Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Toon meer

Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Toon meer

Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel

Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.

1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Dropshipping met zeer trage levering en rommel

Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij is het grotendeels rommel. Een duidelijk geval van dropshipping met goedkope spullen. Terugsturen wordt niet makkelijk gemaakt en daar moet je ook weer voor betalen, terwijl er gewoon zooi aan je wordt verkocht, die ook nog eens lang onderweg is. Trap er niet in met hun zogenaamde goede keurmerk op de website. Ik ben hier wel ingetrapt en dat had ik liever niet gedaan.

6 september 2025

Dit zijn dropshippers

Dit zijn dropshippers. Laat je niet misleiden door alle recente positieve reviews! Die zijn duidelijk gekocht en geschreven door AI: Alle accounts hebben een volledige naam en maar 1 review geplaatst, en ze gaan allemaal over 1 specifiek onderwerp (zwangerschapskussen, barefoot sneakers, haaiensloffen, sterrenlamp). Allemaal met anekdote en/of quote er in.

Ze proberen de echte, negatieve reviews te laten verwijderen door "extra informatie" aan te vragen bijna een jaar na plaatsing. Trap er niet in, dit zijn gewoon oplichters die je troep rechtstreeks uit China verkopen.

2 september 2024

Hallo Il,

We vinden het jammer dat je deze indruk van ons hebt gekregen. We werken samen met verschillende leveranciers – zowel binnen als buiten Europa – en proberen onze klanten zo goed mogelijk te informeren over levertijden, producten en ervaringen van anderen.

Reviews, zowel positief als negatief, zijn waardevol voor ons én voor andere klanten. We volgen hierbij de richtlijnen van het reviewplatform en vragen soms extra informatie als er onduidelijkheden zijn, niet om negatieve stemmen te onderdrukken.

Als je zelf een minder goede ervaring hebt gehad, horen we dat graag direct. Je kunt ons altijd bereiken via ✉ helpdesk@frummeltje.com – dan kijken we graag met je mee.

Liefs, het Frummeltje Team

OPLICHTERIJ

OPLICHTERIJ! Een luiertas gekocht. Niet tevreden mee, omdat het niet helemaal is zoals de foto. Moest €80 betalen voor verzendkosten om te retourneren naar CHINA (voor een tas die €79 kost) terwijl het van een NEDERLANDSE site gekocht is. Ze hebben mij verder niet geholpen.

11 januari 2025

Hallo Ums,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen uit jouw review dat je teleurgesteld bent over de retourkosten en dat het product niet aan je verwachtingen voldeed. Hoewel we altijd ons best doen om alles duidelijk te communiceren, zien we dat dit in jouw geval niet goed is overgekomen – en dat is natuurlijk vervelend.

Neem alsjeblieft even contact met ons op via ✉ helpdesk@frummeltje.com, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Liefs, het Frummeltje Team

Een totaal waardeloos bedrijf wat…

Een totaal waardeloos bedrijf wat gewoon voelt als oplichting…
Mijn vriendin had een paar (dure) borstvoeding bh’s gekocht. Nadat ze pas heel laat binnen kwamen was de kwaliteit ver te zoeken. Om retour te sturen moest dit naar hun depot in china. Via DHL kost versturen +-€80!!! Via PostNL €30. Je krijgt geen retourlabel en kosten zijn voor jezelf. Het adres wat je krijgt is ook niet te vinden blijkbaar want ons pakket is nog altijd niet aangekomen (en omdat het niet binnen 2 weken ontvangen is, krijg je je geld niet terug). Klantenservice helpt uiteraard ook niet, mailt terug rond 2:00 ‘s nachts en aan het taalgebruik denk ik dat het vertaald wordt door een translater…. Totaal waardeloos bedrijf!

30 januari 2025

Hallo Moes,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad! Dit is absoluut niet waar wij voor staan en niet de service die we onze klanten willen bieden. We willen graag verduidelijken dat wij tijdens het retourproces wél een retourlabel verstrekken, samen met een geldig retouradres. Mocht hier iets mis zijn gegaan, dan willen we dit graag uitzoeken en oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer en meer details via ✉ helpdesk@frummeltje.com? Dan kijken we meteen met je mee!

