeuren als de gebruiker niet in het adresboek is opgeslagen.

Gezien de overige ervaringen hebben wij u een persoonlijk bericht gestuurd om dit verder na te kijken en op te lossen.

Voor overige vragen, neem graag contact op via support@froothie.nl en ons vriendelijke klantenservice helpt u graag verder.

Het Froothie Team

Ik heb een blender aangeschaft voor smoothies

Ik heb een blender aangeschaft voor veel geld.
Ik kreeg helemaal geen factuur of track and trace. Na even wachten contact opgenomen. De enige vragen die ik ontvang is of ik voor nog meer geld een andere wil kopen. Telkens nee geantwoord. Het is toch raar dat als ze een aanbieding voor een betere hebben ze dat niet meteen na betaling/bestelling contact opnemen. Uiteindelijk een orderbevestiging gehad en ik zou nog doorgestuurd krijgen wanneer ik de blender zou ontvangen. Nooit meer iets gehoord. Klantenservice gebeld te druk voicemail bij klantenservice als bij verkoop ingesproken nooit meer iets gehoord. Ik krijg toch sterk het idee dat ik opgelicht ben. Nog even wachten gelukkig heb ik met creditcard betaald zodat ik het kan terugvragen als ik binnen een maand nog steeds niets hoor. (ps. terwijl ik de voicemail van de verkoop aan het inspreken ben wordt er gewoon opgehangen! Echt een bandje.

Oktober 2020
Na verschillende keren contact te hebben gezocht met het bedrijf heb ik uiteindelijk de blender wel ontvangen. Dit duurde nog wel even en de communicatie was ook niet geheel vlekkeloos. Als ik telefonisch iemand te pakken kon krijgen had ik wel meteen antwoord echter per mail of de automatische mails die ik zou moeten ontvangen over de bestelling zijn nooit ontvangen of beantwoord. De blender is echter wel top

21 september 2020

Hallo Anne

Bedankt voor het plaatsen van uw bestelling voor de Optimum 9200A en onze excuses voor de vertraging waarmee u wordt geconfronteerd.

Ik heb de afgelopen dagen constant contact gehad met de logistiek manager en de leverancier om updates over de binnenkomende zending te ontvangen. Wij hebben dit geprobeert via zee en via de lucht. Onze expediteur heeft ons laten weten dat meer luchtvaartmaatschappijen zijn gestopt met het vervoeren van goederen vanwege Covid, wat betekent dat we niets via de lucht naar ons magazijn in Nederland kunnen verzenden.

Volgens eerdere berichten is de Optimum 9200A geland en wacht hij op inklaring voordat we uw bestelling kunnen verzenden. We waren al van plan dit de afgelopen dagen te doen, maar de douane-inklaring heeft langer geduurt dan verwacht gezien extra controle rondom veiligheid en hygiene. Deze vertraging spijt ons erg, maar ik kan u verzekeren dat het wachten bijna voorbij is! De zending zal komende dagen worden vrijgegeven in ons magazijn en daarna naar uw adres worden verzonden. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Ik begrijp volledig dat u gefrustreerd bent door deze situatie, maar wij kunnen u verzekeren dat onze logistieke afdeling er alles aan doet om dit proces te versnellen.

Nogmaals, het spijt ons zeer voor de vertragingen die u momenteel ervaart, aangezien dit niet de manier is waarop we onze klanten willen helpen.
We zijn echter van mening dat het meer dan de moeite waard is om te wachten, aangezien de Optimum 9200A u in geweldige functies voorziet.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben? Laat ons dit graag weten via support@froothie.nl

Wees voorzichtig en blijf veilig.

Het Froothie Team

Slechte kwaliteit en zeer slechte klantenservice

Een vriend gebruikte de Optimum H3000 blender en postte hiervan wat fotootjes van de sapjes die hij maakte. Omdat wij allemaal wel wat gezonder willen leven was ik ervan overtuigd, ondanks de erg dure prijs (bijna 400€) en heb ik mij ook zo'n slow juicer aangeschaft.

In begin best veel plezier aan gehad.
Maar dan begint het.... Ik laat de glazen maatbeker vallen en ga op de website kijken of ik die opnieuw kan bestellen. Geen maatbeker voor onze type blender te zien dus neem ik contact op met de klanten service en vraag ik naar de prijs. In geen enkel geval vraag ik of dit onder garantie is, uiteindelijk heb ik zelf de maatbeker laten vallen. Ze delen mij na redelijk wat op en neer gemail de prijs mee. Ik vond dit best wel duur en liet hun weten dat ik dan toch wel ergens anders een maatbeker zou kopen. Tot zover de eerste ervaring met de klantendienst.

