Frummeltje Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij... Toon meer

Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Toon meer

Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Toon meer

Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel

Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

sterrenlampje gekocht mn neefje heeft…

sterrenlampje gekocht mn neefje heeft nu ''feest'' in zn kamer en doet de hele tijd dansjes lol

3 januari 2025

Hallo Tess,

Wat leuk om te horen dat je neefje zo van het sterrenlampje geniet! Het klinkt als een geweldig feestje in zijn kamer. 😊

Het Frummeltje Team

Retourneren gaat naar Azië voor een…

Retourneren gaat naar Azië voor een bedrag van meer dan €50. Gemaild hierover en kreeg het voorstel om 15% van het aankoop bedrag terug te krijgen. Dit gaat nergens over natuurlijk.

Schandalig en pure oplichting.
Als je iets van deze site wilt kopen kijk gewoon op Aliexpress of Temu. Daar zal je precies hetzelfde artikel vinden voor 1/5 van de prijs.

18 januari 2025

Hi Luuk,

Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens is geweest. We begrijpen je frustratie en willen dit graag verder onderzoeken. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en willen graag samen naar een oplossing kijken. Kun je contact met ons opnemen via **helpdesk@frummeltje.com**?

Slechte service en kwaliteit

Nog nooit een negatieve review hoeven schrijven maar dit was wel echt waardeloos. Pantoffels voor de kinderen besteld al voor sinterklaas. Pantoffels kwamen pas 2 weken later binnen. Er zat een Aziatisch kaartje aan. Blijkt dat de Pantoffels ook op temu te koop zijn voor 1/5 van de prijs die ik er bij frummeltje voor heb betaald. Pantoffels vielen veel kleiner uit dus gemaild of ik ze om kon ruilen voor een maat groter. Krijg ik terug dat ik de oude mag houden maar nog wel een deel van het bedrag van de nieuwe pantoffels moet bij betalen. Meerdere keren over en weer gemaild en uiteindelijk in januari ook weer na een verzendtijd van meer dan 2 weken de nieuwe pantoffels ontvangen en dus veel geld kwijt voor pantoffels die het geld niet waard zijn. Koop hier nooit meer!

17 januari 2025

Hi Kristel,

Het spijt ons te horen dat je ervaring niet positief was en dat je ontevreden bent over de service en kwaliteit van de pantoffels. Dit is zeker niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden. We willen je graag verder helpen en dit probleem voor je oplossen. Zou je ons je orderinformatie kunnen sturen naar helpdesk@frummeltje.com? We kijken ernaar uit om samen een oplossing te vinden.

Een duurde TEMU of Ali Express

Een duurde TEMU of Ali Express. Hetzelfde producten, hetzelfde kwaliteit.
Ik heb met haast Borstvoeding BH gekocht en de maten zijn niet realistisch, te klein. Ik denk dat geen EU maten zijn.
Voor de aankoop heb ik geen reviews gelezen. Met de mooie webpagina design was ik voor de lol genomen. Daardoor heb ik niet de retour procedure en nu moet ik het product naar zijn magazine in Azië sturen. Het kost rondom €10.

8 januari 2025

Hi Jessica,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de maat van de voedingsbeha niet volledig naar wens was. Zoals je zelf per e-mail aangaf, twijfelde je nog of je het product wilde retourneren of ruilen, wat laat zien dat er verder met het ontvangen product niets mis was.

We hebben je onze omruilservice en de retourprocedure toegelicht, en we hopen dat dit je verder geholpen heeft. Ons retourbeleid is ook altijd terug te vinden op onze website. Mocht je toch nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via helpdesk@frummeltje.com. We helpen je graag verder!

Met vriendelijke groet, team Frummeltje

Kunnen we niks tegen deze mensen doen.

Kunnen we niks tegen deze mensen doen.
Kees van de spek bijvoorbeeld.
Opsporen en aanpakken die lui.