Ook hechten we veel waarde aan een persoonlijke en klantvriendelijke service, dus we vinden het jammer dat dit niet zo is overgekomen. Wat betreft de retourperiode: volgens ons beleid mag je retourneren binnen 14 dagen na ontvangst, dus hier lijkt een misverstand te zijn ontstaan. Ons retourbeleid kun je hier vinden: https://frummeltje.com/pages/retourneren.

We horen graag van je, zodat we je verder kunnen helpen!

Liefs, het Frummeltje Team 💕

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!
Dropshipping. Service is vreselijk, wees je bewust dat indien je het product wilt retourneren, dat je dit naar China moet doen. Ook vind je de producten veel goedkoper op bv Shein.

18 maart 2025

Hi Sophie,

Het spijt ons heel erg dat je ervaring niet naar wens was. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als er vragen zijn over de retourprocedure en de prijzen. We werken hard om de best mogelijke service te bieden en willen dit graag rechtzetten. Zou je ons een e-mail willen sturen naar ✉ helpdesk@frummeltje.com, zodat we je verder kunnen helpen met je retour en eventuele andere zorgen? We staan klaar om je te ondersteunen!

het Frummeltje Team

Dropshipper

Trap er niet in! Je kunt niet retourneren (ja als je zelf retourkosten van bijna 50 euro betaald) Hopelijk dat er via Nietbezorgd.nl wat geregeld kan worden.

13 maart 2025

Hi Avo,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling en dat de retourkosten zo hoog uitvallen. We lezen dat dit frustrerend voor je is en willen hier graag met je over in gesprek.

Ons customer service team staat klaar om samen naar een passende oplossing te zoeken. Zou je ons een berichtje willen sturen via ✉️ helpdesk@frummeltje.com? We kijken graag met je mee!

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we je alsnog een positieve ervaring kunnen bieden.

Niet bestellen!

Besteld en kreeg spullen binnen die duidelijk van slechte kwaliteit waren. Contact opgenomen met de klantenservice die je wel te woord staan, maar absoluut geen service bieden. Mocht het retour sturen, maar dat kost je dan zo ongeveer 50 euro. Dat is meer als het artikel gekost heeft. Wat een ongelofelijke oplichterij. Als je al spullen uit China doorverkoopt, koop het dan lekker zelf in en laat mensen retourneren binnen Nederland. Kreeg optie van klantenservice om een tegoedbon van 50% te ontvangen of een compensatie van 15%. Net alsof ik na deze ervaring nog een tegoedbon zou willen inleveren bij ze...

10 maart 2025

Hi Hanna,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling en dat de retourkosten hoog uitvallen. We begrijpen uit jouw review dat dit een frustrerende situatie voor je is, en dat is natuurlijk niet de ervaring die we voor onze klanten willen. Het spijt ons oprecht dat je dit zo hebt ervaren.

We waarderen je feedback enorm en nemen je opmerkingen serieus. Ons team is altijd op zoek naar manieren om onze service en retourvoorwaarden te verbeteren. We willen graag met je meekijken of we een oplossing kunnen vinden waar je je goed bij voelt. Zou je ons een berichtje willen sturen via ✉️ helpdesk@frummeltje.com? We staan klaar om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we dit alsnog op een fijne manier kunnen oplossen voor je.

Dropshipping

Dropshipping. Goedkope spullen uit het zuiden voor hoge prijzen verkopen in het westen. Mijn producten waren niet zoals op de foto: verkleurd, te goedkoop, en ontzettend fragiel. Het voelt goedkoop, het is goedkoop. Via de mail is het bedrijf uiterst vriendelijk, maar van echte service hebben ze niet gehoord. Je krijgt géén waar voor je geld. Koop het maar bij Shein of Temu, dat is dezelfde kwaliteit, maar dan veel goedkoper.

12 maart 2025

Hallo Hannah,

Wat ontzettend jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden! We begrijpen hoe vervelend het is als een product niet aan je verwachtingen voldoet, en het spijt ons oprecht dat je dit zo hebt ervaren. Jouw tevredenheid is voor ons heel belangrijk, en we willen hier dan ook graag iets aan doen.

