Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij... Toon meer
Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Toon meer
Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Toon meer
Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Toon meer
Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dropshipping
Heel dom van mij om de reviews pas te gaan lezen op het moment dat je niet tevreden bent of het gevoel hebt dat er iets niet klopt aan een webshop! Harde les weer voor mij.
Je ontvangt geen track&trace mits je hier zelf om blijft zeuren. Dit is logisch, want als je dan wel een track&trace ontvangt zie je dat het hier gaat om dropshipping! Vandaar ook de 9 dagen verzendtijd, want die 4 t/m slaat natuurlijk nergens op.
Mijn tip, bestel gewoon bij Shein! Krijg je een product voor veel minder, veel sneller binnen, achteraf kunnen betalen en makkelijk retour sturen!
Ik raad Frummeltje ten zeerste af!
T.a.v. Frummeltje team, ik hoef hier geen politiek correcte reactie op te ontvangen! Dit is puur voor mensen die willen bestellen dat ze in ieder geval weten waar ze bestellen!

Antwoord van Frummeltje
Nooit iets ontvangen geld kwijt!!
Nooit iets ontvangen geld kwijt!!! Niks kopen hier

LET OP: AliExpress producten
Voor een groot bedrag gekocht. Uiteindelijk bleken de producten bij binnenkomst al uit elkaar te vallen. De producten o.a. gevonden bij AliExpress.
Gemaild, maar tot op heden nog geen reactie. Als ik vandaag nog geen reactie heb, doe ik, na overleg met politie, aangifte. Adviseer iedereen om dit ook te doen, zodat deze internetoplichting opgepakt kan worden.
Verwacht ook dat de lovende reviews "gekocht" zijn en niet daadwerkelijk betrouwbaar.

Oplichting
Ten eerst had ik zo iets waar blijft mijn bestelling, geen track en tracé later zag ik dat huis nr er nier bii stond.
Dus ben gaan mailen. Gekke was al 4.58 kreeg ik snacht een mail terug. Maar niks over mijn verkeerd huis wat ik schreef. Want het word niet geleverd stuurde me wel een track en tracé maar ook dat iets iets waar alleen staat is verzonden en verder kun je niks volgen.
Ben helaas toen pas de reviews gaan zoeken en jammer genoeg geen goeien.
En ben mijn artikel ook even gaan zoeken op alie express en ja hoor word daar voor 4,09 euro verkocht ik heb 39.95 betaald er voor. Ook is staat er geen telefoon nr bij die je kan bellen alleen email adres.
Ik heb ze gemaild dat ik snel mijn geld terug wil. Want dit is weer oplichterij wat moet stoppen. Heb melding gedaan bij internet politie zo dat men melding krijg als ze op hun site gaan kijken.
En als ik geld nier terug heb word het een aangifte!!!!

Ik geef nul sterren
Ik geef nul sterren. Na twee maanden nog steeds geen rugtas gezien voor de verjaardag van mijn kleindochter. Elke keer nadat ik weer gemaild heb houden ze je aan het lijntje met: je krijgt binnen 1 of 2 dagen bericht. Het enige wat je krijgt is hun reclame. Laat dat ook maar zitten dan. En geld terug: daar hoef je helemaal niet mee aan te komen. Heel slecht dit en ik adviseer dan ook iedereen om hier niet te bestellen.

Dropshipping
Dropshipping, trap er NIET in!
Via Alie Express 4x goedkoper.

Hele slechte webshop
Hele slechte webshop. Onder facade van vriendelijk e-mail contact word je slecht geïnformeerd. Het door mij bestelde product liet lang op zich wachten en was daardoor te laat om te gebruiken voor onze vakantie. Nu ik wil retourneren blijkt ik dit zelf te moeten bekostigen naar China! Waardoor het retourneren bijna even duur is als het artikel kostte. Zo zorg je als bedrijf wel dat je klant dat niet doet! Daarbij is alles op eigen risico.
Ik koop hier nooit meer iets en adviseer anderen zich heel goed te informeren voor aankoop
Aanbod voor een ‘oplossing’ ontvangen. Ook ver onder de maat.

Nog niet eens 1 ster waardig
Nog niet eens 1 ster waardig. 2 kadootjes gekocht voor mijn neefje zijn 2de verjaardag...3 weken op moeten wachten....toen wist ik al,.shit heb een fout gemaakt.
De artikelen zien er mooi uit op de website...eenmaal thuis bezorgd is het gewoon plastic troep!!
Gewoon geen kwaliteit om weg te geven als kado.
De bestelde artikelen op de gratis rommelhoek gegooid en iemand blij mee gemaakt...
Voor mij een dure grap, weg 80 euro
En moet nu opnieuw een kado kopen voor mijn neefje wat wel van goede kwaliteit is
NIET BESTELLEN BIJ FRUMMELTJE!! ZONDE VAN JE TIJD EN GELD
1STE KLAS TROEP!!