14 januari 2025

Hi John,

Bedankt voor je bericht. We zien dat je bestelling op 16 januari netjes binnen de aangegeven levertijd van 4-9 werkdagen is geleverd. Gedurende het proces hebben we steeds snel en correct gereageerd op je e-mails en je continu op de hoogte gehouden van de voortgang.

Sinds de ontvangst van je pakket hebben we echter niets meer van je vernomen, dus we gaan ervan uit dat alles in orde is. Mocht je toch nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons dan gerust weten via helpdesk@frummeltje.com.

Met vriendelijke groet, team Frummeltje

Dropshipping… heb de schoentjes die…

Dropshipping… heb de schoentjes die besteld heb achteraf op aliexpress gevonden. Dus ik zou hier nooit meer iets bestellen..

11 januari 2025

Hi Irma,

Dankjewel voor je feedback. We willen benadrukken dat we er alles aan doen om onze producten zorgvuldig te selecteren en klanten een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

We hebben je gegevens helaas niet kunnen terugvinden in ons systeem, dus we kunnen je bestelling niet controleren. Als je hulp nodig hebt of vragen hebt over je bestelling, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com.

Met vriendelijke groet, team Frummeltje

Had ik maar reviews gelezen

Had ik maar reviews gelezen. Niets ontvangen. Nu voor 5 euro bij Temu bestelt.
Nooit iets bestellen bij Frummeltje!!!!
Update: baddoekje dagen na mijn review ontvangen uit China. Is precies de zelfde als die van Temu. Alleen een zakje met frummeltje erop.

11 januari 2025

Hi Karin,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je deze ervaring hebt gedeeld zonder eerst contact met ons op te nemen. Als je ons had gemaild, hadden we je graag herinnerd aan ons verzendbeleid. Volgens onze gegevens is je bestelling namelijk op 16 januari succesvol afgeleverd, binnen de periode die we duidelijk communiceren.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@frummeltje.com. We staan altijd klaar om je verder te helpen!

Bestel hier niets!!

Ook ik ben erin getuind helaas! Het is niet verstandig hier iets te bestellen!
Had ik maar eerder naar de overige review gekeken! Want terugsturen werkt niet, dit is mijn ervaring.

Ik had begin augustus voedings bh's gekocht, die kwamen pas in september binnen. Het was super slechte kwaliteit, niet wat de website beloofde dus meteen retour.
En inderdaad, dan moet dat naar China.
En wat schetst mijn verbazing. Zojuist de post aan de deur met het pakketje! Retouren kan dus niet. Het kost je heel veel geld om het terug naar China te krijgen en vervolgens ligt het pakketje na 4 maanden weer bij jou op de deurmat.
Ik ben woest!

10 januari 2025

Hi Freya,

We begrijpen dat dit heel frustrerend voor je is, en het spijt ons dat je ervaring zo negatief was. Gelukkig hebben we inmiddels contact gehad en is je probleem opgelost. We hopen dat alles nu naar wens is, maar als je nog iets hebt waar je niet tevreden over bent, horen we het graag!

Eigen schuld dikke bult

Eigen schuld dikke bult. In de haast een cadeautje te willen kopen geen reviews gelezen. En dus ook volle bak in de leuke sympathieke site getrapt. Cadeau dus ook niet op tijd binnen. En retourneren naar het magazijn in Azië voor eigen kosten, dan weet je het wel. Ik neem m'n verlies, maar mijn advies is hier NOOIT bestellen.

10 januari 2025

Hallo Noor,

Het spijt ons dat je niet tevreden bent met je ervaring. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral als je cadeautje niet op tijd is aangekomen. We willen je graag helpen om dit goed te maken. Kun je ons je orderinformatie sturen naar **helpdesk@frummeltje.com** zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken?

DROPSHIPPERS!