Ons customer service team staat voor je klaar om samen naar een passende oplossing te zoeken. Zou je ons een berichtje willen sturen via ✉️ helpdesk@frummeltje.com? We kijken graag met je mee en willen er alles aan doen om je alsnog een positieve ervaring te geven.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak, en we hopen snel iets van je te horen!

Het Frummeltje Team

Bedrijf dat aan dropshipping doet.

Bedrijf dat aan dropshipping doet. Bijna 2 weken wachten op je bestelling en dan ook nog de bestelling niet kunnen volgen (dode link). De site is slim in elkaar gezet en komt heel vriendelijk over. Maar in werkelijkheid dus een tussenhandelaar. Je kunt beter rechtstreeks bij Ali of Temu bestellen.

6 maart 2025

Hi Jos,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je bestelling langer op zich liet wachten dan verwacht en dat de track & trace-link niet werkte. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn.

We willen dit graag voor je oplossen! Neem alsjeblieft contact op met onze helpdesk via helpdesk@frummeltje.com, zodat we je verder kunnen helpen.

Het Frummeltje Team

Dit zwangerschapskussen is het beste…

Dit zwangerschapskussen is het beste cadeau dat ik mezelf heb gegeven. Het helpt me eindelijk goed te slapen, en mijn rugpijn is een stuk minder. Mijn man noemt het “het magische kussen”, omdat ik eindelijk niet meer klaag, haha!

13 februari 2025

Hi Savi,

Wat fijn om te horen dat het zwangerschapskussen je zo goed helpt! Het klinkt alsof het echt een verschil maakt in je slaap en rugpijn. We zijn zo blij dat het “magische kussen” je zo goed bevalt! 😊

Het Frummeltje Team

Ik was zo verrast door de kwaliteit van…

Ik was zo verrast door de kwaliteit van het zwangerschapskussen. Het ondersteunt echt mijn hele lichaam, en ik voel me ’s ochtends veel meer uitgerust. Het hoesje is makkelijk te wassen, wat superhandig is. Kan niet meer zonder!

21 februari 2025

Hallo Aleida,

Wat fijn om te horen dat het zwangerschapskussen zo goed voor je werkt! We zijn blij dat het je helpt om beter te slapen en dat het makkelijk te onderhouden is. Bedankt voor je positieve feedback!

Lep op! Dropshippers!

NIKS BIJ ZE KOPEN! De producten komen gewoon van dezelfde leverancier als op shein/temu/ali maar dan verkopen zei het door voor meer dan het dubbele van de prijs! Je moet erg lang wachten op je pakket en als je iets wilt retouren zijn de kosten voor jezelf, EN dat, dat je €80 gaat kosten omdat je het naar china moet sturen word nergens vooraf gemeld.
Oplichters.. en dat voor baby producten… schaam je ..

7 maart 2025

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar verwachting was. We willen graag verduidelijken dat de retourkosten die je noemt niet correct zijn. Wij zorgen ervoor dat de retourvoorwaarden altijd duidelijk zijn, en we streven ernaar om dit soort misverstanden te voorkomen.

Als je nog vragen hebt over je bestelling of de retourprocedure, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com. We helpen je graag verder!

Het Frummeltje Team

De haaiensloffen die ik voor mijn zoon…

De haaiensloffen die ik voor mijn zoon kocht zijn een enorme hit. Hij loopt er de hele dag in rond en noemt ze zijn “haaienvoeten”. Ze zijn lekker warm en stevig, en hij wil ze zelfs mee naar bed nemen. Echt een topaankoop!

13 februari 2025

Hallo Mila,

Wat fantastisch om te horen dat de haaiensloffen zo'n succes zijn bij je zoon! Het klinkt alsof hij echt niet zonder kan. Bedankt voor je positieve review, en we hopen dat hij er nog veel plezier van heeft!