Een aantal weken later blokkeert de schroef van de blender en komt alles vast te zitten. De zeef had zich blijkbaar gedraaid en had er voor gezorgd dat er een stuk van de schroef afbrak. Wij kregen in eerste instantie de stukken zelfs niet meer van elkaar. Er was geen verklaring voor dit gebeuren, wij gebruikten de blender volgens een voorschriften.

Wij nemen contact op met de klantenservice en krijgen in eerste instantie een vriendelijke man die ons, ook wel weer na heel wat op en neer gemail inclusief foto's van de beschadigde delen, verder helpt en ons voorstelt om de twee delen (de schroef en de zeef, die wij uiteindelijk toch nog hebben losgekregen van de rest) te vervangen. Hij zou het order aanmaken en ons de delen opsturen. Ik was zeer tevreden op dat moment.

Na een aantal weken gebeurt er echter niets. Dus nemen wij opnieuw contact op. Deze keer krijg ik dezelfde dame als ik de eerste keer met de maatbeker had gehad. Ik leg haar uit wat er afgesproken is met de man en zij zou het uitzoeken (ondertussen zijn wij weer een aantal dagen verder). Dan opeens zegt zij dat het niet onder garantie kan omdat wij al eerder een probleem hebben gehad!!! Ik val uit de lucht en zeg haar dat de eerste keer, met de gevallen maatbeker, ik enkel om de prijs had gevraagd en uiteindelijk besloot om die ergens anders te kopen. Zij was daar blijkbaar toch nog pissig van.

Na weer veel getrek en gesleur van mails, komt ze met een voorstel af dat we een 40€ moeten betalen. Om van alle gezaag en gedoe af te zijn (ook al vond ik dit niet terecht) ga ik akkoord en vraag ik om mij dan de officiële factuur te sturen zodat ik die kon betalen. Na een aantal dagen krijg ik uiteindelijk een factuur van 19€ (enkel verzendingskosten). Snappen wie snappen kan... Ik vond dit wel eerlijker, en blijkbaar zagen ze dan ook in dat dit klantvriendelijker was, maar ik heb hen niet meer gemaild. De factuur werd betaald en uiteindelijk werden de stukken opgestuurd.

Ik heb een aantal maanden gewacht om een review te schrijven om te kijken of ik al wat bekoeld was maar ik raad iedereen aan om een slow juicer, en zeker als het om een dure gaat, te kopen in een elektrozaak waar je persoonlijk contact kan hebben als er iets mis is.

De naam Froothie heeft een zeer slechte nasmaak gekregen. Wij gebruiken de blender/slow juicer zelfs niet meer. Ondertussen hebben wij een ander gekocht bij een erkende elektrohandelaar.

Zeker zijn geld niet waard en bovendien is de klantenservice beneden alle peil.

20 augustus 2020

Hallo Tania,

Bedankt voor uw bericht. Mijn excuses voor de slechte ervaring die u bij ons heeft gehad, en ik kan u verzekeren dat dit een situatie is die we niet licht opvatten. Eerst excuses voor de beker - zoals u weet, vallen gebruikersfouten niet onder de garantie, maar ik weet zeker dat de situatie met veel meer gratie had kunnen worden aangepakt. Mijn oprechte excuses hiervoor, ik heb het probleem doorgestuurd naar de klantenservice en we zullen het verder onderzoeken, aangezien we geen excuus hebben voor onbeleefde service van onze kant. Bedankt dat u ons hiervan op de hoogte heeft gesteld.

Over het probleem met uw juicer:

Onze hoofdtechnicus en de leverancier hebben de schade aan uw sapcentrifugeonderdelen besproken. Ze geloven dat het probleem tweeledig is.

Ten eerste denken ze dat het gebruik van de sapcentrifuge gedurende 20-30 minuten per gebruik de onderdelen kan oververhitten. Volgens de handleiding mag een sapsessie niet langer duren dan 20 minuten.

Ten tweede zet het gebruik van overmatige neerwaartse kracht op de stamper druk op de verbinding tussen de vijzel en de toevoerbuis naar de eenheid. De stamper mag alleen worden gebruikt om de inhoud op de vijzel te geleiden.

Nogmaals mijn excuses voor uw ervaring. Ik hoop dat we deze problemen zo snel mogelijk met u kunnen oplossen, en ik kijk ernaar uit om binnenkort van u te horen!

Vriendelijke groet,
Froothie customer support