DROPSHIPPERS!
Ik vond precies hetzelfde schoentje + foto op shein voor maar 4,28 terwijl ze zich pp de site 30 euro!!! Vragen. Stelletje idioten!!!

9 januari 2025

Hallo Sydney,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en willen je graag verder helpen. Neem contact met ons op via **helpdesk@frummeltje.com**, zodat we je situatie kunnen bekijken en je verder kunnen ondersteunen.

Dropshippers.

Na bestelling de mail "uw pakket is verzonden!"
4 dagen later nog niks ontvangen en gemaild.

"Goed nieuws, uw pakket is zojuist verzonden! bezorging binnen 4-9 dagen"

Dan is mijn vriendin praktisch al bevallen.

Niet aan te raden!

3 januari 2025

Hallo Marcel,

Dank je wel voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als een bestelling langer duurt dan gewenst. We willen graag benadrukken dat de verwachte levertijd van 4-9 werkdagen wel op onze website is gecommuniceerd. We streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, maar de uiteindelijke levertijd kan variëren door factoren buiten onze controle.

We waarderen je geduld en hopen dat je de producten alsnog naar wens hebt ontvangen.

Liefs, het frummeltje Team.

Super slechte kwaliteit - dropshippers

Super slechte kwaliteit! Dit zijn dropshippers en retouren moeten naar China voor €55,- retour kosten. Koop hier niets!

Hallo Lion,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van je product. Dit is zeker niet de ervaring die we voor onze klanten willen. We zouden graag samen naar een oplossing kijken. Kun je ons je orderinformatie sturen naar **helpdesk@frummeltje.com**? We helpen je graag verder.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, dropshippers. Bestelde product van slechte kwaliteit (sjaal en muts); retouradres in China, verzendkosten meer dan 50 euro.

Hallo Joyce,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor je is. We willen dit graag verder onderzoeken en je een passende oplossing bieden. Kun je ons je orderinformatie sturen naar **helpdesk@frummeltje.com** zodat we je verder kunnen helpen?

Gewoon niet doen

Gewoon verschrikkelijk. De bestelling liet 3 weken op zich wachten. Ik heb in de tussentijd een ander product gekocht en meerdere keren mijn geld teruggevraagd. Uiteindelijk kwam het pakket aan en deden ze er alles aan om niet terug te betalen. Er werd me gevraagd om te betalen voor de levering terug naar... China! Er werd me dus gevraagd om verzendkosten te betalen die het dubbele zouden zijn van wat ik terug wilde krijgen. Je vindt hun producten in veel andere winkels, en vooral in Vinted en Marktplaats - omdat dit natuurlijk een systeem is, niet een enkel incident.

Hallo Amit,

Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens is geweest. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en we begrijpen je frustratie. We willen dit graag met je oplossen. Kun je ons een e-mail sturen naar helpdesk@frummeltje.com zodat we je situatie kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden?

Het Frummeltje Team

DOE GEEN AANKOPEN BIJ FRUMMELTJE!