Het Frummeltje Team

Allereerst moest ik de klantenservice…

Allereerst moest ik de klantenservice wijzen op de gratis verzending van betreffende bestelling. Dat werd in orde gemaakt.
Daarna duurde t een paar weken voordat de bestelling er was. Niet erg als t product dan ook mooi is en t geld waard. Helaas was het geleverde product echt beneden alle peil. Kleine rommel van plastic. Echt t geld NIET waard. Nooit meer bestellen hier. Weggegooid geld....bah

6 maart 2025

Hi Anke,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met het product dat je hebt ontvangen. We begrijpen dat het teleurstellend is als een bestelling niet aan je verwachtingen voldoet, vooral na een langere wachttijd.

We nemen kwaliteit zeer serieus en zouden dit graag verder onderzoeken. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice via helpdesk@frummeltje.com, zodat we een oplossing kunnen vinden en ervoor zorgen dat je ervaring beter is.

Het Frummeltje Team

LET OP! Besteld hier niet!

LET OP! NIETS bestellen! Het wordt gewoon via Ali of Temu geleverd, duurt mega lang en voor je het weet heb je de bestelling niet meer nodig. Check eerst Amazon even, daar staat het product goedkoper op en gaat de levering sneller.
Zonde van je geld!! Oplichters zijn het!

2 maart 2025

Hallo Mevrouw van Ravestein,

Het spijt ons te horen dat je een teleurstellende ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling langer duurt dan verwacht, en we zijn ons ervan bewust dat vertragingen soms buiten onze controle liggen. We proberen altijd duidelijk te zijn over levertijden, maar soms kan het gebeuren dat het langer duurt dan gepland.

Wat betreft de prijs en het vergelijken van producten, we streven ernaar om waarde te bieden en transparant te zijn over wat we aanbieden. Als je specifieke zorgen hebt over een bestelling, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Te dure dozenschuivers 👎🏼👎🏼👎🏼

Als je dan toch Chinees spul wilt kopen, doe het dan direct vanaf “de bron” voor weinig ipv via deze misleidende “mooie” website voor veel te veel geld.

En dan nog iets; die teksten op de website over “doordrenkt met moederliefde” hahaha, ga je schamen!

4 maart 2025

Hallo MJC van Iersel,

Het spijt ons dat je een negatieve ervaring hebt gehad bij Frummeltje. We begrijpen dat je het gevoel hebt dat de prijs niet in verhouding staat tot de producten, en dat je je misleid voelt door de teksten op de website. We willen je verzekeren dat we bij Frummeltje altijd proberen producten aan te bieden die we zelf achter kunnen staan, en we proberen oprecht een waardevolle ervaring te bieden aan onze klanten.

Wat betreft de teksten op de website, we zullen zeker kijken naar hoe we onze communicatie kunnen verbeteren en zorgen dat deze beter aansluit bij de verwachtingen van onze klanten.

Als je vragen hebt over jouw bestelling specifiek of als we je verder kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com.

Dropship ‘bedrijf’

Aanvulling:

Frummeltje probeert ogenschijnlijk de review te laten verwijderen door aanvullende info aan te vragen. Alsof het ze zelf onbekend is dat ze gewoon dropshippers zijn. Klanten lokken met mooie kortingen, maar vervolgens dezelfde spullen verkopen als Temu. INCLUSIEF exact dezelfde foto’s. Jammer dat ik deze foto’s hier niet kan delen. In mijn geval gaat het om een zwangerschapskussen. Zoek deze maar eens op, op hun website en tik daarna de zoekvraag in op Temu. Spreekt voor zich 🥴.
Nogmaals mensen: trap er niet in! Ik heb mij laten verleiden door een goede nachtrust en een betrouwbaar uitziende website. Had beter via Temu kunnen bestellen, dan had ik mijn bestelling eerder ontvangen en was ik minstens 25 euro goedkoper uit geweest.
——

Wat een geld hebben ze geïnvesteerd in een mooie en aansprekende website. Helaas zijn het oplichters die Temu en Ali producten verkopen voor hoge prijzen. Je betaalt al gauw 2 a 3 keer meer dan op Temu of Ali.
Wanneer je de bestelling wil annuleren is hij ‘toevallig’ al onderweg. Duurt alleen wel weken voordat je het dan binnen hebt.
Spijt als haren op mijn hoofd dat ik niet eerst de recensies heb gelezen. Maarja, een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen.