Antwoord van Frummeltje
Wat een slechte service en oplichting!
Wat een slechte service zeg!
Na drie weken niets binnen, en geen reactie meer van de helpdesk. Wat een oplichting zeg! Had ik maar de reviews gelezen! Dus NOOIT bestellen!

Antwoord van Frummeltje
Super lang moeten wachten om mijn…
Super lang moeten wachten om mijn bestelling. Product is echt van vreselijke kwaliteit! Mag je het ook nog zelf terugsturen naar Azië. Wijze les om van te voren goed te kijken hoe mensen hun webshop houden.

Dropshipping troep
Dropshipping troep, lijkt allemaal heel mooi, maar het is pure oplichting. Oja en voor mensen die retouren willen opsturen, het bedrijf staat ingeschreven op het volgende adres. (Toch wat makkelijker dan retourneren naar China hè)
Sluisstraat 94, 5712BH, Someren

Nooit meer
Ik was teleurgesteld over de kwalitei., Wilde retourneren, en moest foto's maken of het wel geretourneerd kon worden EN toen kwam het grappigste, ik mag het zelf naar China sturen voor 52 euro. Natuurlijk kon ik nog wel wat korting krijgen, maar op mijn vraag, ga ik iets van 44 euro terugsturen voor 52 euro-10% om mijn geld terug te krijgen. Geen echte reactie. Get your act together zou ik zeggen. Wat zijn jullie slecht. Jullie hoeven ook niet te reageren op de review. We komen er niet uit samen. DRAMA

Antwoord van Frummeltje
Ik wou dat ik de reviews eerder had…
Ik wou dat ik de reviews eerder had gelezen..
Nog steeds wachtende op mijn pakket. En als ik lees dat het troep is. Gadver.. oplichting dus.
Update 8-2-2025:
Ze verschuilen zich achter dit soort reacties. 1 oplossing is er. Ik wil mijn geld terug.

Dropshipping!!
Website oogt heel degelijk, echter fit is keihard dropshipping. Je moet weken lang wachten op plastic rommel(heb een droogrek voor flessen gekocht). Je betaalt hier echt veel te veel voor. Ik wou dat ik eerder de reviews had gelezen.

Niet uit Nederland maar uit Azië
Na 2,5 weken kwam het pakket eindelijk aan en nu snap ik waarom het zo lang duurde. Het komt gewoon uit Azië. Veel te veel verpakt in plastic en ik geloof er niets meer van wat ik op de website heb gelezen. Erg teleurstellend, ik ga hier zeker niet weer bestellen.

Antwoord van Frummeltje
Helaas niet goed naar de reviews…
Helaas niet goed naar de reviews gekeken. Website zag er betrouwbaar uit maar zijn gewoon dropshippers. Ik dacht dat ik lang moest wachten vanwege de feestdagen, maar toen m’n bestelling binnenkwam was al gelijk duidelijk dat het van een SHEIN/ temu achtige website komt. Er werd een ander zakje omheen gedaan waar ‘frummeltje’ op stond, maar op het product zelf stond heel groot made in China. Kwaliteit van niks en de xxl die me beloofd was zal vast en zeker een xxl zijn in China, maar hier meer een L.
Probeert vervolgens deze review te verwijderen door te zeggen dat dit aan een ander bedrijf toebehoort.
Nee vriendin. Deze is echt voor jou.
Opvallend is dat alle positieve reviews in dezelfde stijl, rond de zelfde datum zijn geschreven. Al deze ‘mensen’ hebben ook pas 1 review geschreven. Lijkt mij dat de eigenaar van frummeltje.com zelf deze review schrijft om niet helemaal maar 1 ster te hebben. Je houdt je zelf voor de gek.

Antwoord van Frummeltje
Een ster is nog te veel! Koop hier niet!
Een ster is nog te veel! Producten uit China en retour sturen kan alleen naar China. Verzendkosten zijn dus gigantisch. Levertijd van meer dan een maand. Rond uit schandalig deze manier van ‘zaken’ doen.

Pure oplichting
Pure oplichting. Aangifte gedaan en een klacht ingediend bij het ACM.

Antwoord van Frummeltje
Betaald maar niks ontvangen geld Weg!
Bestellen en je geld niet terug krijgen dat gaat er mis. Beweren dat ergens je pakket verloren is gegaan en is het stik aan de andere kant en doen ze er niks aan om je te helpen. Kort weg geld is van je afgepakt en je hebt geen product binnen. Ik zal afraden om hier te kopen want je bent je geld kwijt!

Levering te laat
Levering te laat, niet binnen de aangegeven 9 dagen. Een grotere maat besteld dan normaal en alsnog te klein dus de maten kloppen niet. Zou het graag retourneren maar als ik de andere reviews zie gaat dat meer kosten dan de aanschaf gezien je het zelf naar China moet verzenden. Slechtste aankoop ooit en zeker GEEN aanrader