DOE GEEN AANKOPEN BIJ FRUMMELTJE!
Had ik maar eerst onderstaande reviews gelezen, maar wie verwacht dat een online kinderwinkel kapitalistische oplichters in Azie blijken te zijn. Op 10-12-2024 deed ik een bestelling bij Frummeltje met de belofte ‘binnen 3 werkdagen in huis’. Een dag later kreeg ik de bevestiging dat de bestelling onderweg was. De track&trace code kreeg ik niet, daar moest ik om vragen. De code werkte niet, het leek een printscreen/gephotoshopt plaatje zonder actieve link. In 4 weken tijd heb ik 10 keer gemaild voor een statusupdate, een werkende t&t link, wanneer de bestelling zou arriveren, annulering etc etc. De reactie van ‘Emma&Lisa’, was nooit een concreet antwoord maar altijd; ‘je ontvangt je pakketje zeer binnenkort’. De verjaardagen van mijn neefje en nichtje waren reeds geweest en er waren 3 weken voorbij. Ik kreeg een mail dat het pakket bezorgd zou zijn, maar dat bleek niet het geval. Emma&Lisa mailden dat het pakket weer terug was naar het ‘distributiecentrum’. Een bezoek aan Trustpilot bevestigde mijn vermoeden; ‘Frummeltje’ zijn oplichters. Na een mail waarin ik aangaf aangifte te doen, kreeg ik meteen reactie dat het pakket snel bezorgd zou worden. Nu een maand later heb ik mijn bestelling in huis. Het was niet ingepakt, maar in een plastic tasje gedaan waardoor de helft van het product uitsteekt en kapot is gegaan tijdens de verzending. Ik mailde Frummeltje dat ik per direct wil retourneren en kreeg de vraag of ik het niet wil omruilen zodat ik toch blij ben met de aankoop. Deze mensen moeten wel gek zijn om te denken dat ik deze blamage nogmaals wil doormaken. Ik mail voor de 3e keer terug dat ik het product wil retourneren. Tot mijn verbazing krijg ik een mail dat ik; een retourbon kan kópen, de retourkosten voor mijn rekening zijn, het pakket netjes ingepakt moet zijn zonder schade omdat ze het aankoopbedrag anders niet terugbetalen en ze een aangekochte track&tracecode adviseren omdat, wanneer het pakket zoekraakt, de kosten wederom voor mij zijn. Ik heb besloten het hierbij te laten en ik heb het kapotte product weggegooid, ik krijg mijn geld niet terug, zoveel is nu wel duidelijk. Deze malafide organisatie moet stoppen en sluiten.

6 januari 2025

Hi Renske,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij Frummeltje. We willen graag reageren op enkele punten die je hebt genoemd, omdat er onjuistheden in de review staan die we graag willen verduidelijken.

Ten eerste willen we benadrukken dat we altijd onze bestellingen binnen de aangegeven levertijd van 4-9 werkdagen proberen te leveren. We communiceren dit duidelijk op onze website, en het is nooit onze bedoeling geweest om verwachtingen te misleiden. Het spijt ons als je het gevoel hebt gehad dat je niet goed geïnformeerd werd over je zending. We doen ons best om klanten zo snel mogelijk op de hoogte te houden van de status van hun bestelling.

Daarnaast willen we graag verduidelijken dat we geen vereiste stellen voor schade aan producten bij retourzendingen. We vragen klanten wel altijd om foto's van het product in de staat waarin het is ontvangen, zodat we kunnen verifiëren of er sprake is van schade tijdens het transport. Als er schade is en het pakket verkeerd is aangekomen, ontvangt de klant altijd het volledige aankoopbedrag terug. We bieden transparante retourinstructies en zorgen ervoor dat de klant altijd wordt gecompenseerd, zolang de retourzending correct wordt uitgevoerd.

Het is nooit onze bedoeling om onze klanten te frustreren, en we betreuren dat je deze ervaring hebt gehad. We hopen dat je begrijpt dat we altijd bereid zijn om samen naar een oplossing te zoeken, en we nodigen je uit om contact op te nemen met onze helpdesk via helpdesk@frummeltje.com als je verdere vragen hebt.

Liefs, het frummeltje Team.

Dropshipping!!

Helaas niet goed naar de reviews gekeken. Website zag er betrouwbaar uit maar zijn gewoon dropshippers. Ik dacht dat ik lang moest wachten vanwege de feestdagen, maar toen m’n bestelling binnenkwam was al gelijk duidelijk dat het van een SHEIN/ temu achtige website komt. Er werd een ander zakje omheen gedaan waar ‘frummeltje’ op stond, maar op het product zelf stond heel groot made in China. Kwaliteit van niks en de xxl die me beloofd was zal vast en zeker een xxl zijn in China, maar hier meer een L.
Probeert vervolgens deze review te verwijderen door te zeggen dat dit aan een ander bedrijf toebehoort.
Nee vriendin. Deze is echt voor jou.
Opvallend is dat alle positieve reviews in dezelfde stijl, rond de zelfde datum zijn geschreven. Al deze ‘mensen’ hebben ook pas 1 review geschreven. Lijkt mij dat de eigenaar van frummeltje.com zelf deze review schrijft om niet helemaal maar 1 ster te hebben. Je houdt je zelf voor de gek.