Zo te zien hebben ze ook nog nep accounts in gebruik die positieve reacties achterlaten. Trap er niet in mensen!

23 februari 2025

Hi K. SCK,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij Frummeltje. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als een bestelling niet aan je verwachtingen voldoet en dat je je ongemakkelijk voelt over de prijs en het annuleringsproces.

We willen benadrukken dat we altijd proberen om een goede service te bieden, en we doen ons best om klanten op de hoogte te houden van de status van hun bestellingen. Wat betreft het annuleren van bestellingen, we werken aan manieren om het proces sneller en gemakkelijker te maken voor onze klanten. Als je problemen hebt met je bestelling, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com, zodat we je verder kunnen helpen.

We nemen ook feedback over reviews serieus en zullen zorgen dat de transparantie in onze communicatie duidelijker wordt.

Nooit wat bestellen

Nooit wat bestellen! Echt schoften en oplichters!
Mijn pakket komt een maand later binnen. Zindelijkheidsbroekjes die ik inmiddels niet meer nodig heb omdat mn kind zindelijk is. Mag het pakket retour sturen naar China, maar moet de retour kosten zelf betalen. Die kosten zijn aanzienlijk hoger dan het aangeschafte pakketje. Maar ze mogen wel het verzendtermijn met een maand overschrijden.

4 maart 2025

Hi Sharon,

Wat vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als een bestelling later aankomt dan verwacht. Soms kunnen er vertragingen optreden die buiten onze controle liggen, maar we doen altijd ons best om deze voorvallen tijdig te communiceren en ervoor te zorgen dat bestellingen zo snel mogelijk bij je arriveren.

Wat betreft de retourkosten, we begrijpen dat dit vervelend is, vooral wanneer de kosten hoger zijn dan het product zelf. We willen je graag verder helpen met een oplossing, dus neem gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com, zodat we kunnen kijken naar wat we voor je kunnen doen.

NIET BIJ KOPEN!

Temu spullen voor kwaliteitsprijzen aanbieden, ik voel me echt genaaid. En ze zeggen wel dat je zelf voor de retourkosten moet opdraaien maar ze zeggen er niet bij dat die 50 tot 60 euro zijn!

3 maart 2025

Hallo Anne-Minke,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. We begrijpen dat retourkosten een vervelende ervaring kunnen zijn, en we willen je graag uitleggen waarom deze kosten van toepassing zijn. We streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn over retourvoorwaarden, maar we zullen zeker kijken naar manieren om de communicatie daarover te verbeteren.

Als je vragen hebt over je retour of als we je kunnen helpen met een oplossing, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je ervaring bij Frummeltje.

Wat een stel oplichters

Wat een stel oplichters. Een bedrijf dat niet open is over het feit dat ze een dropshipper zijn. Goedkope zooi van Temu verkopen voor de hoofdprijs. Hiernaast het zijn spullen voor kinderen de spullen die zij verkopen zijn niet goedgekeurd door de eu waardoor er een kans is dat er gifstoffen zitten in de spullen die niet goed zijn voor kinderen. Retourneren is niet duidelijk en de kosten zijn voor jezelf. Mensen achter frummel ga je schamen.

23 februari 2025

Hallo Geert-Jan,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring. We begrijpen dat transparantie belangrijk is en willen je verzekeren dat we altijd ons best doen om duidelijk te zijn over onze producten en diensten. Wat betreft de zorgen over de veiligheid van onze producten, we nemen de veiligheid van onze klanten zeer serieus. We zullen je graag verder helpen als je vragen hebt over een specifiek product.

Wat betreft retouren, we willen ervoor zorgen dat dit proces voor iedereen zo duidelijk en gemakkelijk mogelijk is. Als je hulp nodig hebt bij een retourzending, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com, zodat we je kunnen ondersteunen.

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, dus laat het ons weten als we iets voor je kunnen doen.