1 januari 2025

Hallo Daniëlle,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring. We streven er altijd naar om transparant en eerlijk te zijn met onze klanten. We begrijpen je zorgen en nemen ze serieus. Graag zouden we je willen helpen met een oplossing voor je bestelling. Zou je contact met ons kunnen opnemen via helpdesk@frummeltje.com? We willen ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent.

Het Frummeltje Team

Helaas ben ik ook opgelicht

Helaas ben ik ook opgelicht. Ik wou dat ik de reviews eerder had gezien. Website ziet er betrouwbaar uit maar bestelling nooit ontvangen. Er is ook geen track en trace code en de klantenservice werkt niet mee.

2 januari 2025

Hallo Maria,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen en dat je niet tevreden bent over de klantenservice. Dit is uiteraard niet hoe we willen dat onze klanten zich voelen.

Graag helpen we je dit zo snel mogelijk op te lossen. Kun je ons via een e-mail naar helpdesk@frummeltje.com jouw ordernummer sturen? We zullen dit direct onderzoeken en samen kijken naar een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het geduld.

Liefs, het frummeltje Team

Alles ging er mis

Alles ging er mis . Dit is een absolute scan. De levering te laat. De maat niet vlgs order.Ongelooflijk en bizarre vragen van zgn klantenservice. Retour mogelijkheid wordt opzettelijk vertraagd en praktisch onmogelijk gemaakt. Niet gebruiken deze webshop.

29 november 2024

Hi Kees,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Onze excuses voor de vertraging en eventuele verwarring rondom de maat en retourprocedure. We willen dit graag met je bespreken en samen naar een oplossing zoeken. Zou je contact met ons willen opnemen via ✉️ helpdesk@frummeltje.com? We helpen je graag verder!

Liefs, het frummeltje Team

Oplichters

Oplichters. Drop shippers.

28 december 2024

Hallo Thijs,

Vervelend om te horen dat je deze indruk hebt. We willen natuurlijk dat iedereen tevreden is met zowel onze service als onze producten. Mocht er iets niet naar verwachting zijn gegaan, laat het ons dan alsjeblieft weten via ✉️ helpdesk@frummeltje.com. We kijken graag met je mee om een oplossing te vinden!

Bestel hier niet!!

Ik wilde mensen waarschuwen voor dit bedrijf. Maar ik ben niet de enige, maar bij deze! Bestel hier niet het lijkt allemaal mooi op de site, maar ik heb in totaal ruim 4 weken op mijn bestelling gewacht. Meerdere keren gemaild dat ik mijn bestelling wilde annuleren en mijn geld terug wilde maar hier werd gewoon omheen gepraat. En uiteindelijk moest ik 50 euro betalen om de spullen retour te sturen!! Oplichters zijn het!!

9 december 2024

Hi Yvonne,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je zo'n lange wachttijd hebt ervaren en dat je je ontevreden voelt over je bestelling. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We willen graag begrijpen waarom je bestelling langer heeft geduurd dan verwacht.

Zou je ons je ordernummer kunnen sturen, zodat we kunnen nagaan wat er precies mis is gegaan met de levering? Je kunt ons ook direct bereiken via onze helpdesk op helpdesk@frummeltje.com voor verdere ondersteuning.

Onze excuses voor de lange wachttijd, dit is absoluut niet de bedoeling en we willen dit in de toekomst voorkomen.

Met vriendelijke groet, het frummeltje Team.